Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: longas
2006-02-08, 19:12
Poznań\ CK Zamek\ Koncert\ Wrażenia
Autor Wiadomość
Sweet 
Dita Von Teese

Wysłany: 2005-01-18, 11:53   
Mi napisał/a:
hehehe ja nic nie poradze na to ze mnie slychac :>
sweet kup sobie stopery :P

Mi a zebys weidziała ze to zrobie hehehe :lol: :lol: :lol: ... :)
Zwierzak hehehe A woowczas bedziecie mogli wrzeszczec do upadłego :rotfl: :rotfl: :rotfl: :twisted:
Przemowiłam hehehe :twisted:

a$artana 
Zaawansowany

Wysłany: 2005-01-18, 14:52   
ok no to raz jeszcze: Koncert bardzo udany! Wspaniala dawka energii przed sesja he he. Shahid wypadl moim zdaniem duzo lepiej niz w Stodole, naprawde fajny koncert no i wreszcie slyszalam glos Kamila :!: a co tu duzo mowic, to naprawde ciekawy wokal :D hehe Muzycznie jak zwykle chlopcy dali rade, perkusja i gitarki brzmia swietnie. Kawalki : Sumud ( cholera strasznie do mnie trafia ten kawalek od pierwszego wysluchania dawno temu:) Desert Crime ( zywa energia) Shaheed, Shalom ( coraz bardziej mi sie podoba:) no i Swiadek caly w wykonianu Kamila - wyszly swietnie, przeskakalam je stojac obok arcza :D
Kamil dzieki tez za slowa o NN, to dla mnie wazne :)
Sweet Noise - hmmm wystarczylyby w zasadzie te dwa slowa aby opisac ten koncert. Tak to byl po prostu cudowny halas, masa emocji i energii. Po pierwsze intro Vahana strasznie mnie zaskoczylo ( przed koncertem mowil ze zrobi cos innego, wiec bylam bardzo ciekawa:). To byla magia, zawsze gdy Vahan wychodzi na scene i zaczyna koncert to mam wrazenia jakbysmy wchodzili normalnie w czas sacrum;) nie no zartuje, ale po prostu intro wyzwala zawsze takie napiecie i oczekiwanie na poczatek koncertu, ze gdy chlopaki zaczynaja grac to emocje siegaja zenitu;). Kocert bardzo dobry, strasznie ciesze sie ze zagrali Respect- uwielbiam sie przy tym bawic, Nuerha i DOWN ( bardzo lubie ten kawalek) zagrane z Docentem to poezja:) Solowka Magika w Manipulacji- jak zwykle niekończaca sie opowiesc:) Juz dawno Bruk nie wzbudzil we mnie tylu emocji jak na tym koncercie, ale to pewnie dlatego ze widzialam mamę Glacy na balkonie i swiadomosci ze ona jest na sali tuz obok mnie gdy Glaca spiewa ten kawalek spowodowala ze znow strasznie zywo odbieralam te slowa.
Kawalki z Peja- kurcze dla mnie duzo lepsze niz JDT, przynajmniej koncertowo wychodza niezle i sa takie hmm wsciekle :D , zreszta szanuje Peja za to ze ma odwage wyjsc i zaspiewac przed publika, ktora generalnie hh nie slucha i moze roznie zareagowac. Zreszta to ze takie akcje sie udaja wydaje mi sie czasem wrecz niesamowite :shock: ;) Zreszta Peja zaskoczyl mnie energia, niezle ganial Glace po scenie;)
Wystawa wyszla moim zdniem swietnie, dostalismy duza pomoc od Zamku, jestem bardzo zadowolona. Dziekuje wszystkim, ktorzy pomagali nam w pracy, hehe Paula chyba sie naprasowalas za cale zycie;)
Groszek, jaKasia, Mirage, Muf, Acedia.... ciesze sie ze moglam Was zobaczyc
Pozdro tez dla naszej ekipy samochodowej arcz, Saper, Lukasz, Kasia i Gagarin:P behehe. Swietnie sie z Wami bawilam, zrobilismy niezla Nore nie?? zreszta jak zawsze :rotfl:
Afterparty tez ostatecznie wyszlo nienajgorzej, na poczatku tylko bylo kiepsko z miejscem, ale w miare uplywu czasu i piva:) klimat stawal sie coraz milszy:) Czekam na fotki!! i do nastepnego:)

KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2005-01-18, 16:22   
Aaaaaaa jak czytalam posta a$artany, to normalnie lzy mi do oczu naplywaly. Zgadzam sie z nia w 100000%%%%!!!!!!!! :) Bylo pieknie!!!!!

<ryczy_ze_szczescia> :lol:

Ks.SAPER 
Uzależniony

Wysłany: 2005-01-18, 19:44   
Uprzejmie donoszę iż Gagarin przejechał kolejne 240km i siedzi teraz ze mna przy komputerze. Oblazł dosć mocno bo schowałem go w husteczke higieniczną tak że wygląda załośnie ale mozna to uznać za bielizne :roll:

www.sto-1000cy.prv.pl
www.saperous.blox.pl

KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2005-01-18, 21:13   
Co to, kto to Gagarin?! :shock:

Ks.SAPER 
Uzależniony

Wysłany: 2005-01-18, 21:33   
Hy hy hy to wiedzą tylko wtajemniczeni i tylko oni go znaja osobiście :> Jakbyś z nami wracała samochodem to poznałąbyś go chociaż.... nie no nie zmieściłabyś się bo z nim było 5 osób. Powiem Ci tylko że gagarin jest bardzo mocno powiazany z Noisenation i poznańska wystawą. To dzięki niemu na ścianach trzymały sie wiersze błehehehe :rotfl:

www.sto-1000cy.prv.pl
www.saperous.blox.pl

KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2005-01-18, 21:38   
Buhahahahahhaah :lol: :lol: :lol: Pozdro 600 dla gagarina :lol:

arcz 
Uzależniony

Wysłany: 2005-01-18, 21:48   
taaa Gagarin ;] jak juz ustalilismy oficjalna maskotka NN ;]
pozdrow go Saper łode mje ;]

Sweet 
Dita Von Teese

Wysłany: 2005-01-19, 10:25   
Trele morele ja byłam maskotką NN :lol: :lol: :lol:
SAPER O TY :P :P :P
Ostatnio zmieniony przez Sweet 2005-01-19, 12:10, w całości zmieniany 1 raz  

Ks.SAPER 
Uzależniony

Wysłany: 2005-01-19, 12:03   
Piękne czasy przeminęły! Teraz swoje przysłowiowe 5 minut ma Gagarin :P

www.sto-1000cy.prv.pl
www.saperous.blox.pl

mala.cl 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2005-01-19, 21:50   
Ks.SAPER napisał/a:
............ To dzięki niemu na ścianach trzymały sie wiersze błehehehe :rotfl:

będe miła i nie powiem Ci co z tym robiłam aby wiersze na ścianach trzymało 8-) :rotfl: :rotfl: :rotfl:

KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2005-01-19, 22:43   
Taaaaa :lol: mala.cl pelnila funkcje opiekunki Gagarina :D Nie mogla go zostawic samego, bo bala sie, ze sie zgubi biedak i jak bedzie potrzebny, tonikt go nie znajdzie.
Fakt...lepiej zebys nie wiedzial w jaki sposob mala.cl molestowala Gagarina :lol: :rotfl:

Ks.SAPER 
Uzależniony

Wysłany: 2005-01-20, 01:56   
eeee... :| Ten post okazuje moje zaniepokojenie...

www.sto-1000cy.prv.pl
www.saperous.blox.pl

jenny89 
Chory Opętany

Wysłany: 2005-01-20, 17:28   
(och mam upragniony dostęp do netu:D)

Koncert był suuuuper:) zaskoczył mnie Vahan, ale bardzo pozytywnie! dobrze, że mi nie przyłożył tym kijem;-)) Wystawa też niczego sobie i chyba cieszyła się zainteresowaniem. Shahid podobał mi się bardziej niż w Stodole. A nasza gwiazda wieczoru rewelka. Nie piszę tak z przyzwyczajenia, ale koncert naprawde był ekstra:) N.U.E.R.H.A. i Down z Docentem wypadły jak zwykle... Dj Kostek i "Znamy się tylko z widzenia" - myślałam, ze przelecę przez barierkę hehehe! Aaa i jeszcze Rysiu... No powiem tylko, ze ja chce jego nową płytę, jeśli brzmi ona tak jak na gigu to jestem pełna podziwu! Peja to spoko ziom joł:P
Podsumowując: Ja chcę następny koncert!! Dzięki wszystkim za zajefajną zabawę i pozdrawiam Was kochani:**********

KaSiaaaa 
Foto-aparatkaaaa

Wysłany: 2005-01-20, 17:50   
Hmmm na forum zarejestrowala sie Pam44...czy to jest tak poznanska "pam-param-pam-pam" , za ktora ganiala nasza Mi-pijaQ ?? hahahahhahaha :lol: :lol: :lol: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Odpowiedz do tematu