Przesunięty przez: longas 2010-12-04, 15:06
|
DEADBAMBI.com |
| Autor |
Wiadomość |
Sweet
Dita Von Teese

Wiek: 41 Dołączyła: 01 Lis 2004 Posty: 2920 Skąd: Obecnie USA.
|
|
|
|
 |
endrjuuu
Ziarno Chaosu

Wiek: 38 Dołączył: 27 Mar 2005 Posty: 27 Skąd: z Dupy.....:|
|
Wysłany: 2005-06-09, 19:28
|
|
 |
| ściągnołem te 2 kawałki deadbambi...........i czuje się znisczony......to jest potężne...ktoś wie czy oni może wydali jakąs płyte albo czy mają zamiar takową wydać?? i gdzie moszna taką dostać?? |
_________________ niech płoną drzewa!!
niech las się pali |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
Wysłany: 2005-06-09, 19:33
|
|
 |
| endrjuuu napisał/a: | | ściągnołem te 2 kawałki deadbambi...........i czuje się znisczony......to jest potężne...ktoś wie czy oni może wydali jakąs płyte albo czy mają zamiar takową wydać?? i gdzie moszna taką dostać?? |
to sa pytania do henrego toda |
_________________ Grzeczne dziewczynki idą do nieba a niegrzeczne tam gdzie chcą
fejsbuk:)
Mi na Myspace
Fotoblog Mi
LAST FM - Mi |
|
|
|
 |
longas
|admin|

|
Wysłany: 2005-06-09, 20:27
|
|
 |
| ja nie mogłem słuchac tych kawałkow .........chaos niesamowity, nie lubie takiej muzy |
|
|
|
 |
endrjuuu
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2005-06-09, 21:32
|
|
 |
dziwne.........:|
ps: henry tod wchodzi na czasem forum.........:|
ps2: zamiast napisu "piękny roman" mam "początkujący" HA!! "to juz nie ty.... SIŁA!! ":D |
niech las się pali |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
Wysłany: 2005-06-09, 21:44
|
|
 |
| endrjuuu napisał/a: | dziwne.........:|
ps: henry tod wchodzi na czasem forum.........:|
|
nie mam pojecia, ale napisz mi pytania na priv, przekaze przy najblizszej okazji |
_________________ Grzeczne dziewczynki idą do nieba a niegrzeczne tam gdzie chcą
fejsbuk:)
Mi na Myspace
Fotoblog Mi
LAST FM - Mi |
|
|
|
 |
longas
|admin|

|
Wysłany: 2005-06-25, 22:00
|
|
 |
| Cytat: | Remix 'Behind The Goat' autorstwa grupy DEADBAMBI bedacy
muzyczna dekompozycja krazka 'Head Held High' jest juz dostepny
w sieci. Z oficjalnej strony teamu DEADBAMBI poza remiksem, mozna pobrac rowniez teledysk. Video zostało wyreżyserowane i wyprodukowane przez Bartka Rogalewicza.
|
http://www.deadbambi.com/ |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

Wiek: 41 Dołączyła: 01 Lis 2004 Posty: 2920 Skąd: Obecnie USA.
|
Wysłany: 2005-07-18, 17:06
|
|
 |
Mi sie tam podoba |
|
|
|
 |
endrjuuu
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2005-07-31, 22:21
|
|
 |
| przepraszam wie ktoś coś na temat tego co się dzieje w obozie Deadbambi?? nic nie nagrywają nowego nie wydają ?? |
niech las się pali |
|
|
|
 |
Collien
Uzależniony

|
Wysłany: 2005-08-06, 07:28
|
|
 |
| Za ostre ale dobre. |
_________________ my burning heart meets aching soul |
|
|
|
 |
tharfin
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2005-08-10, 21:49
|
|
 |
Zbyt chaotyczne i wokalu nie słychać...
To nie dla mnie... |
|
|
|
 |
Amen[Hans eXit]
Uzależniony

|
Wysłany: 2005-11-12, 15:29
|
|
 |
Nie wiecie, kiedy strona znów będzie dostępna? Albo możecie może przesłać mi te mp3? Bo nie zdążyłem ściągnąć, a teraz z wiadomych powodów się nie da...
[ Dodano: 2005-12-08, 20:55 ]
To znowu ja.
Wielka, ogromna prośba, właściwie ta sama, co ostatnio, tylko jeszcze bardziej rozpaczliwa - macie te mp3 i/lub klip? Byłbym BARDZO wdziećzny za przesłanie mi na mejlika amen87@o2.pl.
Miejcie serce dla zbłąkanej owieczki, której R. Giertych nie chce wysłuchać |
_________________ last.fm/user/amendotcom |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
|
|
|
 |
Amen[Hans eXit]
Uzależniony

|
Wysłany: 2006-01-25, 23:15
|
|
 |
| Mi napisał/a: | hans - pisz, pisz |
Zgadzam się z moją poprzedniczką
Dzięki Endrjuu za mp3!
Zatem: takie tylko moje delikatne, subiektywne wrażenia dotyczące dwóch kawałków:
Pierwsza reakcja: szok. Szok totalny. Po chwili wielki uśmiech na mej twarzy, słuchawki wciąż na uszach. I jedna mysl: to jest to!
Nie powiem, żebym mógł słuchać tego cały czas. Często po jednym utworze mam dosyć, mój mózg w strzępach konwulsyjnie rejestruje rzeczywistość. Jednak taka muzyka właśnie mnie interesuje: odkrywcza, ambitna, niepospolita! Zawsze pociągały mnie dźwięki, których większość ludzi nawet nie nazwałaby muzyką, a które w 10 sekund wyrażają więcej niż przeciętny idol z tv poprzez całą swą karierę.
Skojarzenie? Owszem, pewne. Klimat industrialny przywodzi na myśl stare Pitch Shifter, Godflesh. Do tego coś z hałaśliwego i zakręconego klimatu noise a' la His Hero Is Gone, Zeni Geva. Jeszcze Dystopia i EyeHateGod odrobinkę(zaznaczę może, że te wymienione kapele to dla mnie jedne z najlepszych na świecie)... I FreeDoom Force, którzy na koncercie roznieśli mnie na strzępy, przeżyłem istny dźwiękowy orgazm, podczas gdy niektórzy po prostu wychodzili z lokalu... Ale to tylko szczegóły, bo przede wszystkim DeadBambi poraża oryginalnością! I nie chodzi mi tu o polską scenę, mówię o muzyce światowej.
Momentami wrecz grindowa sekcja perkusyjna, atmosfera industrial i te wokale! Wrzaski! Choć można rozróżnić poszczególne słowa czasami... Ale te wrzaski...!
Wszystko składa się na totalną nieprzeciętność tej sztuki - tak, sztuką nazywam to, czego niektórzy nie nazwą muzyką! Emocja, chaos, masakra.
Tegom chciał!
Cenię muzykę niecodzienną, coś, co zdarza się bardzo rzadko i dewastuje twój porządek rzeczy... Słucham dzieł bardzo różnych, jednak po pewnym czasie człowiek nawet o otwartym umyśle podświadomie ustala pewien gust, smak. Neutrony stabilizują się, nastaje pewen porządek. I wtedy trzeba czegoś ponadprzeciętnego, czegoś z zewnątrz, co obruci ten porządek w gruzy i sprawi, że zaczniesz budować go na nowo - gdy się już pozbierasz.
Tym razem były to dla mnie te 2 piosenki.
Tak oto DeadBambi rozp****ło mój obraz widzenia świata.
Tymbardziej żal, że to koniec... Bez Docenta kapela pewnie już nie zacznie grać...
Nie wiecie, czy będzie wydany choć jakiś singiel z tymi dwoma utworami i klipem...? |
_________________ last.fm/user/amendotcom |
| Ostatnio zmieniony przez Amen[Hans eXit] 2011-04-15, 10:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
dF
Chwaściątko

|
Wysłany: 2006-01-26, 10:51
|
|
 |
Pfi ja tez chce...