Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: longas
2006-02-08, 19:11
Przysięgam! Ja nie słucham SN!
Autor Wiadomość
Guldur 
Chory Opętany

Wysłany: 2006-09-14, 19:07   
jak ide w koszulce z napisem REVOLTA ( mam tylko ta niestety :roll: ) to niektórzy wybałuszaja oczy - mam wtedy takie uczucie jakby chceieli powiedzieć "Boże on nosi koszulke Sweet Noise to tak można :shock: "
ale częściej mam wrażenie że kodują sobie adresik stronki który jest na dole plecków :twisted:

Przemek 
Nadworny RIPPER

Wysłany: 2006-09-14, 20:21   
Zespół reklamuje się na wszystkie możliwe sposoby... mnie osobiście wkurza adres strony z tyłu ciuszka, ale co zrobić...

Ja również muszę sobie zamówić tą białą podkoszulkę z logiem Revolty, jest zajabista (już mi się znudziła ta z obrazkiem płyty Ghetto :) )

Pam44 
Uzależniony

Wysłany: 2006-09-14, 20:35   
agravka napisał/a:
no ja nie mowiem bo czasem kolezanki sie smieja, ze malo szatana wiec sie nie chwale :oops: :(

nie ma jak to bunt i asertywność :]

Amen[Hans eXit] 
Uzależniony

Wysłany: 2006-09-14, 22:01   
Przemek napisał/a:
mnie osobiście wkurza adres strony z tyłu ciuszka, ale co zrobić...

To jedyny powód, dla którego nie kupiłem takiej koszulki z Revolty :( Strasznie mi ten adress nie pasował...
Nic to, jeszcze inne moze będą ;)

A żeby nie było offtopa, ja się nie wstydzę SN :-P Mam to gdzieś, poza tym nie mam czego się wstydzić.

Ciekaw jestem, jak patrzyli na mojego kuzyna, który uczęszczał do szkoły dla głuchoniemych prowadzonej przez zakonnice, zwykle w każdym z dostępnych modeli ciuchów SN (chłopak zafascynowany, pół szafy koszulek z CLC i Revolty) :D

longas 
|admin|

Wysłany: 2006-09-14, 22:14   
Amen[Hans eXit] napisał/a:
uczęszczał do szkoły dla głuchoniemych

sorry, ale jak on słucha muzyki ?

Pam44 
Uzależniony

Wysłany: 2006-09-14, 22:32   
Wielu kompozytorów niedoslyszalo, to dziwnie brzmi, ale nie slyszac mozna lepiej slyczec, nie zaglębiałam się w temat, ale rzecz jest związana z falami dzwiękowymi.

Falka 
Wtajemniczony

Wysłany: 2006-09-16, 12:15   
Pam44 napisał/a:
Wielu kompozytorów niedoslyszalo, to dziwnie brzmi, ale nie slyszac mozna lepiej slyczec, nie zaglębiałam się w temat, ale rzecz jest związana z falami dzwiękowymi.

Przyłóż ucho do głośnika i łap drgania. Coś tam zawsze się wychwyci.
A ja sie przyznaję- a przepraszam, co w tym "nienormalnego"? Rzecz gustu i poglądów.

Pam44 
Uzależniony

Wysłany: 2006-09-16, 13:25   
W ten sposób, osoba nie przywykła do takiego słuchania wychwyci tylko siłę dzwięku.

Przemek 
Nadworny RIPPER

Wysłany: 2006-09-16, 13:35   
...a później już nic nie wychwci :]

Amen[Hans eXit] 
Uzależniony

Wysłany: 2006-09-16, 19:48   
longas napisał/a:
Amen[Hans eXit] napisał/a:
uczęszczał do szkoły dla głuchoniemych

sorry, ale jak on słucha muzyki ?

Nie mam pojęcia, raczej nie mozna tego nazwać słuchaniem muzyki (niestety). Niemniej SN nie ogranicza się tylko do dźwięku, więc pozostało mu jeszcze trochę do pooglądania chociażby.

Agasus 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2006-09-21, 10:39   
Ja nie ma prolemu w przyznawaniu się o tego co słucham i tak równierz jest ze SN. Często spotykam ludzi którzy z tego powodu biorą mnie za jakiegoś durnia. Ale prawda też jest taka. Jeśli ktoś mnie nie polubi tylko za to, że słucham SN czy jakiejś innej kapeli to świadczy tylko o nim. Ja mam bardzo dużo tolerancję muzyczną i nie mam problemu gdy gadam np. z fanką Mardaryny. Jeśli to spoko osoba to czemu nie?

Underworld 
Piękny Roman

Wysłany: 2006-11-28, 23:04   
Dla mnie przysięganie, ze się czegoś nie słucha, jest zwykłym brakiem szacunku w stosunku do samego siebie i wstydzeniem się własnej osobowości. Jeśli muzyka jest dla ciebie ważna, kochasz ją, to się jej nie wyprzesz. Wyrzekanie się własnego ja. Jak dla mnie słuchanie czegokolwiek nie jest powodem do wstydu, jeśli tylko nie słucha się tego, żeby być na siłę lubianym w towarzystwie. A już tym bardziej jeśli chodzi o muzykę Sweet Noisa. Właściwie to dziwne, żeby się wyprzeć akurat SN. SN, który w swoich tekstach porusza przecież kwestię szacunku, godności, bycia sobą i tym podobnych tematów. Przecież jeśli się tego słucha, dlatego, że te teksty do Ciebie trafiają, to pomagają zrozumieć masę rzeczy. Budują, pomagają uwierzyć w to, że trzeba walczyć, mieć własną godność, być sobą. Albo to ja jestem dziwna, albo ci, którzy się siebie wypierają.

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2006-11-28, 23:47   
Underworld napisał/a:
Właściwie to dziwne, żeby się wyprzeć akurat SN. SN, który w swoich tekstach porusza przecież kwestię szacunku, godności, bycia sobą i tym podobnych tematów. Przecież jeśli się tego słucha, dlatego, że te teksty do Ciebie trafiają, to pomagają zrozumieć masę rzeczy.

A co jesli sie slucha dlatego, ze sie podoba muzyka?

Małgosia 
Pacjentka doktora Dżi.

Wysłany: 2006-11-29, 00:42   
Zwierzak, no nie mogę ten znowu się czepia, Underworld ma rację i cieszę się że ktoś nowy pojawiła się na forum i w ten sposób myśli o muzyce, zwłaszcza o muzyce SN ;)

Underworld 
Piękny Roman

Wysłany: 2006-11-29, 09:23   
zwierzak napisał/a:
Underworld napisał/a:
Właściwie to dziwne, żeby się wyprzeć akurat SN. SN, który w swoich tekstach porusza przecież kwestię szacunku, godności, bycia sobą i tym podobnych tematów. Przecież jeśli się tego słucha, dlatego, że te teksty do Ciebie trafiają, to pomagają zrozumieć masę rzeczy.

A co jesli sie slucha dlatego, ze sie podoba muzyka?

Zdecydowana większość utworów SN składa się z muzyki i ze słów, a nie tylko z muzyki. Chcąc nie chcąc słuchasz więc tekstów, no nie? Jak Ci się nie podobają, denerwuje Cię, irytują czy co tam jeszcze, to całości raczej nie słuchasz.

Odpowiedz do tematu