Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:15
|
NOISENATION TOUR 2005 |
| Autor |
Wiadomość |
jenny89
Chory Opętany

|
Wysłany: 2006-02-18, 19:49
|
|
 |
| Jak zobaczyłam w temacie NOISENATION TOUR 2005 ostatni post a$artany, to od razu pomyślałam, że się jakaś impreza szykuje:) Trzymamy! |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

Wiek: 40 Dołączyła: 12 Paź 2004 Posty: 3410 Skąd: Hajnówka / Warszawa
|
Wysłany: 2007-09-18, 19:04
|
|
 |
Ha! Wiecie co dzis znalazlam przegladajac kasetki od kamery? Nagranie koncertu Shahid w Białej Podlaskiej, gdzie goscinnie wystapili Glaca i Magic Zdaje mi sie, ze film z koncertu nie ujrzal swiatla dziennego jeszcze, co? |
_________________ milion stóp nad ziemią z byle mikrusowatej przyczyny. i śmieje się szaleńczo jakby od tego zależało życie |
|
|
|
 |
lolek2
Pesymistyczny Asceta

|
Wysłany: 2007-09-18, 19:15
|
|
 |
Kasiaaaa jak nie chcesz bana to dawaj ten film |
_________________ Sinus, cosinus daj Boze 3 minus |
|
|
|
 |
X
Madman

|
Wysłany: 2007-09-18, 19:17
|
|
 |
| lolek2 napisał/a: | Kasiaaaa jak nie chcesz bana to dawaj ten film |
Bardzo lubie muze Shahida więc przyłączam sie do ,,prośby". |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

|
Wysłany: 2007-09-18, 19:18
|
|
 |
Hahaha lolek2 grozisz mi?!
Nie wiem czy po tak dlugim czasie mozecie go zobaczyc. Kamil mial cos z tym zrobic zdaje sie. Kawalek filmiku mial trafic do NN, ale nima. Zreszta te nagranie jest nienajlepszej jakosci, bo to domowa kamerka nagrywane. Jeszcze jak muzyka leci to ok, ale jak juz wokal, to uuu hehe!
Jak wroce z Poznania, to zobacze co da sie zrobic.
| X napisał/a: | | lolek2 napisał/a: | Kasiaaaa jak nie chcesz bana to dawaj ten film |
Bardzo lubie muze Shahida więc przyłączam sie do ,,prośby". |
X...no tez mi prosba! hahaha [/b] |
_________________ milion stóp nad ziemią z byle mikrusowatej przyczyny. i śmieje się szaleńczo jakby od tego zależało życie |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
Wysłany: 2007-09-18, 19:44
|
|
 |
| KaSiaaaa napisał/a: | Ha! Wiecie co dzis znalazlam przegladajac kasetki od kamery? Nagranie koncertu Shahid w Białej Podlaskiej, gdzie goscinnie wystapili Glaca i Magic Zdaje mi sie, ze film z koncertu nie ujrzal swiatla dziennego jeszcze, co? |
heheheh
zalezy gdzie , jak u mnie swieci slonce to je widzi
kasiu nie pokazuj bo mnie tam widac i SLYCHAC |
_________________ Grzeczne dziewczynki idą do nieba a niegrzeczne tam gdzie chcą
fejsbuk:)
Mi na Myspace
Fotoblog Mi
LAST FM - Mi |
|
|
|
 |
Przemek
Nadworny RIPPER

|
Wysłany: 2007-09-18, 19:45
|
|
 |
| KaSiaaaa napisał/a: | Ha! Wiecie co dzis znalazlam przegladajac kasetki od kamery? Nagranie koncertu Shahid w Białej Podlaskiej, gdzie goscinnie wystapili Glaca i Magic Zdaje mi sie, ze film z koncertu nie ujrzal swiatla dziennego jeszcze, co? |
Zaryzykuje, mimo tego, że się ostatnio nie dogadywaliśmy najlepiej (przez moje ataki śmiechu związane z usunięciem kosza), i poproszę....no więc bardzo pięknie proszę o to nagranie. Jestem młodym zapaleńcem zbierającym wszelkiego rodzaju multimedia o SN .
Jestem w stanie nawet wyczyścić na kolanach Twoje 49(?) par butów szczoteczką do zębów przy wyłączonym świetle... na połysk
Teraz na serio...pewnie wszyscy by się cieszyli
[ Dodano: 2007-09-18, 21:02 ]
EDIT
Czemu wszyscy poszli jak ja przyszedłem? |
_________________ www.adventure-zone.info
www.lastfm.pl/user/devCJ
www.youtube.com/user/devcj |
|
|
|
 |
PePe
..PiPa..

Wiek: 40 Dołączyła: 14 Lis 2004 Posty: 3529 Skąd: Żary / Wrocław
|
Wysłany: 2007-09-20, 13:12
|
|
 |
bo zaczęło śmierdzieć prowokacją
Ciekawe co by było jakbyś dostał pocztą te 49 par butów i szczoteczkę |
_________________ http://mordred-deschain.blogspot.com/
Why can we not be sober? |
|
|
|
 |
Przemek
Nadworny RIPPER

|
|
|
|
 |
PePe
..PiPa..

Wiek: 40 Dołączyła: 14 Lis 2004 Posty: 3529 Skąd: Żary / Wrocław
|
|
|
|
 |
Przemek
Nadworny RIPPER

|
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

|
Wysłany: 2007-09-22, 07:40
|
|
 |
| Przemek napisał/a: | | Jestem w stanie nawet wyczyścić na kolanach Twoje 49(?) par butów szczoteczką do zębów przy wyłączonym świetle... na połysk |
Przemuś bede pamietala
Co do nagrania, to musze zobaczyc co na to Kamil. Jak nie bedzie mial nic przeciwko, to wrzuce. |
|
|
|
 |
lolek2
Pesymistyczny Asceta

|
Wysłany: 2007-09-22, 19:40
|
|
 |
To spytaj odrazu co z płytą |
_________________ Sinus, cosinus daj Boze 3 minus |
|
|
|
 |
Przemek
Nadworny RIPPER

|
Wysłany: 2007-09-23, 21:39
|
|
 |
| KaSiaaaa napisał/a: | | Co do nagrania, to musze zobaczyc co na to Kamil. Jak nie bedzie mial nic przeciwko, to wrzuce. |
Może Kamil nic nie będzie miał przeciwko jeśli prześlesz mi na PW Żartuje...ale można byłoby tak przynajmniej zrobić jak z utworami SN, z radia Co Ty na to? Nikt nie musi tego oficjalnie w necie zamieszczać. Poza tym niech żałują ci co się nie udzielają na forum |
_________________ www.adventure-zone.info
www.lastfm.pl/user/devCJ
www.youtube.com/user/devcj |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
Wysłany: 2007-09-23, 22:56
|
|
 |
| Przemek napisał/a: | | KaSiaaaa napisał/a: | | Co do nagrania, to musze zobaczyc co na to Kamil. Jak nie bedzie mial nic przeciwko, to wrzuce. |
Może Kamil nic nie będzie miał przeciwko jeśli prześlesz mi na PW Żartuje...ale można byłoby tak przynajmniej zrobić jak z utworami SN, z radia Co Ty na to? Nikt nie musi tego oficjalnie w necie zamieszczać. Poza tym niech żałują ci co się nie udzielają na forum |
hy
czlowieku, to by trza zripowac a i tak duuuuze bedzie... |
_________________ Grzeczne dziewczynki idą do nieba a niegrzeczne tam gdzie chcą
fejsbuk:)
Mi na Myspace
Fotoblog Mi
LAST FM - Mi |
|
|
|
 |
|
|