Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:11
|
Ludzie cienia vs Metale z krwi i kosci |
| Autor |
Wiadomość |
Adam
pierwszy człowiek

|
Wysłany: 2005-01-13, 15:37
|
|
 |
| zwierzak napisał/a: | | No to faktycznie dziwny przypadek. A co do przekazu to generalnie w metalu nie musi byc przekazu. Dla mnie to przede wszystkim muzyka. |
No może i przekazu nie musi być, ale chodzi o to, że ten człowiek nie rozumie np. przekazu SN, widzi tylko w tym darcie mordy i to mu się "niby" podoba. Tzn. on zna tylko DMKJN, JTD i Nie Było. Widac wogle, ze kolesiowi nie podoba się ta muza, tylko słucha dla kozaczenia, bo gdyby mu się podobało to próbowałby jakoś szukać innych płyt tego zespołu... |
_________________ http://www.lastfm.pl/user/noxadam/ |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

Wiek: 43 Dołączył: 06 Lis 2004 Posty: 5016 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2005-01-13, 15:48
|
|
 |
| Ja cie rozumiem o co ci chodzilo. Wykazalem tylko pewien blad w twoim rozumowaniu. Zreszta przy sluchaniu SN tez wcale nie koniecznie trzeba cos odbierac ze slow. Niektorzy lubia SN tylko i wylacznie za muzyke. Nie zaglebiaja sie w teksty. Czy oni sa tez pozerami? |
_________________ http://ntn.knives.pl/wp-c...n7a-600x200.jpg |
|
|
|
 |
longas
|admin|

|
Wysłany: 2005-01-13, 18:16
|
|
 |
| a$artana napisał/a: | | longas jak zweryfikujesz czy taki koles jest pozerem? |
jestem uczulony na pozerów, w szczegolnosci tych co słuchaja ciezszej muzy, lub sie z nia identyfikują....wiec wyczuje ich na odległosc....moszna juz napisal cos o tym..........
mam w klasie hip-hopowca ktoremu cos sie w głowie popierdoliło - zapuszcza włosy, kupił sobie nie dawno gitare i ogłasza wszem i wobec ze na niej gra...koles jest poprostu załosny, nie znosze takich ludzi, ktorzy robią cos dla mody lub na pokaz dla innych |
|
|
|
 |
Adam
pierwszy człowiek

|
Wysłany: 2005-01-13, 21:40
|
|
 |
| zwierzak napisał/a: | | Nie zaglebiaja sie w teksty. Czy oni sa tez pozerami? |
Nie, ale przypadek, który opisałem...tzn. ten koleś jest pozerem. |
_________________ http://www.lastfm.pl/user/noxadam/ |
|
|
|
 |
moszna
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2005-01-13, 22:58
|
|
 |
| longas napisał/a: | | a$artana napisał/a: | | longas jak zweryfikujesz czy taki koles jest pozerem? |
jestem uczulony na pozerów, w szczegolnosci tych co słuchaja ciezszej muzy, lub sie z nia identyfikują....wiec wyczuje ich na odległosc....moszna juz napisal cos o tym..........
mam w klasie hip-hopowca ktoremu cos sie w głowie popierdoliło - zapuszcza włosy, kupił sobie nie dawno gitare i ogłasza wszem i wobec ze na niej gra...koles jest poprostu załosny, nie znosze takich ludzi, ktorzy robią cos dla mody lub na pokaz dla innych |
czekaj, coś tu się nie zgadza...niby od kiedy jest moda na rock'a?
...i jeszcze, pozera-metala poznasz po tym że średnia wieku takich osobników nie przykracza 16 roku życia, no i rzecz jasna mają więcej koszulek danego zespołu w szafie niż płyt na pólkach |
_________________ Witaj!
To twój dom - gnój na środku podwórka, to twoja matka
Ten z wąsem - to on - bierze ją zawsze, gdy chce
Witaj tu!
Chodź, nauczę cię agresji! |
|
|
|
 |
a$artana
Zaawansowany

