Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

Koncerty - After Party

Mi - 2005-01-04, 13:03
Temat postu: After Party
W Poznaniu, po koncercie odbedzie sie afterparty z zespolami Sweet Noise i Shahid - zapraszam wszystkich serdecznie :)

Alternatywny Klub muzyczny Dragon
ul.Zamkowa 3
61-786 POZNAŃ

p.s. dla forum zarezerwowalam 20 miejsc, pub bedzie czynny do oporu :)

westa - 2005-01-04, 13:20

Jesli uda mi sie pojechac to bede oczywiscie. Ludzie trzymajcie kciuki, prosze Was bardzo :)
zwierzak - 2005-01-04, 16:50

To ja sie na to pisze. Bedzie zwierzak + kumpel
agNieSzka - 2005-01-04, 16:53

To ja też się na to piszę! :D O ile uda mi się pojechać.Westa 3mam kciuki,ale i Ty trzymaj za mnie! :P
Mi - 2005-01-04, 16:53

zwirzaczku ty mi juz namiary dawales??? nazwisko znaczy??
pogubilam sie :>

ZwierZ - 2005-01-04, 17:17

hmm...szykuje sie after party -
z wielka checia na to zostane :) , jak nie bedzie tloczno i zlapie Was forumiarzy ;)
to narka

KaSiaaaa - 2005-01-04, 23:54
Temat postu: Re: After Party
Mi napisał/a:
p.s. dla forum zarezerwowalam 20 miejsc

Ojjjj Mi cos czuje, ze 20 miejsc to za malo jak dla forum hehehe :D

Mi napisał/a:
pub bedzie czynny do oporu :)

Tylko czy my bedziemy w stanie czynnym do oporu :lol: :lol:

Mi - 2005-01-04, 23:57

zmiescimy sie, nawyzej zwiniemy komus krzesla :P
nasz stan w zasadzie bedzie sie musial ograniczyc do dotarcia do baru i z powrotem :P

mala.cl - 2005-01-05, 00:13

zdaje się że dotre na tą impre
będzie bal - Mi, Sweet czas działać :P

KaSiaaaa - 2005-01-05, 00:16

Mi napisał/a:
nasz stan w zasadzie bedzie sie musial ograniczyc do dotarcia do baru i z powrotem :P

Moze ograniczmy sie do dotarcia do baru...powrot moze zostac jedna wielka niewiadoma :lol: :lol: haha
Tzn.Wy sie ograniczcie, bo ja w pracy jestem trzezwa hahaha :P

Mi - 2005-01-05, 00:17

hehehehe my bedziemy juz PO pracy :D :D:D:D:D
ty w zasadzie tez :P

KaSiaaaa - 2005-01-05, 00:20

W zasadzie...nie! :P Ja bede paparazzi i bede po pubie latala z aparatem i szukala osob, dzieki ktorym wywolam potem jakis skandal :lol: :P hehehe!

Ja chce juz 15 stycznia!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mi - 2005-01-05, 00:22

tylko tego brakowalo :P
kuzwa ile nas w koncu bedzie???
jak komus sie chce to niech zrobi liste :P
oki, robaczki, w poniedzialek zamykam liste na bilety, jak jeszcze ktos chce sie wybrac to pisac na priv, na razie znikam z forum :P

KaSiaaaa - 2005-01-05, 00:36

Okiej, to ja zrobie liste ile osob bedzie...tak z czystej ciekawosci zobaczymy ile nas bedzie :D Ja bede uaktywniala ten post...jak ktos bedzie chcial sie dopisac do listy, to pm albo zapraszam na GG :)

Lista pewniakow (kolejnosc przypadkowa hahaha): :P

1. Mi (niech jej bedzie...zapisze ja pierwsza) :lol:
2. Sweet
3. jenny89
4. mala.cl
5. zwierzak + kolega :lol: :*
6. asartana
7. Goat
8. arcz
9. westa
10. Gloria
11. KaSiaaaa (zapomnialam o sobie, a mialam byc pierwsza haha :P )
13, 14, 15, 16, - Kaś - gość czyli jakasia z dodatkami towarzyszacymi
17. Corvius
18. Saper

Mi - 2005-01-05, 07:30

1. Mi (niech jej bedzie...zapisze ja pierwsza) :lol:
2. Sweet
3. jenny89
4. mala.cl
5.6. zwierzak + kolega :lol: :*
7. asartana
b. Goat
9. arcz
10. westa
11. Gloria
12. KaSiaaaa (zapomnialam o sobie, a mialam byc pierwsza haha :P )
13, 14, 15, 16, - Kaś - gość czyli jakasia z dodatkami towarzyszacymi :)
17. Corvius

:D :D:D

zwierzak - 2005-01-05, 10:38

To Sapera nie bedzie? Saper, co to za boijanie sie???
KaSiaaaa - 2005-01-05, 10:45

Bedzie, bedzie. Zapomnnilam wpisac...dlatego napisalam, ze jak ktos chetny ,to niech Sie odzywa do mnie,to zapisze :P
jenny89 - 2005-01-05, 16:43

KaSiaaaa napisał/a:
Bedzie, bedzie. Zapomnnilam wpisac...dlatego napisalam, ze jak ktos chetny ,to niech Sie odzywa do mnie,to zapisze :P

A co to Saper sam przyjedzie? :shock: Wiecej, wiecej z forum ludkow prosze:)

KAPSYDA - 2005-01-05, 16:46

my z Nate poważnie się zastanawiamy, tzn planujemy.
zwierzak - 2005-01-05, 17:42

Wy to macie blisko, wiec nie ma co sie zastanawiac.
KAPSYDA - 2005-01-05, 18:18

zwierzak napisał/a:

właściwie...

Nate - 2005-01-05, 18:51

KAPSYDA napisał/a:
zwierzak napisał/a:

właściwie...

żeby tylko......o to chodziło :/

KAPSYDA - 2005-01-05, 18:56

Nate napisał/a:
KAPSYDA napisał/a:
zwierzak napisał/a:

właściwie...

w zasadzie wstyd sie będzie przyznać, ale chodzi o ten tra. co nie chodzi Nate? :roll: :oops: :lol: :D

Nate - 2005-01-05, 18:58

KAPSYDA napisał/a:
Nate napisał/a:
KAPSYDA napisał/a:
zwierzak napisał/a:

właściwie...

w zasadzie wstyd sie będzie przyznać, ale chodzi o ten tra. co nie chodzi Nate? :roll: :oops: :lol: :D

z całym szacunkiem niech to pozostanie między nami 8-)
koniec już, bo Mi :roll: nam udzieli nagany za OT :hihi:

iluzjonista - 2005-01-06, 16:38

Mi napisał/a:
zmiescimy sie, nawyzej zwiniemy komus krzesla :P

W Dragonie nie jest wbrew pozorom az tak malo mniejsca- no chyba ze mamy na mysli miejsca siedzace: z tym to nawet jest ciezko przy pierwszej lepszej imprezie piatkowej. Na dole jest taki maly parkiet wiec tam pojdzie czesc luda. Swoja droga moze byc bardzo ciezko bo wiecie "reklame" widzialem juz na kilku innych forach :) W zasadzie najlepszym miejscem na takie afterparty bylby klub K2, ew. U Bazyla. JEst jeszcze duzo czasu, wszystko mozna pozmieniac:)

ZwierZ - 2005-01-06, 17:30

K2 byloby nawet dobre - biorac pod uwage ze to troche na boku wiec tam zawsze malo ludkow ,miejsc siedzacych sporo , parkiecik , do tego z muza mozna sie dogadac (tzn w czwartki jest rock/metal w inne dni chyba cos inszego) - choc nie bardzo wiem czy w soboty sa tam jakies impry przez ktore nie mozna byloby sie tam zalogowac ... ale mozna nad tym pomyslec i brac K2 jako opcje , gdyby dragon byl za ciasny ;)
KaSiaaaa - 2005-01-07, 00:13

Ps. od Mi : Jezeli mozecie zorganizowac afterparty z dwoma zespolami Shahid I sweet Noise to napiszcie do mnie na priwa, a nie marudzicie , ze jest juz zorganizowane w innym klubie. To jest dobry pub...jezeli ktos tam przyjdzie, tzn ze zalezy mu na SN, bo tam ma byc spotkanie z zespolem! Jezeli uwazacie , ze ten pub Wam nie odpowiada, to poprostu nie przychodzcie...K2 albo Bazyl to sa fajne puby, ale nie na ta okazje...Jezeli przyjdziecie ...ciesze sie,ze bedziecie naszymi goscmi...pozdrawiam MI ;)
ZwierZ - 2005-01-07, 01:36

nie watpimy ze to dobry lokal , ale marudzenie bylo w dobrej wierze ,zeby pomiescic duzo ludzi ,
jednak za SN to wcisniemy sie nawet w mala piwniczke jak zajdzie taka potrzeba ;) .
I juz koniec tematu -
- milo bedzie spotkac na koncercie i poza nim , miejmy nadzieje ze przyjda te tlumy ,o ktore tak tu strachalismy ,ze moze miejsca zabraknac.
do zobaczonka

the end (jesli moge to zakonczyc ;-)
....................................................................................................................................

Civilized - 2005-01-07, 02:13

poczatki zawsze sa trudne, przynajmniej dla mnie, szczegolnie ze nie jestem przyzwyczajony do udzielania sie na forum
jednak SN slucham od dawien dawna i to mnie do Was przyciagnelo

pomysl z after party jest swietny i napewno przyjde do dragona, chodzbym mial stac na zewnatrz(albo siedziec przed pubem na usunietych z niego krzeslach:) )
zatem do zobaczenia na koncercie i w dragonie (w bilet juz sie zaopatrzylem, bo potem z kasa moglobyc krucho)

pozdrawiam

ja-kaś - 2005-01-07, 02:36

------------------
iluzjonista - 2005-01-07, 03:18

KaSiaaaa napisał/a:
Ps. od Mi : Jezeli mozecie zorganizowac afterparty z dwoma zespolami Shahid I sweet Noise to napiszcie do mnie na priwa, a nie marudzicie , ze jest juz zorganizowane w innym klubie. To jest dobry pub...jezeli ktos tam przyjdzie, tzn ze zalezy mu na SN, bo tam ma byc spotkanie z zespolem! Jezeli uwazacie , ze ten pub Wam nie odpowiada, to poprostu nie przychodzcie...K2 albo Bazyl to sa fajne puby, ale nie na ta okazje...Jezeli przyjdziecie ...ciesze sie,ze bedziecie naszymi goscmi...pozdrawiam MI ;)

Tu nie chodzi o to ktora knajpa jest fajniejsza ale o to ktora jest bardziej pojemna:)

" To jest dobry pub...jezeli ktos tam przyjdzie, tzn ze zalezy mu na SN, bo tam ma byc spotkanie z zespolem!"

My tu tylko rozwazamy bardzo prawdopodobny wariant ze ktos przyjdzie i nie wejdzie :( Ale badzmy dobrej mysli. Do zobaczenia gdzies tam 15.st. Na koncercie i w/ ew. przed Dragonem

KaSiaaaa - 2005-01-07, 10:40

iluzjonista napisał/a:
W zasadzie najlepszym miejscem na takie afterparty bylby klub K2, ew. U Bazyla. JEst jeszcze duzo czasu, wszystko mozna pozmieniac:)

Wydaje mi sie, ze juz nie ma jak cokolwiek zmienic, a moze raczej nie ma sensu, bo wszystko jest zaklepane. Zreszta gdzie by nie bylo...bedzie na pewno swietnie!!! :D Ja to wiem...hehe :D

kaś-GOŚĆ napisał/a:
KaSiaaaa napisał:
...ciesze sie,ze bedziecie naszymi goscmi...

a ta jaka sweet noise
(coś jak trendi tylko, że bardziej najeżone, takie z przytupem )

hahahahahahahahahahahahahahahaha :lol: :lol: :lol: Ona byla w stanie nietrzezwosci hahaha :lol: :lol: :rotfl: :D

Mi - 2005-01-07, 13:08

kaś- GOŚĆ napisał/a:
KaSiaaaa napisał/a:
...ciesze sie,ze bedziecie naszymi goscmi...

a ta jaka sweet noise
)

hehe to ja robie za gospodarza :P

a codo pubu przeciez mamy zaklepane miejsca :>

zwierzak - 2005-01-07, 15:48

Nietrzezwosci to malo powiedziane :lol: Tylko jak ci sie udalo bez bleldow tego dlugiego posta napisac?
komiks_girl - 2005-01-08, 20:38
Temat postu: małe pytanko
a czy członkowie Noisenation mają zaklepane wejście???????? :hihi: :hihi: :hihi:
p.s. nie wiem czy widzieliscie wczoraj wywiad z kilkoma osobami z NN crew, staralismy sie jak moglismy, ale tv jak zwykle dała dupy, spóźnili się całą godzinę i Glaca z Magikiem wkurzyli się i poszli, szkoda bo wywiad zapowiadał się ciekawie....

[ Dodano: 2005-01-08, 20:39 ]
cześć zwierzak :P albo se robisz jaja, albo ktoś Ci taki wpis klepnął pod postem :rotfl:

[ Dodano: 2005-01-08, 20:40 ]
czemu ja mam podpis - Piękny Roman???????????? to są jakieś pomówienia proszę państwa :rotfl: :rotfl:

niekumacje - 2005-01-08, 22:48

Bawcie się dobrze. . . też będę na tym koncercie. . . pozdrawiam !!!
NoiseNation - 2005-01-09, 01:09

Cytat:
p.s. nie wiem czy widzieliscie wczoraj wywiad z kilkoma osobami z NN crew, staralismy sie jak moglismy, ale tv jak zwykle dała dupy, spóźnili się całą godzinę i Glaca z Magikiem wkurzyli się i poszli, szkoda bo wywiad zapowiadał się ciekawie....

hmm NN crew w tym czasie rozkladalo wystawę w Warszawie :D A telewizja jak to telewizja.... Witaj na Forum Ula :) Pozdrawiamy!

komiks_girl - 2005-01-09, 11:56

no tak w ogóle to zapomniałam się przywitać :lol: :lol: :lol: chamstwo się szerzy :P
no to wróć.....WITAM WSZYSTKICH :rotfl: :rotfl: kłaniam się do samej podłogi
jesli chodzi o ten wywiad to były to osoby które mają jakieś swe korzenie w Poznaniu i wyszło to zupełnym przypadkeim, dlatego większość NN Crew o tym nie wiedziała, a ja tam byłam tylko zwykły pionek :lol: :lol:
kurde teraz wszyscy już wiedzą jak mam na imię, dzia :shock: :shock: zero prywatności :rotfl:

KaSiaaaa - 2005-01-09, 12:34

niekumacje skoro nie ujawniles sie na wystawie NN, to sie chociaz pokaz nam w Poznaniu. My nie gryziemy! :D :P
KAPSYDA - 2005-01-12, 17:08

plany i po planach ....

jade do katowic na projekt z UK :x :( mam nadzieję, że potem opiszecie dokładnie.... :? :? :oops:

ZwierZ - 2005-01-16, 06:09
Temat postu: Sweet Noise Poznań & After Party
...to ja już w domku...
...dzięki za spotkanko , miło było poznać i ... fajne z Was ludziska ;) ...
...mam nadzieję ,że wszyscy dotarli cało do swych miejsc docelowych i ,że jeszcze kiedyś się zobaczymy gdzieś przy jakiejś okazji....
..pozdrowionka dla tych co byli na koncercie i dla grupki z Dragona...
..hmm...koncert zajebisty - tego było mi trzeba - nie ma jak to dobrze zaczęty rok ;-)

Sweet - 2005-01-18, 13:21

After Party ... heheh napewno nie zapomne moich wariacji z Kasią ( do tej pory mnie dupa boli hehe od siadania i wstawania hehehe :) ) .... fajnie było :) :) :) :) .
Pozdrawiam

zwierzak - 2005-01-18, 17:13

Ano after bylo fajowe. I te fucki pokazywane przez Sweet na kazdym kroku i prawie kazdym zdjeciu :)
KaSiaaaa - 2005-01-18, 18:47

Hahaha :lol: Sweet wstajemy..siadamy..wstajemy..siadamy...a teraz kaczuszki :lol: :lol: :rotfl: :rotfl:
Sweet - 2005-01-19, 10:29

Od tego do dzis mnie dupa boli hehehe :lol: :lol: :lol: :lol: ...Ale fajnie było szkoda ze za puzno zobaczyłam parkiet na dole ale bym balowała :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ...no fakt było CUTE :!: :!: :!:
zwierzak - 2005-01-19, 15:29

To tam byl jakis dol i jakis parkiet?? :shock: :shock: :shock:
ZwierZ - 2005-01-19, 15:37

tak był , nawet się tam zapedziłem w poszukiwaniu wc :lol: , a grali to co na górze leciało ...
...i podzielam zdanie Sweet - można było się tam wyszaleć ... ale może next time ;)

zwierzak - 2005-01-19, 15:45

No jakbym wiedzial to jakas imprezke na dole by sie rozkrecilo. A nastepnym razem to wybierzemy jakis pub z tanszym browarem. :)
Mi - 2005-01-19, 21:41

zwierzak napisał/a:

byl, byl, z tym ze wlasciciel mi go pokazal bardzo pozno juz :>

KaSiaaaa - 2005-01-19, 22:46

Buhahahah :lol: Parkiet mowicie...fajnie, ze i ja wiedzialam :lol: :rotfl: No nic...mowi sie trudno...hmmm a zdaje sie, ze nic nie pilam...hahaha :lol:
czarnuch - 2005-01-20, 09:33

a mam takie pytanie czy glaca był na after party? bo jakos nie widze go na fotach...
Mi - 2005-01-20, 10:34

byl, byl, tyle ze nasi fotoreporterzy nie meczyli go fotkami :)
KaSiaaaa - 2005-01-20, 10:36

Ja na swoich fotkach z afterparty bede miala Glace, Magica i Vahana na fotkach :D Ja mecze do upadlego hehe :)
Mi - 2005-01-20, 10:36

ej no to dawaaaaaaaaj fotyyyyyyyyyyyyyyyyy :)
KaSiaaaa - 2005-01-20, 10:39

Spokojnie..z afterparty jeszcze nie mam. Klisza w aparacie siedzi, a ja to nie bankomat! :x Poza tym mam szkole i egzaminy..obrobic wszystkie foty, to tez troche czasu zajmuje, a ja musze sie uczyc miedzyczasie.

Ciekawosc pierwszy stopien do piekla hahaha :lol:

agNieSzka - 2005-01-20, 10:45

No Kasiaaa dawaj foty,bo tu ludki się niecierpliwią ze mną na czele :P !
Gloria - 2005-01-20, 15:25

Rowniez jestem ciekawa ale rozumiem Kasie Ludziska dajcie kobiecie troche czasu! bo nam biedactwo padnie na ryjek w takim tepie ;)
KaSiaaaa - 2005-01-20, 17:16

Zdjecia z afterparty odbieram jutro po 15stej, ale nie wiem czy dam rade wrzucic je jutro na forum, bo mam duzo nauki..sesja blee! :/
jenny89 - 2005-01-20, 17:30

Mam fotki, nie jestem pewna czy chcecie je widzieć hehehe! Teraz nie mogę ich wrzucić. Prosze o cierpliwość:)
zwierzak - 2005-01-20, 17:38

Ja jestem pewien ze chcemy je widziec :) Jak bedziesz miala czas to wrzucaj. Oby jak najszybciej.
westa - 2005-01-20, 17:59

Jak cos to mozecie mi wyslac na maila i ja wrzuce ;) Takze nie ma wykrecania sie. Dodac do zalacznika i wysyla sie samo, minuta osiem roboty :P Bo tu zapotrzebowanie na foty ogromne.
Sweet - 2005-01-21, 09:56

Mi napisał/a:
zwierzak napisał/a:

byl, byl, z tym ze wlasciciel mi go pokazal bardzo pozno juz :>

Szkoda bo bysmy sobie poszaleli zamiast z Kasia machac łapkami przy stole hehehehe :lol: ...Ale fajny pub nawet nawet brawa dla MI :D :D :D

Gloria - 2005-01-21, 14:47

troszke szkoda ze nas tam nie bylo ( mnie, Agi i Lukasza), ale nie bede tu marudzic jestem bardzo szczesliwa osobka ze moglam z wami uczestniczyc w kacercie a mysle ze after party jeszcze kiedys nadrobie :twisted: jee :hihi:
jenny89 - 2005-01-21, 18:05

Gloria napisał/a:
troszke szkoda ze nas tam nie bylo ( mnie, Agi i Lukasza), ale nie bede tu marudzic jestem bardzo szczesliwa osobka ze moglam z wami uczestniczyc w kacercie a mysle ze after party jeszcze kiedys nadrobie :twisted: jee :hihi:

Nie ma innej możliwości; musicie to nadrobic!! Gratuluję Gloria czwóreczki:)

zwierzak - 2005-01-22, 14:10

Gratuluje zdanego egzaminu i to jeszcze na 4. A co do odrabiania to nie musicie odrobic, ale musimy odrobic wszyscy razem. Zaczelismy odrabiac juz wczoraj :)
Gloria - 2005-01-23, 23:05

zwierzak napisał/a:
Gratuluje zdanego egzaminu i to jeszcze na 4. A co do odrabiania to nie musicie odrobic, ale musimy odrobic wszyscy razem. Zaczelismy odrabiac juz wczoraj :)

hm wlasciwie mini after party z Shahidem
Dziekuje Dziekuje 8-)