Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:11
|
czat z Glacą |
| Autor |
Wiadomość |
Gloria
Chory Opętany

Wiek: 41 Dołączyła: 28 Lis 2004 Posty: 677 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2005-05-12, 08:55
|
|
 |
u u u Sweet Boy Glaca w telewizji mniam Bede ogladac w zaleznosci od tego czy wywalcze pilot od telewizora w mieszkaniu w ktorym wynajmuje pokuj ( oby wlasciciel nie doszedl do wladzy nad pilotem !! ) Jak dlugi ma byc ten program ? mam dzis jeszcze inne obowiazki |
_________________ sa smutne listy
pisane krwia i lzami
przy swiecach przeszlosci |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

Wiek: 43 Dołączył: 06 Lis 2004 Posty: 5016 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
Wysłany: 2005-05-12, 12:52
|
|
 |
| zwierzak napisał/a: | | Ty lepiej powiedz czy jedziesz do Łodzi. |
nie ten temat
a ja moze cos napisze na tym czacie bo mi telefon odblokowali
jak sie zaloguje bo nie wiem jak to sie robi |
_________________ Grzeczne dziewczynki idą do nieba a niegrzeczne tam gdzie chcą
fejsbuk:)
Mi na Myspace
Fotoblog Mi
LAST FM - Mi |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

Wiek: 41 Dołączyła: 01 Lis 2004 Posty: 2920 Skąd: Obecnie USA.
|
Wysłany: 2005-05-12, 12:55
|
|
 |
A mnie nie bedzie CUTE ...No Happens .... |
|
|
|
 |
Gloria
Chory Opętany

Wiek: 41 Dołączyła: 28 Lis 2004 Posty: 677 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2005-05-12, 13:32
|
|
 |
Sweet nie rozpaczaj ktos ma to nagracwiec no problemos pozniej obejrzysz
Zwierzu nie wiem jeszcze to zalezy tez od kosztow ale milo ze Cie to interesuje : |
_________________ sa smutne listy
pisane krwia i lzami
przy swiecach przeszlosci |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
Wysłany: 2005-05-12, 15:52
|
|
 |
hehehehehhehe zalogowalam sie do czata i nie wiem, ale moze cos skrobne
jakies zyczenia??? |
_________________ Grzeczne dziewczynki idą do nieba a niegrzeczne tam gdzie chcą
Mi na Myspace
Fotoblog Mi
LAST FM - Mi |
|
|
|
 |
Moniczka
Turboptyś

Wiek: 37 Dołączyła: 09 Paź 2004 Posty: 2817 Skąd: Varsovie
|
Wysłany: 2005-05-12, 16:56
|
|
 |
no wiec ja czatu nie czytalam bo cos kiepsko z moim wzrokiem tylko ogladalam teledyski i stwierdzam ze teledysk do Ghetto jest swietny! |
|
|
|
 |
Adam
pierwszy człowiek

|
Wysłany: 2005-05-12, 17:47
|
|
 |
A ja oglądałem czat i stwierdziłem, że był strasznie denny. Wogle nie moderowany jakieś nie na temat pustaki ywskakiwały z tekstami czy Glaca zna jakiś tatuazowcow, albo jakie SN wydal plyty procz CLC =.= nicczego nowego się nie dowiedzialem, wszystko, to samo pozatym, ze Glaca powiedzial ze mają już 10 utworow na nową płytkę. Kto nie oglądał nie ma czego żałować |
_________________ http://www.lastfm.pl/user/noxadam/ |
|
|
|
 |
agNieSzka
Chory Opętany

Wiek: 38 Dołączyła: 28 Lis 2004 Posty: 718 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2005-05-12, 17:50
|
|
 |
| NoX napisał/a: | | pustaki ywskakiwały z tekstami czy Glaca zna jakiś tatuazowcow, albo jakie SN wydal plyty procz CLC =.= |
hahaha to chociaz wesolo bylo |
_________________ "...I'll put the noose around my neck
Will you get to me just in time?
I've got no reason left to live
But I've got a hundred to die..." |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
Wysłany: 2005-05-12, 19:33
|
|
 |
ox kup obie okularki, bo glaca wyraznie napisal ze 11 kawalkow maja
ale to juz wiem dano
ja tylko sie przywitalam i spytalam o muze magika, bo miala byc na stronie i jescze nie ma
powiedzial ze niedlugo juz ja znam to niedlugo - bedzie albo za dwa, trzy dni, albo z miesiac
potem wypatrzylam na czacie jenny i sobie z nia pogadalam bo nie mialam o co pytac
a klipy fajne , szkoda tylko ze plomien zycia nie polecial |
Mi na Myspace
Fotoblog Mi
LAST FM - Mi |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

