Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:12
|
Po koncercie w Łodzi... |
| Autor |
Wiadomość |
jenny89
Chory Opętany

|
Wysłany: 2005-05-24, 14:00
|
|
 |
| Mi napisał/a: | hehehhee z ta kielbasa to jeszcze by jakos przeszlo ulgowo ale karolina sie wydarla na cale gardlo " mojeeeeee ostatnieeeeeee jedzeenieee!!!!!!!!!!" i sie wszyscy popluli ze smiechu jak sie rzucilysmy je ratowac
aaaaaaaaaaaaaa jak sweet jeszcze raz powie ze wpadlam do ogniska to ja zabije
chcialamn tez powiedziec ze jenny bardzo sie spodobala jazda na stopa stwierdzila ze kocha ludzi |
tak, kiełbasa z trawką była piękna:D
Mi, ale Twoja grzywka już odrasta
oł jeeee stop rządzi beheheh
| Darth Kion napisał/a: | | A mnie znowu nie bylo, termin mi nie odpowiadal. Moze na wakacje to jesze bym pojechal. Dobra jeszcze nie wiadomo czy SN bedzie na Woodzie? |
Glaca mówił: "Raczej nie" |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

Wiek: 41 Dołączyła: 01 Lis 2004 Posty: 2920 Skąd: Obecnie USA.
|
Wysłany: 2005-05-24, 15:36
|
|
 |
| Mi napisał/a: | aaaaaaaaaaaaaa jak sweet jeszcze raz powie ze wpadlam do ogniska to ja zabije |
Mi a co skłamałam i to było NASZE OSTATNIE JEDZIENIE A NIE hehehehehe ...
Było wesoło no co ...Smakował ogoorek z ziemi i kiełbaska z trawką ..... |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
Wysłany: 2005-05-24, 17:34
|
|
 |
| Sweet napisał/a: | | Mi napisał/a: | aaaaaaaaaaaaaa jak sweet jeszcze raz powie ze wpadlam do ogniska to ja zabije |
Mi a co skłamałam i to było NASZE OSTATNIE JEDZIENIE A NIE hehehehehe ...
Było wesoło no co ...Smakował ogoorek z ziemi i kiełbaska z trawką ..... |
the best to byl chlebek z sosem cosneckowym :P:P
i pepsi !!! pepsi na prezydenta
a kasia miala fajna mine jak jom glaca z fryzurke pociagnal |
_________________ Grzeczne dziewczynki idą do nieba a niegrzeczne tam gdzie chcą
fejsbuk:)
Mi na Myspace
Fotoblog Mi
LAST FM - Mi |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

Wiek: 40 Dołączyła: 12 Paź 2004 Posty: 3410 Skąd: Hajnówka / Warszawa
|
Wysłany: 2005-05-24, 18:07
|
|
 |
Haha tak? Jaka? Bo nie widzialam! Mnie tak rozpierala energia i szczescie (kocham Syliwe!), ze pamietam wszystko,ale nie pamietam nic
A co do czosnku...pozniej nie bylo mozna z Wami gadac, bo przy kazdym otwieraniu przez Was buzi mozna bylo oczadziec hahaha |
_________________ milion stóp nad ziemią z byle mikrusowatej przyczyny. i śmieje się szaleńczo jakby od tego zależało życie |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

|
Wysłany: 2005-05-24, 18:19
|
|
 |
Kasiaaaa powtarzasz sie wiemy ze KOCHASZ SYLWIE ... |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

|
Wysłany: 2005-05-24, 18:22
|
|
 |
Hehehe ja wiem, ze sie powtarzam...ale to juz mi chyba tak na zawsze pozostanie
Dzis poszlam z qmplem na zakupki i pokazywalam mu w sklepie jak manieczkowa Karolina tanczyla na koncercie i sprzedawca po zakonczeniu moich popisow dziwnie sie na mnie popatrzyl hahaha |
_________________ milion stóp nad ziemią z byle mikrusowatej przyczyny. i śmieje się szaleńczo jakby od tego zależało życie |
|
|
|
 |
jenny89
Chory Opętany

|
Wysłany: 2005-05-24, 19:50
|
|
 |
o co chodzi z czosnkiem? heheh gdzie ja byłam? hehe
żałuję, że nie widziałam wielkiego lądowania kiełbasy w trawie... chyba byłam wpatrzona w co innego:P Rewelacyjnie wyglądała Mi ze smutną minką, rozbawiona do łez Karolina i ta kiełbasa z trawą na talerzu
KaSiaaaa, mówię Ci Glaca będzie zazdrosny o Sylwię;-)) hehehe |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

|
Wysłany: 2005-05-24, 20:03
|
|
 |
| KaSiaaaa napisał/a: | Hehehe ja wiem, ze sie powtarzam...ale to juz mi chyba tak na zawsze pozostanie
Dzis poszlam z qmplem na zakupki i pokazywalam mu w sklepie jak manieczkowa Karolina tanczyla na koncercie i sprzedawca po zakonczeniu moich popisow dziwnie sie na mnie popatrzyl hahaha |
Jak chcesz zapisze cie do Karoliny na kurs tanca hehehehe ...
Masz jusz foty? |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

|
Wysłany: 2005-05-24, 20:06
|
|
 |
Nie mam...beda dopiero jutro o 15:00, bo znow zawalili u fiotografa (miakly byc na dzis!). Ale zobaczycie je dopiero w czwartek, bo do H-ki wracam wieczorem i bede musiala spedzic troszke czasu z rodzinka
A na kurs tanca...chetnia hehe |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
|
|
|
 |
King_Kschychooo
Twardy Jak Bruk

Wiek: 42 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 849 Skąd: Philadelphia, PA,
|
Wysłany: 2005-05-25, 00:12
|
|
 |
| yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. Mi taka mala zecz. te zdjecia powyzej nie otwieraja sie u mnie. |
_________________ Hey Gość!
Do you even know what a Wawa is? |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
|
|
|
 |
King_Kschychooo
Twardy Jak Bruk

Wiek: 42 Dołączył: 22 Lis 2004 Posty: 849 Skąd: Philadelphia, PA,
|
Wysłany: 2005-05-25, 01:36
|
|
 |
| Mi napisał/a: | | King_Kschychooo napisał/a: | | yyyyyyyyyyyyyyyyyyyy. Mi taka mala zecz. te zdjecia powyzej nie otwieraja sie u mnie. |
u mnie dizalja, ale moge wrzucic gdzie indziej |
dzieki. teraz wchodza. to moze byc problem mojego kompa. albo ja jak zwykle cos mam porabane. koniec OT.
i widze ze mnie szalenstwo Glacy w skakaniu po czym sie dalo ominelo (mialem raporty ze tak bylo) i poza tym kolejny koncert po ktorym upewniam sie ze bedzie warto na SN isc |
_________________ Hey Gość!
Do you even know what a Wawa is? |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

|
Wysłany: 2005-05-25, 12:40
|
|
 |
Przypomnialo mi sie wlasnie, ze jak wszystkie powedrowalyscie do pierwszego rzedu, a ja zostalam sobie przy barierce, ale z boczku, to stanely kolo mnie dwie dziewczyny i cos tam gadaly do siebie, ze kiedy sie wreszcie zacznie itp. Cos o tym, ze Glaca szaleje fajnie po scenie itd. A pozniej podszedl do nich kolega,ktory mial identyfikator (ale nie SN) i zaczeli gadac. No i on tak im mowil,ze Glaca to spoko gosc, ze mozna z nim normalnie pogadac, ze ma wszystko gdzies co inni mowia i robi to co chce, ze nie zachowuje sie jak rozkapryszona gwiazda itp. I tak sie ladnie o nim wypowiadal, ze ja sie non stop do niego usmiechalam, bo az mi bylo milo tego sluchac hehehe! Fajnie...
Ps. Mi czy mozesz mi wreszcie odpowiedziec na pytanie jaka ja mialam minke?? |
|
|
|
 |
Ks.SAPER
Uzależniony

|
Wysłany: 2005-05-25, 13:21
|
|
 |
Na tym rusztowaniu to trochę mi Wiśniewskiego przypomina |
_________________ Widzieliście swoje narodziny, życie i śmierć... Nie pokażę i nie powiem wam niczeko nowego...
www.sto-1000cy.prv.pl
www.saperous.blox.pl |
|
|
|
 |
|
|