Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:12
|
Stodoła\ Koncert\ Ocena \ Fotki |
| Autor |
Wiadomość |
Mi
Mi-nadżer

|
Wysłany: 2004-11-05, 10:54 Stodoła\ Koncert\ Ocena \ Fotki
|
|
 |
heh....koncert wspanialy
najpirw SHAHIDpokazal co potrafi - szkoda ze nie mogli zagrac dluzej,potem SN....wrazenia oopisze pozniej
na razie setlista:
jestes
dzisiaj mnie kochasz....
cisza
ghetto
wszystko
w imie boga
respect
bede trwal
gdzie jestes
z ukrycia i cienia
manipulacja
z glebi siebie
nuerha (z docentem )
down tez z docem
we will rock you
skur****
bruk
jeden taki dzien
nie bylo (z edetytka z kompa )
godnosc
a po koncercie bylo male after party - ogolnie zajebiscie :D:D |
_________________ Grzeczne dziewczynki idą do nieba a niegrzeczne tam gdzie chcą
fejsbuk:)
Mi na Myspace
Fotoblog Mi
LAST FM - Mi |
|
|
|
 |
Didier z Rivii
Wtajemniczony

|
Wysłany: 2004-11-05, 10:57
|
|
 |
| docent juz w pelni sil po wypadku? |
_________________ słucham muzyki, a nie gatunków |
|
|
|
 |
Mi
Mi-nadżer

|
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

Wiek: 40 Dołączyła: 12 Paź 2004 Posty: 3410 Skąd: Hajnówka / Warszawa
|
Wysłany: 2004-11-05, 11:18
|
|
 |
O jaaaaa...to byl pierwszy koncert SN na ktorym bylam i jestem w pozytywnym szoku!! Na poczatku robilam zdjecia, ale nie bylo to takie latwe,bo Glaca szalal po parkiecie jak szalony A pozniej jakby tego bylo malo wylal wode na publike i przy okazji na moj aparat, ale pominmy ten szczegol hyhy Po koncercie after-party..mozliwosc porobienia sobie zdjec i pogadania z zespolem..no cos super! Jakbym miala krotko opisac cala impreze...Bylo pieknie!!!! |
_________________ milion stóp nad ziemią z byle mikrusowatej przyczyny. i śmieje się szaleńczo jakby od tego zależało życie |
|
|
|
 |
Shadow_Vegeta
Typowy Średniak

|
Wysłany: 2004-11-05, 13:33
|
|
 |
Witam, wczorajszy koncert zwalił mnie z nog... gdy wszedłem na sale i zobaczyłem Shahid powiem szczerze i bez owijania w bawełne "Bosze...co to za jazgod" do mojego kolegi... chodzilo mi o gre wpadłem niestety na numer ktory poprostu był taki melancholijny... a potem zaczeła sie zajebista muza która podobała mi sie niesamowicie Najlepsza piosenka była z Glacą oczywiscie , Na Sweet Noisa chwilke musielismy poczekac... no ale jak zaczeli to... zwaliło mnie z nog Nie mogłem uwiezyc w swoje szczescie ze tu i teraz metr odemnie spiewa glaca i jego ekipa Za mało wody lał troche... no ale jakos sie obeszło... Ale bardzo mi sie pic chciało... A nie hccialem stracic dobrego miejsca przy scenie
Powiem jedno...Glaca... Magick... WIECEJ KONCERTOW W WARSZAWIE !! Ale nie zapominaj o Lublinie |
|
|
|
 |
KaSiaaaa
Foto-aparatkaaaa