Wiek: 41 Dołączyła: 01 Lis 2004 Posty: 2920 Skąd: Obecnie USA.
|
Wysłany: 2005-05-12, 19:53
|
|
 |
I ch*a widziałam ja to mam przesrane z ta szkoła |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
Wysłany: 2005-05-12, 19:57
|
|
 |
| Sweet napisał/a: | I ch*a widziałam ja to mam przesrane z ta szkoła |
nie masz czego zalowac, teledyski znasz na pamiec |
Mi na Myspace
Fotoblog Mi
LAST FM - Mi |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

Wiek: 40 Dołączyła: 12 Paź 2004 Posty: 3410 Skąd: Hajnówka / Warszawa
|
Wysłany: 2005-05-12, 21:52
|
|
 |
Ha! Ja zadzwonilam do mamy i poprosilam,zeby mi nagrali ten program. No i moi rodzice kochani oczywiscie szumu narobili,kupili kasete i juz od 16:30 czekali na program O 17:00 dzwoni mama i pyta co to za program ma byc i czy sie juz zaczal, bo tam non stop to samo idzie. Powiedzialam jej,zeby nagrywala, bo ja nie mam tego kanalu w W-wie i nie wiem dokladnie na czym polega. Polecilam,zeby nagrywala przez godzine i wylaczyla. No Ok..rozlaczyla sie, ale minelo 10min...godz.17:10 dzwoni mama i do mnie z takim tekstem: "Kasiu Glaca juz spiewal czy moge wylaczyc?" Myslalam, ze umre ze smiechu, bo ona nie przepada za Sweet Noise (tak samo jak ojciec), a powiedziala to takim slodziutenkim glosem...kochana! hehehe A siedzialam i jeszcze mowilam do mojej Martusi, ze pewnie ojciec siedzi przed tv i oglada to, przy tym przeklinajac w nieboglosy, ze ja ich postawilam na nogi, zeby taki program nagrac hehehe
Hmm..ja dopiero za jakis miesiac bede miala okazje obejrzec ten program Czekam... |
_________________ milion stóp nad ziemią z byle mikrusowatej przyczyny. i śmieje się szaleńczo jakby od tego zależało życie |
|
|
|
 |
Rija
Zaawansowany

Wiek: 48 Dołączyła: 16 Kwi 2005 Posty: 278 Skąd: Devias, MU
|
Wysłany: 2005-05-13, 00:14
|
|
 |
Chat do... Cały program do... chodzi mi oczywiście o jego formę. Tyle teledysków SN w jednej godzinie w TV to jeszcze nie widziałam , więc jedyna rzecz pozytywna. Większość pytań (a było ich niewiele tak na dobrą sprawę) była po prostu głupia i naiwna, jakby ludzie urwali się z innej bajki (może i tak było). Napisy nakładały się na teledyski i faktycznie było bardzo niewyraźnie widać. Ale lepsze to niż nic |
_________________ Studený vítr svi1tí ve vitvích
Zlé síly vládnou temnotám
Je1ti sly1ím ten tvuj smích
A ty se zeptá1 jak se mám
Jak se mu3u mít? |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

Wiek: 40 Dołączyła: 12 Paź 2004 Posty: 3410 Skąd: Hajnówka / Warszawa
|
Wysłany: 2005-05-13, 10:11
|
|
 |
Hehehe ja chcialam napisac, czy przyjał by Glaca zaproszenie do programu "Kuba Wojewodzki", ale pomyslalam, jednak, ze to zly pomysl,bo owego zaproszenia nie dostal i musialabym chyba najpierw napisac smsa do Kuby czy zaprosi Glace
Potem myslalam nad jakims pytaniem, ale na wszystkie, ktore wymyslalam znalam odp Tak wiec nic logicznego nie wymyslilam |
_________________ milion stóp nad ziemią z byle mikrusowatej przyczyny. i śmieje się szaleńczo jakby od tego zależało życie |
|
|
|
 |
|
|