Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:11
|
Do Sweet Noise |
| Autor |
Wiadomość |
Shadow_Vegeta
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2004-12-17, 05:08
|
|
 |
Kurka wodna mnie tu jeszcze nie było Wiec zaczynam
Jeśli wchodzi tu SN albo kiedys to bedzie czytac to w głebi duszy już sie ciesze
Dla mnie SN zrobiło bardzo wiele na przełomie tak samo jak u Darth Kiona 13-14 lat, muzyka którą usłyszalem zmieniała mnie po wielu uciezliwych poszukiwaniach po sieci , znalazłem piosenke Dzisiaj mnie kochasz jutro nienawidzisz i zaczołem pitolić na maxa, i naokrągło, Stałem sie dzieki temu wrażliwszy, w pewnym sesie dojzalszy(nie do konca- w kazdym znas przeciez jest dziecko) i w każdym człowieku zaowazam coś pieknego co mnie interesuje i dlatego chce z ta oosba rozmawiać. Sądze że jezeli bym nie zaczął słuchac SN teraz pewnie upijał sie, dawał sobie w żyłe i tym podobne rzeczy, ponieważ osoby z ktorymi w tym wieku sie przyjazniłem tak własnie robią, jeżeli bym sie od nich nie odsuną ze mna bylo by tak samo. Za to dziekuje Sweet Noise z całego serca |
_________________ Dwa życia, dwa światy, dwa oblicza cały Ja
Jedzie jedzie renifer, grzeje go kaloryfer |
|
|
|
 |
Nate
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2004-12-17, 08:04
|
|
 |
dokładnie dzięki temu coś się odnalazło w życiu, poszukiwania nie poszły na marne
jeśli można tak powiedzieć.... |
|
|
|
 |
KAPSYDA
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2004-12-17, 08:24
|
|
 |
przeszłam przez dość dziwny wychów... co mnie nie zabiło to w zasadzie mnie wzmocniło... |
_________________ "CHOĆ MAŁO ROZUMIEM A DZWONY FAŁSZYWE COŚ MÓWI MI ŻE JESZCZE WSZYSTKO BĘDZIE MOŻLIWE" |
|
|
|
 |
Przemek
Nadworny RIPPER

|
Wysłany: 2006-08-28, 17:27
|
|
 |
| Ja z zapytaniem do zespołu, KIEDY NOWA PŁYTA??????? |
|
|
|
 |
Agasus
Ziarno Chaosu

Wiek: 40 Dołączyła: 17 Sie 2006 Posty: 15 Skąd: Skarżysko Kamienna
|
Wysłany: 2006-08-28, 20:03
|
|
 |
nie wiem czy SN to czyta. piszę to dlatego że "wyrzucam słowa proste nie wiem gdzie trafiają, nie wiem czy coś burzą nie wiem czy zmieniają" Sorki jak kogoś uraziłam takim spłaszczeniem słów SN. Mam pełną świadomość że tak właśnie jest.
Nie mogę powiedzieć że SN otworzyli mi oczy na prawdziwy świat bo bym skłamała. Jedyna rzecz za jaką im będe wdzięczna do końca życia to to, że wyciągneli mnie z dołku psychicznego. Zawsze uważałam się za zero. Dzięki Nim odkryłam, że nie mam prawa tak o sobie myśleć. Oni wyraźili to co od dawna miałam gdzieśtam w głowie a co sprawiało że czułam się inna niż ci wszyscy ludzie. Teraz wiem, że inność to zaleta która sprawia że ludzie są od siebie różni. Wiem że jeśli zabiję ją w sobie i stanę się taka jak wszyscy to zabiję też siebie, że stanę się jednym z wielu produktów tego świata. Dlatego nie boję się już wyrażać swojego zdania nawet jeśli powoduje ono u innych śmiech czy kpinę. Odkryłam prawdziwą siebie. I za to dziękuje SN |
|
|
|
 |
westa
Chassis

|
Wysłany: 2006-08-29, 11:20
|
|
 |
czyta forum, ale nie pisza |
|
|
|
 |
Przemek
Nadworny RIPPER

|
|
|
|
 |
lolek2
Pesymistyczny Asceta

|
Wysłany: 2007-12-22, 23:24
|
|
 |
Ja dodam jeszcze:
do zobaczenia w 2008 roku |
_________________ Sinus, cosinus daj Boze 3 minus |
|
|
|
 |
Mirage [Usunięty]
|
Wysłany: 2007-12-25, 23:50
|
|
 |
| Przekazuje SN co wazniejsze watki i kwestie. Logistyka troche podupadla w ostatnim czasie, ale to w zwiazku z duzymi pracami jakie trwaja. Musicie uzbroic sie w cierpliwosc jak to zawsze robicie. Jeszcze nie bylo tak, ze nie bylo warto czekac, prawda? |
|
|
|
 |
Małgosia
Pacjentka doktora Dżi.

Wiek: 37 Dołączyła: 17 Lip 2006 Posty: 3534 Skąd: Bydgoszcz
|
|
|
|
 |
Zagaj13
Piękny Roman

|
Wysłany: 2007-12-26, 14:59
|
|
 |
| dzięki nim ciągle mam wiare w człowieka mimo wielu zdrad i wielu fałszywych ludzi napotkanych na drodze, wierze w miłość, przyjaźń ponad wszystko, dzięki nim zawsze bede wierzył i mimo że ktos powie że frajer jestem ja to mam gdzieś bo gdy widze , słycham ich wiara powraca .za to im dziękuje |
|
|
|
 |
X
Madman

|
Wysłany: 2008-01-02, 00:02
|
|
 |
Tu mnie jeszcze nie było....
Wasza energia, sztuka, zaangażowanie i pasja obudziła we mnie kreatywność, otworzyła głowę, zmieniła na lepsze, wyciagnęła z zagubienia....nauczyłem się od Was 100%ego poświęcenia temu co się robi....
Ideologia, teksty i energia CLC dają siłę by żyć,
Triptic to dla mnie wzór kreatywności i piękna
Revolta jest dowodem, że pop nie musi być muzyką drugiej kategorii, plastikowoą i mało ambitną,
Koniec Wieku, Getto....niesamowite emocje i przeżycia....dzięki za to i za wszystko co robicie!
Szacunek! |
|
|
|
 |
|
|