Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:12
|
Poznań\ CK Zamek\ Koncert\ Wrażenia |
| Autor |
Wiadomość |
Sweet
Dita Von Teese

Wiek: 41 Dołączyła: 01 Lis 2004 Posty: 2920 Skąd: Obecnie USA.
|
Wysłany: 2005-01-18, 11:53
|
|
 |
| Mi napisał/a: | hehehe ja nic nie poradze na to ze mnie slychac
sweet kup sobie stopery |
Mi a zebys weidziała ze to zrobie hehehe ...
Zwierzak hehehe A woowczas bedziecie mogli wrzeszczec do upadłego
Przemowiłam hehehe |
|
|
|
 |
a$artana
Zaawansowany

|
Wysłany: 2005-01-18, 14:52
|
|
 |
ok no to raz jeszcze: Koncert bardzo udany! Wspaniala dawka energii przed sesja he he. Shahid wypadl moim zdaniem duzo lepiej niz w Stodole, naprawde fajny koncert no i wreszcie slyszalam glos Kamila a co tu duzo mowic, to naprawde ciekawy wokal hehe Muzycznie jak zwykle chlopcy dali rade, perkusja i gitarki brzmia swietnie. Kawalki : Sumud ( cholera strasznie do mnie trafia ten kawalek od pierwszego wysluchania dawno temu:) Desert Crime ( zywa energia) Shaheed, Shalom ( coraz bardziej mi sie podoba:) no i Swiadek caly w wykonianu Kamila - wyszly swietnie, przeskakalam je stojac obok arcza
Kamil dzieki tez za slowa o NN, to dla mnie wazne
Sweet Noise - hmmm wystarczylyby w zasadzie te dwa slowa aby opisac ten koncert. Tak to byl po prostu cudowny halas, masa emocji i energii. Po pierwsze intro Vahana strasznie mnie zaskoczylo ( przed koncertem mowil ze zrobi cos innego, wiec bylam bardzo ciekawa:). To byla magia, zawsze gdy Vahan wychodzi na scene i zaczyna koncert to mam wrazenia jakbysmy wchodzili normalnie w czas sacrum;) nie no zartuje, ale po prostu intro wyzwala zawsze takie napiecie i oczekiwanie na poczatek koncertu, ze gdy chlopaki zaczynaja grac to emocje siegaja zenitu;). Kocert bardzo dobry, strasznie ciesze sie ze zagrali Respect- uwielbiam sie przy tym bawic, Nuerha i DOWN ( bardzo lubie ten kawalek) zagrane z Docentem to poezja:) Solowka Magika w Manipulacji- jak zwykle niekończaca sie opowiesc:) Juz dawno Bruk nie wzbudzil we mnie tylu emocji jak na tym koncercie, ale to pewnie dlatego ze widzialam mamę Glacy na balkonie i swiadomosci ze ona jest na sali tuz obok mnie gdy Glaca spiewa ten kawalek spowodowala ze znow strasznie zywo odbieralam te slowa.
Kawalki z Peja- kurcze dla mnie duzo lepsze niz JDT, przynajmniej koncertowo wychodza niezle i sa takie hmm wsciekle , zreszta szanuje Peja za to ze ma odwage wyjsc i zaspiewac przed publika, ktora generalnie hh nie slucha i moze roznie zareagowac. Zreszta to ze takie akcje sie udaja wydaje mi sie czasem wrecz niesamowite Zreszta Peja zaskoczyl mnie energia, niezle ganial Glace po scenie;)
Wystawa wyszla moim zdniem swietnie, dostalismy duza pomoc od Zamku, jestem bardzo zadowolona. Dziekuje wszystkim, ktorzy pomagali nam w pracy, hehe Paula chyba sie naprasowalas za cale zycie;)
Groszek, jaKasia, Mirage, Muf, Acedia.... ciesze sie ze moglam Was zobaczyc
Pozdro tez dla naszej ekipy samochodowej arcz, Saper, Lukasz, Kasia i Gagarin:P behehe. Swietnie sie z Wami bawilam, zrobilismy niezla Nore nie?? zreszta jak zawsze
Afterparty tez ostatecznie wyszlo nienajgorzej, na poczatku tylko bylo kiepsko z miejscem, ale w miare uplywu czasu i piva:) klimat stawal sie coraz milszy:) Czekam na fotki!! i do nastepnego:) |
_________________ Nie ma El Dupy gdy rozum lodem skuty |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