Wiek: 40 Dołączyła: 12 Paź 2004 Posty: 3410 Skąd: Hajnówka / Warszawa
|
Wysłany: 2004-11-05, 15:52
|
|
 |
To byl pierwszy koncert na ktorym bylam, wiec nie mam porownania, ale podobalo mi sie bardzooo...super!
Ja mialam wejsciowke foto i robilam fotki miedzy scena a ludzmi i w momencie jak gral Shahid, to wszystko bylo OK. Spokojnie fotki robilam, ale jak na scene wparowali SN, to o jaaaa...nie nadarzalam za Glaca A co do wody, to moj aparat mial orzezwienie jak Glaca po raz pierwszy wylal wode na fanow...woda wyladowala prosto na aparacie Ale spoko hyhy:) Zaraz biegne do fotografa po pierwsza czesc fotek Jeszcze 20 min i bede miala je w reku ;D
Jeszcze wracajac do samego wystepu...Slyszalam tylko utwor "Swiadek" Shahida,ktory mi sie naprawde podoba,ale to co uslyszalam na koncercie zrobilo na mnie rowniez wielkie wrazenie No a Sweet Noise - tu nic dodac nic ujac ;D
Wybaczcie za moje roztargnienie, ale jestem jeszcze w szoku hihi
Pozdrawiam! |
_________________ milion stóp nad ziemią z byle mikrusowatej przyczyny. i śmieje się szaleńczo jakby od tego zależało życie |
|
|
|
 |
Adam
pierwszy człowiek

|
|
|
|
 |
lolek2
Pesymistyczny Asceta

|
Wysłany: 2004-11-05, 16:05
|
|
 |
| KaSiaaaa napisał/a: | :D To byl pierwszy koncert na ktorym bylam, wiec nie mam porownania, ale podobalo mi sie bardzooo...super!
Ja mialam wejsciowke foto i robilam fotki miedzy scena a ludzmi i w momencie jak gral Shahid, to wszystko bylo OK. Spokojnie fotki robilam, ale jak na scene wparowali SN, to o jaaaa...nie nadarzalam za Glaca A co do wody, to moj aparat mial orzezwienie jak Glaca po raz pierwszy wylal wode na fanow...woda wyladowala prosto na aparacie Ale spoko hyhy:) Zaraz biegne do fotografa po pierwsza czesc fotek Jeszcze 20 min i bede miala je w reku ;D
Jeszcze wracajac do samego wystepu...Slyszalam tylko utwor "Swiadek" Shahida,ktory mi sie naprawde podoba,ale to co uslyszalam na koncercie zrobilo na mnie rowniez wielkie wrazenie No a Sweet Noise - tu nic dodac nic ujac ;D
Wybaczcie za moje roztargnienie, ale jestem jeszcze w szoku hihi
Pozdrawiam! |
Kasiu liczymy że ujrzymy te fotki |
_________________ Sinus, cosinus daj Boze 3 minus |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

Wiek: 41 Dołączyła: 01 Lis 2004 Posty: 2920 Skąd: Obecnie USA.
|
Wysłany: 2004-11-05, 17:03
|
|
 |
No ba wreszcie jestem u Jenny 89 w Zarach .No co ja moge powiedziec ...Przez dwa dni czoołam sie jak prawdziwy "Techniczny" SN hehehe ....Do tej pory wszystko mnie boli ...(ciaganie drootow i te sprawy) hehe
wtajemniczeni wiedza o co biega heheheh ...Na koncercie Shahid mnie nie było z jednej strony zostałam z Justynąby pilnowac wystawy NN a z drugiej strony udzielałam wywiadu o Noise Nation dla jakiegos studenckiego radia ...Na koncert SN oczywiscie wystawa została zamknieta ....
Koncert Sweet Noise hehe ....No musze powiedziec ze był bardzo zywiołowy hehehe mało głowy nie straciłam przez rzucających sie ludkow ....mam w cholere siniaków (niebawem zobaczycie ich "Małą" galerie hehehe )Niewiem obiecałam sobie ze nie bede jusz jezdziła na SN, ale widze ze mooj widok w pierwszym rzedzie jednak kogos ucieszył hehehe a jusz myslałam ze chodzi o mooj dekold heheheh [lol] [lol] [lol]
Po koncercie wroocilismy do galerii NN ...Loodki z Vivy mają niezły rozpierdziel w łbach (Daro jest nienormalny hehehe ....Troszke sie z nich ponabijalismy ...Myslałam ze są całkiem na luzie a tu goozik ... ...).
Wystawa NN co ja moge powiedziec ...No wiara sie postarała swietne prace naprawdę ...No po fakcie doszłam do wniosku ze mojąprace tez mogłam wysłac heh ...ale trodno .
Po wystawie odbyło sie " After Party" inaczej zwane " Stypa Party" (Heh kochany Vahan nie wiedział co to stypa ale został uswiadomiony heheh i sie z tego nabijał eheheh) .....
Mi mam nadzieje ze naprawiłas portwel ...A za moje zdiecie w renkach Toya cie zabije !!!!!!!!!!!!!!
Do Kasi doszlismy 3:00 około a o 6:00 miałysmy pociag ,ale ze nie dałysmy rade wstac tak w czas to pojechałysmy pociagiem o 8:26 heheh i nawet zdazyłysmy na niego mimo poobdzieranych konczyn i obolałych kosci hehehe Na szczescie w pociagu w drodze powrotnej nie było zadnych Boołgarow ani "Mumi" heheheh [lol] [lol] [lol]
No to tak na podsumowanie hehe ....
Zabawa była zajebista niewiem nie potrafie chyba niejezdzic na koncerty SN a co tam 4 rok z rzedu hehe :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ....
TPozdrawiam
o narazie tyle czekam na fotki Kasiu & Saper na twoje tez ...A wy czekajcie na naszą obdukcjębedzie ciekawa heheheh [lol] ... |
|
|
|
 |
Amat3uR
Overkill.pl

