Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:10
|
Z kim byście chcieli usłyszeć Sweet Noise? |
| Autor |
Wiadomość |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

Wiek: 41 Dołączyła: 12 Paź 2004 Posty: 3410 Skąd: Hajnówka / Warszawa
|
Wysłany: 2006-09-06, 22:31
|
|
 |
| PePe napisał/a: |
tudzież: SN & Luciano Pavarotti (slyszal ktos bloody roots w wersji operowej? to ja "skur**ela" tak poprosze ) |
Nie potrafie sobie tego wyobrazic |
_________________ milion stóp nad ziemią z byle mikrusowatej przyczyny. i śmieje się szaleńczo jakby od tego zależało życie |
|
|
|
 |
Pam44
Uzależniony

|
Wysłany: 2006-09-06, 22:37
|
|
 |
Słyszałam Roots i mi się podoba.
Zdecydowanie nie miałam na myśli Grechuty , choć i taka kombinacja mogłaby byc ciekawa
Zdesydowanie artystowsko jest to autorski skrót od bohemy artystycznej |
_________________ www.0v0.art.pl
www.myspace.com/pam44 |
|
|
|
 |
westa
Chassis

|
Wysłany: 2006-09-07, 10:33
|
|
 |
Zreszta w tym Roots nie ma ani Sepultury ani Pavarottiego. To fake, ale jak widac plotka nadal dobrze sie trzyma |
|
|
|
 |
Inkub
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2006-09-07, 10:50
|
|
 |
| To jest wykonaniue Roots przez jakas kapele z niemiec. Ale nazwy tej kapeli nie znam. Jak znajde to podam. |
|
|
|
 |
damianzary
Wtajemniczony

Wiek: 35 Dołączył: 10 Mar 2006 Posty: 115 Skąd: brać mam kase??
|
Wysłany: 2006-09-07, 17:14
|
|
 |
Sweet Noise & Rammstein - powinno być troche dobrej muzy.
polsko-niemiecka muza powinno być zarąbiste widowisko jeżeli by był to koncert |
|
|
|
 |
agravka
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2006-09-07, 20:35
|
|
 |
| damianzary napisał/a: | Sweet Noise & Rammstein - powinno być troche dobrej muzy.
polsko-niemiecka muza powinno być zarąbiste widowisko jeżeli by był to koncert |
no stary, niezła sieczka by była wiecej niepokojacych dzwiekuw i ciezsze gitary!!! masz u mnie piwo!!! |
_________________ The day that I'm glad I've survived... |
|
|
|
 |
Momus
Idée fixe

|
Wysłany: 2006-09-07, 21:00
|
|
 |
ja do takiej fuzji nie jestem przekonany, zwłaszcza ostatnia twórczość rammstein'a nie trafia do mnie
a tak BTW... dźwięków
edit
kwestia gustu... i o jakim systemie mowa |
| Ostatnio zmieniony przez Momus 2006-09-07, 21:19, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
agravka
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2006-09-07, 21:14
|
|
 |
| Momus napisał/a: | ja do takiej fuzji nie jestem przekonany, zwłaszcza ostatnia twórczość rammstein'a nie trafia do mnie
a tak BTW... dźwięków |
oj stary daj spokój nie twórz tłamszącego systemu, ramsztajn to ramsztajn! |
|
|
|
 |
PePe
..PiPa..

Wiek: 40 Dołączyła: 14 Lis 2004 Posty: 3529 Skąd: Żary / Wrocław
|
Wysłany: 2006-09-07, 22:14
|
|
 |
| westa napisał/a: | Zreszta w tym Roots nie ma ani Sepultury ani Pavarottiego. To fake, ale jak widac plotka nadal dobrze sie trzyma |
oj pomijam fakt ze to plotka, tak samo jak slyszalem kawalek metallica + ja rule (to dopiero bylo polaczenie - dinozaury metalu i hipjopowiec );
tak czy inaczej utwor istnieje, zyje i slucha sie tego bardzo milo (tzn mi sie tego milo slucha, ale jak widac innym niekoniecznie sie to podoba )
z reszta utwory pokroju skur**el, czy nawet ghetto mogly by sie niezle prezentowac zaprezentowane na mode pavarottiego czy nawet w rodzimym klimacie: Grechuta lub Soyka |
_________________ http://mordred-deschain.blogspot.com/
Why can we not be sober? |
|
|
|
 |
Amen[Hans eXit]
Uzależniony

|
Wysłany: 2006-09-07, 22:41
|
|
 |
Jeśli chodzi o współpracę to przychodzi mi do głowy - tym bardziej ze względu na klimaty, w których SN obraca się ostatnio - tylko Hanin Ellias (kiedyś w Atari Teenage Riot) Ale tak naprawdę nie mam żadnych pomysłów ani koncepcji, ani życzeń kooperacji - ja na album Sweet Noise czekam
[ Dodano: 2006-09-08, 22:55 ]
| X napisał/a: | | Sweet Noise i Evanescence. Zdecydowanie. Super by było. |
Chcecie, żebym się pochlastał??
Nie czepiam się, nie oceniam, nawet kiedyś słyszałem jeden utwór i uznałem za całkiem niezły, ale... Nie, pod żadnym pozorem. To przecież zupełnie inna bajka... |
_________________ last.fm/user/amendotcom |
| Ostatnio zmieniony przez Amen[Hans eXit] 2006-09-16, 20:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
X
Madman

|
Wysłany: 2006-09-12, 16:12
|
|
 |
| Cytat: |
| X napisał/a: | | Sweet Noise i Evanescence. Zdecydowanie. Super by było. |
Chcecie, żebym się pochlastał??
Nie czepiam się, nie oceniam, nawet kiedyś słyszałem jeden utwór i uznałem za całkiem niezły, ale... Nie, pod żadnym pozorem. To przecież zupełnie inna bajka... |
No i właśnie o to chodzi. O różnice które łączą się w jedno. SN i Evanescence pod względem artystycznym uzupełniali by się na takiej samej zasadzie jak mężczyzna sie uzupełnia z kobietą. Na współnym utworze tych zespołów SN by przyjebał z taką mocą i energią jak np. na płycie ,,Koniec Wieku" a Evanescence wprowadził by fajne mroczne melodie i ten swój mroczny klimat. Poza tym Evanescence to nie tylko Amy ale również świetni gitarzyści i kompozytorzy, którzy wcale nie są gorsi np. od Magica. Z resztą oba te zespoły mogły by się wiele nawzajem od siebie nauczyć. Ktoś powiedział że Evanescence to pop rock. Ok ale tylko kilka kawałków jest pop, tzn często pokazywane w mediach (np. Bring me to live). Ale jest wiele utworów tego zespołu które są o wiele lepsze i bardziej mroczne od tych ,,pop". I to właśnie te niepopularne wzbudzają u mnie szacunek. |
| Ostatnio zmieniony przez longas 2006-09-12, 16:15, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Momus
Idée fixe

|
Wysłany: 2006-09-12, 16:17
|
|
 |
zauważyłem, że ostatnio jest moda na MROK a co mrocznej tym lepiej |
|
|
|
 |
agravka
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2006-09-12, 17:53
|
|
 |
żartujesz! Bunt przeciw modzie!
|
|
|
|
 |
Pam44
Uzależniony

|
Wysłany: 2006-09-12, 18:32
|
|
 |
| Momus napisał/a: | zauważyłem, że ostatnio jest moda na MROK a co mrocznej tym lepiej |
taa nastala era mhroku
trzeba sie tylko na jakis mhrok zdecydowac:
- brudny mhrok - czyli amerykanska mieszanka rockowa (metal, gotyk, punk, grunge...)
- gothic mhroc - oj jak mi źle że zyje
- latex mhrOk - industrial itp
A mhrocznie jest, dzieciaki z gimnazjum wyciagnely glany, zasłonily twarze wlosami i ida ze wzrokiem wpatrzonym w kolorowe pozbruki - och jak żle że nie są czarne |
_________________ www.0v0.art.pl
www.myspace.com/pam44 |
|
|
|
 |
Momus
Idée fixe

|
Wysłany: 2006-09-12, 19:34
|
|
 |
| agravka napisał/a: | żartujesz! Bunt przeciw modzie!
| Buntowniczka z wyboru?
latex mhrok... samo słowo latex mhrocznie brzmi...
a tak już całkiem serio sweet noise nigdy nie był mroczny i nie będzie ;> więc już starczy tego mhrocku... ekm mroku...
a ja bym chciał usłyszeć sn solo |
|
|
|
 |
|
|