Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:10
|
Goście śpiewający na płytach Sweet Noise |
| Autor |
Wiadomość |
olusnz
Szalony Szalejący Szaleniec

|
Wysłany: 2005-04-06, 22:54
|
|
 |
| endrjuuu napisał/a: | Lolek mam takie (może sie wydawać ze głupie...) pytanie: jacy goście występuja na końcu wieku?
ps: zgadzam się z opiniami osób, które uważają , że kawałek z nergalem był najlepszy
ps2:raaczej nikt nie wspomniał o O.S.T.R którego udział nie był najgorszy (moim zdaniem lepszy od peji)
|
Oto goście z KW:
Andrzej Trzeciak - wiolonczela ("Powitanie"), Milo Kurtis - instrumenty perkusyjne, Ania Zinkow (Czeremszyna) - Śpiew ("Dom"), Patryk Żebrowski ("Kim Jestem"),
głosy - Sandra i Lorena Antczak, Dean, Mahmud Fagir.
Przyjaciel SN ze Swarzędza-głos, harmonijka ("Cisza").
(Przepraszam wyrzej wymienionych jeżeli gdzieś się pomyliłem)
Teraz już wiesz to morzesz ich ocenić
A co do Ostrego to moim zdaniem mógł by się bardziej postarać ma przecierz lepsze rozkminy na swoich płytach.
(a to, że był lepszy od Peji to jest tylko twoje zdanie. Masz oczywiście do niego prawo, ale przemyśl to jeszcze )
Pozdro |
|
|
|
 |
Adam
pierwszy człowiek

|
Wysłany: 2005-04-07, 00:24
|
|
 |
Jak dla mnie duet z Edytą na revolcie to świetna rzecz. Gdy słuchałem revolty byłem tym kawalkiem mile zaskoczony czego nie moge powiedzieć o kawalku z Peją -.-'. Podoba mi się siła w śpiewie Edyty |
_________________ http://www.lastfm.pl/user/noxadam/ |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

Wiek: 41 Dołączyła: 01 Lis 2004 Posty: 2920 Skąd: Obecnie USA.
|
Wysłany: 2005-04-07, 11:23
|
|
 |
Zgadzam sie z przedmowca |
|
|
|
 |
czarnuch
Typowy Średniak

Wiek: 38 Dołączył: 16 Lis 2004 Posty: 154 Skąd: Bełchatów
|
Wysłany: 2005-04-07, 22:00
|
|
 |
| ogólnie jeszcze raz co do gości na revolcie to pozytywnie odnoszę się tylko i wyłącznie do aggresive 69, nergala i docenta, edyty i ostrego - naprawdę odwalili kawał dobrej roboty.......a reszta jest dla mnie tylko dodatkiem..... |
_________________ "Cierpliwość....Ja nie mam cierpliwości!!!! Przestań mi mówić o szacunku, równości...." |
|
|
|
 |
Sana
Piękny Roman

|
Wysłany: 2005-04-13, 19:59
|
|
 |
Moim zdaniem to nawet fajnie wyszedł numer z Peja "jeden taki dzień". Naprawde fajnie się słucha |
|
|
|
 |
lolek2
Pesymistyczny Asceta

|
Wysłany: 2005-04-13, 20:51
|
|
 |
No wiecie co do KW tam "występuje" dużo gości
Chociażby jest kawałek przemówienia Mussoliniego jak również innych przywódców ale czy ich oceniamy ? |
_________________ Sinus, cosinus daj Boze 3 minus |
|
|
|
 |
nerv_inc
Piękny Roman

|
Wysłany: 2005-05-05, 12:02
|
|
 |
| Według mnie to dopiero Anna Maria Jopek na CLC wnosi jako gość coś naprawdę dodatkowego, bo Kukulska i Othodox to tylko lekkie wsparcie, równie dobrze mogłoby się bez nich obejść w tych utworach... "Revolta" to dopiero fajna rzecz. Najbardziej spodobało mi się "Nie było" z Edytą. Nie przepadam za nią ale uważam, że w tym kawałku pokazała klasę. Występy Peji i O.S.T.R. też są interesujące... |
_________________ www.turystyka.pwsz.elblag.pl |
|
|
|
 |
Mahtab
Madman

|
Wysłany: 2005-05-14, 10:45
|
|
 |
| Tak zgadzam sie z tym. Jednak jeśli chodzi o duet z Górniakową, to przykro, ale beznadziejnie. |
_________________ Witam! |
|
|
|
 |
Sphinx
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2005-09-09, 18:40
|
|
 |
Peja: 1. "U Glacy była ciężka praca z przerwą na jedzenie i herbatę. Mało było jak w studiach hip-hop'owych szczególnego rozproszenia, chaosu czy wygłupów. Nie było na to czasu
(...)Aczkolwiek nie jestem jakimś kur*a super pracusiem
2. (...)Zrobiłem wiele powtórzeń wokali. Aż do przesady, bo myślę, że rap powinien wyrażać emocje "
Źródło: http://www.hip-hop.pl/tek...p?id=1122454150
Ad1. To, że Peja nie jest jakimś kur*a pracusiem widać jest na jego koncertach. Nie rozwija się zbytnio wokalnie. Choc nie byłem na Revolucjach oglądając filmik "SweetNoise01.wmv" po raz kolejny przekonałem się, że ów pan nie różni się zbytnio od "podwórkowych" hiphopowców.
Ad2. Rap powinien wyrażać emocje, nie tylko rap, ale każda muzyka, sztuka. Dobrze jakby z wyrażaniem emocji w parze szły umiejętności wokalne. Dobrym przykładem jest Glaca. Choć nie ma żadnego wykształcenia muzycznego, jego umiejętności są (moim zdaniem) o wiele wyższe. Pewnie ta ciężka praca owocuje...
A co do O.S.T.R i jego udziału na Revolcie: moim zdaniem porażka. Jego tekst jest prostacki.
Pozostają nadzieje, że ludzie, którzy od ciężkiej pracy wolą opier....nie się i palenie trawki nie pojawią się na żadnej płycie SN. |
|
|
|
 |
tharfin
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2005-09-10, 21:03
|
|
 |
| Na całej Revolcie to mi się podoba tylko przeróbka N.U.E.R.Hy z Docentem i Nergalem... |
|
|
|
 |
olusnz
Szalony Szalejący Szaleniec

|
Wysłany: 2005-09-20, 22:56
|
|
 |
wasza sprawa ja Revolte jem w całości
a co do Peji to polecam ostatni album przy wsłóchaniu się jest kilka naprawde dobrych textów pod ciekawy bit |
_________________ posty sponsorowane przez Jima Hooka
ruma prosto z lidla |
|
|
|
 |
karamba
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2006-02-12, 22:53
|
|
 |
pewnie tego nie było ale ja bym z radością widział w roli takiego gościa Kasię Nosowską i Marka Piekarczyka.
efektowne by było również nagranie z Chylińską (z tym że jej akurat nie trawię choć głos ma super) |
_________________ ... obawiam się, że powstaje plan zatykania trąby ... |
|
|
|
 |
Momus
Idée fixe

|
Wysłany: 2006-02-13, 10:05
|
|
 |
| ciekawe czy na nowej płycie bedą jacyś goście... |
_________________ Рукописи не горят
Każda świnia trafi kiedyś na rzeźnika |
|
|
|
 |
lolek2
Pesymistyczny Asceta

|
Wysłany: 2006-02-13, 17:52
|
|
 |
Ja myśle że gdybanie nie ma sensu , trzeba poczekac
To nie jest temat do gdybania ! |
_________________ Sinus, cosinus daj Boze 3 minus |
|
|
|
 |
dawron
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2006-03-01, 18:51
|
|
 |
| Cytat: | A co do O.S.T.R i jego udziału na Revolcie: moim zdaniem porażka. Jego tekst jest prostacki.
Pozostają nadzieje, że ludzie, którzy od ciężkiej pracy wolą opier....nie się i palenie trawki nie pojawią się na żadnej płycie SN. |
Dokladnie:P |
_________________ Sweet Noise , Illusion , Deftones , Lipali - poruszaja moja dusze:P |
|
|
|
 |
|
|