Wiek: 41 Dołączył: 28 Paź 2004 Posty: 3130 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: 2004-11-06, 00:44
|
|
 |
Wkleję reckę koncertu, jaką zamieściłem na "moim" forum Overkill.pl, bo drugi raz od nowa nie chce mi się pisać. Pisana jest do ludzi, co nie są fanami Sweet Noise, dlatego w paru miejscach może brzmieć dziwnie, dlatego się tłumaczę
Czas na wrażenia.
Dźwiękowo koncert zdecydowanie miał lepsze nagłośnienie na próbach. Niestety, to co dźwiękowcy SN zrobili, Stodoła zjebała
No ale do rzeczy. Przede wszystkim całemu happeningowi towarzyszy znakomita atmosfera, albowiem tak jak Meta ma Overkillowców, SN ma Noiserów, również ciepła i serdeczna rodzinka. Poznałem wielu fajnych ludzi i pozdrawiam, jeśli to czytają. Starałem się od rana pomóc przy NoiseNation, ale chyba bardziej plątałem się pod nogami, niż byłem dobrym techniczym. No ale na pewno chcę dalej pomagać (lub jak kto woli: "pomagać" )
GIG:
Shahid. Cóż, kapelka jest świetna.......ale nie jako support SN. Ktoś, kto czeka na mocne łojenie męczy melancholia i spokojny orientalizm kapeli. Na pewno kupię ich płytę, ale jak już pisałem, nie pasowali. Poza końcowym Świadkiem wykonanym razem z Glacą i Magiciem. Dali niezłego czadu. Moment w którym Glaca zaczyna się drzeć/rapować i gitary zaczynają łoić niemiłośiernie, a potem wspólne z Kamilem refrenowanie "Świadkiem jestem!!!!!!" do teraz łazi mi po łbie. Choćby dla Świadka warto kupić Sumud.
Potem nastąpiło rozdanie X-Oskarów, mała Gala jaką zespół zorganizował dla artystów z NoiseNation oraz dla ludzi, którym obecny sukces zawdzięczają.
Sweet Noise: pokazali klasę. Nie wiem, co więcej napisać. Wychodzili sami z siebie. Tod bębnił w bas aż miło, Magic latał po scenie jak opętany a Glaca po prostu oszalał. Miotał się, darł, rzucał na publiczność, śpiewał z nami a capella, wszędzie go było pełno. Sama muzyka: mieszanka utworów z byłego SN oraz nowych. W zasadzie wszystko wychodziło bardzo fajnie poza kawałkami na których trzeba było użyć playbacku. Tzn fajnie wyszło "Jeden taki dzień" w wersji na 3 gitary, dało kopa piosence, ale jednak dziwnie to wygląda jak zespół gra a Peję słychać z playbacku (czy też Edytę Górniak lub Anię Marię Jopek). Było pare niespodzianek. Docent grający N.U.E.R.H.A. na bębnach (i tu zauważyłem, że koleś był w takiej formie, że niemożliwe jest, by był kontuzjowany, podejrzewam, że Docciego i Vadera historia skończyła się tak samo, jak Newsteda i Metalliki) po prostu zmiótł. Potem zresztą na 2 perkusję został wykonany "Down". Szok. Niesamowite zgranie (co prawda nie jest to wybitnie trudny kawałek, ale takie zgranie 2 zestawów garów robiło wrażenie). Na sam koniec Glaca wyciągnął Kamila z Shahida i improwizowali kawałek. Cóż, chaotycznie to może brzmi ta cała relacja, ale mam nadzieję, że coś z tego wychwycicie Show wart swoich (niewielkich) pieniędzy. Świetna muza, świetny kontakt z publicznością....świetny show.
Afterpaty:
Cóż, fajnie jest spojrzeć potem na nich, jak na zwykłych ludzi. Z każdym można było na luzie, spokojnie pogadać, piwo i żarcie za darmo, full-wypas. Fajnie też zobaczyć, że ludzie są otwarci na muzykę, nie tylko na konkretny gatunek. Docent z deathmetalowego zespołu i DJ Kostek który pracuje z hiphopowcami (no i z SN) stawiający sobie co chwila nawzajem kolejki wódki i gadający o muzie...pozytywny szok Poza Todem (z którym najbardziej mi zależało na gadce, bo to świetny basista obiektywnie patrząc) ze wszystkimi udało się na luzie pogadać. Miło było.
Greetz to Mi, NoiseNation, SN. Respect
No i pozdowienia, zwłaszcza dla Mi, Kasi, Sweet, Jenny, Sapera Kogoś pominąłem? |
_________________ http://www.facebook.com/GajewskiMaciek
[url]http://twitter.com/#!/gajewskimaciej[/url] |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

