Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:11
|
Przysięgam! Ja nie słucham SN! |
| Autor |
Wiadomość |
Guldur
Chory Opętany

|
Wysłany: 2006-09-14, 19:07
|
|
 |
jak ide w koszulce z napisem REVOLTA ( mam tylko ta niestety ) to niektórzy wybałuszaja oczy - mam wtedy takie uczucie jakby chceieli powiedzieć "Boże on nosi koszulke Sweet Noise to tak można "
ale częściej mam wrażenie że kodują sobie adresik stronki który jest na dole plecków |
_________________ tworzę teatr pełen dziwnych ról..wewnątrz siebie |
|
|
|
 |
Przemek
Nadworny RIPPER

|
Wysłany: 2006-09-14, 20:21
|
|
 |
Zespół reklamuje się na wszystkie możliwe sposoby... mnie osobiście wkurza adres strony z tyłu ciuszka, ale co zrobić...
Ja również muszę sobie zamówić tą białą podkoszulkę z logiem Revolty, jest zajabista (już mi się znudziła ta z obrazkiem płyty Ghetto ) |
|
|
|
 |
Pam44
Uzależniony

|
Wysłany: 2006-09-14, 20:35
|
|
 |
| agravka napisał/a: | no ja nie mowiem bo czasem kolezanki sie smieja, ze malo szatana wiec sie nie chwale |
nie ma jak to bunt i asertywność |
_________________ www.0v0.art.pl
www.myspace.com/pam44 |
|
|
|
 |
Amen[Hans eXit]
Uzależniony

|
Wysłany: 2006-09-14, 22:01
|
|
 |
| Przemek napisał/a: | | mnie osobiście wkurza adres strony z tyłu ciuszka, ale co zrobić... |
To jedyny powód, dla którego nie kupiłem takiej koszulki z Revolty Strasznie mi ten adress nie pasował...
Nic to, jeszcze inne moze będą
A żeby nie było offtopa, ja się nie wstydzę SN Mam to gdzieś, poza tym nie mam czego się wstydzić.
Ciekaw jestem, jak patrzyli na mojego kuzyna, który uczęszczał do szkoły dla głuchoniemych prowadzonej przez zakonnice, zwykle w każdym z dostępnych modeli ciuchów SN (chłopak zafascynowany, pół szafy koszulek z CLC i Revolty) |
_________________ last.fm/user/amendotcom |
|
|
|
 |
longas
|admin|

|
Wysłany: 2006-09-14, 22:14
|
|
 |
| Amen[Hans eXit] napisał/a: | | uczęszczał do szkoły dla głuchoniemych |
sorry, ale jak on słucha muzyki ? |
|
|
|
 |
Pam44
Uzależniony

|
Wysłany: 2006-09-14, 22:32
|
|
 |
| Wielu kompozytorów niedoslyszalo, to dziwnie brzmi, ale nie slyszac mozna lepiej slyczec, nie zaglębiałam się w temat, ale rzecz jest związana z falami dzwiękowymi. |
_________________ www.0v0.art.pl
www.myspace.com/pam44 |
|
|
|
 |
Falka
Wtajemniczony

Wiek: 37 Dołączyła: 16 Sie 2005 Posty: 126 Skąd: Tułowice
|
Wysłany: 2006-09-16, 12:15
|
|
 |
| Pam44 napisał/a: | | Wielu kompozytorów niedoslyszalo, to dziwnie brzmi, ale nie slyszac mozna lepiej slyczec, nie zaglębiałam się w temat, ale rzecz jest związana z falami dzwiękowymi. |
Przyłóż ucho do głośnika i łap drgania. Coś tam zawsze się wychwyci.
A ja sie przyznaję- a przepraszam, co w tym "nienormalnego"? Rzecz gustu i poglądów. |
_________________ 4 ever
4 love |
|
|
|
 |
Pam44
Uzależniony

|
|
|
|
 |
Przemek
Nadworny RIPPER

|
Wysłany: 2006-09-16, 13:35
|
|
 |
...a później już nic nie wychwci |
|
|
|
 |
Amen[Hans eXit]
Uzależniony

|
Wysłany: 2006-09-16, 19:48
|
|
 |
| longas napisał/a: | | Amen[Hans eXit] napisał/a: | | uczęszczał do szkoły dla głuchoniemych |
sorry, ale jak on słucha muzyki ? |
Nie mam pojęcia, raczej nie mozna tego nazwać słuchaniem muzyki (niestety). Niemniej SN nie ogranicza się tylko do dźwięku, więc pozostało mu jeszcze trochę do pooglądania chociażby. |
_________________ last.fm/user/amendotcom |
|
|
|
 |
Agasus
Ziarno Chaosu

Wiek: 40 Dołączyła: 17 Sie 2006 Posty: 15 Skąd: Skarżysko Kamienna
|
Wysłany: 2006-09-21, 10:39
|
|
 |
| Ja nie ma prolemu w przyznawaniu się o tego co słucham i tak równierz jest ze SN. Często spotykam ludzi którzy z tego powodu biorą mnie za jakiegoś durnia. Ale prawda też jest taka. Jeśli ktoś mnie nie polubi tylko za to, że słucham SN czy jakiejś innej kapeli to świadczy tylko o nim. Ja mam bardzo dużo tolerancję muzyczną i nie mam problemu gdy gadam np. z fanką Mardaryny. Jeśli to spoko osoba to czemu nie? |
|
|
|
 |
Underworld
Piękny Roman

|
Wysłany: 2006-11-28, 23:04
|
|
 |
| Dla mnie przysięganie, ze się czegoś nie słucha, jest zwykłym brakiem szacunku w stosunku do samego siebie i wstydzeniem się własnej osobowości. Jeśli muzyka jest dla ciebie ważna, kochasz ją, to się jej nie wyprzesz. Wyrzekanie się własnego ja. Jak dla mnie słuchanie czegokolwiek nie jest powodem do wstydu, jeśli tylko nie słucha się tego, żeby być na siłę lubianym w towarzystwie. A już tym bardziej jeśli chodzi o muzykę Sweet Noisa. Właściwie to dziwne, żeby się wyprzeć akurat SN. SN, który w swoich tekstach porusza przecież kwestię szacunku, godności, bycia sobą i tym podobnych tematów. Przecież jeśli się tego słucha, dlatego, że te teksty do Ciebie trafiają, to pomagają zrozumieć masę rzeczy. Budują, pomagają uwierzyć w to, że trzeba walczyć, mieć własną godność, być sobą. Albo to ja jestem dziwna, albo ci, którzy się siebie wypierają. |
_________________ Rozmyślanie o śmierci jest rozmyślaniem o wolności. /Morrison/ |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

Wiek: 43 Dołączył: 06 Lis 2004 Posty: 5016 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2006-11-28, 23:47
|
|
 |
| Underworld napisał/a: | | Właściwie to dziwne, żeby się wyprzeć akurat SN. SN, który w swoich tekstach porusza przecież kwestię szacunku, godności, bycia sobą i tym podobnych tematów. Przecież jeśli się tego słucha, dlatego, że te teksty do Ciebie trafiają, to pomagają zrozumieć masę rzeczy. |
A co jesli sie slucha dlatego, ze sie podoba muzyka? |
_________________ http://ntn.knives.pl/wp-c...n7a-600x200.jpg |
|
|
|
 |
Małgosia
Pacjentka doktora Dżi.

Wiek: 37 Dołączyła: 17 Lip 2006 Posty: 3534 Skąd: Bydgoszcz
|
|
|
|
 |
Underworld
Piękny Roman

|
Wysłany: 2006-11-29, 09:23
|
|
 |
| zwierzak napisał/a: | | Underworld napisał/a: | | Właściwie to dziwne, żeby się wyprzeć akurat SN. SN, który w swoich tekstach porusza przecież kwestię szacunku, godności, bycia sobą i tym podobnych tematów. Przecież jeśli się tego słucha, dlatego, że te teksty do Ciebie trafiają, to pomagają zrozumieć masę rzeczy. |
A co jesli sie slucha dlatego, ze sie podoba muzyka? |
Zdecydowana większość utworów SN składa się z muzyki i ze słów, a nie tylko z muzyki. Chcąc nie chcąc słuchasz więc tekstów, no nie? Jak Ci się nie podobają, denerwuje Cię, irytują czy co tam jeszcze, to całości raczej nie słuchasz. |
_________________ Rozmyślanie o śmierci jest rozmyślaniem o wolności. /Morrison/ |
|
|
|
 |
|
|