|
Wysłany: 2005-01-13, 23:51
|
|
 |
| Cytat: | jestem uczulony na pozerów, w szczegolnosci tych co słuchaja ciezszej muzy, lub sie z nia identyfikują....wiec wyczuje ich na odległosc....moszna juz napisal cos o tym..........
boze, co to w ogole za rozumowanie, niby dlaczego koles ktory slucha hh nie moze grac na gitarce oraz miec dlugich wlosow jak chce.. (bawimy sie w Koree?).. znow wracamy do rozowych ciuchow i metalu jak komus takie polaczenie pasuje to jego sprawa
a no i shit, slucham sporo hh , mam dlugie wlosy i gitare - pozerka ze mnie na medal
| Cytat: | | no i rzecz jasna mają więcej koszulek danego zespołu w szafie niż płyt na pólkach |
tu sie zgodze takie zachowanie tez mnie smieszy, najlepiej jak ktos nosi koszulke a jak zagadasz o plyte z koszulki to nie wie o czym mowa |
_________________ Nie ma El Dupy gdy rozum lodem skuty |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

|
Wysłany: 2005-01-14, 00:32
|
|
 |
| To chyba jestem pozerem. Choc nie do konca. Kupilem sobie kiedys koszulke bo mi sie podobal rysunek. Choc razem z koszulka sobie kupilem kasete zeby posluchac o co w ogole chodzi. |
|
|
|
 |
a$artana
Zaawansowany

|
Wysłany: 2005-01-14, 08:30
|
|
 |
My pozerzy trzymajmy sie razem zrobimy sobie jutro niezla bibe pozerów:) bezdyskusyjnie i Kostek pozer jeden -hhpowiec grajacy w rockowej kapeli tez tam bedzie |
_________________ Nie ma El Dupy gdy rozum lodem skuty |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

|
Wysłany: 2005-01-14, 10:46
|
|
 |
No Kostek to jest pozer nad pozerow. DJ i na Metalmanii zagral. Jak on mogl. A Glaca? Niby taki rock'n'Rollowiec, a ubiera sie w jakies dresiki
Ale bibka bedzie na pewno spoko.
A co do mojego pozerstwa to przez wielu bylbym za takiego uwazany ze wzgledu na to, ze nie znam np calej dyskografi wszystkich zespolow ktorych slucham i wszystkich skladow jakie tam graly. |
|
|
|
 |
longas
|admin|

|
Wysłany: 2005-01-14, 11:55
|
|
 |
| a$artana napisał/a: |
boze, co to w ogole za rozumowanie, niby dlaczego koles ktory slucha hh nie moze grac na gitarce oraz miec dlugich wlosow jak chce.. (bawimy sie w Koree?).. znow wracamy do rozowych ciuchow i metalu jak komus takie polaczenie pasuje to jego sprawa |
jezu, ty go nie znasz..on to robi dla ludzi nie dla siebie.....mi tez to nie przeszkadza jak hh gra na czyms, lub mowi ze słucha ciezszej muzyki, ale niech robi to dla siebie
| Cytat: | czekaj, coś tu się nie zgadza...niby od kiedy jest moda na rock'a?
| nie tyle moda na rock, co moda na hh juz sie powoli konczy |
|
|
|
 |
emoric
Piękny Roman

|
Wysłany: 2005-01-14, 19:46
|
|
 |
| moszna napisał/a: | | czekaj, coś tu się nie zgadza...niby od kiedy jest moda na rock'a? |
moze nie tyle na rock'a ale na bycie jak chester z linkin parka |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

|
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
Wysłany: 2005-01-14, 20:30
|
|
 |
| zwierzak napisał/a: | | Co to jest linkin parka?? |
odmiana nazwy wlasnej, bledna |
_________________ Grzeczne dziewczynki idą do nieba a niegrzeczne tam gdzie chcą
fejsbuk:)
Mi na Myspace
Fotoblog Mi
LAST FM - Mi |
|
|
|
 |
moszna
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2005-01-14, 20:48
|
|
 |
| emoric napisał/a: | moze nie tyle na rock'a ale na bycie jak chester z linkin parka |
czyli...? co to znaczy być jak chester z linkin parka? (i dla ścisłości, czy to ten typ co śpiewa, czy jakiś inny?) |
_________________ Witaj!
To twój dom - gnój na środku podwórka, to twoja matka
Ten z wąsem - to on - bierze ją zawsze, gdy chce
Witaj tu!
Chodź, nauczę cię agresji! |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod