Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: longas
2006-02-08, 19:12
Wrażenia po koncercie w Żaku (15/04/2005)
Autor Wiadomość
jenny89 
Chory Opętany

Wysłany: 2005-04-16, 02:15   Wrażenia po koncercie w Żaku (15/04/2005)
I już po:( Świetnie było:D Normalnie booosko!! Niedługo pojawia się foteczki:) Obecnie nie mam siły pisać, bo jestem p a d n i ę t a! Fakt, że trzeba było wykazać się cierpliwością przed koncertem heheheh;-)) ale warto było! I jak to Mi powiedziała: "Koncert był żywiołowy" Ludzi było niedużo, więc miejsca do bawienia się każdy miał sporo:D Sweet wrzuci setlistę, jak wróci do chaty;-) wywiad przeprowadzony, ale nic nie zdradzam. Mi uprzedza, że będzie go przepisywałą tydzień czasu, więc cierpliwości. Pozdrowienia!

Mi 
Mi-nadżer

Wysłany: 2005-04-16, 02:27   
nie, no, tydzien to moze nie, ale troche to potrwa :D :D:D

bylo baaaardzo zywiolowo, wszyscy mamy zdarte gardziolka :D :D:D:D

pam - szkoda :(
Fotoblog Mi :)
LAST FM - Mi

Sweet 
Dita Von Teese

Wysłany: 2005-04-16, 02:57   
AAAAAAAAAAAAAAAA jak ja kocham Sweet Noise :) hehehe koncert byl zajebisty :twisted: :twisted: :twisted: ....No normalnie jak wrooce do domu i sie wyspie czyli w niedziele to napisze :D :D :D

westa 
Chassis

Wysłany: 2005-04-16, 11:46   
Setlista - prawie taka sama jak w Poznaniu, tyle ze bez nowych kawalkow z plyty Peji i Down (zamiast bylo Nie Bylo hehe :rotfl: ).

Ludzie - za duzo nie bylo, ale narzekac az tak tez nie mozna. Przynajmniej duzo miejsca bylo :)

Wogole to bylo niezle spoznienie - koncert na 20.00 a na sale zaczynali wpuszczac od 20.15. Nastepnie jakos o 21 wlazl ziutek jakis i powiedzial ze sa problemy techniczne.... Wiec calosc sie zaczela dopiero przed 22 (skonczylo chwile przed polnoca :) ). W trakcie koncertu tez sie sypalo cos co chwile :/ Najczesciej gitary, ale tez Kostkowi poszedl dzwiek na jego solo. Wogole to najwiekszy przypal byl w kawalku Wszystko - zaczeli grac, po chwili przerwali i zaczeli od nowa. Slabo byl tez slyszalny wokal. Mi znajecemu wiekszosc tekstow nie sprawialo wiekszych problemow, ale nie znajacy tworczosci zespolu nie wiedzieli za bardzo o czym Glaca spiewa. OD strony technicznej niestety nie bylo za dobrze.

Teraz pozytywy :P Glaca jak zwykle szalal :D Wlazil na kolumny, tarzal sie po ziemi rzucal sie na Toda i Magika. Raz nawet w tlum wskoczyl :) Dawal pospiewac ludziom, ja dwa razy sie zalapalem :D Oczywiscie show na najwyzszym poziomie, jak zwykle bylo na co popatrzec :)

Tyle ma razie :P Nie wiem co wymyslec :D Ogolnie koncert byl niestety gorszy niz w Poznaniu, ale jak dla mnie i tak bylo dobrze :)

Sweet 
Dita Von Teese

Wysłany: 2005-04-16, 12:03   
Synku bredzisz koncert był zajebisty hehehe !!!!!!! :lol: :lol: :lol: :twisted:

A teraz zapodam liste ... :twisted:

1. Jestes
2. Dzisiaj mnie kochasz ...
3. Wszystko
4. Cisza
5. Ghetto
6. W imie Boga
7. Gdzie jestes
8. Quasimodo
9. Bede trwal
10. 9/1
11. Z ukrycia
12. Manipulacja (mam solo niedlugo wrzuce na forum heheheh :lol: )
13. skur**el
14. Kostek - We will
15. Jeden taki dzien
16. Respect
17. Z głebi siebie
18. Nuerha
19. Bruk
20. Nie było
21. Godnosc :twisted:

to tyle :) recka jak dojde do siebie :) hehehe ...zaraz zmykam na pociag z Jenny

Tej a gdzie MOJA PIZZA obiecana ??? :| ...MAsz 30 min zanim pojade na pociag hehehe :P

dawron 
Wtajemniczony

Wysłany: 2005-04-16, 12:23   
:hihi: Koncert byl po prostu zajebisty :) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

westa 
Chassis

Wysłany: 2005-04-16, 12:47   
Sweet napisał/a:
Synku bredzisz koncert był zajebisty hehehe !!!!!!! :lol: :lol: :lol: :twisted:

Nie slysze na jedno ucho wiec moze dlatego :lol: Ale na serio moim zdaniem moglo byc lepiej :) Nie no marudze wiem hehe ale w Poznaniu bylo jednak lepiej :)

Sweet napisał/a:
Tej a gdzie MOJA PIZZA obiecana ??? :| ...MAsz 30 min zanim pojade na pociag hehehe :P

Twoja pizza czeka w pizzeri :P Bo nie moge jej wziasc na wynosc, tylko na miejscu :) Wiec szybka decyzja :D

[ Dodano: 2005-04-16, 12:49 ]
A tutaj recka koncertu wysmarowana przez fumfla (Pozdro Rejdż :) )

:arrow: http://www.rejdzmen.blog.pl

Merlin 
Wtajemniczony

Wysłany: 2005-04-16, 15:08   
a mi tam się zajebiscie podobalo :D nie to co łódstok 2002 ale tez super :D

orion 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2005-04-16, 16:39   
Koncert był zajebisty i co do tego niemam zadnych wątpliwości...Glaca szalał, wchodził na głośniki skakał z nich, poleciał w tłum, poprostu masakra....Jedynym minusem było nagłosnienie które niezawsze chcialo działać jak powinno ale mimo tego i tak było bosko. :D Pomimo małej liczby osób było very git,pogo było bardzo sympatyczne... :hihi: no i nalezy sie respekt dla kolesia co sie rzucił w tłum ze sceny... :D :hihi:
_________
pozdr.orion

westa 
Chassis

Wysłany: 2005-04-16, 17:29   
orion napisał/a:
no i nalezy sie respekt dla kolesia co sie rzucił w tłum ze sceny... :D :hihi:

Byl tez drugi, ale tego to go ochroniarz zepchnal :lol:

orion 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2005-04-16, 18:06   
heh..;)), ale ten koleśktórego Glaca zaprosił na scene to ładnie runoł na ziemie...:))) z tego Co widzialem to troszke sie towarzystwo yyy rozsuneło..:)))))))))) :hihi: :hihi:

westa 
Chassis

Wysłany: 2005-04-16, 18:48   
Dobry był :lol: I nieżle baunsował zanim skoczył :lol: Szacuken :D

RaveN 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2005-04-16, 20:03   
nigdy nie byłem dobry w pisaniu sprawozdań z koncertów. Powiem tylko, że było zajebiście...
Westa => tam gdzie ja stałem wokal było słychać bardzo dobrze... nigdy prawie nie słychać dobrze wokalu jak stoisz na szerokości głośników... bo niesie go dalej.

A teraz taka informacja która mnie osobiście zszokowała :| co wyjaśnia niektóre sprawy typu: frekfencja.
Dowiedziałem się przed chwilą, że po śmierci JP II bilety zostały wycofane ze sprzedaży. Nie było można ich kupić w Empiku :shock: TO BYŁO PRAWIE 2 TYGODNIE PRZED KONCERTEM!!! Dużo osób myślało, że koncert odwołany!!!
Ostatnio zmieniony przez RaveN 2005-04-16, 22:01, w całości zmieniany 1 raz  

westa 
Chassis

Wysłany: 2005-04-16, 20:10   
No to juz wiadomo czemu byla tak mala frekwencja :/

Co do wrazen sluchowych - moze byc to, ale gitary, perkusje i bas dobrze slyszalem ;) Moze jakos ustawiony wokal byl inaczej i stad to wrazenie :)

orion 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2005-04-16, 20:10   
:shock: yyy...no to mamy odp na pytanie czemu tyle ludzi? hmm...moze nam to zrekompensują i niedługo odbedzie sie one more time..:)))) :> :hihi:
Edit:ja mialem tak samo jak pisze Westa, gitary - perkusja - ok wokal - nie ok...:)) ale potem sie troche oddaliłem i było np na "Bruk" wszystko git słyszalem...
Ostatnio zmieniony przez orion 2005-04-16, 20:12, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu