Sweet Noise Forum Strona Główna Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

BaneryBanery  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: longas
2006-02-08, 19:11
Image
Autor Wiadomość
Sweet 
Dita Von Teese

Wysłany: 2004-11-15, 09:08   
Pepe my sie o byle goowno nie obrazamy nie te lata heheheh ..... :twisted:

PePe 
..PiPa..

Ostrzeżeń:
 2/3/6
Wysłany: 2004-11-15, 11:28   
Hehe... wiem - zartuje sobie :P :*

Ale mamy offtopa :D tylko nas nie ostrzegac i nie banowac ;)

A tak jeszcze wracając to tematu tego topica...
Mówicie o zmianie wizerunku przez wprowadzenie Xów, zmianę stylu muzycznego przez wprowadzenie elektroniki. A sam wygląd Piotra? Nosi teraz naprawde kosmiczne ciuszki. Na koncertach momentami bardziej przypomina kolesia z kręgu hh niż z branży "gitarowej". Czy to też komercyjne podejście? Przecież taki stylraczej nie przynosi popularności wśród "metali". A nikt mnie nie przekona, że SN postanowiło się przekwalifikować. No, chyba że nowa płyta poszła by jeszcze bardziej w elektronke i hh, ale tak ma nie być - SN ma zaliczyć "back to the roots". Nie to żebym miał coś przeciw elektronice itp. bo CLC mi się podoba, ale co za dużo to nie zdrowo. I to wszystko 8)

Why can we not be sober?

Mi 
Mi-nadżer

Wysłany: 2004-11-15, 12:38   
ostrzegam, nie banuje i sie nie obrazam :P :P:P
a co do ciuchow, to ubieranie sie Glacy w to czy tamto zawsze mialo dla mnie drugorzedne znaczenie, jak dla mnie moze spiewc nawet w pizamie :P
Fotoblog Mi :)
LAST FM - Mi

longas 
|admin|

Wysłany: 2004-11-15, 14:35   
NoX napisał/a:
longas napisał/a:

dodam przy okazji też, ze kolejną przyczyną opoznienia wyjscia płyty było to, ze niejaki ŚLEPY, ukradł całe materiały demo do clc, wtedy jeszce NUERHY :wink:

złapali go ? xD

no, była rozprawa sądowa, niewiem jakim ostatecznie zakonczyła sie wyrokiem. :>

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2004-11-15, 15:47   
Mi napisał/a:
a co do ciuchow, to ubieranie sie Glacy w to czy tamto zawsze mialo dla mnie drugorzedne znaczenie, jak dla mnie moze spiewc nawet w pizamie :P

To fakt. Niech nosi co mu sie podoba i w czym mu jest wygodnie. Najwazniejsze jest to jaka tworzy muze i jakie pisze teksty. No i oczywiscie jakim jest czlowiekiem.

boruta 
Typowy Średniak

Wysłany: 2004-11-16, 11:40   
teraz ja coś powiem.......rozwala mnie to że ludzie dyskutuja nad gustami innych ludzi, że poddaja w wątpliwość kierunek który obiera SN, ja powiem tyle znalem SN wcześcniej przed CLC kilka kawalków wplynelo na mnie, bo na mnie mam muzyka duzy wplyw, ale CLC mnie po prostu rozwalilo ( pozytywnie) ....potem trafilem na forum SN ...te slynne stare i spotaklem wielu ciekawych ludzi ale też takich którzy twierdzą że mogą krytykować - krytykować i krytykować i powiem szczerze odnioslem wrazenie że byli tylko po to żeby krtykować i ktos nie wytrzymal.......ja mam tylko nadzieję że Glaca nigdy nie zagra w Barze bo tego bym nie wytrzymal.....a co do X-sów , X to ja jeden z wielu .....który próbuje pracować, żyć , wychowywać dziecko, taplający się w dlugach Polak ....szukający wolności.....wytchnienia ....pokoju, odnajduje je w muzyce SN, tekstach więc lapy precz...... :twisted:

Sweet 
Dita Von Teese

Wysłany: 2004-11-16, 18:18   
Mi napisał/a:
ostrzegam, nie banuje i sie nie obrazam :P :P:P

Mi jusz było "nago" heheehe ...Ale te czarne spodnie bym mu skroiła wiesz ktoore ;-) )))
A ty zapewne koortke z "Nie było " heheheehhe :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
Piotr dobrze i fajnie sie ubiera ale ja wole styl Małego to bardziej do mnie przemawia :mrgreen: ....

moszna 
Wtajemniczony

Wysłany: 2004-11-16, 20:50   
PePe napisał/a:

Mówicie o zmianie wizerunku przez wprowadzenie Xów, zmianę stylu muzycznego przez wprowadzenie elektroniki. A sam wygląd Piotra? Nosi teraz naprawde kosmiczne ciuszki. Na koncertach momentami bardziej przypomina kolesia z kręgu hh niż z branży "gitarowej". Czy to też komercyjne podejście? Przecież taki stylraczej nie przynosi popularności wśród "metali". A nikt mnie nie przekona, że SN postanowiło się przekwalifikować. No, chyba że nowa płyta poszła by jeszcze bardziej w elektronke i hh, ale tak ma nie być - SN ma zaliczyć "back to the roots". Nie to żebym miał coś przeciw elektronice itp. bo CLC mi się podoba, ale co za dużo to nie zdrowo. I to wszystko 8)

a kto twierdzi że sn to metal? bo jtd na rocka to mi nie wygląda, ale mogę się mylić 8)
a tak poza tym, to chyba mało bywasz na koncertach, bo jeżeli myślisz że ludzie grający ostro wychodzą na scene wymalowani na czarno, w koszulkach z napisem "SZATAN" to jesteś w błędzie (weźmy chociaż Titusa chodzącego w kowbojskich laczkach :) )
to spojrzenie na muzyków rockowych wyrobiły takie zespoły jak metallica, manowar, kiss, muzyk może się ubierać jak chce, ale chodzenie w dresie to już przesada ;)
Witaj tu!
Chodź, nauczę cię agresji!

Darth Kion 
Chory Opętany

Wysłany: 2004-11-16, 21:01   
Image SN to przedewszystkim koncerty, to wspaniale show i tylko chwalic ich za to, po za koncertami niech ubieraja sie jak chca, przeciez to ludize wolni, nie beda sie ograniczac swojego ubioru do muzyki. Mi to nie przeszkadza nawet jelsi skacza w swiecacych dresach:D Pozdr

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2004-11-16, 21:07   
Darth Kion napisał/a:
po za koncertami niech ubieraja sie jak chca, przeciez to ludize wolni, nie beda sie ograniczac swojego ubioru do muzyki.

Ale dlaczego poza koncertami. A na koncertach to musza sie do czegos podporzadkowac. Jesli glaca chce zakladac kolorowe dresiki to nic nikomu do tego. To jego sprawa. A jak sie komus nie podoba to trudno.

Sweet 
Dita Von Teese

Wysłany: 2004-11-16, 21:24   
Niewiem , Glaca nie tylko na scenie chodzi tak ubrany ...bo jak mnie i Mi kiedys zabrał na stopa to jego strooj niczym sie nie rooznił od tego ze sceny a jechał po truskawki dla coorki ...jak mu sie podoba tak chodzi jego sprawa .... :twisted:

zwierzak 
Zły Mod

Wysłany: 2004-11-16, 21:29   
No wlasnie o tym mowie .:szanowna::uzytkowniczko::Sweet:. :]

Darth Kion 
Chory Opętany

Wysłany: 2004-11-16, 21:31   
Dla mnie na koncercie nie liczy sie jaki stroj sobie akurat przywdzieje Magic czy Glaca. Po prostu czytalem jakies tam posty, mowa byla o ubiorach glownie na koncertach, niestety po nimi nie znam muzykow :(
Poprostu image koncertow SN byl akurat wziety pod Revolte. Nie wiem jak sie ubieraja poza scena, ale z tego co czytam widze ze podobnie, to chyba nie jest zle?

Sweet 
Dita Von Teese

Wysłany: 2004-11-16, 21:32   
Och jak miło :lol: ....
Ja tam sie nie wcinam jak kto sie ubiera ...A ja wam powiem ze mi sie styl Magika podoba i co :P ....
kazdy ubiera sie jak lubi ja najchetniej bym nago łaziła jak by sie dało ..... :lol: :lol: :lol:

westa 
Chassis

Wysłany: 2004-11-16, 21:38   
Naprawdę? To czemu nie łazisz? :twisted: Bo ja np. chodzę nago - w łazience jak się kąpie, chyba liczy się nie? :wink:

Odpowiedz do tematu