Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:12
|
Stodoła\ Koncert\ Ocena \ Fotki |
| Autor |
Wiadomość |
Sweet
Dita Von Teese

Wiek: 41 Dołączyła: 01 Lis 2004 Posty: 2920 Skąd: Obecnie USA.
|
Wysłany: 2004-12-31, 18:31
|
|
 |
Ta hrheheh kochane ...Milo powspominac ...Druciki heheheh |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

Wiek: 41 Dołączyła: 12 Paź 2004 Posty: 3410 Skąd: Hajnówka / Warszawa
|
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

Wiek: 41 Dołączyła: 01 Lis 2004 Posty: 2920 Skąd: Obecnie USA.
|
Wysłany: 2005-02-08, 11:45
|
|
 |
CUTE szkoda ze tak mało |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

Wiek: 44 Dołączył: 06 Lis 2004 Posty: 5016 Skąd: Warszawa
|
|
|
|
 |
Gawith
Piękny Roman

|
Wysłany: 2005-08-17, 22:25
|
|
 |
Witam na forum, ja tu nowy...
Byłem na Sweet Noise w lutym i w listopadzie. Idąc na ich koncert w lutym nie spodziewałem się zbyt wiele. Przewidywałem spokojny rockowy koncercik, ciche gitarki, prosta perkusja itd. Tymczasem to co tam się działo to była totalna maskra, normalnie METALOWY koncert, jeden z najlepszych w moim życiu, a kilka ich już było... Idąc na koncert w listopadzie spodziewałem się czegoś podobnogo. Tymczasem jak do tej pory był to najgorszy koncert na jakim dane było mi być. Shahid mnie w ogóle nie ruszył, a na koniec wyskoczył Glaca i zaczęli się obściskiwać. Potem zaczęli sobie jakieś nagrody wręczać... Stałem i nie wierzyłem! Przyszedłem na koncert Sweet Noise, tymczasem oni jakimiś statuetkami się obdarowywują, na scenie rządzi koleś z Vivy... Fajny festyn! No nic, czekam na koncert choć gwiazda wieczoru, na którą się czeka z niecierpliwością aż wyskoczy i zrobi show już od jakiegoś czasu odstawia nie wiadomo co na scenie... No ale w końcu rozpoczyna sie koncert... i tu kolejne rozczarowanie... Brzmienie gitar, a w zasadzie jego brak! Ledwo co słychać było, a w starych kawałkach riffy po prostu zlewały się w jakieś niewyraźne buczenie. Generalnie na scenie cały czas cos się działo, ale muzycznie takiego kopa jak w lutym na pewno nie było! Koncert chyba był krótszy, a frekwencje w Stodole po prostu przemilczę... Tak więc na koniec:
luty- najlepszy koncert w moim życiu!
listopad- zdecydowanie najgorszy... |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
Wysłany: 2005-08-17, 22:27
|
|
 |
heh... podziekuj akustykom stodoly....
a nagrody byly za konkus noisenation, sorry ale bez sponsora by sie nie lo...
ciesze sie ze choc jeden koncert ci sie podobal, zapraszam do swarzedza - tam na pewno bedzie wyjatkowo |
_________________ Grzeczne dziewczynki idą do nieba a niegrzeczne tam gdzie chcą
fejsbuk:)
Mi na Myspace
Fotoblog Mi
LAST FM - Mi |
|
|
|
 |
Ks.SAPER
Uzależniony

|
Wysłany: 2005-08-25, 10:09
|
|
 |
Wedlog mnie co w obydwie strony przesadzony recenz A jarmark na scenie w listopadzie mnie osobiście sie podobał |
_________________ Widzieliście swoje narodziny, życie i śmierć... Nie pokażę i nie powiem wam niczeko nowego...
www.sto-1000cy.prv.pl
www.saperous.blox.pl |
|
|
|
 |
Gawith
Piękny Roman

|
Wysłany: 2005-08-28, 10:32
|
|
 |
| Ks.SAPER napisał/a: | Wedlog mnie co w obydwie strony przesadzony recenz A jarmark na scenie w listopadzie mnie osobiście sie podobał |
W moimodczuciu recenz przesadzony nie jest W porównaniu z innymi koncertami to jeszcze nigdy nie złapałem tylu kontuzji co na koncercie w lutym, więc musiało być ostro A do listopada już nie wracam... |
|
|
|
 |
zwierzak
Zły Mod

Wiek: 44 Dołączył: 06 Lis 2004 Posty: 5016 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2005-08-28, 12:54
|
|
 |
Lstopadowy jarmark sceniczny saperowi sie podobal, bo byl jedna z osob, ktora sie tam lansowala
Ale spoko, jak kogos to nie interesowalo, to mogl isc na piwko. Nie widze problemu. |
_________________ http://ntn.knives.pl/wp-c...n7a-600x200.jpg |
|
|
|
 |
Ks.SAPER
Uzależniony

|
Wysłany: 2005-08-28, 12:58
|
|
 |
Szczerze mówiąc mój problem polegał na tym że nie mogłem iść na piwo |
_________________ Widzieliście swoje narodziny, życie i śmierć... Nie pokażę i nie powiem wam niczeko nowego...
www.sto-1000cy.prv.pl
www.saperous.blox.pl |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
Wysłany: 2005-08-28, 13:07
|
|
 |
| Ks.SAPER napisał/a: | Szczerze mówiąc mój problem polegał na tym że nie mogłem iść na piwo |
dlatego zostalo wypite z przyczajki wczesniej |
_________________ Grzeczne dziewczynki idą do nieba a niegrzeczne tam gdzie chcą
fejsbuk:)
Mi na Myspace
Fotoblog Mi
LAST FM - Mi |
|
|
|
 |
|
|