Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

Koncerty - Wrażenia po koncercie w Żaku (15/04/2005)

jenny89 - 2005-04-16, 02:15
Temat postu: Wrażenia po koncercie w Żaku (15/04/2005)
I już po:( Świetnie było:D Normalnie booosko!! Niedługo pojawia się foteczki:) Obecnie nie mam siły pisać, bo jestem p a d n i ę t a! Fakt, że trzeba było wykazać się cierpliwością przed koncertem heheheh;-)) ale warto było! I jak to Mi powiedziała: "Koncert był żywiołowy" Ludzi było niedużo, więc miejsca do bawienia się każdy miał sporo:D Sweet wrzuci setlistę, jak wróci do chaty;-) wywiad przeprowadzony, ale nic nie zdradzam. Mi uprzedza, że będzie go przepisywałą tydzień czasu, więc cierpliwości. Pozdrowienia!
Mi - 2005-04-16, 02:27

nie, no, tydzien to moze nie, ale troche to potrwa :D :D:D

bylo baaaardzo zywiolowo, wszyscy mamy zdarte gardziolka :D :D:D:D

pam - szkoda :(

Sweet - 2005-04-16, 02:57

AAAAAAAAAAAAAAAA jak ja kocham Sweet Noise :) hehehe koncert byl zajebisty :twisted: :twisted: :twisted: ....No normalnie jak wrooce do domu i sie wyspie czyli w niedziele to napisze :D :D :D
westa - 2005-04-16, 11:46

Setlista - prawie taka sama jak w Poznaniu, tyle ze bez nowych kawalkow z plyty Peji i Down (zamiast bylo Nie Bylo hehe :rotfl: ).

Ludzie - za duzo nie bylo, ale narzekac az tak tez nie mozna. Przynajmniej duzo miejsca bylo :)

Wogole to bylo niezle spoznienie - koncert na 20.00 a na sale zaczynali wpuszczac od 20.15. Nastepnie jakos o 21 wlazl ziutek jakis i powiedzial ze sa problemy techniczne.... Wiec calosc sie zaczela dopiero przed 22 (skonczylo chwile przed polnoca :) ). W trakcie koncertu tez sie sypalo cos co chwile :/ Najczesciej gitary, ale tez Kostkowi poszedl dzwiek na jego solo. Wogole to najwiekszy przypal byl w kawalku Wszystko - zaczeli grac, po chwili przerwali i zaczeli od nowa. Slabo byl tez slyszalny wokal. Mi znajecemu wiekszosc tekstow nie sprawialo wiekszych problemow, ale nie znajacy tworczosci zespolu nie wiedzieli za bardzo o czym Glaca spiewa. OD strony technicznej niestety nie bylo za dobrze.

Teraz pozytywy :P Glaca jak zwykle szalal :D Wlazil na kolumny, tarzal sie po ziemi rzucal sie na Toda i Magika. Raz nawet w tlum wskoczyl :) Dawal pospiewac ludziom, ja dwa razy sie zalapalem :D Oczywiscie show na najwyzszym poziomie, jak zwykle bylo na co popatrzec :)

Tyle ma razie :P Nie wiem co wymyslec :D Ogolnie koncert byl niestety gorszy niz w Poznaniu, ale jak dla mnie i tak bylo dobrze :)

Sweet - 2005-04-16, 12:03

Synku bredzisz koncert był zajebisty hehehe !!!!!!! :lol: :lol: :lol: :twisted:

A teraz zapodam liste ... :twisted:

1. Jestes
2. Dzisiaj mnie kochasz ...
3. Wszystko
4. Cisza
5. Ghetto
6. W imie Boga
7. Gdzie jestes
8. Quasimodo
9. Bede trwal
10. 9/1
11. Z ukrycia
12. Manipulacja (mam solo niedlugo wrzuce na forum heheheh :lol: )
13. skur**el
14. Kostek - We will
15. Jeden taki dzien
16. Respect
17. Z głebi siebie
18. Nuerha
19. Bruk
20. Nie było
21. Godnosc :twisted:

to tyle :) recka jak dojde do siebie :) hehehe ...zaraz zmykam na pociag z Jenny

Tej a gdzie MOJA PIZZA obiecana ??? :| ...MAsz 30 min zanim pojade na pociag hehehe :P

dawron - 2005-04-16, 12:23

:hihi: Koncert byl po prostu zajebisty :) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
westa - 2005-04-16, 12:47

Sweet napisał/a:
Synku bredzisz koncert był zajebisty hehehe !!!!!!! :lol: :lol: :lol: :twisted:

Nie slysze na jedno ucho wiec moze dlatego :lol: Ale na serio moim zdaniem moglo byc lepiej :) Nie no marudze wiem hehe ale w Poznaniu bylo jednak lepiej :)

Sweet napisał/a:
Tej a gdzie MOJA PIZZA obiecana ??? :| ...MAsz 30 min zanim pojade na pociag hehehe :P

Twoja pizza czeka w pizzeri :P Bo nie moge jej wziasc na wynosc, tylko na miejscu :) Wiec szybka decyzja :D

[ Dodano: 2005-04-16, 12:49 ]
A tutaj recka koncertu wysmarowana przez fumfla (Pozdro Rejdż :) )

:arrow: http://www.rejdzmen.blog.pl

Merlin - 2005-04-16, 15:08

a mi tam się zajebiscie podobalo :D nie to co łódstok 2002 ale tez super :D
orion - 2005-04-16, 16:39

Koncert był zajebisty i co do tego niemam zadnych wątpliwości...Glaca szalał, wchodził na głośniki skakał z nich, poleciał w tłum, poprostu masakra....Jedynym minusem było nagłosnienie które niezawsze chcialo działać jak powinno ale mimo tego i tak było bosko. :D Pomimo małej liczby osób było very git,pogo było bardzo sympatyczne... :hihi: no i nalezy sie respekt dla kolesia co sie rzucił w tłum ze sceny... :D :hihi:
_________
pozdr.orion

westa - 2005-04-16, 17:29

orion napisał/a:
no i nalezy sie respekt dla kolesia co sie rzucił w tłum ze sceny... :D :hihi:

Byl tez drugi, ale tego to go ochroniarz zepchnal :lol:

orion - 2005-04-16, 18:06

heh..;)), ale ten koleśktórego Glaca zaprosił na scene to ładnie runoł na ziemie...:))) z tego Co widzialem to troszke sie towarzystwo yyy rozsuneło..:)))))))))) :hihi: :hihi:
westa - 2005-04-16, 18:48

Dobry był :lol: I nieżle baunsował zanim skoczył :lol: Szacuken :D
RaveN - 2005-04-16, 20:03

nigdy nie byłem dobry w pisaniu sprawozdań z koncertów. Powiem tylko, że było zajebiście...
Westa => tam gdzie ja stałem wokal było słychać bardzo dobrze... nigdy prawie nie słychać dobrze wokalu jak stoisz na szerokości głośników... bo niesie go dalej.

A teraz taka informacja która mnie osobiście zszokowała :| co wyjaśnia niektóre sprawy typu: frekfencja.
Dowiedziałem się przed chwilą, że po śmierci JP II bilety zostały wycofane ze sprzedaży. Nie było można ich kupić w Empiku :shock: TO BYŁO PRAWIE 2 TYGODNIE PRZED KONCERTEM!!! Dużo osób myślało, że koncert odwołany!!!

westa - 2005-04-16, 20:10

No to juz wiadomo czemu byla tak mala frekwencja :/

Co do wrazen sluchowych - moze byc to, ale gitary, perkusje i bas dobrze slyszalem ;) Moze jakos ustawiony wokal byl inaczej i stad to wrazenie :)

orion - 2005-04-16, 20:10

:shock: yyy...no to mamy odp na pytanie czemu tyle ludzi? hmm...moze nam to zrekompensują i niedługo odbedzie sie one more time..:)))) :> :hihi:
Edit:ja mialem tak samo jak pisze Westa, gitary - perkusja - ok wokal - nie ok...:)) ale potem sie troche oddaliłem i było np na "Bruk" wszystko git słyszalem...

westa - 2005-04-16, 20:11

Oooo taaak, brawo Orion :D
KaSiaaaa - 2005-04-16, 21:38

Ja dotaralam prawie godz temu do domku i jeszcze butow nie zdjelam,bo zaczelam zdawac relacjewspollokatorom :lol:
O koncercie napisze dokladnie jutro albo za jakies dwiegodzinki jak sie ogarne :]

Co do tego zajefajnego goscia, ktorego Glaca zaprosil na scene... Dzis jak sie obudzilam,to pierwsze o czym pomyslalam,to o tym gosciu jak lecial ze sceny!Musialam reka zakrywac usta,zeby asartany nie obudzic, a smiac chcialo mi sie niesamowicie, tak jak i terazjak po tym mysle. Skok byl cudny!!...taki energiczny...nieprzemyslany :lol: Stalam na podescie przy naglosnieniu i widzialam dokladnie upadek tego goscia! Ludzie rozstapili sie jak na komende!!! buhahaha :lol:

Co do 2-ego przypadku. Tego goscia co wlazl na scene i tanczyl przy glosnikach ochroniarze nie zauwazyli. Widzialam jak ochroniarz Glacy, ktory stal na 2 koncu sceny krzyczal i machal rekami do ochroniarzy,zeby go zabrali. W pewnym momencie sama chcialam zaczac machac rekami,bo Ci ochroniarze poprostu...tararara!No, ale jak juz go zobaczyli, to zamiast go sciagnac,tak pociagneli za reke, ze gosc ladnie pofruna i padl na ziemie. Buum nawet bylo slychac!! W pierwszym momencie przerazilam sie strasznie! Takich akcji to ja jeszcze nie widzialam!!! :shock:

Wogole duzo sie dzialo! Ale sprostowanie pozniej...

Ps. Tak patrze, ze duzo osobek nowych pojawilo sie po koncercie. Czy jest mozliwe, ze kogos z 'nowych' mialam okazje poznac w Zaku? :]

Pozdrowka :)

Rija - 2005-04-16, 22:47

A ja się cieszę, że koncert był kameralny, przynajmniej atmosfera była rodzinna :) Szkoda tylko, że zespół szybko zabrał się do Poznania i tylko z Toyem można było wypić piwo, ale dobre i to.

pozdruffka dla wszystkich

P.S.:Mam trochę fotek tego kolesia w szarej bluzie, co tańczył na scenie :) ) Szkoda że nie widziałam żadnego lotu :( może akurat byłam na papierosie... ech... może innym razem...

P.S'.: Ktoś wcześniej pisał o Krokodylu. Fuj, tam pizza to jedno wielkie paskudztwo i godzinami czeka się na nią, bo zapominają, że ktoś złożył zamówienie. lol

RaveN - 2005-04-16, 22:51

eeee... caly zespol wyszedl na spotkanie z fanami... poza X'ami. :P
Rija - 2005-04-16, 23:40

Ok, wyszedł, ale szybko się chłopaki zmyli do domku. Kurde... brakuje mi w 3city imprez z klimatami dawnych wtorkowych imprez w Kwadracie. Nudno było po koncercie:( hmm... noo... może nie do końca nudno, ale właściwie nic znaczącego się nie działo.
KaSiaaaa - 2005-04-17, 00:42

Dobra czas na noteczke...

Droga do Gdanska:
Tak w skrocie napisze, ze mimo 40min opoznienia wyjazdu, droga minęla szybko i w milej atmosferze w towarzystwie asartany, Sapera, Kamila i naszego szefa kierownicy, ktory nas bezpiecznie dowiozl do Gdanska- Goat'a :) Nie obylo sie bez kilku wpadek, a miedzy nimi mojej z przejezyczeniem...podkreslam...przejęzyczeniem!!! Wtajemniczeni niech ucichną!!!...to w pewnym sensie grozba :P :D hehe!!

Galeria NN:
Po przyjezdzie do Żaka zabralismy sie szybciutko do rozstawiania galerii. Rach-ciach-ciach i byla gotowa :D hehe! Nie no...napracowalismy sie przy niej. Ja to przed koncertem odczuwalam juz jakies takie zmeczenie. Ale warto bylo...moim zdaniem wypadla bardzo fajnie. Cieszyla sie tez zainteresowaniem duzym.
Bardzo podobaly mi sie wystawione nowe prace graficzne oraz obrazy Joanny. Zdjecia z wystawy juz niedlugo.
Mam tu jeszcze cos do powiedzenia,ale to pozniej...

Koncert:
Z tego co pamietam do sali zaczeli wpuszczac o 20:15. Niestety pojawily sie pewne klopoty i rozpoczecie koncertu przedluzylo sie (jak tu ktos wspominal chyba do kilku minut przed 22:00). Spoko, rozumiem...szkoda tylko, ze publicznosc zrozumiec nie chciala! Bardzo zaskoczyly mnie ich komentarze i przykro mi sie zrobilo :( Hasla rzucane z parkietu byly zalosne...
Ok. Koncert sie zaczal. Banan na buzi, bo jakze by inaczej :D Zaczelam pstrykac fotki najpierw z podestu z naglosnieniem, a pozniej udalam sie pod scene. Brak barierek bardzo mi sie udzielil. Dopchac sie do pierwszego rzedu nie bylo trudno, ale ludzie stojacy za mna non stop na mnie wlatywali i uniemozliwiali robienie zdjec.Poszlam wiec na druga strone. Dopchalam sie juz prawie do poczatku i przeprosilam pewna panne.A ta mnie z lokcia i zaczela odpychac,zebym nie zajela jej tylko miejsca. No, ale przeprosilam ja raz jeszcze i stanela za mna. I w momencie kiedy Glaca stal na scenie kolo nas slysze za soba wypowiadane piskliwym, podnieconym glosem: "boshee jaki On jest boski!!!". Nie to,ze sie z tym nie zgadzam, ale jak uslyszalam sposob wypowiadania tego zdania myslalam, ze padne, oparlam sie o scene i nie moglam opanowac przez moment smiechu! Pozniej staralam sie przeniesc na tyly sali, ale mialam trudnosci z wyjsciem. Wybaczcie, ale niepojete jest dla mnie jaka jest przyjemnosc z tego, ze kilku pijanych w trryy pisssdddyy ludzi zaczyna sie obijac o siebie, bic...to sie nazywa taniec?! Hmm! W pewnym momencie jeden typ wzial na barana drugiego. Zdarzylam tylko pomyslec co osoba moze czuc, jakby ja ten 2-gi walna noga w buzie, gdy...to sie stalo. Ciemno zrobilo mi sie przed oczami i myslalam w pewnej chwili,ze zemdleje. Potem zaczelam krzyczec tak, ze chyba z 30 razy mnie przepraszali (a ja krzyczalam i krzyczalam) :> hehe! Wrocilam na podest i tam bezpiecznie robilam zdjecia.
O tym gosiu, ktorego Glaca zaprosil na scene i o tym 2gim pisalam w postach wyzej, wiec nie bede sie powtarzala.
Sam koncert mimo paru klopotow byl super! Bardzo na niego czekalam! Nie spodziewalam sie, ze tak na mnie wplynie. Przy utworze Quasimodo lzy mi same polecialy. Pozniej przy dedykacji dla Sylwi...to bylo piekne!!! Pozniej naszlo mnie na wspominanie przeszlosci i nie moglam pohamowac placzu.Chcialam przeprosic i podziekowac tym,ktorzy sie martwili, a ja nie chcialam sluchach. Dziękuję sliczne tez...! A Ty Mi malpo wredna oberwiesz! :> ;* Dosc rozczulania, bo stworze zaraz pamietnik..

Po koncercie tez milo mozna bylo spedzic czas przy rozmowach z zespolem i ludkami. Ogolnie wrazenia z koncertu mam pozytywne. Jakby mi sie cos przypomnialo, to jeszcze cos dopisze :P

...
Dzisiaj zobaczylam jak bardzo pewnej osobie zalezy na tym co robi. Oddaje sie temu calkowicie...Mam tu na mysli asartane, ktora czuwa nad organizacja tych wszystkich wystaw NN. Podziwiam ją za to jak bardzo sie stara i dązy do tego, by wszystko coraz bardziej sie rozwijalo!!!! :*

Ps. Moze jakis pan administrator lub ktos z moderatorow zalozy nowy temat "Wspomnienia z Gdanska/Klub Żak/15.04.2005r." ???!!!

A CO TO UŻYTKOWNICY KLAWIATUREK I MYSZEK NIE MAJĄ ?

westa - 2005-04-17, 11:14

Rija napisał/a:
Mam trochę fotek tego kolesia w szarej bluzie, co tańczył na scenie :)

To dawaj wszystkie fotki jakie masz :D Jak nie masz gdzie wrzucic, to skontaktuj sie ze mna i ja to zrobie :)

Rija napisał/a:
Ktoś wcześniej pisał o Krokodylu. Fuj, tam pizza to jedno wielkie paskudztwo i godzinami czeka się na nią, bo zapominają, że ktoś złożył zamówienie.

Nie zgodze sie :P Nawet jak zamawiam do domu to bardzo szybko przyjezdza i jest bosssska :D Nigdy trefna mi sie nie trafila :) Krokodyl mniam :twisted:

KaSiaaaa - 2005-04-17, 12:31

Cytat:
A CO TO UŻYTKOWNICY KLAWIATUREK I MYSZEK NIE MAJĄ ?

Maja, ale przepraszam bardzo...jak mamy przeniesc posty, ktore odnosza sie do wspomnien, a wczesniej zostaly napisane w tym temacie? :P O ile wiem, to chyba nie mamy takiej mozliwosci. Mam racje?!

dawron - 2005-04-17, 12:53

:oops: wybaczcie brak wiedzy :P ale ktos moglby mi wiecej powiedziec o tym utworze --->Quasimodo
bo mi bardzo utkwil w pamieci :] koncert byl bomba :)

KaSiaaaa - 2005-04-17, 12:55

Hehehe a ja juz zidentyfikowalam jedna nowa forumowiczke...Rije :D Jaki ten swiat maly hehe...a ze mnie dobry detektyw :D :D
Rija - 2005-04-17, 13:17

Madman, westa - Wszystkim Krokodylom mówię stanowcze NIE! Polecam NIedźwiadka. :) )
Chwilowo nie mam dostępu do jakiegoś ftpa, a to byłoby najlepsze rozwiązanie ponieważ fotek jest około 100, a nie każdy ma sprawny net do ściągania. A mailami wysyłać wszystkim fotki to robota na dwa tygodnie :)

Mnie rozbroił komentarz pań młodszych wiekiem, które w damskiej toalecie nawijały na temat wywiadu przeprowadzonego przed koncertem z SNoisami. Jedna do drugiej powiedziała, że ma ten wywiad, ale go nikomu nie udostępni i jeśli jej koleżanka będzie się kiedykolwiek chciała z nim zapoznać to KONIECZNIE musi wejść na jej bloga...
WOW!! Myślę, że SN powinni śpiewać i występować tylko dla siebie. Bo po co dla innych :twisted:

Nie miałam przykrych doświadczeń podczas robienia zdjęć. Ochrona przesuwała się na bok, ludziska też. Pod sceną luz :) chyba, że liczyć te panie młodsze wiekiem, które stały pod samą sceną. LOL też miałam naście lat :) ale raczej nie zachowywałam się tak natrętnie : :twisted:

westa - 2005-04-17, 14:16

Rija napisał/a:
Nie miałam przykrych doświadczeń podczas robienia zdjęć. Ochrona przesuwała się na bok, ludziska też. Pod sceną luz :)

O to chyba wiem kto Ty :D w jednym momencie to Ci przeszkodzilem w robieniu fotek bo machajac lbem troche w obiektyw wlazilem hehehe :P

RaveN - 2005-04-17, 14:24

hmmm... tak się zastanawiam, czy było kilka wywiadów przed koncertem.
Bo ja wiem tylko o jednym... i jeżeli nie było więcej, to chyba coś źle zrozumiałaś na jego temat.
Wywiad ma być udostępniony m.in na tym forum i pewnie na blogu poświęconym SNom ( www.sweetnoise.mylog.pl ). Jest tez szansa, że znajdzie się na stronie oficjalnej.
Pytania które były zadawane pochodziły głównie od użytkow forum. Kiedyś był tu gdzieś temat odnośnie tego wywiadu...

Rija - 2005-04-17, 17:17

Raven - mnie po prostu rozbawiła ta sytuacja w toalecie i tyle. Wiesz... ja może jestem za stara już i trochę zgorzkniała jak widzę tak bardzo podekscytowane osoby czymś, co dla mnie jest normalne i zwyczajne. :)
Ale każdy wiek ma swoje prawa.
A wywiad? NIech sobie będzie. Pewnie go przeczytam.

pozdruffka all

zwierzak - 2005-04-17, 17:48

Niby mnie tam nie bylo, ale jestem pewien ze mowicie o dwoch roznych wywiadach. Ten o ktorym mowi Raven to chyba Mi miala przeprowadzac (chyba ze sie myle), a ktos kto zna Noisow dosc dobrze osobiscie raczej by sie tak tym nie ekscytowal.
dawron - 2005-04-17, 18:11

:oops: :oops: wybaczcie brak wiedzy ale ktos moglby mi wiecej powiedziec o tym utworze --->Quasimodo
bo mi bardzo utkwil w pamieci koncert byl bomba

Serek - 2005-04-17, 18:16

Cze!

Jestem pod wrazeniem koncertu SN. To byl mój pierwszy raz ze SN na żywo :hihi: Brakuje juz mi tego...
Wielkie dzięki za ekipie NN za opieke, za to, że dla mnie sie staraliście. Wielkie sorry za to że mnie nie bylo w sobote - bylem zmuszony do wyjazdu do obozu pracy u mnie na dzialce. Z góry przepraszam za moje zachowanie jesli moją postawą kogos uraziłem, jestem nieśmialy - to mnie paraliżuje. Dzieki raz jeszcze.
Zapraszam do Gdańska :]

Szacuneczek.

dawron - 2005-04-17, 18:24

:] Cze

Niech mi ktos odpowie na moje pytanie cosik o tym utworze >>>>Quasimodo<<<<.Mnie koncert bardzo sie podobal tak dlugo na niego czekal no i to byl moj pierwszy :D

KaSiaaaa - 2005-04-17, 18:28

OooOo Piotrek! :D ElOoo ziom hehe :) Fajnie, ze sie zjawiles na forum :)

zwierzak wydaje mi sie, ze to byl jedyny wywiad :P Ale przeciez nic sie nie stalo, wiec nie wnikajmy w ten temat :P
Ja dzis chodze taka jakas nijaka i non stop wspominam to, co sie dzialo na koncercie!! Ja zyje jak cos sie dzieje, a wrocilam do Wawy i znow trampek jestem :P hehe! Juz sie nie moge doczekac kolejnego koncertu, ale to zapewne jak kazdy :P

dawron...nie pisz tego samego co drugi post! Kazdy to widzi i na pewno odpowie,tylko,ze jeszcze duzo osob nie wrocilo do domu z koncertu badz odsypiaja!

Pozdroowka!

orion - 2005-04-17, 19:09

hell yeach..;-) Dla mnie koncert 1 klasa... Ciesze sie że poszedłem bo niewiedzialem jak wypadają na koncercie...a wypadają zajebiscie Glaca szalał jak dziki tyle energi w sobie ze ho ho...;-) cały czas sie coś działo niemozna go było stracić na chociażby sekunde z oczu...:)) wszyscy dobrze sie bawili to było widac pod sceną:))) Wielki respekt dla kolesia co zrobił jump the fuck up na deski..:)))))szacunek.. jak leciał odrazu wpadła mi na myśl piosenka "Twardy jak Bruk"..:)) lol ogólnie moja ocena 10/10 bezapelacyjnie... nawet te drobne problemy techniczne niezmienią mojej decyzji... amen..:))

dawron - 2005-04-17, 19:13

mam juz ten kawalek i jest super ....
Ks.SAPER - 2005-04-17, 19:24

No to teraz Piotrek jest Serek :lol: Nie było źle nawet przy zbieraniu wystawy bo zajęło nam to nie więcej jak pol godziny...
czarnuch - 2005-04-17, 19:50

woooooooooooooow...........musiało być super!!!! i tak generalnie to proszę o jak najszybsze fotyyyyyyyyyy bo umieram z ciekawościiiiiiiiiiiiiiiiiii.......
KaSiaaaa - 2005-04-17, 21:03

Fotki beda we wtorek...jesli oczywiscie nie zawali studiu wywolujace je :P Ale bede sie spieszyla, bo mi tez zalezy,zeby je zobaczyc!
orion - 2005-04-17, 21:11

yeach no więc czekamy z niecierpliwościa...jakby serw był potrzebny to również proponuje pomoc... :twisted:
westa - 2005-04-17, 22:35

dawron napisał/a:
:oops: :oops: wybaczcie brak wiedzy ale ktos moglby mi wiecej powiedziec o tym utworze --->Quasimodo
bo mi bardzo utkwil w pamieci koncert byl bomba

Jest to utwór Jacka Kaczmarskiego, który pierwszy raz był wykonany przez Glacę i Magika na koncercie ku Jego pamięci. Tę wersję możesz ściągnąć w mp3 ze strony www.sweetnoise.fan.pl

Tekst utworu:

Katedra w rękach wroga,
Mór, głód, ofiary krwi
Cierpliwy naród w progach
U zatrzaśniętych drzwi.

Pociągnął wróg za sznury,
By kłamać zaczął dzwon,
Ale nie runął z góry
Oczekiwany ton.

Bo garbus u jego serca wisi
I w spiż parszywym tłucze łbem
Rozbrzmiewa w niespodziewanej ciszy
Jego ni rechot, ni to jęk.
On ceni czyste dzwonu dźwięki,
Prostują mu garbaty los,
Więc widząc kto wziął sznur do ręki
Odebrał panu jego głos.

Więc rodzi wściekłą burzę
I tłumny plac i gmach
Przeklina wróg przy sznurze
Przeklina tłum we łzach.

Uwolnij dzwon poczwaro
Nie ma co jeść, co pić
Nasycić daj się wiarą
Daj chociaż dzwonom bić.

- Dopóki sznura wroga dłoń dotyka
Niech huczy w nawach próżna złość
Ja wisieć będę Panu u języka
Aż będzie któryś z nas miał dość.
Lecz nawet gdy mnie diabli wezmą
Poświadczy świętych figur rząd,
Że jeden garbus karku nie zgiął
Wśród upodlonych klątw.

Jacek Kaczmarski
1983

Rija - 2005-04-18, 00:39

Jak ktoś chce fotki z koncertu, to dysponuję, tylko dajcie mi adres jakiegoś ftpa, żebym mogła to zrzucić.
pozdruffka

orion - 2005-04-18, 00:50

*Foto >> http://www.imageshack.ws/

*W paczkę >>http://www.yousendit.com/

Polecam spakować wszystkie zdjęcia (zip) i wrzucić na ten 2 link... bedfzie sprawniej niż bawienie sie i wysyłanie kazdego z osobna pod link nr 1...;-)

Sweet - 2005-04-18, 10:36

RaveN napisał/a:
eeee... caly zespol wyszedl na spotkanie z fanami... poza X'ami. :P

No co ty hehehehhe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...
No wreszcie wroociłam do siebie hehehe ciałem , duchem i wogoole mam taki humor po tym koncercie ze o ja do 21 maja mnie nie opusci hehehe ...A i kochani noiserzy hehe jako ze jestesmy " sekta " hehehe mamy nowego Boga :lol: :lol: :lol: ...Wieklą X-sice heheheh :lol: :lol: :lol: ....CUTE :!: :!: :!:

A co do samego koncertu ....zaczne od tego ze nagrałam znow solo z manipulacji hehe ...co za tym idzie wrzuce je jak kupie sobie kabelek heeheh :lol: ...
Koncert był zajebisty choc jusz bałam sie ze sie nie odbedzie ( z tego modły do wielkiej X-sicy :lol: ) no ale z małą zwłoką heheh sie odbył scena była zajebista ( panna ktora wsadziła palca w sline Glacy tez była niezła ...Panie Glaca ja cos mam i tak panu tego nie oddam ten text był najlepszy ... hehehe :lol: :lol: :lol: , nie było barierek przez co mogłam sobie dowolnie brykac (Reiven sorki za te kopniaki :( ) Troszke sobie pospiewałam poobijałam sie heheh ibyło spoko :twisted: ...
Po koncercie heheh przyszedł zas na foto (ktore zapoda Jenny89 jak je wywoła) Ludki wrzucajcie foty SAPERKU na co czekasz ? :D :D :D ....
Wielkie podziekowania dla noiserow ze ruszyli tyłki z swoich miast i wpadli do Gdanska hehehe dla zespołu bo koncert był naprawde zajebisty po mimo małej zwłoki heheh :twisted: ...
Dla Svierszcza z Yattering(Asa on ma na imie Marcin nie Rafał hehehe :lol: :lol: :lol: ) za odwoozke do domu ( Reivena oczywiscie bo do Lubawki by nie dojechał heheh :lol: :lol: :lol: ... ) ....Jednym słowem było ZAJEFAJNIE hehehe :twisted: .....

P.S Westa nie jestem głucha na jedno ucho heheheh to cisnienie było hehehe :lol: :lol: :lol: ...Jusz mi przeszło hehehe i słysze wszystko :P :P :P ....

Pozdrawiam

zwierzak - 2005-04-18, 11:24

Sweet napisał/a:

A co do samego koncertu ....zaczne od tego ze nagrałam znow solo z manipulacji hehe ...co za tym idzie wrzuce je jak kupie sobie kabelek heeheh :lol: ...

Juz to kiedys chyba slyszalem :P

Sweet - 2005-04-18, 11:37

Cierpliwosci bracie cierpliwosci zaraz jade do babci hehehe w odwiedziny hehe wyciagne na kabelek :lol: :lol: :lol:
Mi - 2005-04-18, 20:16

:lol: :lol: :lol: rija ja ciebien tez juz kojarze :D :D:D
z tym wywiadem ja sie nabijalam ze sweet, trza bylo uwazniej sluchac, nie wiedzialam ze ktos nas slucha w kiblu :P :P, jak nas poznasz lepiej to zauwazysz ze czesto nasze gadki sa niepowazne, raven i jenny cos o tym wiedza, zreszta nie tylko oni :lol: :lol: :lol:

koncert imho lepszy od poznania (tak tak, magic, wy tez robicie dobra robote hehehehe)

wywiad zaczne przepisywac jutro, nie wiem kiedy skoncze, ale postaram sie szybko - raven, sweet i jenny go slyszeli i wiedza ze troche roboty z pisaniem bedzie :>

wielkie dzieki dla wszystkich ktorzy przyjechali, dla sylwii lato, piotra, vahana i
SVierszcza :D
oraz ofkors dla ravena, jego siostry i mamy :D

kasiu, ja ciebie tez :P :*

obszerniejsza relacja wkrotce na blogu :P

Rija - 2005-04-18, 20:31

Fotki z koncertu pobrał westa, więc do niego się uśmiechać teraz, ponieważ ze zrzuceniem do oriona tego zipa był problem - transfer trwałby prawie 8h.

Chyba że ktoś chce poszczególne fotki chłopaków z SN, to mogę mailem wysłać.

pozdruffka all

Mi - 2005-04-18, 22:02

wsciekne sie z tymi fotkami, nie moge ich sciagnac :>
westa wrzuc je gdzies, bo ja nerwicy dostane :/

westa - 2005-04-18, 22:49

Mi napisał/a:
wsciekne sie z tymi fotkami, nie moge ich sciagnac :>
westa wrzuc je gdzies, bo ja nerwicy dostane :/

wrzuce je jutro po poludniu gdyz dzis nie dam rady, jednak mam mikro wiec musze sie uczyc :(

a$artana - 2005-04-19, 08:56

Cytat:
Asa on ma na imie Marcin nie Rafał hehehe

ups :? :oops: hmm ale to czemu on do mnie maile pisal raz jako Svierszcz a raz jak Rafal :P ? Hehheheh dobrze, ze to sprawdzilyscie. Dla mnie to i tak po prostu Svierszcz. A plytka smiechowa, nie spodziewalam sie ze Yattering moze tak brzmiec.

Koncert bardzo dobry!! Chłopcy:) dawali z siebie wszystko mimo, problemów, które tak bardzo opoznily koncert.Kostek powinien miec ksywe Czarodziej;) Solowka Magika w Manipulacji znów magiczna :DSwietnie się bawiłam na górze razem z Piotrkiem ( pozdrawiam, rzadzisz!! odezwę się wkrótce!!)
Na Quasimodo zeszlam na dol pod sama scene- to byly emocje!
Wystawa wyszla swietnie, ale niestety nieodpowiednie oswietlenie troche psuło efekt. Jak zobaczylismy ja rano w swietle slonecznym tuz przed zbieraniem. Wow to robilo wraznie. Ogolnie wypad do Gdanska uwazam za udany, znów najadlam sie pizzy:) i bawilam bardzo dobrze, nocne rozmowy i masaż tajski :lol: dlugo zostana w mojej pamieci :D
Pozdrawiam nasza ekipe samochodowa Kasia, Saper, Łukasz, Kamil - podróż z Wami to sama przyjemnosc ah no i Gagarin, zapomnialabym :D

Sweet - 2005-04-19, 12:27

No to ja wrzuce pare fotek Sapera :twisted: ...

http://img244.echo.cx/img244/8851/pic00019mx.jpg
http://img244.echo.cx/img244/561/pic00022fy.jpg
http://img244.echo.cx/img244/5416/pic00063ot.jpg
http://img244.echo.cx/img244/8942/pic00074cb.jpg
http://img244.echo.cx/img244/5590/pic00110hr.jpg
http://img244.echo.cx/img244/5897/pic00141sl.jpg
http://img244.echo.cx/img244/972/pic00153co.jpg
http://img259.echo.cx/img259/7765/pic00174ao.jpg
http://img250.echo.cx/img250/6826/pic00098qu.jpg
http://img252.echo.cx/img252/2461/pic00250sn.jpg
WIELKA X-sica heheh
http://img252.echo.cx/img252/9273/pic00273at.jpg
http://img252.echo.cx/img252/7871/pic00627zd.jpg
http://img252.echo.cx/img252/945/pic00668mu.jpg
http://img252.echo.cx/img252/3117/pic00795qx.jpg
http://img252.echo.cx/img252/2866/pic00865jq.jpg
http://img252.echo.cx/img252/7314/pic00892ov.jpg
http://img252.echo.cx/img252/4813/pic00946hj.jpg
http://img252.echo.cx/img252/6383/pic01022mm.jpg
http://img252.echo.cx/img252/8105/pic01133zd.jpg

Troszke Vahana :twisted:
http://img245.echo.cx/img245/56/pic00323kn.jpg
http://img245.echo.cx/img245/9306/pic00339tx.jpg
http://img245.echo.cx/img245/5071/pic00361jn.jpg
http://img245.echo.cx/img245/9316/pic00385fn.jpg
http://img245.echo.cx/img245/4503/pic00396fx.jpg
http://img257.echo.cx/img257/2696/pic00412pd.jpg
http://img257.echo.cx/img257/5036/pic00529wq.jpg
http://img257.echo.cx/img257/8086/pic00699bx.jpg
http://img257.echo.cx/img257/8619/pic00845uw.jpg
http://img257.echo.cx/img257/5633/pic00789vq.jpg

& po koncercie !!! :twisted:
http://img257.echo.cx/img257/1731/pic01154af.jpg
http://img257.echo.cx/img257/1541/pic01174qx.jpg
http://img245.echo.cx/img245/6301/pic00226gm.jpg
http://img245.echo.cx/img245/2530/pic00200ob.jpg

Czekam na reszte fot Kasiaaa , Jenny89 (zwlaszcza twoje !!!! )

KaSiaaaa - 2005-04-19, 12:46

Fotki fajniutkie :D Ja sie niemoge doczekac juz 15stej jak odbiore swoje!!! :D A tu buumnie wyszly.. :>
Serek - 2005-04-19, 13:57

Beka z fotek :)
:rotfl: Tak uciekalem przed fotkaczem a i tak jestem złapany :P

W morde, choc tak naprawde sie nie znamy to brakuje mi Was. Chyba zaczne podróżować... :P

agNieSzka - 2005-04-19, 14:04

Serek napisał/a:

oo a na ktorej fotce?? :> ;)
a na tym zdjecieu jaki klimat-same ziomy :lol: :lol: :lol: jak na koncercie hh ;)

Serek - 2005-04-19, 14:09

Popatrz na mój avatar i odszukaj :hihi: . Życze milej zabawy :) )

Nie ma na co patrzeć... :]

KaSiaaaa - 2005-04-19, 14:12

Serek napisał/a:
W morde, choc tak naprawde sie nie znamy to brakuje mi Was. Chyba zaczne podróżować... :P

PiotruS no to dlugo nie musisz czekac! Zapraszamy do Bialej Podlaskiej w ta sobotke :D

Ja tez unikam innych aparatow, bo zawsze wychodze jak murZa...a takjak ktos zrobi moim aparatem, to zawsze mozna cenzure wprowadzic :lol: Niektorzy cos juz otym wiedza :lol: :rotfl:

Serek - 2005-04-19, 14:27

Z milą checią bym przyjechał ale niestety w weekend uczelnia. Jako że jestem pilny student :hihi: to wypada chociaz pokazac mi sie 2 razy na semestr.
Sweet - 2005-04-19, 15:49

agNieSzka napisał/a:
Serek napisał/a:

oo a na ktorej fotce?? :> ;)
a na tym zdjecieu jaki klimat-same ziomy :lol: :lol: :lol: jak na koncercie hh ;)

Nie to tylko Paweł (ochroniarz Glacy) hehehe :lol: :lol: :lol:

Mi - 2005-04-19, 15:50

Serek napisał/a:
Z milą checią bym przyjechał ale niestety w weekend uczelnia. Jako że jestem pilny student :hihi: to wypada chociaz pokazac mi sie 2 razy na semestr.

no to moze na koncert w lodzi???
my cie skusimy :D :D:D:D

a ja jakims cudem wyszlam na fotkach prawie jak czlowiek :lol: :roll:

anathema - 2005-04-19, 16:07

Tak :D koncert byl wiecej niz tylko zaje***y :) foteczki odbieram jutro (o ile wyszly, bo to tylko kliszowiec pospolity). Doprawdy najwieksze wrazenie zrobil Quasimodo :) w ich wykonaniu och ach az dreszcze przeszly po ciele :) :roll:
Ech... tych wrazen nie da sie wyrazic slowami :)

I tylko czekam kiedy zjada do Katowic... i zagraja koncert :roll:

westa - 2005-04-19, 17:17

Sweet napisał/a:

wow, mam fotke z Vahanem, a raczej moja reka :lol:

[ Dodano: 2005-04-19, 17:23 ]
Fotki od Riji już wrzucone, jakby ktoś chciał większy format którejś z fotek to niech się do mnie zgłosi. :) Dzieeeekiiii Rija :twisted:

:arrow: http://serwer.gdm.pl/~mat...dansk/index.htm

Mi - 2005-04-19, 17:44

westa napisał/a:
Sweet napisał/a:

wow, mam fotke z Vahanem, a raczej moja reka :lol:

[ Dodano: 2005-04-19, 17:23 ]
Fotki od Riji już wrzucone, jakby ktoś chciał większy format którejś z fotek to niech się do mnie zgłosi. :) Dzieeeekiiii Rija :twisted:

:arrow: http://serwer.gdm.pl/~mat...ansk/index.html

a moze tak wiekszy format tych fotek rarem spakowac i tak do sciagniecia wrzucic gdzies na serwerek ????

a fotki super :)

orion - 2005-04-19, 18:02

nom, fotki są świetne..;)) teraz tylko jszcze Jenny & KaSiaaaa... :hihi: fotki moznaby wrzucić na yoursend ale wysyłało by pół nocy..;-) tak czy siak fotki sa na serwie u westy...;-)
westa - 2005-04-19, 18:12

Mi napisał/a:
a moze tak wiekszy format tych fotek rarem spakowac i tak do sciagniecia wrzucic gdzies na serwerek ????

A masz serwer 100 mb :> ? wtedy bardzo chetnie wrzuce ;)

Mi - 2005-04-19, 18:57

westa napisał/a:
Mi napisał/a:

A masz serwer 100 mb :> ? wtedy bardzo chetnie wrzuce ;)

no to na piec razy po 25 mb, yousendit (czy jak to sie tam zwie :P )moze ???

westa - 2005-04-19, 19:05

W takim czyms typu yousendit to po 10 mb mi ucina zazwyczaj :/ Ale probuj tym ftpem, co Ci podalem, bo jeszcze jest :)
KaSiaaaa - 2005-04-19, 20:16

A moze dogadajcie sie na gg lub pw ?? :P Tu powspominajmy lepiej :P :)
Sweet - 2005-04-20, 09:24

Kasiaaa a twoje fotecje :?: :| .... I JENYYYYYY !!!!!!!!!!!!!! BO CIE POWIESZE ZA OCZY :lol: :lol: :lol:
KaSiaaaa - 2005-04-20, 10:33

http://www.members.lycos....wa_noiserzy.jpg
Saper,KaSiaaaa,asartana,Mi,Joasia (ktorej obrazy mozemy podziwiac w NN) :)

http://www.members.lycos....przerobione.jpg

Mi - 2005-04-20, 12:11

KaSiaaaa napisał/a:
http://www.members.lycos.co.uk/kasiaaaa/wystawa_noiserzy.jpg
Saper,KaSiaaaa,asartana,Mi,Joasia (ktorej obrazy mozemy podziwiac w NN) :)

http://www.members.lycos....przerobione.jpg

yyyyyyyyyyyyy cool, ale dlaczego tylko dwie ?????

Rija - 2005-04-20, 12:34

Dajcie więcej fotek!!
dawron - 2005-04-20, 14:28

Hahaha nie moge :P ja tam jestem na tych zdjeciach ciekawe miny mam xD

PS:Koles w koszulce ghetto pod scena to ja :P xD hehe bka super zdjecia!!!!!!

http://serwer.gdm.pl/~mat...k/IMGP2827.html

Juz je all mam na kompie :) )))) super wielkie dzieki za nie :)

jenny89 - 2005-04-20, 14:58

Rija napisał/a:
Dajcie więcej fotek!!

"Moje" już się robią:) Trzymajcie mnie, bo swoja koleżankę ukatrupię gołymi rękoma... :]

agNieSzka - 2005-04-21, 09:46

ja juz widzialam wiecej fotek.hehehe super :D :D :D przyjdzie Sweet to je wrzuci,bo ja nie umiem. :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:
Sweet - 2005-04-21, 10:37

No to teraz pare fotek Jenny :lol: :lol: :lol: ....

http://img245.echo.cx/img245/1809/122zi.jpg
http://img245.echo.cx/img245/5606/110hy.jpg
http://img245.echo.cx/img245/3454/106jn.jpg
http://img245.echo.cx/img245/7284/097ih.jpg
http://img245.echo.cx/img245/9949/087up.jpg
http://img245.echo.cx/img245/7161/072qt.jpg
http://img245.echo.cx/img245/4346/040hh.jpg
http://img260.echo.cx/img260/7444/039ia.jpg
http://img245.echo.cx/img245/5746/065el.jpg
http://img260.echo.cx/img260/9325/026uv.jpg
http://img260.echo.cx/img260/1633/019to.jpg
http://img260.echo.cx/img260/2774/158kp.jpg
http://img254.echo.cx/img254/481/133lc.jpg
http://img254.echo.cx/img254/6463/055ne.jpg

Rija - 2005-04-21, 11:23

Jeszcze, jeszcze... :) więcej fotek :)
KaSiaaaa - 2005-04-22, 11:03

Kilka zdjec od anathemy:

http://www.members.lycos....a/Obraz_003.jpg
http://www.members.lycos....a/Obraz_004.jpg
http://www.members.lycos....a/Obraz_005.jpg
http://www.members.lycos....a/Obraz_020.jpg

jenny89 - 2005-04-22, 18:12

Mam jeszcze następne fotki. Kto mógłby je wrzucić? Wysyłam je do koleżanki Sweet, ale nie dochodzą. Poza tym dziewczyny chyba są już w Katowicach :roll:
westa - 2005-04-22, 19:37

ready steady Jenny89 ;)
:arrow: http://serwer.gdm.pl/~mat...ansk2/index.htm

orion - 2005-04-22, 20:52

yeach, fot przybywa... bardzo fajne zdjęcia... wiecej wiecej..:D:hihi:
Moniczka - 2005-04-22, 23:01

bardzo fajne zdejcia!! ah czemu mnie tam nie bylo :(
Sweet - 2005-04-25, 13:39

westa napisał/a:
ready steady Jenny89 ;)
:arrow: http://serwer.gdm.pl/~mat...ansk2/index.htm

Błeheheheheheh Fajne foty :lol: :lol::lol::lol: ....takie na fali :lol: :lol::lol::lol::lol:

KaSiaaaa - 2005-04-26, 17:20

Na stronie SN w dziale 'LIVE' jest kilka moich fotek ;)
jenny89 - 2005-04-26, 21:18

a autorka zdjęć jest Kasiaaaaaaaaaa:)...
dziękujemy!!!

aaaaaaaaaaaaaaaaaaa:)

a wszystkim, którzy ciągle mają coś przeciwko, mówimy FYA!!!
;) respect dla myślących!

:?:

westa - 2005-04-26, 22:14

FYA czyli fuck you all :lol:

dobre fotki, nawet jestem na trzech jakoś :hihi:

Rija - 2005-04-26, 23:41

To ja nie będę skromna i powiem, że moje fotki były tam wcześniej :)
Sweet - 2005-04-27, 10:41

Kasiaaa wrzucaj jeszcze :D ...i wszyscy co cos maja z tego koncertu :twisted:
jenny89 - 2005-04-28, 19:34

westa napisał/a:
FYA czyli fuck you all :lol:

no tak:) ale kto ma coś przeciwko? i przyznać się kto nie myśli! hhahahaahha :lol:

a$artana - 2005-04-28, 22:28

fotki Kasi byłyby wczesniej gdyby jakas mała osobka nie zapomniala ich podeslac Sylwii wczesniej :oops:
Sweet - 2005-04-28, 22:35

Asa jak mogłas :P :P :P :P hehehehe :lol:
KaSiaaaa - 2005-04-28, 22:38

Heheh :) Ja sie ciesze, ze sa :) Za kazdym razem jak jak widze nowe foty na stronie mam banana na buzi jak od "- nieskonczonosci" do "+ nieskonczonosci" hehehe :D
Rija - 2005-04-28, 23:23

Fakt, nowe fotki radują i przydałoby się ich więcej i częściej :)
KaSiaaaa - 2005-05-05, 11:23

Ja bym chciala przypomniec szanownej Mi, ze ma wywiad do przepisania!!! :)
Mi - 2005-05-05, 13:38

KaSiaaaa napisał/a:

a dziekuje, nie zapomnialam :P

jenny89 - 2005-05-16, 21:42

Mi napisał/a:
KaSiaaaa napisał/a:

a dziekuje, nie zapomnialam :P

Mi trzyma ludzi w napięciu:P
Jako, że ja niecierpliwa jestem, to drugi raz odsłuchałam wywiad tuż po jego zakończeniu... hehe!

KaSiaaaa - 2005-05-16, 22:27

Wlasnie! Mi podpadasz...co z tym wywyiadem wredoto?!?!?!?!
Mi - 2005-05-16, 22:36

spokojnie :) bedzie jutro chyba, jezeli jutro nie bede znowu 10 h poza domem :>
KaSiaaaa - 2005-05-30, 19:18

O ktore JUTRO Ci chodzilo? :> Nalezy sie niezly opieprz Tobie! Minelo 1,5 miesiaca od wywiadu, a my go ani nie slyszelismy, ani nie widzielismy :P Mi rusz tyleczkiem! :P :D
KaSiaaaa - 2005-05-30, 21:12

Wiec bana jej na czas nieokreslony trzeba dac, jesli do konca tygodnia nie wrzuci tego wywiadu na forum! Ilez mozna czekac...?!?! :P
zwierzak - 2005-05-31, 11:11

Nie na czas nieokreslony tylko do "jutra" :lol:
Mi - 2005-06-02, 16:49

fak ju daj, ciekawe jak mam cos zrobic jak mnie w domu nie ma????? :P
KaSiaaaa - 2005-06-02, 17:16

Jak sie ma cos do zrobienia, to sie nie szwenda poza domem :!: :P
Sweet - 2005-06-02, 19:46

Mi napisał/a:
fak ju daj, ciekawe jak mam cos zrobic jak mnie w domu nie ma????? :P

Cie wiecznie niema no normalnie jakas ty zapracowana hehehe :lol: :P :P :P

Mi - 2005-06-09, 16:34

macie hieny : :P

http://misn.mylog.pl/komentarze.php?id=1185593

KaSiaaaa - 2005-06-09, 19:08

Fajny wywiadzik :) Tylko ja nie wiem czemu,jakprzeczytam cos,to mi sie dziwnie robi w srodku...nie wiem...hm.
Mi - 2005-06-09, 20:36

KaSiaaaa napisał/a:
Fajny wywiadzik :) Tylko ja nie wiem czemu,jakprzeczytam cos,to mi sie dziwnie robi w srodku...nie wiem...hm.

hehehe to sie nazywa ze wywiad robi jakies wrazenie :P :P:P

zwierzak - 2005-06-10, 12:40

KaSiaaaa napisał/a:

Moze zjadlas cos niestrawnego i masz rozwolnienie :lol:

KaSiaaaa - 2005-06-10, 14:18

zwierzak...sio!

To raczej uczucie radosci, ale tez smutku i pustki...

longas - 2005-06-10, 22:29

Mi napisał/a:
macie hieny : :P
http://misn.mylog.pl/komentarze.php?id=1185593

Mi, mozesz wrzucic go na forum, bo ni cholery idzie sie dostac na myloga

Sweet - 2005-06-13, 06:07

NO to sie napisałas heheheh :lol: :lol: :lol: :lol: ....
faith - 2005-06-14, 21:11

Cytat:
Mi – Dziękuję, następne pytanie dotyczy koncertów- czy będzie ich więcej podczas gdy nagrywacie płytę, czy po jej wydaniu ruszy regularna trasa koncertowa?

Glaca – Są takie rozmowy żeby zagrać maksymalnie hardkorowy materiał, może zostawić w ogóle komputer w studio i zagrać tę jakby najostrzejszą odmianę Sweet Noise. Moglibyśmy przywołać wiele utworów z płyty „Koniec wieku”, najcięższych które tam są.

byłoby pięknie .... o yeah .... :twisted: :twisted: :twisted:

KaSiaaaa - 2005-06-15, 10:09

The oneandonlytrueevil Fan :) Mi hehehehe :D
Mi - 2005-06-15, 10:56

KaSiaaaa napisał/a:

wrrrrrrrrrrrrrrrrrr kto to wymyslil :> :lol: :lol: :lol: :lol:

KaSiaaaa - 2005-06-15, 10:57

Na pewno nie ja...Sylwia? :) hehe
To jest na oficalnej stronce :)

Mi - 2005-06-15, 11:02

KaSiaaaa napisał/a:
Na pewno nie ja...Sylwia? :) hehe
To jest na oficalnej stronce :)

wiem ze nie ty :P i wiem ze jest na stronie :>

Sweet - 2005-06-15, 13:05

Mi napisał/a:
KaSiaaaa napisał/a:

wrrrrrrrrrrrrrrrrrr kto to wymyslil :> :lol: :lol: :lol: :lol:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: