Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: longas
2006-02-08, 19:10
SN - pierwszy kontakt
Autor Wiadomość
wiktor 
Wtajemniczony

Wysłany: 2005-03-21, 19:22   
no ja to niemam takich doswiadczen jak tu niektorzy pisza np. ze ich spotkali itp. ja poprostu ogladalem sobie program w ktorym to puszczali rockowe i metalowe piosenki. i nagle olsnienie!!! super teledysk do piosenki N.U.E.R.H.A . bardzo mi sie spodobala ta muza i kupilem CLC a wtedy to juz odlot!!!! było to jakies 2 lata temu.

PePe 
..PiPa..

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2005-03-21, 23:56   
Wood 2001... Siedzę "nieco" zdołowany... Na telebimie gość z czerwonymi piórami... Skądś go znam... No to lece, pogo dobre na doła... ;) Zanim wbiegłem w tłum na telebimie zobaczyłem X'a... Ale zajebista maska... :twisted: DMKJN, skur**el, Z głębi siebie... Wiedziałem, że po koncercie trzeba zacząć szukać płyt...

Tu pierwszy raz spotkałem Piotra, po skoku ze sceny. Było dramatycznie jak się widziało plac wyłożony ciałami. Później dopadłem G jak go eskortowali niebiescy. Wyjeb... Przenieśli go przez barierki. Tam padł na kolana, zatrzepał włosami. Piątka. Kilka słów, podziękowań. Od niego i od nas.
4 lata mineły, a ja nadal uwielbiam ich albumy.
Po prostu słodki hałas.

Why can we not be sober?

sOkO_ona 
Wtajemniczony

Wysłany: 2005-03-22, 14:55   :D:D
ja niestety t z ani uich spotkałam ani nic z tych rzczy ( a w sume szkoda :roll: ) kiedć w Tv zalookalam JTD przyznam niezabardzo mi siem spodobał peje znałam ale tego pana z erwonymi włosami nie :Dwięc poszperałam w necie posciągąłma pisoenki, spodobało sie i teraz w głośniczkach leci większość utorków SN :D :]

Mi 
Mi-nadżer

Wysłany: 2005-03-23, 11:18   Re: :D:D
sOkO_ona napisał/a:
ja niestety t z ani uich spotkałam ani nic z tych rzczy ( a w sume szkoda :roll: ) kiedć w Tv zalookalam JTD przyznam niezabardzo mi siem spodobał peje znałam ale tego pana z erwonymi włosami nie :Dwięc poszperałam w necie posciągąłma pisoenki, spodobało sie i teraz w głośniczkach leci większość utorków SN :D :]

jak ich sluchasz to moze bys tak sie nie chwalila tym sciaganiem z netu ????

szacunek dla artysty, fukk :>
Fotoblog Mi :)
LAST FM - Mi

sOkO_ona 
Wtajemniczony

Wysłany: 2005-03-23, 16:14   :):):)
ee ok :x uJmijmy to inaczej :D "usłyszałam jeszcze kilka ich piosenek przypadli mi do gustu i w głośnikach lec większość Sn :D :D: :P :D :D :hihi:

endrjuuu 
Ziarno Chaosu

Wysłany: 2005-03-28, 00:35   Pamiętam jak by to było dziś....
Pierwszy raz usłyszałem sweet noise w dwójce, kiedyś tam był taki program popołudniu gdzie zawsze puszczano nowe polskie teledyski i mój straszy brat zawsze to oglądał i ja czasem też. Pewnego dnia w tym własśnie programie (nie pamiętam jego nazwy) poleciał sweet noise "Bruk"...i wtedy z tej piosenki zapamiętałem dwie rzeczy (które do dzis kojarzą mi sie ze sn): ludzi tarzających sie w błocie i słowa "otworzyłem sie przed przyjaciółmi, przyjaciele mnie sprzedali", moim zdaniem jeden z lepszych tekstów sweet noise (obok "patrz")...to były czasy... :|

