Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:11
|
Poprzednie kapele eSeNów |
| Autor |
Wiadomość |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

Wiek: 40 Dołączyła: 12 Paź 2004 Posty: 3410 Skąd: Hajnówka / Warszawa
|
Wysłany: 2005-08-24, 20:15
|
|
 |
| longas napisał/a: | | bitrate40kbps napisał/a: | | Beata Kozak |
o przepraszam, ale to chyba była Beata Polak ... |
O przepraszam, ale sie pogubilam...w jakim zespole grala?
| longas napisał/a: | | co do ksywki Młody, to nigdy nie słyszałem zeby magik tak był nazywany |
Ja slyszalam. |
_________________ milion stóp nad ziemią z byle mikrusowatej przyczyny. i śmieje się szaleńczo jakby od tego zależało życie |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

|
Wysłany: 2005-08-24, 20:28
|
|
 |
| Taaa...?!?! To mnie zaskoczyliscie w tym momencie. Mialam okazje czytac wiele artykulow o SN, ale ani razu sie z tym nie spotkalam. |
_________________ milion stóp nad ziemią z byle mikrusowatej przyczyny. i śmieje się szaleńczo jakby od tego zależało życie |
|
|
|
 |
bitrate40kbps
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2005-08-24, 20:33
|
|
 |
| KaSiaaaa napisał/a: | | longas napisał/a: | | bitrate40kbps napisał/a: | | Beata Kozak |
o przepraszam, ale to chyba była Beata Polak ... |
O przepraszam, ale sie pogubilam...w jakim zespole grala?. |
gdy bebnila w SN nosila jeszcze panienskie nazwisko
grala w Syndicate
[ Dodano: 2005-08-24, 21:34 ]
eee sorx, cos pochrzanilem z cytatami
ale mam nadzieje
ze wiadomo o co chodzi ; ]
POPRAWIONE. longas |
_________________ Rundgang Um Die Transzendentale Säule Der Singularität |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

|
Wysłany: 2005-08-24, 20:41
|
|
 |
Hmmm wiecej informacji wyskakuje jak sie wpisze w wyszukiwarke: Beata Polak Chodzi o ta pania? --> http://www.silesiamusicce...ysci/beata5.jpg
Beata Polak (dawniej Kozak) - absolwentka Akademii Muzycznej w Poznaniu na Wydziale Instrumentalnym - kierunek PERKUSJA. Jej pierwszym zespołem była hard- rockowa grupa INFINITY, z któr± zadebiutowała na Mayday Rock Festival '95 w Głogowie. Po tym koncercie zespół przemienił się w ciężko brzmi±cy SYNDICATE. W latach 1996-98 odbyli 3 trasy koncertowe z zespołami Acid Drinkers i Vader - między innymi bior±c udział w festiwalu - "Prince Rock Festival" Węgorzewo '97, na którym Beata otrzymała nagrodę dla "Największej indywidualno¶ci festiwalu". W styczniu 1999 r. ukazał się debiutancki album SYNDICATE "Head Over Heels" wydany przez Metal Mind Production.W grudniu 1997 r., przez 3 miesi±ce, zastępowała perkusistę w zespole SWEET NOISE, nagrała z nimi singiel przeznaczony na rynek zachodni pt. "Getto". W czerwcu 1997 r. rozpoczęła współprac± z zespołem 2TM2,3 (Tymoteusz), w którego skład wchodz± czołowi muzycy polskiej sceny rockowej (Acid Drinkers, Armia, Houk, Voo Voo, Kazik na Oywo, Arka Noego) i nagrała płytę pt. 2Tm2,3W lipcu 1997 r. odbył się koncert zespołu ACID DRINKERS, na którym Beata zastępowała nieobecnego perkusistę Acid Drinkers - ¦limaka. We wrze¶niu 1997 r. rozpoczęła współpracę z zespołem ARMIA, w 1998 r. zagrała z ARMIˇ koncerty w Nowym Yorku i New Jersey. W 1999r. ukazał się nowy album ARMII - "Droga" Od maja 1998 r. Beata go¶cinnie grała w zespole HOUK oraz nagrywała z nim koncert w telewizji TVN. We wrze¶niu 1998 r. M. Rodowicz zaprosiła j± do nagrania kilku piosenek na płytę "Przed zakrętem", w grudniu wzięła udział w rejestracji programu telewizyjnego dla TV Polonia.W marcu bież±cego roku Beata rozpoczęła nagrywanie nowej płyty z zespołem ARMIA, w czerwcu rozpocznie z zespołem 2TM2,3. Natomiast w maju zagrała trasę koncertow± z zespołem ARKA NOEGO po Stanach Zjednocczonych.W marcu 1999r ARMIA wydała 2 reedycje płyt "Triodante" i "Armia", na których Beata ma również swój udział. W roku 2000 nagrywa z zespołem 2TM2,3 album "Pascha" i z zespołem ARMIA 2 - płytowy album koncertowy "Soul Side Story" natomiast w roku 2003 z zespolem Armia - album"Pocalunek mongolskiego ksiecia". Beata w czasie swojej perkusyjnej działalno¶ci zagrała ponad 400 koncertów, nagrała 10 płyt, brała udział w licznych programach telewizyjnych - zarówno w wywiadach, jak i koncertach nagrywanych przez telewizję. Jest muzykiem bardzo aktywnym i otwartym na wszelk± współpracę.
Super! |
| Ostatnio zmieniony przez KaSiaaaa 2005-08-24, 20:46, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
longas
|admin|

|
Wysłany: 2005-08-24, 20:46
|
|
 |
| KaSiaaaa napisał/a: | | Mialam okazje czytac wiele artykulow o SN, ale ani razu sie z tym nie spotkalam. |
a ile czytałas o starym SN?......zapewne mało, bo zreszta duzo tego nie ma..........teraz zdarza sie ze dzienikarze-amatorzy, pisza ze esen działa od płyty clc, umieszczajac ja i revolte w dyskografi.......nie wspominajac nic o starych czasach, to samo z biografiami
| Cytat: | | gdy bebnila w SN nosila jeszcze panienskie nazwisko |
czyli Kozak.....tak ? teraz ma Polak |
|
|
|
 |
bitrate40kbps
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2005-08-24, 20:56
|
|
 |
no tak
cholera... nie wiedzialem, ze Beata cokolwiek nagrala z SN
ma ktos moze ten singiel, chociazby w formacie mp3 ? : | |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

|
Wysłany: 2005-08-24, 20:57
|
|
 |
| longas napisał/a: | | KaSiaaaa napisał/a: | | Mialam okazje czytac wiele artykulow o SN, ale ani razu sie z tym nie spotkalam. |
a ile czytałas o starym SN?......zapewne mało, bo zreszta duzo tego nie ma..........teraz zdarza sie ze dzienikarze-amatorzy, pisza ze esen działa od płyty clc, umieszczajac ja i revolte w dyskografi.......nie wspominajac nic o starych czasach, to samo z biografiami |
Ojj Kotuś tu sie mylisz. Faktycznie dowiedzialam sie o SN, dopiero gdy wydali plyte "REVOLTA". Jednak dla mnie bylo to takie odkrycie ( ), ze postanowilam dowiedziec sie wszystkiego o zespole. Pierwsze co zrobilam, to sprawdzilam od kiedy istnieja, a jak zobaczylam date...zbladlam!
Tak jak napisales, nie ma zbyt wielu informacji o wczesniejszych dokonaniach Sweet Noise, wiec wydawalo mi sie, iz nic mi nie umknelo...a jednak!
|
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
Wysłany: 2005-08-24, 20:59
|
|
 |
| bitrate40kbps napisał/a: | no tak
a
hyh, ja mam singiel w orygnale |
_________________ Grzeczne dziewczynki idą do nieba a niegrzeczne tam gdzie chcą
fejsbuk:)
Mi na Myspace
Fotoblog Mi
LAST FM - Mi |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

|
Wysłany: 2005-08-24, 21:06
|
|
 |
| Mi napisał/a: | | bitrate40kbps napisał/a: | no tak
a
hyh, ja mam singiel w orygnale |
Tez mam singiel w oryginale!!!
Ehmm...to jest niewybaczalne...! |
|
|
|
 |
longas
|admin|

|
Wysłany: 2005-08-24, 21:07
|
|
 |
| KaSiaaaa napisał/a: | | Ojj Kotuś tu sie mylisz. |
nie lubie jak tak zwraca sie do mnie
| KaSiaaaa napisał/a: | | nie ma zbyt wielu informacji o wczesniejszych dokonaniach Sweet Noise, wiec wydawalo mi sie, iz nic mi nie umknelo...a jednak! |
no własnie, przez to ze jest mało info o starym sn, jest wieksze prawdopodobienstwo ze duzo nie wiesz o zespole |
|
|
|
 |
bitrate40kbps
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2005-08-24, 21:24
|
|
 |
a wiecie moze czy jest jeszcze mozliwosc zdobycia tego singla?
ewentualnie, czy jedna z Was moglaby przepalic kopie dla mnie? to imo nie jest zadne okradanie artysty czy wyrazanie braku szacunku, gdyz nagrania te sa praktycznie niedostepne, a poza tym, wszystkie regularne plyty SN mam oryginalne (jako zapewne jeden z nielicznych uzytkownikow forum)... jesli nie wierzycie moge sobie zrobic z nimi fote i ja tu wkleic ; ] |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

|
Wysłany: 2005-08-24, 21:25
|
|
 |
| longas napisał/a: | | KaSiaaaa napisał/a: | | Ojj Kotuś tu sie mylisz. |
nie lubie jak tak zwraca sie do mnie |
Przyjelam...
| longas napisał/a: | | KaSiaaaa napisał/a: | | nie ma zbyt wielu informacji o wczesniejszych dokonaniach Sweet Noise, wiec wydawalo mi sie, iz nic mi nie umknelo...a jednak! |
no własnie, przez to ze jest mało info o starym sn, jest wieksze prawdopodobienstwo ze duzo nie wiesz o zespole |
Nie zaprzeczam
Ale to, ze mam singiel i nie wyczytalam...no ja nie pojmuje! heh
Jakies jeszcze newsy w dniu dzisiejszym? |
|
|
|
 |
bitrate40kbps
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2005-08-24, 21:33
|
|
 |
a wiedzialas, ze sa dwie wersje utworu "godnosc" ? ; )
plytowa i klipowa
co z odpowiedzia na moja prosbe? ; > |
|
|
|
 |
Collien
Uzależniony

|
Wysłany: 2005-08-24, 21:33
|
|
 |
Cóż, niestety ja nie kojarzę nikogo z ksywkami np. z Końca Wieku.
Nie wiem wiele kto z kim i kiedy.
Naprawdę małotego. SN nie może zrobić reedycji, a wielu ludzi postrzega ich za komercyjne no tego... nie będę klnąć.
Czy ktoś może mi powiedzieć kim był/była Balbina? |
_________________ my burning heart meets aching soul |
|
|
|
 |
|
|