|
Wysłany: 2004-11-06, 10:12
|
|
 |
Ach dzieki za pozdro przepraszam za to ze cie z głoowki poteraktowałam .....
Ach działo sie działo ...Jak bede potrzebna w Łodzi to sie pojawie jak nie to nie .......
Pozdrawiam wszystkich Noiserow maniakow hehehehe :mrgreen: !!!!!!!!!!!
A ja jeszcze w Zarach hehehehe [lol] [lol] [lol] |
|
|
|
 |
Ks.SAPER
Uzależniony

|
Wysłany: 2004-11-06, 10:26
|
|
 |
Mimo że opusciłem chyba tylko dwie piosenki w oóle nie "poczułem" tego koncertu. Długi był fakt (krotszy od lutowego o 3 kawałki) ale chyba przez to że byłem na próbie i w ogóle dużo wcześniej się działo nie zrobił na mnie takiego wrazenia jak rok temu. Poza tym stałem kawałek od sceny i skupiłem się głównie na muzyce a nie na szaleństwie (pozdr fur Sweet und Mi! ). Najzabawniejszy był wywiad dla Vivy bo wszystko praktycznie było wcześniej ustalone co mam mówić i o czym . Poza tym jedność czasu miejsca i akcji (wtajemniczeni wiedzą o co chodzi ). Chyba napisze do Dara żeby pociał ten wywiad bo sam nie pamiętam co powiedziałem |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

|
Wysłany: 2004-11-06, 10:43
|
|
 |
NIE no co ty ja chce go zobaczyc na vivie hehehe ....Masz jusz zdiecia ??
Nie moge sie doczekac heheheh |
|
|
|
 |
Ks.SAPER
Uzależniony

|
Wysłany: 2004-11-06, 11:07
|
|
 |
| Mam zdjęcia tylko nie mam twojego maila a miałem je juz wczoraj wysyłać! Mam nadzieje że wyślesz je później Mi. |
|
|
|
 |
Sweet
Dita Von Teese

|
Wysłany: 2004-11-06, 11:10
|
|
 |
Prosze bardzo mojego maila Sweet@plusnet.pl A i wrzuc je na forum :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Pozdrawiam i odrazu dziekuje |
|
|
|
 |
|
|