GANDZIA 
Wtajemniczony

Wysłany: 2005-03-28, 13:31   
Pierwszy raz gdy usłyszałam było to przeskakiwanie po kanałach muzycznych.Pierwszym kanałem była VIVA POLSKA i tam właśnie szła piosenka SN.Napoczątku nie zainteresowało mnie to.Szukałam dalej jakiś fajnych piosenek.Niestety nic nie było tzn było ale jakiś ścierwo ;)Wróciłam na VIVE.Piosenka dalej szła.Mam taki nawyk że daje VIVE głosniej , bo to tam zazwyczaj leci jakaś fajna piosenka.No wiec przygłośniłam TV(był to początek piosenki SN więc trzeba było poczekac ale ok )Ta piosena sobie leci , a ja poszłam do kuchni herbatke se zrobić.Stoje w kuchni i się wsłuchuje w tą piosenke.Coraz bardziej mi się nakreca-zaczyna mi sie podobać :) Gdy już czajnik się wyłączył zalałam herbatke i wróciłam do pokoju.Niestety piosenka już się skończyła.Trochę potem żałowałam iż nie ogladałam tego teledysku."No trudno..."-pomyslałam sobie...

Tydzień później na VIVIE sedł taki program z wybranym artystą lub zespołem.Tak-właśnie wtedy był Sweet Noise.Cała dysko grafia z teledysków :] Już przy trzeciej piosence to mi się wkręciło(a ich chyba wszystkich było około 15)Leci już chyba 8 piosenka z tej dyskografii (piosenk DMKJN) Nagle wraca moja siostra.Totalna załamka.Ona chce ogladać jakiś tam film na TVN.Mówię jej"Zaczekać zaraz to sie skończy i będziesz se ogladać!!"Niestety nie wyszło.Zabrała mi pilota i sie skończyło.Przez 2 dni śpiewałam sobie szeptem DMKJN.Od tego nigdzie nie słyszałam SN w TV

Moja siostra słuchała wtedy TYLKO hip-hopu.Iż jest ona strasza nie miałam nic do gadania i musiałam słuchać tego co ona.Wiec o rocku nie było mowy.Jakieś 2 lata temu byłam tak zwaną ZIOMÓWĄ.Znudziło mi się to.Poprostu każdy był taki sam.Słuchał tego samego.Totalna porażka.

Pojechałam pewnego razu do Czarnej Białostockiej(woj.podlaskie -20 km od Białegostoku) do mojego brata iotecznego Daniela.Byli wtedy u niego koledzy - Paweł i Wojtek.To co leciało z głośników było mi dosyć znajome.Było to DMKJN :D Od tamtej pory częściej słyszałam gdzieś SN.Było BOSKO :] Po weekendzie wróciłam do domQ.Włączyłam tradycyjnie VIVE PL.Byłam z siostrą w pokoju.Leciała piosenka - Peja"Głucha noc"Lubiłam ta piosenkę moja siostra zresztą też.To był i wsumie nadal jest fajny h-howiec który dobrze śpiewa.Oczywiście ja i moja siostra Monika zaczęłyśmy śpiewać refreny i przy tym się bujac jak to w hh.Następną piosenką była taka - Sweet Noise i Peja"Jeden taki dzień" Nie słyszałam jej jeszcze więc siedziałam cicho i słuchałam.BYŁA BOSKA :D :D Nauczyłam sie jej śpiewać i cały czas śpiewałam "Jestem dla Was celem doskonałym.Jestem dla Ciebie celem doskonałym.Jak bardzo chcesz bym odszedł.Jak bardzo chcesz bym zniknął...itd"

Przez rok miałam powiedzmy przerwe.Nie słyszałam SN.Mój brat i jego koledzy wkręcili mnie z samego początku na LINKIN PARK.Zdobyłam ich 2 płytki(Meteora i Hybrid Teory)Po jakimś czasie znowu jade do brata.Tym razem doszedł Rammstein.Oczywiście też mi sie spodobał.HH już mniej mi się podobał.Ponieważ ten metal,rock i numetal było czymś nowym.Po rammsteinie doszedł KAT.Z katem króciutko trzymałam.Bo zabroniono mi tego słuchać.Wsumie nie żałuje :)

Niedawno do mojego brata przyjechał jego kuzyn.Chciałam mieć bardzo kilka piosenek SN.Zapytałam się na początku kolegi Pawła czy ma je.Oczywiście miał ale nie na kompie wiec nie miałby jak przesłać dla mnie.Okazało się że ten kuzyn ma płyty SN.Moja buźka wygladała wtedy tak : :D .Pożyczyłam od niego te płyty ( revolta i czas ludzi cienia )Treaz se od niego przegrałam i cały czas tego słucham... :D :DJestem z siebie zadowolona :) :) :)

Adam 
pierwszy człowiek

Wysłany: 2005-04-02, 20:04   
GANDZIA napisał/a:

Moja siostra słuchała wtedy TYLKO hip-hopu.Iż jest ona strasza nie miałam nic do gadania i musiałam słuchać tego co ona.Wiec o rocku nie było mowy.Jakieś 2 lata temu byłam tak zwaną ZIOMÓWĄ.Znudziło mi się to.Poprostu każdy był taki sam.Słuchał tego samego.Totalna porażka.

Dlaczego podporządkowywałaś się do siostry ? To że jest starsza tzn. że musisz sluchac tego co ona ?? :/ Katowala cie za to, ze czego innego chcialas sluchac czy jak ? dziwne...

GANDZIA 
Wtajemniczony

Wysłany: 2005-04-02, 20:37   
niestety tak ... :?

sOkO_ona 
Wtajemniczony

Wysłany: 2005-04-02, 22:05   ........................
jak bylam mała też słcuhałam takej muzy jak brat hmm teraz dziwi sie, ostatnio powedizał " taka dziewczyna jak typ powinna sluchać pokojnej muzyki" :rotfl: heh dobrze żę poszłam w swoją strone

NieznajomA 
Piękny Roman

Wysłany: 2005-04-03, 21:21   
Jeśli o mnie chodzi to pierwszy raz usłyszałam SN na Woodzie. Od razu mi sie spodobało - super muza, teksty powalające i wogóle wielkie show. Po koncercie szczerze mówiąc zapomniałam o nich.
Jednak kilka dni później ogladałam w TV jakiś program. Byli zaproszeni różni goście. I patrze siedzi jakiś facet w czerwonych włosach...dopiero po jakimś czasie skojarzyłam, że to ON, ten sam który dał tak świetny koncert na PW. Wszystko co mówił było dokladnie przemyślane, mądre i z większoscią jego wypowiedzi zgadzalam sie.
Później tylko zakupiłam płytke i tak zostało... ;)

Onyx1 
Piękny Roman

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2005-04-10, 14:20   Pierwszy raz..
Pierwszy raz przeczytałem o Sweet Noise w "Bravo Gerl" w rubryce "Czysty skandynawski Powermetal". Potem usłyszałem piosenke"..czy mam być twardy jak bruk..." na pielgrzymce do Czestochowy (proboszcz cały czas puszczał)... no i potem pożyczyłem od kupla SATANIC METALOWCA (słuchajacego takiej że muzyki przegrywaną kasete....no i zabierałem sie na koncerty......pamietam tych czarnych, czarnych ludzi.. w cieżkich brudnych czarnych butach.... brr.... czysty szatanizm...

ale teraz to ja jestem fanem Sweet Noise...
ostatnio zamieniłem moje buty żelazka na glany :twisted:
i chodze na czarno ubrany z koszulką sweet noise.... :twisted:
w prawdzie wolę słuchac "Bojs" (moja ulubiona piosenka to "jestes szalona"...
ale i tak nikomu o tym nie mówie.....
w koncu jestem METALEM!!!! :evil:

aaaaaaaa! :evil:

:evil: METAL RULEZ :evil:

PS:Teraz już jestem twardy jak bruk.....

Dziekuje za wysłuchanie, życze miłej rozmowy jeszcze 8-)

[ Dodano: 2005-04-10, 14:22 ]
pozdr. dla "longasa" 8-)

westa 
Chassis

Wysłany: 2005-04-10, 14:32   
Koleś jesteś żałosny, żal mi dupe ściska jak czytam twoje ubogie słowa :lol: Pompuj rower dla szatana :rotfl:

Onyx1 
Piękny Roman

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2005-04-10, 14:36   satan
szatan-wszechmogącym, sam sobie napompuje 8-)

[ Dodano: 2005-04-10, 14:36 ]
zapytaj Glacy...

olusnz 
Szalony Szalejący Szaleniec

Wysłany: 2005-04-10, 15:01   
A podobno prawdziwych buraków już niema :)

Onyx1 zapisz się lepiej do LPR i pobaw się z Romanem w prawdziwych polaków ;)

Odpowiedz do tematu