Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

Koncerty - mini apel

qinom0 - 2005-01-16, 12:48
Temat postu: mini apel
sLuchajcie!!!!

a może by tak wysłać apel do S&N
od fanów
by zagrali na woodstocku 2005
oczywiście wszystko byłoby kontrolowane
troche z jajami(jeżeli chodzi o to podanie)

taki mini apelek

co o tym sądzicie???

pozdr :D

Tasiu - 2005-01-16, 12:52

Jestem za.....tylko ciekawe czy posluchają....
zwierzak - 2005-01-16, 15:57

Podejzewam, ze jesli Owsiak by ich zaprosil to by nei odmowili. I dolaczam sie do pytania co to jest 'S&N". Czy moze to jakis projekt podobny do "S&M" Metallici
putin - 2005-01-16, 16:40

Jak zaprosić? wydaje mi sie że to właśnie sie trzeba samemu zgłosić
zwierzak - 2005-01-16, 16:47

Jesli chodzi o poczatkujace kapele to tak raczej jest. Ale wydaje mi sie, ze gwiazdy to sa zapraszane jednak.
metalpunk - 2005-01-16, 16:54

Z tego co sie orientuje to Jurek Owsiak lubi SN wiec pewnie mogliby zagrac :) No a poza tym jestem za takim apelem :D
Adam - 2005-01-16, 18:33

zwierzak napisał/a:
Jesli chodzi o poczatkujace kapele to tak raczej jest. Ale wydaje mi sie, ze gwiazdy to sa zapraszane jednak.

po pierwsze SN to nie gwiazdy :P . SN jest po prostu znany, ale nie są gwiazdami :P ;) .

Groszek - 2005-01-16, 18:42

gwiazdy...

co do całej spray wygląda to tak, że KAŻDY zespół który chce wystąpić na PW musi wysłać demo do nich (wyjątek stanowi zespół, który wygrał złotego bączka i jest zapraszany), być może jest opcja taka, że się inaczej kontaktują z fundacją, ale to sprawy marginalne...

PePe - 2005-01-16, 19:39

Do wypowiedzi Groszka dodam tyle, że jeśli jest spora ilość głosów z publiki to pomaga to przy ściągnięciu kapeli na wood. Proponuję, że jeśli już ściągać SN to można by spróbować NoNe'ów. Oni tak chcieli zagrać na wood... Na PLC dużo o tym mówili...
qinom0 - 2005-01-17, 00:19

ciesze sie że tak zareagowaliście

my - fani możemy dużo zdziałać w tym kierunku

aaaa...S&N , -pieszczotliwie
jak moja pieszczocha

pozdr.dla all

Mi - 2005-01-17, 10:19

w jakims wywiadzie czytalam ze piotr mowil ze mogliby zagrac znowu na wood .... rzeczywiscie trza by bylo napisac ladnego maila , popartego podpisikami lukow, mozna by bylo zrobic projekt taki ze wrzucamy to na strone i ci ktorzy sa za dopisuja swojego nicka, potem ludki z forum i wysylamy, z tym ze trzeba to zrobic jak najszybciej, bo zanim sie to zbierze to z miesiac minie, a im szybciej to pojdzie tym lepiej :)
Kama - 2005-01-17, 11:29

PePe napisał/a:
Proponuję, że jeśli już ściągać SN to można by spróbować NoNe'ów. Oni tak chcieli zagrać na wood... Na PLC dużo o tym mówili...

Popieram w 10000% :!:
Wyobraźcie sobie, że gdyby udało się ściąnąć obydwie kapelki, może doszłoby do ich wspólnego występu :twisted: (wiecie, jakieś wspólne odśpiewanie / zagranie chociażby Broken Man :twisted: )

Mi - 2005-01-17, 12:42

kama watpie aby to wypalilo....
metalpunk - 2005-01-17, 12:58

Mi napisał/a:
w jakims wywiadzie czytalam ze piotr mowil ze mogliby zagrac znowu na wood ....