Wiek: 40 Dołączyła: 12 Paź 2004 Posty: 3410 Skąd: Hajnówka / Warszawa
|
Wysłany: 2005-01-18, 16:22
|
|
 |
Aaaaaaa jak czytalam posta a$artany, to normalnie lzy mi do oczu naplywaly. Zgadzam sie z nia w 100000%%%%!!!!!!!! Bylo pieknie!!!!!
<ryczy_ze_szczescia> |
_________________ milion stóp nad ziemią z byle mikrusowatej przyczyny. i śmieje się szaleńczo jakby od tego zależało życie |
|
|
|
 |
Ks.SAPER
Uzależniony

|
Wysłany: 2005-01-18, 19:44
|
|
 |
Uprzejmie donoszę iż Gagarin przejechał kolejne 240km i siedzi teraz ze mna przy komputerze. Oblazł dosć mocno bo schowałem go w husteczke higieniczną tak że wygląda załośnie ale mozna to uznać za bielizne |
_________________ Widzieliście swoje narodziny, życie i śmierć... Nie pokażę i nie powiem wam niczeko nowego...
www.sto-1000cy.prv.pl
www.saperous.blox.pl |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

|
Wysłany: 2005-01-18, 21:13
|
|
 |
Co to, kto to Gagarin?! |
_________________ milion stóp nad ziemią z byle mikrusowatej przyczyny. i śmieje się szaleńczo jakby od tego zależało życie |
|
|
|
 |
Ks.SAPER
Uzależniony

|
Wysłany: 2005-01-18, 21:33
|
|
 |
Hy hy hy to wiedzą tylko wtajemniczeni i tylko oni go znaja osobiście Jakbyś z nami wracała samochodem to poznałąbyś go chociaż.... nie no nie zmieściłabyś się bo z nim było 5 osób. Powiem Ci tylko że gagarin jest bardzo mocno powiazany z Noisenation i poznańska wystawą. To dzięki niemu na ścianach trzymały sie wiersze błehehehe |
_________________ Widzieliście swoje narodziny, życie i śmierć... Nie pokażę i nie powiem wam niczeko nowego...
www.sto-1000cy.prv.pl
www.saperous.blox.pl |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

|
Wysłany: 2005-01-18, 21:38
|
|
 |
Buhahahahahhaah Pozdro 600 dla gagarina |
|
|
|
 |
arcz
Uzależniony

|
Wysłany: 2005-01-18, 21:48
|
|
 |
taaa Gagarin ;] jak juz ustalilismy oficjalna maskotka NN ;]
pozdrow go Saper łode mje ;] |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

Wiek: 41 Dołączyła: 01 Lis 2004 Posty: 2920 Skąd: Obecnie USA.
|
Wysłany: 2005-01-19, 10:25
|
|
 |
Trele morele ja byłam maskotką NN
SAPER O TY |
| Ostatnio zmieniony przez Sweet 2005-01-19, 12:10, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Ks.SAPER
Uzależniony

|
Wysłany: 2005-01-19, 12:03
|
|
 |
Piękne czasy przeminęły! Teraz swoje przysłowiowe 5 minut ma Gagarin |
www.sto-1000cy.prv.pl
www.saperous.blox.pl |
|
|
|
 |
mala.cl
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2005-01-19, 21:50
|
|
 |
| Ks.SAPER napisał/a: | ............ To dzięki niemu na ścianach trzymały sie wiersze błehehehe |
będe miła i nie powiem Ci co z tym robiłam aby wiersze na ścianach trzymało |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

|
Wysłany: 2005-01-19, 22:43
|
|
 |
Taaaaa mala.cl pelnila funkcje opiekunki Gagarina Nie mogla go zostawic samego, bo bala sie, ze sie zgubi biedak i jak bedzie potrzebny, tonikt go nie znajdzie.
Fakt...lepiej zebys nie wiedzial w jaki sposob mala.cl molestowala Gagarina |
|
|
|
 |
Ks.SAPER
Uzależniony

|
Wysłany: 2005-01-20, 01:56
|
|
 |
eeee... Ten post okazuje moje zaniepokojenie... |
www.sto-1000cy.prv.pl
www.saperous.blox.pl |
|
|
|
 |
jenny89
Chory Opętany

|
Wysłany: 2005-01-20, 17:28
|
|
 |
(och mam upragniony dostęp do netu:D)
Koncert był suuuuper:) zaskoczył mnie Vahan, ale bardzo pozytywnie! dobrze, że mi nie przyłożył tym kijem;-)) Wystawa też niczego sobie i chyba cieszyła się zainteresowaniem. Shahid podobał mi się bardziej niż w Stodole. A nasza gwiazda wieczoru rewelka. Nie piszę tak z przyzwyczajenia, ale koncert naprawde był ekstra:) N.U.E.R.H.A. i Down z Docentem wypadły jak zwykle... Dj Kostek i "Znamy się tylko z widzenia" - myślałam, ze przelecę przez barierkę hehehe! Aaa i jeszcze Rysiu... No powiem tylko, ze ja chce jego nową płytę, jeśli brzmi ona tak jak na gigu to jestem pełna podziwu! Peja to spoko ziom joł:P
Podsumowując: Ja chcę następny koncert!! Dzięki wszystkim za zajefajną zabawę i pozdrawiam Was kochani:********** |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

|
Wysłany: 2005-01-20, 17:50
|
|
 |
Hmmm na forum zarejestrowala sie Pam44...czy to jest tak poznanska "pam-param-pam-pam" , za ktora ganiala nasza Mi-pijaQ ?? hahahahhahaha |
|
|
|
 |
|
|