Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:10
|
Z kim byście chcieli usłyszeć Sweet Noise? |
| Autor |
Wiadomość |
olusnz
Szalony Szalejący Szaleniec

|
Wysłany: 2005-06-03, 00:53 Z kim byście chcieli usłyszeć Sweet Noise?
|
|
 |
Z kim byście chcieli usłyszeć SN ? z jakim zespołem bądź artystą?
Ja bym chciał usłyszeć ich w jednej piosence razem z Eldo - Eldo to jeden z najlepszych Raperów, Mc czy jak to się nazywa w polsce (dla mnie na równi z Ostrym który wybitnie się nie popisał na Revolcie) lub z Wall-e'em z K.A.S.T.Y. oni mają wybitne przemyślenia które zasłógują na wybicie z ram hip hopu.
Albo z kolei spokojniutka piosenka z Nickiem Cave'em (moderzy poprawcie mnie jak się pomyliłem w pisowni).
Piszcie wasze zdania na ten temat sugestie marzenia itp.itd. ... |
_________________ posty sponsorowane przez Jima Hooka
ruma prosto z lidla |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

Wiek: 43 Dołączył: 06 Lis 2004 Posty: 5016 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2005-06-03, 09:59
|
|
 |
| Juz wystarczy SN z raperami. To nie jest sklad hip-hopowy. A jakby mieli nagrywac jeszcze z kims goscinnie to chetnie bym uslyszal duet wokalny Glacy i Scheapersa z Pirmal Fear. |
_________________ http://ntn.knives.pl/wp-c...n7a-600x200.jpg |
|
|
|
 |
olusnz

|
Wysłany: 2005-06-03, 21:27
|
|
 |
| awierzak napisał/a: | | Juz wystarczy SN z raperami. To nie jest sklad hip-hopowy. A jakby mieli nagrywac jeszcze z kims goscinnie to chetnie bym uslyszal duet wokalny Glacy i Scheapersa z Pirmal Fear. |
no to co że nie jest ?? ci goście co ich wcześniej wymieniłem mają potęrzną rozkmine i texty były by napewno bardzo ciekawe |
ruma prosto z lidla |
|
|
|
 |
Adam
pierwszy człowiek

|
|
|
|
 |
olusnz

|
Wysłany: 2005-06-04, 00:30
|
|
 |
| NoX napisał/a: | Może i teksty były by ciekawe, ale napewno nie dali by tyle mocy co jakiś metalowy zespół |
widzisz to zależy...
ale mi chodzi bardziej o spokojową nutke jażeli byś cgciał dam ci tytuły piosenek do potwierdzenia moich słów że chłopaki mają naprawde przemyślenia godne uwagi. |
ruma prosto z lidla |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

|
|
|
|
 |
olusnz

|
Wysłany: 2005-06-04, 12:20
|
|
 |
| zwierzak napisał/a: | | Ale to jest zespol Sweet Noise i to ich tekstow chcialbym sluchac na ich plytach. |
jedno nie przeczy drugiemu o ile się nie myle - jak się myle to mnie popraw |
ruma prosto z lidla |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

|
Wysłany: 2005-06-04, 15:17
|
|
 |
| No rpzeczy. Skoro piszesz ze jakby wystapili z raperami to teksty bylyby bardzo ciekawe to chyba jest rownoznaczne ze t oni by pisali te teksty, bo jak nie to co ma to wspolnego? Zreszta Revolta byla jednorazowym projektem, a teraz ma wyjsc na szczecie plyta SN. Oczywiscie zawsze byli na ich plytach jacys goscie, ale nie mieli az takiego wkladu jak na Revolcie. |
|
|
|
 |
olusnz

|
Wysłany: 2005-06-04, 16:01
|
|
 |
| zwierzak napisał/a: | | Skoro piszesz ze jakby wystapili z raperami to teksty bylyby bardzo ciekawe to chyba jest rownoznaczne ze t oni by pisali te teksty |
właśnie nie jest równo znaczne bo oczywiście oni napisali by te texty ale razem z SN.
poza tym nie dokońca czaje o co ci chodzi z tą revoltą bo jak ja pamiętam to nic o niej nie pisałem? |
ruma prosto z lidla |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

|
Wysłany: 2005-06-04, 17:24
|
|
 |
Nie pisales. Ale napisalem o Revolcie, bo tam wystepowali raperzy. I mam nadzieje ze na normalnej plycie takowych juz nie bedzie.
A co do tekstow to wydaje mi sie, ze w SN jest osoba ktora pisze swietne teksty i raczej pomocy nie potrzebuje. Ale to moje subiektywne odczucie. |
|
|
|
 |
olusnz

|
Wysłany: 2005-06-04, 18:22
|
|
 |
| zwierzak napisał/a: | Nie pisales. Ale napisalem o Revolcie, bo tam wystepowali raperzy. I mam nadzieje ze na normalnej plycie takowych juz nie bedzie.
A co do tekstow to wydaje mi sie, ze w SN jest osoba ktora pisze swietne teksty i raczej pomocy nie potrzebuje. Ale to moje subiektywne odczucie. |
Jak z pewnością zauwarzyłeś wcześniej nie pisałem tylko i wyłącznie o raperach...
oczywiście SN nie potrzebuje pomocy przy pisaniu textów - i oczywiście nie pisałem o pomocy przy pisaniu textów tylko o współpracy! |
ruma prosto z lidla |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

|
|
|
|
 |
Adam
pierwszy człowiek

|
Wysłany: 2005-06-04, 19:21
|
|
 |
Zgadzam się ze Zwierzakiem. ROzumiem współpracować przy tworzeniu muzyki, ale przy tworzeniu tekstów...jak sobie to wyobrażasz olusnz ? teksty to są indywidualne przemyślenia, a gdyby je połączyć to mógłby powstać niezły harmider (tak to się pisze ?:P) |
_________________ http://www.lastfm.pl/user/noxadam/ |
|
|
|
 |
olusnz

|
Wysłany: 2005-06-04, 19:31
|
|
 |
| NoX napisał/a: | | Zgadzam się ze Zwierzakiem. ROzumiem współpracować przy tworzeniu muzyki, ale przy tworzeniu tekstów...jak sobie to wyobrażasz olusnz ? teksty to są indywidualne przemyślenia, a gdyby je połączyć to mógłby powstać niezły harmider (tak to się pisze ?) |
poprostu biorąc na tapete jeden problem i łącząc te przemyślenia we wspólny text |
ruma prosto z lidla |
|
|
|
 |
Adam
pierwszy człowiek

|
Wysłany: 2005-06-04, 20:04
|
|
 |
| olsunz napisał/a: | | poprostu biorąc na tapete jeden problem i łącząc te przemyślenia we wspólny text |
A jeśli są odmienne zdania na dany temat to to się nie sklei. Ja dalej zostaję przy swoim zdaniu . Nowa płyta SN ma składać się tylko i wyłącznie z tekstów SN i basta |
_________________ http://www.lastfm.pl/user/noxadam/ |
|
|
|
 |
|
|