Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: longas
2006-02-08, 19:12
Poznań\ CK Zamek\ Koncert\ Wrażenia
Autor Wiadomość
longas 
|admin|

Wysłany: 2005-01-15, 21:15   Poznań\ CK Zamek\ Koncert\ Wrażenia
no to czekamy na pierwsze relacje !! 8-)

Mirage
[Usunięty]

Wysłany: 2005-01-16, 10:33   
Koncert oceniam raczej przecietnie. Co do setlisty to na 99% jestem pewny ze bylo:
9/1, Bruk (na bisie), Ghetto, Down (z Docentem), NUERHA (z Docentem), Dzisiaj Mnie Kochasz Jutro Nienawidzisz, skur**el, Gdzie Jestes, Wszystko, Z Ukrycia I Cienia, Manipulacja, Godnosc/Dignity [czesc po angielsku] (na bisie), Respect, W Imie Boga, Bede Trwal, We Will Rock You, Quasimodo, trzy piosenki wykonane z Peja-Jeden Taki Dzien z Revolty SN / Ile Jeszcze oraz drugi ktorego tytulu nie pamietam z Najlepsza Obrona Jest Atak Peji. Ludzi bylo raczej malo, in my opinion bawili sie moze dobrze, ale oczekiwalem wiecej, a bylo gorzej niz w innych miastach.
Jako support byl tylko Shahid.

komiks_girl 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2005-01-16, 10:43   no i po ptokach
no jak dla mnie panie i panowie koncercik pierwsza klasa, pelen profesjonalizm i zaangazowanie mimo tego ze sala nie pekala w szwach, kurde noiserzy gdzie wy byliscie kiedy was wczoraj tam nie bylo????????? osobiscie myslalam ze zabraknie biletow i przyjda starzy wyzeracze, a tu kupa :( :(
gdyby kazdy artysta dawal na scenie z siebie tyle co chlopaki z SN to naprawde moglabym byc dumna z polskiej sceny muzycznej, a te popluczyny plynace w radiu sprawiaja ze reka automatycznie sama wyciaga wtyczke z gniazdka :> :>
bravo chlopaki za fantastyczne brzemienie, bravo Vahan za fantastyczna oprawe artystyczna, bravo Peja...za usmiech na mojej twarzy :rotfl:
moge powiedziec z czysciutkim (a to sie rzadko zdarza) ;) sumieniem ze koncert byl fajny w ryj ;) ;)
no i czekamy na nowa plytke, chociaz z tego co uslyszalam, wydaje mi sie ze bedzie to totalny meksyk, cos co ma niewiele wspolnego ze starym SN, hmmmm....zobaczymy
pozdro
ulka von grzesznica :P
p.s - Saper a Rydzyk cie nie sciga za to bujanie sie w koloratce?????? :hihi: :hihi: :hihi:

[ Dodano: 2005-01-16, 10:46 ]
aha, jeszcze jedno, zapomnialam zapytac - bylo w koncu to after party w Dragonie????? no i jak sie bawiliscie???

[ Dodano: 2005-01-16, 11:15 ]
podobno skleroza nie boli....chyba jednak nie w tym przypadku :?
przeciez jeszcze jedna rzecz jest istotna niesamowicie :] wystep SHAHID, nigdy ich w ogoole przedtem nei slyszalam, a tu prosze takie fajne zaskoczenie, baaaaaaarrdzo dobry wystep, niesamowicie wymiataja na gitarkach :hihi: :hihi:
no to teraz juz wszystko :rotfl:

KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2005-01-16, 11:44   
JejQ koncercik byl PIĘKNY!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
Ale opisze swoje wrazenia potem, bo teraz padam ze zmeczenia...ide spac :P

"...kurde noiserzy gdzie wy byliscie kiedy was wczoraj tam nie bylo?????????..." - komiks_girl :> Nie mow,ze nikogo z forum nie widzialas!!Przeciez duzo ludkow nosilo identyfikatory..ZwierZ zaczepil mnie (no wlasnie..ZwierZ poznales mnie czy po idencie? :) ). Ja i Saper biegaliismy podczas koncertu przed scena..ja robilam fotki, Saper sie obijal :lol: :>

Dobra ide spac, bo wszystko mnie boli! Przegapilismy ze zwierzakiem pociag i oni czekali na pospieszny, a ja expresem pojechalam..50 zl bilet, ale chyba bym umarla :(

Ale ja pisze haotycznie :lol: :lol:

Setliste zostawilam w torbie,a torbe w Poznaniu, wiec napisze jutro jak do mnie wroci, jakie byly kawalki. No chyba,ze ktos wczesniej to zrobi :P

Buziaczki dla wszystkich, z ktorymi sie bawilam!!! :*******

komiks_girl 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2005-01-16, 12:09   
ja nie mowie o ludziach z forum Kasiaaaaa..... :) :) tylko o starej ekipie ktora poszlaby kiedys za Glaca w ogien, to wlasciwie bylo pytanie retoryczne....a Saper rzeczywiscie sie obijal, nawet sznurka nie chcialo mu sie trzymac :rotfl: :rotfl:

KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2005-01-16, 12:16   
Ahaa...nie zajarzylam :P

Taaa...nie chcialo mu sie i musialam ja to robic przez moment...a potem na kokardke zawiazalam..delikatnie - jak to Saper powiedzial :lol: :lol:

westa 
Chassis

Wysłany: 2005-01-16, 12:40   
Ja moja dluuga relacje napisze za pare dni jak sie porzadnie wyspie i zbiore mysli. Bardzo mnie cieszy ze wykonali Quasimodo :) Jak dla mnie bomba, a kto nie byl ten traba :D

Gloria 
Chory Opętany

Wysłany: 2005-01-16, 13:17   
westa napisał/a:
Ja moja dluuga relacje napisze za pare dni jak sie porzadnie wyspie i zbiore mysli. Bardzo mnie cieszy ze wykonali Quasimodo :) Jak dla mnie bomba, a kto nie byl ten traba :D

tak zagrali swietnie Ja jeszcze dzis nie spalam wiec tez napisze pozniej ale bylo niesamowicie o to byl dla nie naprawde jeden ze szczesliwszych dni
SWEET NOISE sa w moim sercu , sa czescia mojej duszy jestem szczesliwa :twisted: ide spac :!:

westa 
Chassis

Wysłany: 2005-01-16, 13:18   
(s)AINT napisał/a:
Co do setlisty to na 99% jestem pewny ze bylo:

Zagrali jeszcze Cisze i Jestes (rozpoczeli od tego numeru :) )

yanki 
Piękny Roman

Wysłany: 2005-01-16, 13:27   
Witam Was wszystkich - to mó pierwszy post i od razu mam sporo do napisania.

Byłem na koncercie. Pierwsze wrażenie to pustki na sali... Rock`n` roll umarł??? No a tak po za tym to parę razy ciary na plecach miałem :) Szczególnie przy Quasimodo, Bruk i Jesteś, no i jeszcze przy paru utworkach. Rewelacyjna scenografia, porządne nagłośnienie i oświetlenie - tu SN jest już zawodową kapelą. Set lista była spora, no i chyba zagrali wszystko o czym można zamarzyć. Dwa utwory z Docentem - rewelacja. Co do Peji - to kiepsko. Szczególnie słabo wypadł Rychu, którego głos gdzieś tam ginął przy potędze Glacy... Peja śpiewał niewyraźnie i po prostu kiepsko... Nawet miałem wrażenie, że trzecią piosenkę zaśpiewał z półplaybacku.
Wrażenia ogólne - może już jestem stary, ale za dawnych czasów to były koncerty.... W sobotę publika momentami sił nie miała, sporo osób stało i nawet nogą nie ruszali, no i ta frekwencja...
Co so SN to oczywiście pełen profesjonalizm, zaangażowanie no i chłopaki dali z siebie wszystko! Także pod względem muzycznym dla mnie pełen wypas.

No to chyba wszystko...

Mirage
[Usunięty]

Wysłany: 2005-01-16, 14:00   
westa napisał/a:
(s)AINT napisał/a:
Co do setlisty to na 99% jestem pewny ze bylo:

Zagrali jeszcze Cisze i Jestes (rozpoczeli od tego numeru :) )

Fakt... Nie bylo tylko Nie Bylo.

Groszek 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2005-01-16, 14:02   
setlista :
1. Intro
2. DMKJN
3. Wszystko
4. Cisza
5. Ghetto
6. W Imię Boga
7. Gdzie jesteś ?
8. Quasimodo
9. Będę Trwał
10. 9/1
11. Z Ukrycia I Cienia
12. Manipulacja
13. skur**el
14. Kostek - We Will
15. Wciąż
16. Ile Jeszcze
17. JTD
18. Respect
19. Z Głębi Siebie
20. NUERHA
21. Down
22. Bruk
23. Nie Było
24. Godność

taka jest łoficjalna tracklista :>

Mirage
[Usunięty]

Wysłany: 2005-01-16, 14:05   
yanki napisał/a:
Byłem na koncercie. Pierwsze wrażenie to pustki na sali... Rock`n` roll umarł???

Frekwencja byla tragiczna. Tluklem sie z Lodzi myslac, ze beda niezle tlumy, a tu pustki. A zeby jeszcze ta gromadka jakas, bez skojarzen, ruchliwa byla... niestety, wiekszosc osob wymiekla po trzech kawalkach, poza paroma osobami uprawiajacymi raptem od trzeciego rzedu wstecz pogo. Szczerze mowiac, nie mam zielonego pojecia jak przy takiej frekwencji moze sie oplacac koncert... moze mnie ktos uswiadomi, bo z gospodarka u mnie ciezko.

[ Dodano: 2005-01-16, 14:06 ]
Groszek napisał/a:
setlista :
1. Intro
2. DMKJN

To musiala sie zepsuc po drodze, bo miedzy Intro a DMKJN bylo Jestes, a po Jeden Taki Dzien byl jeszcze jeden utwor z Peja. Nie Bylo raczej nie bylo poza tym.

ZwierZ 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2005-01-16, 14:43   
KaSiaaaa napisał/a:
..ZwierZ zaczepil mnie (no wlasnie..ZwierZ poznales mnie czy po idencie? :) ...

...poznałem bo przecież masz fotke w avatarze no i jeszcze w dziale "hyde park - fotki" też coś znalezłem ... i jak tu nie rozpoznać tej buźki ???;-) ,ponadto coś było ,że robisz zdjątka więc problemów ,że Ty to Ty nie było (a jeszcze kojarzyłem Mi i Sweet :D )...

...a co do koncertu:
drugi raz na SN , przedtem w Bolkowie 2003 gdzie zagrali świetnie i wyszalałem się za cały festiwal - najlepszy występ na nim (mimo ,że gustuje w klimatach jakie tam grały).
A teraz Poznań i ... w zasadzie to nie było zaskoczenia - znowu się wyszalalem ,a SN świetnie zagrał , aż w pewnym momencie poczułem jakby zmeczenie ,a oni ... jeszcze grają i grają :) ))))).
Wiele zespołow może tylko pozazdrościć SN takiej jakości i oprawy koncertu , a i samej postawy Glacy i spółki ( też sporo stracili sił wczoraj ).
Wiec bardzo się podobało , aż mnie ciary prezchodziły jak grali (i to na każdym utworku :) ))))))) ).

Ponadto chciałem napisać "dzieki" za spotkanko wczoraj grupce z Dragona , miło było poznać - fajne z Was ludziska ;-) .
Mam nadzieje ,że jeszcze kiedyś, gdzieś się zobaczymy :) ))))))))))

yanki 
Piękny Roman

Wysłany: 2005-01-16, 16:08   
Aha! Miałem jeszcze napisać o fatalnym zachowaniu ochrony. Goście, którzy "wylądowali" przed bramkami byli brutalnie wypychani za bramki, po prawej stronie sceny (patrząc ze strony publiczności). Nie można było pokazać ręką, którędy mają wyjść tylko było trzeba chamsko wypychać. Ale nie wiem czy zespół ma wpływ na ochronę, która jest na koncercie...

Odpowiedz do tematu