Przesunięty przez: longas 2006-02-08, 19:11
|
Ludzie cienia vs Metale z krwi i kosci |
| Autor |
Wiadomość |
Mi
Mi-nadżer

|
Wysłany: 2005-01-14, 22:12
|
|
 |
| moszna napisał/a: | | emoric napisał/a: | moze nie tyle na rock'a ale na bycie jak chester z linkin parka |
czyli...? co to znaczy być jak chester z linkin parka? (i dla ścisłości, czy to ten typ co śpiewa, czy jakiś inny?) |
si, to ten typ ktory spiewa |
_________________ Grzeczne dziewczynki idą do nieba a niegrzeczne tam gdzie chcą
fejsbuk:)
Mi na Myspace
Fotoblog Mi
LAST FM - Mi |
|
|
|
 |
Miś
Ziarno Chaosu

Wiek: 34 Dołączył: 29 Sty 2007 Posty: 30 Skąd: Piotrków Trybunalski
|
Wysłany: 2007-02-12, 17:46
|
|
 |
| Gloria napisał/a: | takie zachowanie jest typowe dla cwaniaczkow ktorych okresla to co maja a nie to kim sa Dlatego tez reaguja na to co masz a nie na to kim jestes wiec nie warto sie przejmowac , bo nie warto sie dopasowywac do cwaniaczkow . Sa tacy sami jak dresiaze
Ja dzieki Bogu jestem juz na studiach i uwolnilam sie od takiego buractwa ale w liceum mialam wele takich przypadkow na wlasnej skorze np najbolesniejszy byl taki kiedy w pierwszej klasie ( mialam jeszcze 14 lat) zostalam pobita przez metalki z okazji ze nie chce z nimi cpac , One nie mogly przezyc ze slucham metalu i nie pale i nie biore bylam dla nich gorsza hmm zycze zeby kazdy byl w takim znaczeniu gorszy od cpuna |
Przyznaj się wreszcie , że klepali cię za to że miałaś na plecaku naszywki burzuma pacyfę i muzyka przeciwko rasizmowi a nie za to że nie chciałaś z nimi ćpać !!
A co do prześladowania fanów sn przez metali to jest to raczej jest to niemożliwe bo takich tru black satan metali jest mało , a oni przeważnie wszystkich prześladują i walą tekstami typu : "Behemoth skonczył się na Endless Damnation a reszta to trendy shit komercha i pop".
Warn ! - lolek2 |
_________________ Wszyskie miśki to porządne chłopy ! |
| Ostatnio zmieniony przez lolek2 2007-02-12, 23:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Momus
Idée fixe

|
Wysłany: 2007-02-12, 21:25
|
|
 |
| archeologia i dziwne podejście do sprawy... |
_________________ Рукописи не горят
Każda świnia trafi kiedyś na rzeźnika |
|
|
|
 |
_SaNa_
Ziarno Chaosu

|
Wysłany: 2007-03-10, 09:01
|
|
 |
Ja się osobiście jeszcze z taką akcją nie spotkałam.
Mało kto u nas zna SN..
A jeśli już zna to jest pozytywnie nastawaiony |
|
|
|
 |
|
|