Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:11
|
Teledysk For Sweet Noise Made by Viktor |
| Autor |
Wiadomość |
Amat3uR
Overkill.pl

Wiek: 41 Dołączył: 28 Paź 2004 Posty: 3130 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2005-05-30, 19:51
|
|
 |
Prawym klawiszem myszki, zapisz element docelowy jako...
Ludzie, ja wiem, że nie każdy zna się na kompach, no ale bez przesady...
Co do samego teledysku...koncept fajny, ale sorry...on jest po prostu nudny jak flaki z olejem |
_________________ http://www.facebook.com/GajewskiMaciek
[url]http://twitter.com/#!/gajewskimaciej[/url] |
|
|
|
 |
olusnz
Szalony Szalejący Szaleniec

|
Wysłany: 2005-05-31, 00:33
|
|
 |
oka zessałem sobie ten teledysk ale mi nie idzie |
_________________ posty sponsorowane przez Jima Hooka
ruma prosto z lidla |
|
|
|
 |
Adam
pierwszy człowiek

|
Wysłany: 2005-05-31, 01:45
|
|
 |
Muszę przyznać, że jak na amatorski teledysk to jest całkiem niezły W sumie nieźle dobrana mimika do podkładu....tylko treść utworu się nie zgadza z obrazem, ale mniejsza o to, trud i czas jaki w to włożyłeś Vegeto trzeba docenić Teraz czekam na opinię SN, ciekaw jestem co oni o tym powiedzą ^^ |
_________________ http://www.lastfm.pl/user/noxadam/ |
|
|
|
 |
olusnz

|
Wysłany: 2005-05-31, 10:57
|
|
 |
| ej vegeta daj namiary na jakiegoś kodeka bo mi nie działa |
ruma prosto z lidla |
|
|
|
 |
Amat3uR
Overkill.pl

Wiek: 41 Dołączył: 28 Paź 2004 Posty: 3130 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
trustworthy
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2005-05-31, 14:03
|
|
 |
Hehe Ja widziałem ten teledysk już duzy kawał czasu temu I mam coś do powiedenia do tego, co Amator napisał.. Rzeczywiście może i jest trochę nudny, ale jeśli prawdą jest wiek Vegety, to wg. mnie zrobiony jest dobrze. Mógłby być lepszy.. Zawsze tak można powiedzieć, ale On ma 15 lat i ma jeszcze dużo czasu przed sobą.. Więc chyba trochę ta krytyka jest za ostra. Mi teledysk się podobał, bo naprawdę powoduje wzruszenie. I nieważne, czy nudny, czy nie.. Może i nie ma fajerwerków i różowego koloru, ale chyba jest to, co być powinno w każdym klipie.. przekaz.. potrafi ścisnąć za serce.. ja tak to czuję. I powiem tylko jedno: Shadow, wspaniała robota. Oby tak dalej i coraz lepiej |
_________________ "przeszłości nie zmienimy, musimy kreować naszą przyszłość..." |
|
|
|
 |
Adam
pierwszy człowiek

|
|
|
|
 |
olusnz

|
Wysłany: 2005-05-31, 17:37
|
|
 |
thx Amat3uR
mi się podoba jest kilka potknięć ale ogólnie da rade
popracuj troche porozwijaj się i będzie dobrze
ja jestem z tobą |
ruma prosto z lidla |
|
|
|
 |
trustworthy
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2005-06-01, 19:21
|
|
 |
| NoX napisał/a: | | A co tu wiek ma do rzeczy czy teledysk jest nudny czy nie ? |
A to, że nie masz jeszcze tylu pomysłów, doświadczania, dopiero się kształcisz i wiek poniżej 18 to wiek uczenia się podstawowego. Zdobywasz elementarne wiadomości! i nie masz jeszcze tak bardzo otwartej głowy, jak Ci, Którzy mają po dwadzieścia pare itp.. teraz rozumiesz, czy rozrysować? |
_________________ "przeszłości nie zmienimy, musimy kreować naszą przyszłość..." |
|
|
|
 |
Shadow_Vegeta
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2005-06-01, 19:42
|
|
 |
oj przepraszam akurat pomysłow mam multum niedlugo zaczne wspulprace z firma graficzną(plakaty itp itpitp) |
_________________ Dwa życia, dwa światy, dwa oblicza cały Ja
Jedzie jedzie renifer, grzeje go kaloryfer |
|
|
|
 |
lolek2
Pesymistyczny Asceta

|
Wysłany: 2005-06-01, 20:07
|
|
 |
| trustworthy napisał/a: | | NoX napisał/a: | | A co tu wiek ma do rzeczy czy teledysk jest nudny czy nie ? |
A to, że nie masz jeszcze tylu pomysłów, doświadczania, dopiero się kształcisz i wiek poniżej 18 to wiek uczenia się podstawowego. Zdobywasz elementarne wiadomości! i nie masz jeszcze tak bardzo otwartej głowy, jak Ci, Którzy mają po dwadzieścia pare itp.. teraz rozumiesz, czy rozrysować? |
tym mnie rozśmieszyłeś , chyba stworzymy kącik najśmieszniejszych wypowiedzi użytkowników |
_________________ Sinus, cosinus daj Boze 3 minus |
|
|
|
 |
DzikU
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2005-06-01, 20:24
|
|
 |
Teledysk taki sobie, ale jak na początkującego to dobra robota |
|
|
|
 |
Moniczka
Turboptyś

Wiek: 37 Dołączyła: 09 Paź 2004 Posty: 2817 Skąd: Varsovie
|
Wysłany: 2005-06-01, 21:47
|
|
 |
a ja mysle ze teledysk jest caliem fajny, moze nie jest to mistrzostwo, ale w koncu to amatorka no nie? wiec ciezko raczej sie spodziewac arcydziela |
|
|
|
 |
Adam
pierwszy człowiek

|
Wysłany: 2005-06-01, 21:50
|
|
 |
| trustworthy napisał/a: | | NoX napisał/a: | | A co tu wiek ma do rzeczy czy teledysk jest nudny czy nie ? |
Ale jak on mógł zrobić inny teledysk niż tylko z posklejanych fragmentów innych występów ? przecież siebie by w nim nie nagrywał...;) |
_________________ http://www.lastfm.pl/user/noxadam/ |
|
|
|
 |
Gloria
Chory Opętany

Wiek: 41 Dołączyła: 28 Lis 2004 Posty: 677 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2005-06-02, 10:25
|
|
 |
| szkoda tylko ze moich slow nie wstawiliscie ale chyba Kasiaaa zapomniala przekazac ...ok |
_________________ sa smutne listy
pisane krwia i lzami
przy swiecach przeszlosci |
|
|
|
 |
|
|