Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

Sweet Noise - czat z Glacą

jenny89 - 2005-05-10, 14:23
Temat postu: czat z Glacą
Czat z Glacą - 12.05. na 4fun TV, o godz. 17.00. Zapraszamy

nie mam tego programu:[ muszę jechać do taty;-))

lolek2 - 2005-05-10, 14:38

niezbyt moge obejrzeć, będzie ktoś nagrywał ? :)
marishka - 2005-05-10, 15:05
Temat postu: Re: czat z Glacą
jenny89 napisał/a:
Czat z Glacą - 12.05. na 4fun TV, o godz. 17.00. Zapraszamy

nie mam tego programu:[ muszę jechać do taty;-))

kiczowaty jest ten program i tyle
ciekawa jestem jak bedzie wygladal ten czat

KaSiaaaa - 2005-05-10, 15:23

Sam kanal 4 fan tv moze byc. Puszczaja rozmaicona muzyke. A sam czat nie mam pojecia na czym polega. Ja bede nagrywala, tzn. moja mama, bo w Wawie nie mam tego programu :)
sOkO_ona - 2005-05-10, 15:27

heh jesli niewykompbinuje kasy na fon to przynajmniej postaram sie nieprzegapic ;[
marishka - 2005-05-10, 15:33

z tego co wiem to tam sie trzeba jakos zalogowac wysylajac sms (koszt 1 zloty polski + vat)
i jak juz sie tam zalogujesz to twoja wypowiedz pojawa sie w takiej chmurce w trakcie trwania prgramu no ale wczesniej oczywiscie musisz ja tam wyslac a koszt takiego sms to nie mnieji nie wiecej niz 1 zloty polski + vat :D :D :D takze zeby aktywnie uczestniczyc w takim czacie trzebaby sporo kasy na takie przedsiewziecie wydac :/
:) :) :)

jenny89 - 2005-05-10, 15:39

Całkowity koszt SMS-a 1,22 PLN (wcześniej trzeba się zalogować) Pytania zadaje sie przez SMS-y, które pojawiają się na ekranie. Szykujcie się hehe! Liczę na dobrą ścieżkę dźwiękową;-))
sOkO_ona - 2005-05-10, 15:49

no troche kasy jest potrzebne zobaczy sie co sie bedize dało wykombinować :D
ale lała bym gdyby w tle czatu z glaca leciała np. brytnaszprytna i megamix :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

westa - 2005-05-10, 16:22

Szkoda ze to czwartek :/ Mam nadzieje ze zdacie szczegolwa relacje :P
czarnuch - 2005-05-10, 18:42

uuuuuuuuuu..........nie bede mógło obejrzeć.......również czekam na relacje
Moniczka - 2005-05-10, 19:04

ja obejrze o ile nie zapomne ;)
longas - 2005-05-10, 19:24
marishka napisał/a:

domyslałem sie, ze to program dla plastykowych nastolatek......rozowa scenografia ? :>
agNieSzka - 2005-05-10, 19:30

a ja nie bede mogla obejrzec,wiec rowniez czekam na relacje :P :P :P
Adam - 2005-05-10, 19:39

ooo miło :) ja mam naszczescie 4fan, może Glaca będzie coś mowil odnosnie nowej płytki, trzeba oglądać :twisted:
marishka - 2005-05-10, 21:48
longas napisał/a:
marishka napisał/a:

domyslałem sie, ze to program dla plastykowych nastolatek......rozowa scenografia ? :>

no blisko on ogolnie sprawia wrazenie jednego wielkiego szitu
i ma jaks taka dziwna
(nie wiem jak to okreslic wec napisze grafika) grafike
ze obraz jest jakby rozmazany
i wogole prowadzenie jest glupiee takie puste textytam maja takze nie wiem co tam glaca robi.. :] :]

Adam - 2005-05-10, 22:38

w dodatku zacinają się im te teledyski...a o tych czatach między ludźmi to już wspominal nie bedę -.-' ale jedno mi się w tej stacji podoba - "Pies Leszek" :D
Rija - 2005-05-11, 00:05

Na początku to była ambitna stacja tv i puszczali wiele alternatywy. Obecnie leci sam szit, chociaż kawałek SN z Peją emitowali swego czasu dość często i wydaje mi się, że raczej przez Peję niż SN :( Ale program raczej uda mi się obejrzeć. :)
Adam - 2005-05-11, 00:36

Oj nie przesadzaj, bo SN też puszczają i to nawet stare kawalki, ale racja, że na początku było lepiej ;)
Rija - 2005-05-11, 01:09

NoX - ale kiedy puszczają? W nocy może, albo wcześnie rano :) W godzinach popołudniowych nie udało mi się wypatrzeć tam SN - fakt, tv nie oglądam prawie wcale :)
jenny89 - 2005-05-11, 08:00

Stacja w początkach była bardzo dobra. Później zaczęli puszczać co popadło.
Nie jest źle. Można tam zobaczyć "Bruk", "Płomień Życia" :D tylko, że w późnych godzinach nocnych...

KaSiaaaa - 2005-05-11, 11:00

No ja bedac w domku w Hajnowce obudzilam sie o dziwo bardzo wczesnie [czyt. 07:59]. Od razu wlaczylam 4 fan tv i akurat konczyl sie kawalek "Nie bylo" z Edytka ;) A ktoregos dnia po poludniu siedzialam przed tv chyba z 2 godz,bo mi sie nudzilo i sledzilam nowe kawalki, a i w ciszy mialam nadzieje uslyszec cos SN. No i wreszcie wyswietlily sie procenty 3 utworow do licytacji. Sweet Noise mial najmniej i po kilku teledyskach zniknal z listy! Wsciekla bylam,bo nie znalam nr pod ktory trzeba bylo wyslac smsa, a oswiecili mnie z nim dokladnie kilka sekund po zniknieciu utworu i jego nr z listy!Buuu... :> Ale program pod wzgledem puszczania muzyki moze byc.
Mi - 2005-05-11, 15:28

nie bylo czy jtd to tam czesto leci... teraz rzadziej leci fajna muza, ale czasem mozna cos zlapac :>
a kartony sa zajebiste :D :D:D te o hitlerze rulz :P
a czat obejrze, ale na pewno nic nie napisze :P

zwierzak - 2005-05-11, 17:46

Czasami leci tam troche fajniejszej muzy. No i kreskowki Z.F. Skurcz, czyli "Piesek Leszek" i "General Italia" rzadza
a$artana - 2005-05-11, 21:19

dla mnie ten program od poczatku byl cienki i jakis taki sztuczny, tzn na sile alternativ jazzy cool 8-) :lol:
Longas masz cos przeciwko różowemu :D ?

longas - 2005-05-11, 21:23

jakos zle mi sie kojarzy
marishka - 2005-05-11, 21:33

pewnie wstret do rozowego spowodowal uraz we wczesnym stadium dorastania <glaszcze> :D :D :D
mala.cl - 2005-05-11, 21:53

KaSiaaaa napisał/a:
Wsciekla bylam,bo nie znalam nr pod ktory trzeba bylo wyslac smsa, a oswiecili mnie z nim dokladnie kilka sekund po zniknieciu utworu i jego nr z listy!Buuu... :>

dmkjn- 1661
nb z Edytą- 1912
bruk - 0643

sms pod numer 7112 o treści - np. klip 1661

jest jeszcze płomień i getto ale nie pamiętam nr - podam jak sobie przypomne - na pewno jutro po 17 będą wszystkie na liście

KaSiaaaa - 2005-05-11, 21:55

mala.cl :lol: dzieki!! ...widac kto tu sie oddaje calkowicie :D
Rija - 2005-05-12, 00:03

mala.cl - chylę czoła :)
lolek2 - 2005-05-12, 07:22

ale nie w każdej liście to jest ,
to zdanie kończy OT !!!!

Gloria - 2005-05-12, 08:55

u u u :!: Sweet Boy Glaca w telewizji :] mniam Bede ogladac w zaleznosci od tego czy wywalcze pilot od telewizora w mieszkaniu w ktorym wynajmuje pokuj ( oby wlasciciel nie doszedl do wladzy nad pilotem !! ) Jak dlugi ma byc ten program ? mam dzis jeszcze inne obowiazki :/
zwierzak - 2005-05-12, 11:01

Ty lepiej powiedz czy jedziesz do Łodzi.
Mi - 2005-05-12, 12:52

zwierzak napisał/a:
Ty lepiej powiedz czy jedziesz do Łodzi.

nie ten temat :P
a ja moze cos napisze na tym czacie bo mi telefon odblokowali :P
jak sie zaloguje bo nie wiem jak to sie robi :P

Sweet - 2005-05-12, 12:55

A mnie nie bedzie CUTE :( :( :( :( :( :( ...No Happens :| ....
Gloria - 2005-05-12, 13:32

Sweet nie rozpaczaj ktos ma to nagracwiec no problemos pozniej obejrzysz
Zwierzu nie wiem jeszcze to zalezy tez od kosztow ale milo ze Cie to interesuje : :roll:

Mi - 2005-05-12, 15:52

hehehehehhehe zalogowalam sie do czata i nie wiem, ale moze cos skrobne :P
jakies zyczenia??? :P

Moniczka - 2005-05-12, 16:56

no wiec ja czatu nie czytalam bo cos kiepsko z moim wzrokiem tylko ogladalam teledyski i stwierdzam ze teledysk do Ghetto jest swietny! :)
Adam - 2005-05-12, 17:47

A ja oglądałem czat i stwierdziłem, że był strasznie denny. Wogle nie moderowany jakieś nie na temat pustaki ywskakiwały z tekstami czy Glaca zna jakiś tatuazowcow, albo jakie SN wydal plyty procz CLC =.= nicczego nowego się nie dowiedzialem, wszystko, to samo pozatym, ze Glaca powiedzial ze mają już 10 utworow na nową płytkę. Kto nie oglądał nie ma czego żałować ;)
agNieSzka - 2005-05-12, 17:50

NoX napisał/a:
pustaki ywskakiwały z tekstami czy Glaca zna jakiś tatuazowcow, albo jakie SN wydal plyty procz CLC =.=

hahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: to chociaz wesolo bylo :lol: ;) ;) ;)

Mi - 2005-05-12, 19:33

ox kup obie okularki, bo glaca wyraznie napisal ze 11 kawalkow maja :P
ale to juz wiem dano :P
ja tylko sie przywitalam i spytalam o muze magika, bo miala byc na stronie i jescze nie ma :>
powiedzial ze niedlugo :P juz ja znam to niedlugo - bedzie albo za dwa, trzy dni, albo z miesiac :P
potem wypatrzylam na czacie jenny i sobie z nia pogadalam bo nie mialam o co pytac :P
a klipy fajne , szkoda tylko ze plomien zycia nie polecial :(

Sweet - 2005-05-12, 19:53

I ch*a widziałam ja to mam przesrane :( :( :( :( z ta szkoła :| :( :( :( :(
Mi - 2005-05-12, 19:57

Sweet napisał/a:
I ch*a widziałam ja to mam przesrane :( :( :( :( z ta szkoła :| :( :( :( :(

nie masz czego zalowac, teledyski znasz na pamiec :P

KaSiaaaa - 2005-05-12, 21:52

Ha! Ja zadzwonilam do mamy i poprosilam,zeby mi nagrali ten program. No i moi rodzice kochani oczywiscie szumu narobili,kupili kasete i juz od 16:30 czekali na program :) O 17:00 dzwoni mama i pyta co to za program ma byc i czy sie juz zaczal, bo tam non stop to samo idzie. Powiedzialam jej,zeby nagrywala, bo ja nie mam tego kanalu w W-wie i nie wiem dokladnie na czym polega. Polecilam,zeby nagrywala przez godzine i wylaczyla. No Ok..rozlaczyla sie, ale minelo 10min...godz.17:10 dzwoni mama i do mnie z takim tekstem: "Kasiu Glaca juz spiewal czy moge wylaczyc?" :lol: :lol: Myslalam, ze umre ze smiechu, bo ona nie przepada za Sweet Noise (tak samo jak ojciec), a powiedziala to takim slodziutenkim glosem...kochana! hehehe :) A siedzialam i jeszcze mowilam do mojej Martusi, ze pewnie ojciec siedzi przed tv i oglada to, przy tym przeklinajac w nieboglosy, ze ja ich postawilam na nogi, zeby taki program nagrac hehehe :lol:
Hmm..ja dopiero za jakis miesiac bede miala okazje obejrzec ten program :) Czekam...

Rija - 2005-05-13, 00:14

Chat do... Cały program do... chodzi mi oczywiście o jego formę. Tyle teledysków SN w jednej godzinie w TV to jeszcze nie widziałam , więc jedyna rzecz pozytywna. Większość pytań (a było ich niewiele tak na dobrą sprawę) była po prostu głupia i naiwna, jakby ludzie urwali się z innej bajki (może i tak było). Napisy nakładały się na teledyski i faktycznie było bardzo niewyraźnie widać. Ale lepsze to niż nic :)
KaSiaaaa - 2005-05-13, 10:11

Hehehe ja chcialam napisac, czy przyjał by Glaca zaproszenie do programu "Kuba Wojewodzki", ale pomyslalam, jednak, ze to zly pomysl,bo owego zaproszenia nie dostal i musialabym chyba najpierw napisac smsa do Kuby czy zaprosi Glace :lol:
Potem myslalam nad jakims pytaniem, ale na wszystkie, ktore wymyslalam znalam odp :lol: Tak wiec nic logicznego nie wymyslilam :P :)

longas - 2005-05-13, 10:55

Rija napisał/a:
Większość pytań (a było ich niewiele tak na dobrą sprawę) była po prostu głupia i naiwna, jakby ludzie urwali się z innej bajki (może i tak było).

jak widownią programu w 90% sa 13letnie nastolatki, ktore mysla ze SN powstał w 2002 roku i nagrał 2 płyty (CLC, REVOLTA), albo jeszce lepiej ze nagrał tylko revolte, to nie ma co sie dziwic ze takie pytania były ;)

Mi - 2005-05-13, 11:58

kasia i tu jest problem - nie mamy pytan nadajacych sie do takiego czata - na normalnym to chociaz pogadac mozna, pod warunkiem ze nie ma za duzo ludzi :P
trustworthy - 2005-05-13, 13:35

hehe.. a ja to taki niekapowaty jestem i z głową w chmurach, że mimo iż znałem datę kiedy miał być czat, to myślałem, że on już był :| Ale ze mnie nierozgarnięty człowiek :lol: Ale z tego co piszecie, nie mam czego żałować :) Ile wydali płyt oprocz CLC :lol: Dobre.. a ile?? powiedzcie, bo ja nie wiem :P ile ile? :lol: :rotfl:
jenny89 - 2005-05-13, 14:10

Przynajmniej fajne teledyski lecialy:) Nie miałam pomysłu na pytanka, to wysyłałam SMS-y głosując na klipy hehe
Darth Kion - 2005-05-14, 19:33

Ja nie mam tego zacnego kanalu, ale z tego co widze, to zalowac nie ma czego...no jedyny plus to obejrzenie sobie teledykow i to tylko dla tych, ktorzy tej przyjemnosci jeszze nie mieli
KaSiaaaa - 2005-05-30, 21:32

Hahaha obejrzalam dzis ten czat, bo mam go nagranego ;) Masakra! Pytania mnie poprostu rozwalaly :lol: A szczegolnie jedna wypowiedz: "Zagracie u mnie w miescie?Chcialabym Was zobaczyc. A najfajniej byloby jak bys dal mi swoj nr tel" - czy cos w tym stylu hehehe :) Fajny czacik.
A tak do rzeczy...Teledyski milo bylo obejrzec :) Pierwszy raz widzialam "Ghetto" - super :)

A teraz historia z prawdziwego zdarzenia...Siedze na lozku i ogladam ten czat. Zaczyna sie kawalek "Nie bylo" z Edytka, wchodzi do pokoju moja 5letnia sis i spiewa 'nie bylo, nie bylo milosci nie bylo' :lol: Ja pytam skad to zna, a Ona na to, ze slyszala :) No to fajnie mysle. Poszla sie kapac...Zaczyna leciec kawalek "N.U.E.R.H.A", wraca sis i mowi: "to tez znam, to piosenka 'Ty nic nie wiesz'" :lol: Myslalam, ze spadne z lozka :) Ja mowie, ze inny tytul ma ta piosenka, ale ze to faktycznie ta :) Pozniej jak wyskoczylo okienko z wypowiedzia Glacy i jego malym zdjeciem zaczela krzyczec 'o tuuu tez maly słit nooois :lol: Genialna jest. Pierwszy raz uslyszalam jak wypowiada nazwe zespolu hehe ;)

Amat3uR - 2005-05-30, 22:35

Patologia... :>
Shadow_Vegeta - 2005-06-03, 11:53

Ja mialem podobną sytuacje ale nie z osoba z rodziny... słuchałem kiedys w autobusie muzyki i chyba leciało DMKJN i jakas babcia która koło za mna siedziała zapytała "Czy to ta piosenka z tym demonem z kolczykami i dwoma djabłami"(chodziło jej prawdopodobnie o Braci X :P ) odpowiedziałem potwierdzająco "Bardzo fajna piosenka i zaczeła mowic o jakims poecie[nazwiska nie pamietam] co podobne rzeczy pisał jak teksty z DMKJN :) Bardzo miła babina :) naperwno lepsza od mojej ktora nazywa mnie antychrystem i szatanistą :P

Ale nie zbaczajmy z tematu bo admin sie zestresi :)

faith - 2005-06-03, 18:17

longas napisał/a:
Rija napisał/a:
Większość pytań (a było ich niewiele tak na dobrą sprawę) była po prostu głupia i naiwna, jakby ludzie urwali się z innej bajki (może i tak było).

jak widownią programu w 90% sa 13letnie nastolatki, ktore mysla ze SN powstał w 2002 roku i nagrał 2 płyty (CLC, REVOLTA), albo jeszce lepiej ze nagrał tylko revolte, to nie ma co sie dziwic ze takie pytania były ;)

i tutaj powinno paść pytanie - jaki jest sens takiego czatu ?????

longas - 2005-06-03, 20:09

faith napisał/a:
i tutaj powinno paść pytanie - jaki jest sens takiego czatu ?????

no ja sie zdziwiłem po co Glaca zgodził sie na ten czat?! widząc samą nazwe 4fun TV, juz mi zapachniało tandetą

DzikU - 2005-06-03, 20:46

A czy ktoś z tutaj obecnych zadał kiedyś komuś ze SN pytanie na czacie ???
Adam - 2005-06-03, 20:54

Też pytanie walnąłeś :D Na polchacie to ja dominowałem z pytaniami :D
KaSiaaaa - 2005-06-03, 21:17

Nasza Mi tez cos tam wyslala :] Ja tez chcialam,nawet sie zalogowalam na czacie, ale po namysle stwierdzilam, ze nie mam sensownych pytan, a na to co mnie interesuje odpowiedzi znam :)
nutella889 - 2005-07-31, 19:55

No i oczywiscie mnie to ominelo bo za pozno tutaj weszlam =/ Eeee do bani... Ale i tak za nimi szaleje od 6 lat :D
Adam - 2005-08-04, 15:00

nie ma czego żałować, wierz mi ;)