No to trzeba napisac jakas petycje, maila, cokolwiek :D

Mi - 2005-01-17, 13:14

metalpunk napisał/a:
Mi napisał/a:
w jakims wywiadzie czytalam ze piotr mowil ze mogliby zagrac znowu na wood ....

No to trzeba napisac jakas petycje, maila, cokolwiek :D

no to przeciez po to jest ten temat :>

westa - 2005-01-17, 14:35

Moze wykorzystamy http://www.petycje.pl ? Tak zeby latwiej ludzie mogli sie wpisywac przez neta, bez szukania odpowiednich skryptow, serwerow z php itepe ;)
zwierzak - 2005-01-17, 15:29

Jesli chodzi o to ze kazdy musi wyslac demo czy cos to napisalem ze tak mi sie wydaje, ze te bardziej znane zespoly sa zapraszane. Ale nie wiem, wiec klocil sie nie bede. CO do bycia gwiazdami to taka powiedzmy przenosnia. Chodzilo o zespol dosc dobrze znany w przeciwienstwie do wielu, ktore sa znane garstce ludzi. Co do petycji to na pewno nie zaszkodzi, wiec moznaby ja zrobic. Co do None na koncercie to nie wiem czy sie wybiore na koncert None, czy spedze ten czas na Woodstocku lepiej. Ale moglby zagrac Shahid. TO byloby cos :)
Mi - 2005-01-17, 17:04

shahid juz gral w zeszlym roku :)
moga zagrac drugi raz, byle wieczorem :D :D:D zeby wiecej publiki bylo :)

Adam - 2005-01-17, 17:54

Lol....chcecie pisac petycje, a nawet zdania o SN nie pytaliście czy będą chcieli zagrać :P :D :hihi:
KaSiaaaa - 2005-01-17, 18:06

No wlasnie. Moze tu sie obejdzie bez zadnych petycji...Sweet Noise jest juz na tyle znany, lubiany, itp. itd. Gdyby tylko chcieli i zagadali z Jurkiem, to mysle, ze nie byloby zadnego problemu. Tu chyba wiecej zalezy od ich checi, a nie od ilosci naszych glosow...
zwierzak - 2005-01-17, 18:50

To mozna napisac tez petycje do SN. Coz to za problem. Zeby zlozyc dwa podpisy. To chyba nie za duzy wysilek.
KaSiaaaa - 2005-01-17, 20:15

Tu nie chodzi o wysilek. Poprostu bardziej zaprzyjazniona osoba z zespolem powinna przedstawic im sytuacje, ze chcemy, zeby zagrali na Woodstocku i zapytac czy bylaby taka mozliwosc. Jesli powiedzieliby, ze sa zainteresowani, ale to nie od nich zalezy, wtedy mozna byloby skladac petysje do samego Jurka...
zwierzak - 2005-01-17, 20:23

No to nie ma na co czekac. Niech ktos, kto ma telefon dzwoni do Sylwi i zalatwione.
qinom0 - 2005-01-18, 00:26

no to kiedy zaczynamy akkkcjęęę???

dzisiaj???

:D :D :D :D :D :D :D :D

a$artana - 2005-01-18, 00:53

hmm mysle ze teraz chlopaki na tyle skupiaja sie na nowej plycie ze przygotowania tak poteznej sztuki i koncertu jakim jest wood nie da sie z tym polaczyc. Choc ja takze bardzo chętnie uslyszalabym ich na WOOD 2005, wiec dzialajcie;) Chociaz wole mniejsze koncerty, na wood jest kiepski kontakt, wysoka scena a ja malutka :(
KaSiaaaa - 2005-01-18, 11:02

a$artana bedziemy Cie podrzucac :D Takze co 30 sekund bedziesz widziala wszystko co dzieje sie na scenie :) hehe
Ja mysle, ze Mi powinna zadzwonic i zapytac :)

qinom0 - 2005-01-18, 11:32

najpierw powinniśmy skierować sie z pytaniem do samego zespołu
myśle że Glaca by się wesoło zdziwił że jego fani piszą do niego "petycje"

fani mają dla Niego duże znaczenie, wiec warto spróbować
najpierw do bandu
potem do jurka

:]

Sweet - 2005-01-18, 13:22

JA che byc kobietą cmą jak moja kuzynka w 2001 i 2002 :| heehe ....Z chęcią pomoge :twisted: :twisted: :twisted:
A jesli chodzi o sprawy SN to Mi długo nie trzeba prosic :lol: :lol: :lol:

ja-kaś - 2005-01-18, 14:55

--------------
Sweet - 2005-01-18, 15:04

No ale Sweet Noise na Wood to jest cos :twisted: :twisted: :twisted: ....Chciałabym by zagrali :)
zwierzak - 2005-01-18, 17:08

Nie zaszkodzi sprobowac. Zawsze mozna zapytac i powiedziec ze bysmy bardzo chcieli zobaczyc SN na Wood 2005. Najwyzej powiedza ze nie maja czasu albo cos. Ale zapytac chyba mozna.
Adam - 2005-01-18, 22:46

Sądzę, że SN wolałby zagrać na wood po wydaniu nowej płyty, bo 4 razy grac ten sam repertuar to trochę dziwne....:P
KaSiaaaa - 2005-01-18, 22:48

A moze to byloby kolejne odsloniecie...Nowe kawalki na Woodstocku 2005 :>
zwierzak - 2005-01-18, 23:00

Nox. Powtorze jeszcze raz. To co mowisz to sa domysly. I moze tak jest a moze nie. Na pewno nie zaszkodzi spytac. I na prawde nie piszcie postow, ze moze oni wola zagrac pozniej a moze wola zjesc banana. Jak sie ktos, kto ma kontakt do nich nie spyta, to nie bedziemy wiedzieli jakie maja plany i co wola. Poza tym, moze jak zobacza ze nam na tym zalezy to zmienia plany. To jest wszystko gdybanie. Dlatego niech ktos zadzwoni do Sylwi i sie spyta czy jest taka mozliwosc. I ze my bardzo bysmy chcieli. I sie okaze czy mozemy na to liczyc czy nie. A to czy zagraja cos nowego, czy nie to dla mnie nie jest tak istotne. Ja bym chcial zeby zagrali i zrobili kolejne wielkie show na Woodstocku. I tyle.
ja-kaś - 2005-01-18, 23:23

--------------------
metalpunk - 2005-01-19, 00:16

NoX napisał/a:
Sądzę, że SN wolałby zagrać na wood po wydaniu nowej płyty, bo 4 razy grac ten sam repertuar to trochę dziwne....:P

Moga przeciez zagrac inny repertuar nie? ;) Np. tylko i wylacznie kawalki z Ghetta :D

zwierzak - 2005-01-19, 15:27

kaś- GOŚĆ napisał/a:
Zwierzak to pisz po co tyle gadasz, ten kto się podpisze to się podpisze inny nie i już.Ja się nie podpisze bo to głupie moim zdaniem żeby pisać petycje do zespołu, źle mi się to kojarzy, to nie jest urząd na litość. To nie łatwiej jest zapytać przez maila? Normalnie? Napisz maila i się dowiesz czy w ogóle jest sens dalej toczyć ten temat.

Nie chodzi o petycje. Najlepiej by bylo zeby ktos, kto ma numer telefonu zadzwonil np do Sylwi i zapytal.

Darth Kion - 2005-01-19, 15:58

Kiedy wyjdzie nowa płyta i czy można na was liczyć na XI Przystanku Woodstock?

Glaca:
Już całkiem niedługo, chciałbym do marca zamknąć etap komponowania, a później zastanowić się, co zrobić z tym kolosem. W tej chwili, praca ta wymaga od nas wielu wyrzeczeń - żyjemy jak mnisi, mamy studio i jesteśmy w nim 24 h, pracujemy nocą, pracujemy w dzień, trochę odpoczywamy i nie konsumujemy swojego rock'n'rolla. Chciałbym bardzo, żeby nam się udało. Natomiast, jeśli dostaniemy zaproszenie od Jurka, to chętnie zagramy. Może zrealizujemy tam jakiś pomysł związany z nową płytą.

-----------------------
Pozyjemy zobaczymy

KaSiaaaa - 2005-01-19, 22:57

No i w tym wypadku musimy kierowac sprawe do Jureczka z prosba, zeby na Woodstock 2005 zaprosil Sweet Noise!
czarnuch - 2005-01-20, 10:16

no to wam powiem że sprawa leży teraz w dużej mierze w naszych rękach.... pamiętam jak trzy lata temu prosiliśmy jurka o to by pewien zespół z naszych okolic zagrał na wood i co? i zagrał, bo jurek naprawdę patrzy na fanów i na to co oni chcą......
Gloria - 2005-01-23, 16:57

Kochani ja jeszcze nie bylam na przystanku w tym roku planuje pierwszy raz sie tam znalesc i bez sciemy najbardziej licze na Sweet Noise Chcialabym przezyc ich wystem na przystanku Trzymam kciuki obysmy wszyscy mogli sie spotkac tam na koncercie naszych Sweet Boysow :lol: :lol:
_M_W_ - 2005-01-25, 20:57

Słitbojs? a co to za zespół? nie znam. jakiś nowy? ;) :P
lukanyoo - 2005-06-09, 14:46

Jestem jak najbardziej za SN na Woodstocku!!! Ale czy się uda??? Mam nadzieję...w zeszłym roku ich nie było i...co tu dużo ukrywać...nie za specjalnie...jakoś pusto
Mi - 2005-06-09, 16:21

hehehe mnie sie dzisiaj snilo ze widzialam liste zespolow zaproszonych i tam bylo sn :P :P:P
moze mam proprocze sny w goraczce??? :P

Mi is back :P

Darth Kion - 2005-06-09, 16:49

Mozliwe ze bedzie cud MI. Wiary nigdy nie za duzo :D
anathema - 2005-06-09, 20:03

A to kiedy teraz jest woodstok ? hm.. jakos w sierpniu ??? eee bo nie wiem kiedy mam sie zwijac z zagli :P

Nom dobrze by byly zeby SN byl na Woodstoku :]

Mahtab - 2005-06-09, 20:39

Gloria napisał/a:
Kochani ja jeszcze nie bylam na przystanku w tym roku planuje pierwszy raz sie tam znalesc i bez sciemy najbardziej licze na Sweet Noise Chcialabym przezyc ich wystem na przystanku Trzymam kciuki obysmy wszyscy mogli sie spotkac tam na koncercie naszych Sweet Boysow :lol: :lol:

Łojejku, naprawde nigdy nie byłąś???? Żałuj!!!

endrjuuu - 2005-06-09, 22:30

zdecydowanie popieram.......a nuż się uda..........:|
trzeba być dobrej myśli :)

Pam44 - 2005-06-24, 11:25

anathema napisał/a:
A to kiedy teraz jest woodstok ? hm.. jakos w sierpniu ??? eee bo nie wiem kiedy mam sie zwijac z zagli :P

Nom dobrze by byly zeby SN byl na Woodstoku :]

chyba okoła 5 sierpnia a SN oczywiście, podposuje się pod "petycją"

marian - 2005-06-24, 16:06

Ja tesz jestem za tym by zagrali na Woodstocku .I mam nadzieje ze tak sie stanie :) :twisted:
longas - 2005-06-24, 16:32

tak zeby zagrali stary set, wyłacznie z piosenek z 3 pierwszych płyt!! :twisted:
dawron - 2005-06-26, 14:30

Ja tez jestem za ale wolalbym zeby do Gdańska albo jakos w okolice przyjechali > : )
westa - 2005-06-26, 14:40

dawron napisał/a:
Ja tez jestem za ale wolalbym zeby do Gdańska albo jakos w okolice przyjechali > : )

15 kwietnia byl koncert :P

Sweet - 2005-06-27, 12:38

No co ty heheheh :lol: :lol: :lol:
metalpunk - 2005-06-29, 13:34

longas napisał/a:
tak zeby zagrali stary set, wyłacznie z piosenek z 3 pierwszych płyt!! :twisted:

Oj pieknie by bylo :D