Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: longas
2006-02-08, 19:11
Do Sweet Noise
Autor Wiadomość
Gloria 
Chory Opętany

Wysłany: 2004-11-28, 15:39   Do Sweet Noise
witam !
ten watek otwieram poniewaz sa ludzie ktorzy chcieli by przekazac cos bezposrednio od siebie.Emocje, mysli, uczucia to co w nich siedzi i podzielic sie tym z wami ( ze Sweet Noise).

Jestescie tutaj , odkrywacie w mojej glowie nowa przestrzen .Na codzien czesc mnie byla uglaskana , wyciszona, zniewolona przez piekna okladke systemu . Jestem mlodym czlowiekiem mam 20 lat (wczoraj skonczylam :] ) Zanim dotarlam do muzyki SN , gotowaly sie we mnie emocje i mysli ze swiat nie wyglada jak polukrowany paczek z reklamy telewizyjnej .Za duzo bylo tego lukru, klamstwa nawet w sztuce.Widzialam ludzi ktozy gnili , rozsypywali sie w swoim zyciu a po dotarciu do domu widzialam twarze w ekranie telewizyjnym ktore zapewniaja ze jest coraz bardziej zajebiscie :lol: Wiem ze bardzo wielu ludzi widzi ze nie jest tak fantastycznie i jestem dumna ze stworzyliscie niezalezny projekt. Osiagnelscie juz duzo , macie swoje miejsce , swoich ludzi , swoja przestrzen i dziekuje ze nie upadliscie i nie spiewacie o rozowych kwiatkach!Wasza muzyka poszezyla moje horyzonty , dala mi wiare ze nie tylko ja czuje tak mocno w sobie ta chora zeczywistosc i ze niewinnosc tez masz tu swoja wartosc.Mam sile byc soba bez poczucia winny i beznadziejnosci ze nie moge zaakceptowac tego co dzieje na swiecie , ze jestem za wrazliwa zeby zyc w tym syfie .Wasza sztuka stala sie czescia mnie i uwielbia te czesc .Dziekuje i zycze Wam jak najlepiej!!!
PS dzieki Glaca za to ze podczas rozmowy ze mna i moja kumpela (w stodole po wywiadzie z VIVA)zdjoles okulary 8-) to dla mnie znaczy szacunek .

Darth Kion 
Chory Opętany

Wysłany: 2004-11-28, 15:47   
Kolejna dobrze nastawiona do zycia :] Dla mnie SN tez duzo zrobilo, szczegolnie jesli chodzi o wyglad swiata, tylko ja wtedy mialem 13 lat :D

Nate 
Typowy Średniak

Wysłany: 2004-11-28, 17:58   
dla mnie sztuka SN też wiele znaczy, chociaż wiele osób nie rozumie i kpi sobie boleśnie z moich uczuć i przekonań. SN spowodowało że zaczęłam poszukiwać i wartościować, to naprawdę wiele dla mnie znaczą; był to swoisty impuls do tego, żeby się rozwijać, patrzeć na wszystko inaczej. Dzisiaj świat dla mnie to Matrix który dzieje się nie zawsze zgodnie z moją wolą. Chciałabym, żeby wyglądał inaczej, wciąż o tym myślę, a muzyka SN daje mi siłę do tego, by nie rezygnować, pomimo, że nieraz zmieszano mnie z błotem , tylko dlatego, że bronię swoich wartości i zasad.

Za wszystko wielkie dzięki Sweet Noise, dla całej ekipy, gdzie każdy pracuje na to by być wiarygodnym w tym świecie kłamstwa, nienawiści i chorej mentalności, wręcz marazmu.....

THX!!!!!!!!!!!!!!! :)

RESPECT FOREVER!!!
:]

lolek2 
Pesymistyczny Asceta

Wysłany: 2004-11-28, 18:02   
Sorry ale taki topic już był Tutaj

Przypominam też , że żaden z członków zespołu nie jest zarejestrowany na forum , dlatego prosimy nie zadawać im pytań itp.

Gloria 
Chory Opętany

Wysłany: 2004-11-28, 18:30   
nie zgadzam sie z Toba ze to ten sam temat Byc moze nie widzisz roznicy , ale ok zgoda skoro uwazasz ze temat mozna wcisnac do innego szyldu Twoje prawo. hmm to jest ciekawe dlaczego Sweetnoise nie zalogowalo sie na forum , daleko nie maja ze swojej strony a z reszta z kad wiesz cze spontanicznie od czasu do czasu tu nie zagladaja ? nie musza sie przeciez rejestrowac

lolek2 
Pesymistyczny Asceta

Wysłany: 2004-11-28, 18:34   
może i zaglądają , napisałem tylko że nie są zarejestrowani.

dziękujesz zespołowi , wyślij im to na e-mail , bo narazie nie zaszczycili nas swoją obecnością ...

King_Kschychooo 
Twardy Jak Bruk

Wysłany: 2004-11-28, 22:56   
lolek2 napisał/a:
może i zaglądają , napisałem tylko że nie są zarejestrowani.

dziękujesz zespołowi , wyślij im to na e-mail , bo narazie nie zaszczycili nas swoją obecnością ...

a szkoda ze ich tu nie ma. co nie znaczy ze ich dalej nie lubie. wrecz przeciwnie. a ja tytulik "Do Sweet Noise" rozumiem w sposob lekko innawy. wiec jezeli SNCrew to widzi no to ta nowa plyta chcialbym zeby byla skierowana na zachod. a jesli sie przyjmie w stanach to i reszta swiata ma wielka szanse to zobaczyc. a jak bedzie ta plyta w stanach, oraz plany trasy po nich to ja chce koncert w Philadelphi ;) ;) ;) .

Gloria 
Chory Opętany

Wysłany: 2004-11-28, 23:42   
"prosimy nie zadawać im pytań itp" lolerk2

nie zadalam pytania wyrazilam opinie i wdziecznosc Nadal chcesz zamknac ten temat czy dasz mu troche pooddychac?
skoro to jest forum w wiekszosci skupione na Sweet Noise i w kolo tego tematu dla mnie naturalne jest uderzenie w samo serce tematu :)

boruta 
Typowy Średniak

Wysłany: 2004-12-01, 09:27   
myślisz , że nie czytają tego forum......dla mnie ......nic nie powiem...teraz

Gloria 
Chory Opętany

Wysłany: 2004-12-01, 19:39   
hm... tajemniczo odpowiedziane 8-)
Ciekawosc o bywanie lub nie bywanie SN na forum zaprowadzila mnie do wyslania im maila z oficjalej strony ale nie dostalam odpowiedzi (jeszcze)
Przeczytalam wszystkie Twoje posty i jesli chodzi o SN to podzielam Twoje zdanie na temat slow Glacy Znam jeszcze kilku muzykow ktorzy pozostawiaja ciarki na skorze i usmiech w sercu ale to co jest nie do przebicia w SN to to ze tak wiele lacza z innymi rodzajami sztuki i to uwielbiam Zanurzac sie w ... ze wszystkimi zmyslami ;)

[ Dodano: 2004-12-14, 22:36 ]
odwiedzaja
mozecie byc pewni
pozdr
sn

dostalam ten oto mail ale nie mam potrzeby ciagnac tego watku na tym forum Lolek 2 morzesz zamknac i spac spokojnie
Cytat:
dziękujesz zespołowi , wyślij im to na e-mail
ok

GoChA 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2004-12-15, 10:31   
Nie będę ukrywała, że styczność z muzyką SN mam dopiero od niedawna. Pewnego dnia w ręce wpadła mi " Revolta". Wcześniej wiadomo , że pare piosenek słyszałam, ale teraz przesłuchałam dokładnie cała płytę. Stwierdziłam, że jest to piękny krążek, taki życiowy. Gości tam tyle wykonawców zupełnie różniących się od siebie. A jednak... Słuchając płyty odniosłam wrażenie jakby ludzie, którzy przyczynili się do powstania krążka mieli jeden wspólny cel : trafić do słuchacza. Udało im się to rewelacyjnie. Słowa piosenek są tak prawdziwe, że błyskawicznie trafiają do odbiorcy.Mówią o wszystkim. PO dokładnym przesłuchaniu " Revolty" zaczęłam dobierać się do " Czas Ludzi Cienia". Słuchając, moje odczucia były zmienne. Nie potrafię ich opisać. Teraz poszukuje starszych płyt SN. PO przesłuchaniu tych dwóch krążków zaczęłam inaczej patrzeć na świat. Odniosłam wrażenie jakbym wcześniej miała klapki na oczach. Ni dostrzegałam tego wszystkiego, nie dostrzegałam prawdy. Nie widziałam jaki świat jest naprawdę. Nie jest wcale taki piękny jak bć powinien. Wojny, ból, kłamstwa, obłuda, sztuczność. Jednak nie jwest jeszcze za późno na naprawienie tych krzywd. Wszystko leży wyłącznie w rękach ludzi. Dziękuję bardzo SN, którzy pomogli mi spjrzeć na prawdziwy świat. Dziękuję za wiare w siebie, wiarę która jest człowiekowi bardzo potrzebna. Dzięki wam ludzie w końcu widzą jaki świat jest naprawdę!. Wqasza muzyka z pewnośćią trafia do każdego, kto słucha. Właśnie dzięki wam da się coś zmienić na tym świecie. Powodzenia na dalszej drodze i oby wasza muzyka przemówiła do masy ludzi!

Adam 
pierwszy człowiek

Wysłany: 2004-12-15, 17:05   
Napewno wszystkiego nie zmienimy, bo nie jest to możliwe - zawsze znajdzie się ktoś kto będzie dążył do np. wyzysku poprzez okradanie. Jednak można to zwężyć...

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2004-12-15, 18:07   
Przede wszystkim nalezy zmieniac najpierw siebie.
Pamietajcie: "Zmiejniajmy swiat zaczynajac od siebie" Czy jakos tak to szlo

GoChA 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2004-12-15, 18:11   
No wiadomo że wszystkiego nie da się zmienić bo to jest nierealne tak jak mówisz zawsze znajdzie sie ten ktoś, no ale chociaż możemy doprowadzić do tego by tego kłamstwa, tego bólu było mniej chociaż troszke mniej no nie :> ale nie tylko my, ludzie tu mamy znaczenie. Przecież oni nie widzą prawdziwego świata! właśnie muzyka SN pokazuje realia świata

Gloria 
Chory Opętany

Wysłany: 2004-12-16, 02:18   
"Czy zdarzyło się Wam kiedyś płakać przy słuchaniu muzyki tak pięknej, że serce podchodziło Wam do gardła? Czy myśleliście kiedyś, że nie można śpiewać o rzeczach tak prawdziwych, bolesnych i idealnych zarazem? Czy zdawało się Wam, że umieracie i rodzicie się na nowo za każdym razem, kiedy niewiele na pozór znaczący kawałek plastiku ląduje w Waszym odtwarzaczu? "

Odpowiedz do tematu