Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

Sweet Noise - Czy chcecie zobaczyć Glacę u Kuby Wojewódzkiego?

Kate - 2005-02-21, 18:08
Temat postu: Czy chcecie zobaczyć Glacę u Kuby Wojewódzkiego?
Na oficjalnej stronie Kuby jest propozycja aby Glaca 8-) pojawił się jako gość tego programu. Jeśli chcecie go tam zobaczyć to wpiszcie się na forum na tej stronie zatytułowanym "kogo zaprosić do programu". Im nas więcej tym lepiej!!! ;-) Pozdrawiam!!!
www.kuba.interia.pl/forum?s=N&o=D

czarnuch - 2005-02-21, 20:18

hm.....generalnie nie za bardzo jestem przychylny temu panu i nie za bardzo jestem przychylny temu by sie tam glaca pojawił
KaSiaaaa - 2005-02-21, 20:22

Mi sie wydaje, ze program bylby bardzo interesujacy, gdyby Glaca byl gosciem.
longas - 2005-02-21, 20:38

to chyba zły pomysł.....i o czym bedzie ten program ? o tym jaki sytem jest zły i nie dobry, mysle ze nie to miejsce/ bo jakos nie wyobrazam sobie Glacy zartującego z Wojewodzkim!
Sweet - 2005-02-21, 20:41

Ni chuja ....u Kuby nigdy ....... :|
Gorzka87 - 2005-02-21, 20:55

Ja bym chciała zobaczyć Glace u Wojewódzkiego chociaż bardziej bym wolała na scenie na koncercie w teledysku :twisted:
Moniczka - 2005-02-21, 21:05

a mi to obojetne ale w sumie byloby ciekawie jak by tam wystapil :P
ag - 2005-02-21, 21:06

u kogo jak u kogo ale u Kuby NIE :|
to chyba nie jest dobry pomysł...

arcz - 2005-02-21, 21:38

jak najbardziej jestem za :]
a$artana - 2005-02-21, 21:41

eee tam zaproscie Sylwie do Wojewodzkiego, to by byl ciekawy program :D
KaSiaaaa - 2005-02-21, 21:44

Poniewaz??
a$artana - 2005-02-21, 21:49

heheh chcialabym zobaczyc ich slowne potyczki, kto jak kto ale Sylwia potrafi dogadac :lol: ;)
Ks.SAPER - 2005-02-21, 21:56

Jeszcze jej nie zma od tej strony (a szkoda). Co do Wojewodzkiego to sam nie wiem.... tak ale nie bo tak...
Furia - 2005-02-21, 23:24

no powenie że chcemy (tzn ja bym chciała:D) myslę ze by wszyło z tego coś ciekawego :D
zwierzak - 2005-02-21, 23:40

Akurat u Kuby bardzo chcialbym zobaczyc Glace. Spotkaloby sie dwoch inteligentnych facetow. I wcale nie musialby to byc bardzo smieszny program, choc na pewno kilka zartow by sie pojawilo. Ale akurat ten program jest taki, ze jak ktos jest inteligentny to sobie poradzi i wyjdzie z twarza. A jak ktos jest glupi to wyjdzie na debila.
Sweet - 2005-02-22, 07:49

a$artana napisał/a:
heheh chcialabym zobaczyc ich slowne potyczki, kto jak kto ale Sylwia potrafi dogadac :lol: ;)

No tezbym to zobaczyła ale nie Glace ....Too jest kijowy program prowadzony przez kijowa osobe .... :| :P

Amat3uR - 2005-02-22, 11:24

Lubię Wojewódzkiego, ale obawiam się, że lepiej będzie dla Glacy, jak się tam nie zjawi. On zbyt wiele bierze na poważnie i w sumie Kuba by go urobił jak chciał.
Furia - 2005-02-22, 12:01

no a ja myslę ze Glaca by sie nie dał, pozatym to byłoby ciekawe spotkanie :D
agNieSzka - 2005-02-22, 12:14

Ja tez uwazam,ze mogloby byc to ciekawe spotkanie.Moze Kuba nie rzucalby zarcikami,a nawet gdyby to Glaca zaraz by go gasil i moglaby to byc interesujaca rozmowa.
westa - 2005-02-22, 13:50

zwierzak napisał/a:
Ale akurat ten program jest taki, ze jak ktos jest inteligentny to sobie poradzi i wyjdzie z twarza. A jak ktos jest glupi to wyjdzie na debila.

Zgadzam sie w 100% - jaki gosc, taka rozmowa :)

ja-kaś - 2005-02-22, 14:14

Zgadzam się z tymi, którzy są przeciw. Ale jego wybór. Na pewno obejrze taki program, ale przypuszczam że byłoby za dużo niezrozumienia. Skoro Glaca nie mógł znieść pewnej sprawy na forum, to Kuby na pewno nie zniesie. Jeszcze się pobiją :P
Mirage - 2005-02-22, 15:50

Kuba jest moim idolem, ale potem mogloby byc 'krew, dlaczego tyle krwi' ;]
RaveN - 2005-02-22, 16:15

W niedzielę był gościem Kukiz i rozmowa była bardzo na poziomie. Nie jechał go tak jak co poniektórych.
Rozmowa z Titusem podobno też należała do jednej z lepszych. Widać, nie taki Kuba straszny jak go malują...

ale w sumie, to lepiej nie wiedzieć jak się rozmowa potoczy, niż się potem zawieść, więc chyba jednak jestem na NIE...

zwierzak - 2005-02-22, 16:40

Sweet napisał/a:

No tezbym to zobaczyła ale nie Glace ....Too jest kijowy program prowadzony przez kijowa osobe .... :| :P

Czemu twierdzisz ze to kijowa osoba. Bo potrafi niektorym ludziom powiedziec w twarz ze sa debilami, a do tego pokazac to publicznie?

Sweet - 2005-02-22, 19:10

A nie przyszło ci do głowy ze to niektoorych rani :| ... Ja jestem na NIE hehehe :twisted:
zwierzak - 2005-02-22, 19:30

No tak. Prawda w oczy kole.
KaSiaaaa - 2005-02-22, 20:29

Ale duzo razy goscmi programu byly powazne osoby. Kuba cenil te osoby i przeprowadzal rozmowy na poziomie. A 'jechanko' urzadzal sobie na osobach, ktore same czasem psuja swoja opinie przez jakies farmazony.

Ps. Ale szczerze, to mnie jakies dreszcze przechodza na sama mysl o spotkaniu tych 2 facetow...Chyba obawiam sie bardziej tego spotkania tylko dlatego, ze boje sie uslyszec 'czegos' wypowiedzianego przez Kube. Czego? Sama nie wiem i nie umiem wyjasnic tego. Hmm ale mam wrazenie, ze jak Glaca uslyszy cos przykrego, to i mnie bedzie tak strasznie przykro. Ja sie martwie o wszystkich czasem niepotrzebnie..wiem :|

trustworthy - 2005-02-22, 23:52

Ten post pewnie niektórych z forum wkurzy, ale co tam... heh nieprzejmuje się.
Nawiazując do tematu, to zgadzam sie z pierwszym postem zwierzaka. Spotkało by sie dwóch inteligentnych facetów, a rozmowa wcale nie musi być debilnie śmieszna, co Kuba Wojewódzki wielokrotnie udowodnił. Czemu Glaca miałby się nie pojawić? Myślę, że byłoby to nawet dobre. Niech społeczeństwo usłyszy, co inni ludzie-nie związani z poityką i z tym calym "szitem", mają do powiedzenia. A uważam, że w przypadku Glacy są to mądre rzecy. Choć tez tak jak KaSiaaaa czuje jakiś strach , ale niepotrzebnie. A więc jestem na tak, ale wszystko zależy od Glacy :D Nie chce za Niego decydowac... :) Mam nadzieje, że tym razem nikogo z forum nie uraziłem... :twisted:

metalpunk - 2005-02-23, 00:01

No fajnie byloby zobaczyc Glace u Kuby :) Jestem jak najbardziej za :)
zwierzak - 2005-02-23, 00:25

A jak sie tak boicie, ze Glaca moglby nie podolac to niech Kuba zaprosi Glace i Sylwie. Wtedy w razie czego Sylwia by interweniowala.
Inkub - 2005-02-23, 09:55

Piszecie na forum Kuby ;p ja jestem za tym zeby Glaca sie pojawil , mozna spodziewac sie rozmowy na wysokim poziomie cos takiego jak bylo z Kukizem czy z Titusem hehe a sume z Lipa tez bylo fajnie ;-d Kuba ma jakis sentyment do Poskich muzykow rockowych / metalowych i odnosi sie do nich w dobry sposob i wydaje mi ze program z Glaca moze byc ciekawy
zwierzak - 2005-02-23, 10:13

To nie do konca jest tak. On sie z szcunkiem odnosi do ludzi inteligentnych. Nie tylko do muzykow.
Inkub - 2005-02-23, 12:00

nom ;p to tez ;p dlatego Glaca mogl by sie pojawic ;-D
longas - 2005-02-23, 14:27

Inkub napisał/a:
mozna spodziewac sie rozmowy na wysokim poziomie cos takiego jak bylo z Kukizem czy z Titusem hehe

akurat rozmowa z Titim nie stała az na takim wysokim poziomie, powiem nawet ze na niskim ;)

Sweet - 2005-02-23, 19:27

heheh i ta akcja z winem heheh lubie Tyte ale on tez nie powinien sie pokazywac u Kubusia .... :|
westa - 2005-02-23, 20:49

Z Titim dobry byl odcniek, moj ulubiony :) Tarzalem sie po podlodze ze smiechu :lol:
Mi - 2005-02-24, 12:16

w zasadzie jestem za opcja zeby zaprosil do programu sylwie, byloby ciekawiej :P :P:P
ale glaca tez by wojewodzkiemu dal rade, moze go nie znacie z tej strony, ale poczucie humoru i jajcarstwo glaca ma wyrobione baaaaaaaaaardzo, wiec tez byloby wesolo :D

Gloria - 2005-02-24, 14:47

Uwazam ze do Kuby pisac nalezy wedlug swojego uznania bo Glaca i tak samodzielnie podejmie decyzje czy przyjac to zaproszenie wiec nie traktujcie pisania do Kuby jako wyroku na Glacy To jego decyzja a nie forumowiczow czy przymie zaproszenie do programu!
Ja napislam ze chcialabym go zobaczyc, ciekawe co na to sam Piotrus!

a$artana - 2005-02-24, 15:56

Paula czemu tak nie lubisz Kuby :D ? Owszem mnie tez momentami wkurzal w niektorych akcjach w idolu, i na poczatku gdy dopiero zaczynal prowadzic swoj program. Teraz jednak praktycznie z kazdym obejrzanym programem moja sympatia do niego wzrasta :] poza tym to dzieki antyliscie hehe i wyglupom Kuby i Michala udaje mi sie wstac rano i zmusic do pojechania na uniwerek ;) :lol:
Sweet - 2005-02-24, 18:35

Niewiem jestem jakos pesymistycznie do niego nastawiona ... :| ...(nie podobają mi sie jego okulary heheeh :lol: :lol: :lol: )No ale zobaczymy jak Glacus bedzie to bedzie u niego no wowczas nawet skusze sie by to zobaczyc :) ...Pozdrawiam :twisted:
PePe - 2005-02-25, 15:24

Zamknąc topic. Tych co tu pisali - zbanować... :shock: :P
Pierwsze: Wojewódzki (czy jak mu tam) nie jest kimś na poziomie, a przynajmniej robi wszystko by na takiego wyglądać. Każdy jego ruch, zdanie czy akcja to marketing. Kiedyś prowadził w polsacie (chyba) program o muzyce. Oglądalność była znikoma. Teraz stał się bożyszczem bo potrafił pojechać po zadzie ludziom chcącym śpiewać, a niekoniecznie wiedzącym na czym polega śpiewanie. Jego program to cyrk.
Drugie: był już jeden program, który miał być na poziomie. Poprowadził go pan Miecugow. I co? "Panie Piotrze... czy mam zwracać się do pana Glaca, tak jak pana fani..." - to był piękny "wstęp do rozmowy na poziomie". Późniejsze pytanie - "a przeciw czemu pan teraz się buntuje?" tylko dopełniło moje przekonanie, że to nie ma sensu. Z Kubą będzie to samo. Na poważną rozmowę raczej nie można liczyć.
Oglądałem program kilka razy, akurat wtedy gdy był ktoś, kogo uważałem za interesującą osobę. Ale jakieś sensowne wnioski można było wyciągnąć chyba tylko z jednej rozmowy. Z Jerzym Kryszakiem. W kilku zdaniach "wyjaśniono" czym jest polski sejm. Myślę, że rozmowa z Piotrem raczej wyglądała by jak ośmieszanie tego co mówi, a nie inteligentna rozmowa.
(Nie wiem jak by wyglądała ich rozmowa poza kamerami. Słyszałem w TV opinie znanych ludzi, że Wojewodzki gada dość sensownie. Ale przed kamerami tego nie prezentuje. Show must go on... albo jakoś tak ;P )

zwierzak - 2005-02-25, 17:27

Nie moge sie zgodzic z toba. Na prawde jak ktos jest inteligentny to Wojewodzki z nim rozmawia na poziomie. Do tego nie zostal zauwazony po wystapieniach w Idolu. Fakt ze wtedy stal sie osoba bardzo znana. Ale znany byl juz wczesniej. Pisal bardzo duzo felietonow ktore byly conajmniej genialne. C do programu z Glaca to mysle ze bylby duzo inny niz ten o ktorym wspomniales. Moim zdaniem wiecej byloby o muzyce. No i na pewno byloby o calym polskim showbiznesie i scenie muzycznej. Ale tu pewnie Glaca i Wojewodzki mieliby podobne zdanie.
ja-kaś - 2005-02-25, 17:39

Całkowicie popieram to, co napisał PePe. Wojewódzki to idiota przynajmniej przed kamerą. Chyba każdy potrafi jechać po innych i takie praktyki uprawia się w tym kraju już w podstawówce. Dla mnie Kubuś to straszny tchórz, na normalnym, wolnym rynku np w stanach nie miałby żadnych szans. Jest nudny.... a poza tym często wchodzi na takie tematy, na które nikt nie powinien wchodzić. Jedzie po wszystkich i zawsze, nie było w tym programie osoby, którą potraktowałby z szacunkiem. Ale jak widać jesteśmy w Polsce a tu śmieszy nas jak robi się z ludzi debili. To jest tylko przedłużenie naszej zawiści, niezależnie kto by to był. Poprostu jechanie dla samego jechania. Jedyna osoba, która moim zdaniem idealnie obroniła się przed wojewódzkim była Joasia Brodzik i tyle. Żyjemy w takim kraju, gdzie program Kuby W. może zniszczyć komuś karierę i kilka już takich przypadków było. Nie mam zamiaru się do tego przyczyniać. Poza tym szkoda czasu i siły na Kubę. Żeby odpierać ataki przez 2h? Po jaką cholerę? Oglądalność jest spora, to fakt, ale "czy warto się skurwić " ? I wystąpić u Kubusia? Moim zdaniem nie....
zwierzak - 2005-02-25, 17:59

Z toba niestety tez nie moge sie zgodzic. Wielu osobom ktore byly okazal szacunek w swoim programie. A niestety, ale jak przychodzi taka Doda, to wcale sie nie dziwie ze zostaje pokazana jak debil. Bo ona po prostu taka jest. Tzn nie wiem jaka jest prywatnie, ale na taka pozuje. A u Wojewodzkiego po prostu sie to uwydatnia. A co do tematow ktorych nie powinno sie poruszac... Hmmm jeszcze nie zauwazylem zeby poruszal takie tematy.
ja-kaś - 2005-02-25, 20:21

Tematy dla kogoś drażliwe, smutne, o których chciałby zapomnieć. Wszystko. To byłoby okropne gdyby w rozmowie z Glacą wyciągał jakieś sprawy prywatne. Edyte poprostu Kuba zniszczył swoim programem. Rozmawiał z nią o jej prywatnych sprawach, w sposób okropny. Zero szacunku. To jest przykre. Nie mogę sobie wyobrazić jak można zgodzić się na pójście do tego programu. Ale to jest nadal sprawa każdego z tych ludzi. Chcieli tego, wiedzieli co to za program, ich sprawa. Wyszli na idiotów, nie potrafili w ogóle obronić siebie, swoich poglądów, prawd itd. Ja tego nigdy nie zrozumiem i jest mi tych ludzi żal . Ale nie mam szacunku do Kuby, bo zrobił karierę na tym, że pluje ludziom w twarz. Każdy potrafi to zrobić, tylko Kuba zrobił to pierwszy w Polsce na ekranie.
Tak samo Jackass, wiem, że wielu ludzi uwielbia ten program, szczególnie facetów. Ale w moim przypadku kończy się zabawa w momencie, kiedy koleś przedstawia swojego ojca i mówi, że jest super a potem, żeby był program, wali go w twarz 20 razy, bo akurat taki sobie program wymyślił. Sorry, ale dla mnie to jest już brak człowieczeństwa i wtedy rodzi się u mnie agresja. Jakbym dorwała takiego kolesia to nie wiem co bym mu zrobiła, znaczy wiem, ale nie powiem :P Mówiąc lekko nauczyłabym go dobrych manier. :D I to byłby dopiero odcinek hahahahaha :> Byłby z potrójnym czerwonym kwadracikiem :P Fajnie? No zajebiście. :evil:

zwierzak - 2005-02-25, 21:01

No nie wiem. Nie powiedzialbym ze zniszczyl kariere Edycie. Wcale nie byl jakis straszliwie chamski wobec niej moim zdaniem.
Co do Jackass to jest to program glupawy ale sa czasami tam smieszne rzeczy. Ale na pewno przede wszystkim jest to program zupelnie inny i moim zdaniem porownanie bardzo nietrafione.
Na koniec zeby uciac dyskusje, ktora powoli zaczyna przeradzac sie w klotnie (a jak wiadomo klotnie raczej dziela niz buduja, czego bym nie chcial) to w zasadzie i tak o tym czy przyjac zaproszenie czy nie zadecyduje sam zaproszony. Czyli np Glaca. My mozemy tylko napisac ze chcielibymy go widziec w tym programie. Ja bym np chcial. Ale chcialbym tez tam zobaczyc Sylwie. To bylby tez bardzo ciekawy program.

Amat3uR - 2005-02-25, 21:04

Prawda oczywiście jest pośrodku. Wojewódzki to showman i oszołom. Fakt. Tym niemniej to naprawdę bystry koleś i jeśli ktoś jest na tyle bystry, by mu sprostać, robi się ciekawie. A jeśli nie, robi się śmiesznie, bo biedna osoba jest prześmiewana :) przypomina mi on Cejrowskiego, również oszołom i również przeiteligentny i fajny koleś, tyle że nie kreował się, jak Wojerwódzki. No ale to już inna historia... :)
zwierzak - 2005-02-25, 21:09

W sumie cos w tym jest. Faktycznie przypomina Cejrowskiego. (Dlaczego ja o tym wczesniej nie pomyslalem :) )
Ale jak mowie, dla mnie jego wizerunek to nie tylko programy w Polsacie. To tez jego felietony (na prawde znakomite) no i oczywiscie antylista, ktora prowadzi z Figurskim.

marian - 2005-02-25, 21:16

Ja tam do kuby nic nie mam i chetnie zobaczyl bym Glace w tym programie.Mogloby byc ciekawie... A co do zachowania Wojewodzkiego to sadze ze jak powie co szczerze mysli bez ogrodek o jakims politycznym czy innym durniu to spoko,gorzej jak jego krytyka skierowana jest zupelnie bezpodstawnie do normalnej osoby :|
zwierzak - 2005-02-25, 21:38

Ale moim zdaniem bezpodstawna krytyka to zdarza mu sie nad wyraz rzadko. Jesli krytykuje to ma powod i robi to slusznie. Tylko czasami po prostu nie ubiera tego w ladne slowa tylko wali prosto z mostu.
Furia - 2005-02-25, 22:54

Glaca zrobi jak będzie chciał, jesli jest wystarczająca cwany da se rade
ale u Kuby i tak bym chciala go zobaczyć :D

ja-kaś - 2005-02-26, 16:11

A ja bym chciała Glacę zobaczyć w mamy cię, żeby go Magic wkręcił, albo Sylwia . To byłoby sympatyczne. Poza tym Szymon jest rewelacyjnym człowiekiem. Dużo bardziej inteligentnym niż ten cały Wojewódzki.
a$artana - 2005-02-26, 17:32

eh ale zrobilo sie goraco. Przyznam, ze poczatkowo moje zdanie na temat Wojewodzkiego oscylowalo gdzies mniej wiecej w klimatach tego co uwaza jaKasia. Nie ogladalam zbyt duzo idola gdyz odstreczal mnie poziom tego programu, a Wojewodzki najczesniej w nim wkurzal, podobnie bylo na poczatku z programem Kuby. Jednak jakis czas temu gdy przypadkowo kilka razy ogladalam ze znajomymi stwierdzilam, ze Kuba zaczal prowadzic rozmowy na poziomie, w ciekawy i blyskotliwy sposob. W zaleznosci od tego kto jest gosciem program wyglada inaczej i w zasadzie zalezy to od luzu, dystansu do samego siebie i Kuby;) zaproszonego goscia. Widzialam kilka naprawde dobrych programów w ktorych Kuba poruszal kwestii duzo ciekawszych niz zazwyczaj poruszane sa w wywiadach. Poza tym wcale nie odczuwam aby byl napastilwy czy zbytowal sie z osoby z ktora rozmawia, owszem polemizuje, prowokuje do obrony swego zdania ale uwazam, ze robi to z szacunkiem dla goscia, a ze wszystko jest w konwencji show to taki to juz program, mozna to lubic lub nie.
A Pepe, co do wywiadu z Miecugowem to nie rozumiem kompletnie czemu uwazasz, ze wywiad jest kiepski, dla mnie to jeden z lepszych, ciekawszych wywiadow z Glaca. Dotyka spraw odleglych i prowadzony jest na wysokim poziomie.
i jeszcze jedno
Cytat:
na normalnym, wolnym rynku np w stanach nie miałby żadnych szans.

mysle ze wrecz przeciwnie :lol:

marian - 2005-02-26, 18:31

kaś- GOŚĆ napisał/a:
A ja bym chciała Glacę zobaczyć w mamy cię, żeby go Magic wkręcił, albo Sylwia . To byłoby sympatyczne. Poza tym Szymon jest rewelacyjnym człowiekiem. Dużo bardziej inteligentnym niż ten cały Wojewódzki.
Absolutnie popieram. Bylby ciekawy program :) Trzeba bedzie do Szymona napisac :lol: :P
ja-kaś - 2005-02-26, 20:45

a$artana napisał/a:

Cytat:
na normalnym, wolnym rynku np w stanach nie miałby żadnych szans.

mysle ze wrecz przeciwnie :lol:

A ja myślę inaczej :rotfl: hehe. Po pierwsze tempo leży w programie Kuby, więc już na początku program nie miałby szans. Po drugie tylko na niego popatrz :P Wiem są różne gusta, ale bez przesady hehe :lol: Może u kogoś wzbudzać uczucia macierzyńskie, ale facet z niego żaden :D

Adam - 2005-02-27, 03:43

Sądzę, że jeśli Kuba zaprosiłby Glacę, a G przyjąłby jego zaproszenie, to chyba nie wyjeżdżałby do Glacy z takimi tekstami jak np. do Dody (jak wcześniej wspomniał Zwierzak). Sądzę, że rozmowa potoczyła by się naprawde na poziomie tak jak ostatnio było to z Kukizem, choć było widać, że w niektorych momentach Kuba, wręcz kipiał i nie mógł się już powstrzymać, żeby nie powiedzieć czegoś "śmiesznego". Chętnie bym zobaczył Glacę u Kuby :) .
KaSiaaaa - 2005-02-27, 10:34

Wiecie co sobie wlasnie pomyslalam...Kuba zapraszajac gosci, szuka informacji o nim z wielu zrodel. Na pewno zajrzalby na strone SN, pozniej na forum i poczyta sobie nasze za i przeciw wystapienia Glacy w programie :]
longas - 2005-02-27, 11:10

kaś- GOŚĆ napisał/a:

no tak, pozniej fajnie bylo by zobaczyc Glace, w Pytaniu Na Śniadanie, w odcinku specjalnym Familiady, razem z Krawczykiem, Kozidrak i Cugowskim w jednej drużynie....a na koniec w Modnej Modzie, gdzie Glaca zmienia swoj image :]

westa - 2005-02-27, 11:11

Ja polecam niedowiarkom obejrzenie odcinka jak byl Peter z Vadera - rzeczowa rozowa, bardzo ciekawy wywiad pokazujacy prawdziwa istote grania takiej muzyki, takiego przekazu.

Sciagajta ludki osiolkiem :P

ed2k://|file|Kuba.Wojewodzki.-.Vader.avi|104251392|603B8855A354FDC34B40A1E5326DCEE9|/

Sweet - 2005-02-27, 11:12

KaSiaaaa napisał/a:
Wiecie co sobie wlasnie pomyslalam...Kuba zapraszajac gosci, szuka informacji o nim z wielu zrodel. Na pewno zajrzalby na strone SN, pozniej na forum i poczyta sobie nasze za i przeciw wystapienia Glacy w programie :]

I dobrze hehehe :lol: :lol: :lol: :twisted:

Furia - 2005-02-27, 12:40

KaSiaaaa napisał/a:

no to ze szuka w ten sposób informacji to wiadomo, ale wątpie że dotarłby aż tu, chodź kto go tam wie :)

Mi - 2005-02-27, 12:49

Kagome napisał/a:
KaSiaaaa napisał/a:

no to ze szuka w ten sposób informacji to wiadomo, ale wątpie że dotarłby aż tu, chodź kto go tam wie :)

to akurat zadna sztuka - wystarczy wejsc na strone SN i klknac na link do forum :P

Furia - 2005-02-27, 12:53

Mi czepiasz sie kobieto ;) :P :D
Adam - 2005-02-27, 15:00

westa napisał/a:
Ja polecam niedowiarkom obejrzenie odcinka jak byl Peter z Vadera - rzeczowa rozowa, bardzo ciekawy wywiad pokazujacy prawdziwa istote grania takiej muzyki, takiego przekazu.

Sciagajta ludki osiolkiem :P

ed2k://|file|Kuba.Wojewodzki.-.Vader.avi|104251392|603B8855A354FDC34B40A1E5326DCEE9|/

Link nie działa :/

westa - 2005-02-27, 16:25

NoX napisał/a:

Masz emula zainstalowanego? :> Jesli nie to jest oczywiste ze nie dziala :)

ja-kaś - 2005-02-27, 17:25

longas napisał/a:
kaś- GOŚĆ napisał/a:

no tak, pozniej fajnie bylo by zobaczyc Glace, w Pytaniu Na Śniadanie, w odcinku specjalnym Familiady, razem z Krawczykiem, Kozidrak i Cugowskim w jednej drużynie....a na koniec w Modnej Modzie, gdzie Glaca zmienia swoj image :]

Nie przesadzaj :P Życzę Glacy jak najlepiej i nie chce widzieć jak jakiś byle Wojewódzki się do niego dopierdala, to tyle. Ale decyzja należy do niego i Sylwii, więc i tak nic mi do tego. Tak sobie gadam, bo mi się nudzi, :P To rozmawiajcie sobie dalej dzieci i tak ani ja ani wy nie mamy na to żadnego wpływu. Możemy tak gadać do usranej śmierci. Cieszę się, że mogłam wyrazić swoje zdanie na temat Kuby, bo ten człowiek mi wybnitnie nie podchodzi. Nara :rotfl:

Adam - 2005-02-27, 19:09

westa napisał/a:
NoX napisał/a:

Masz emula zainstalowanego? :> Jesli nie to jest oczywiste ze nie dziala :)

Osz ku*** dopiero zauważyłem, że brat mi skasował eMule :/ lipa :/

longas - 2005-02-27, 19:37

to na czym ty wczesniej link sprawdzałes, skoro dopiero teraz sie zczaiłes ze nie masz osła ?
Adam - 2005-02-28, 01:23

longas napisał/a:
to na czym ty wczesniej link sprawdzałes, skoro dopiero teraz sie zczaiłes ze nie masz osła ?

Po prostu kliknąłem nań xD

KAPSYDA - 2005-03-01, 13:46

Amat3uR napisał/a:
Lubię Wojewódzkiego, ale obawiam się, że lepiej będzie dla Glacy, jak się tam nie zjawi. On zbyt wiele bierze na poważnie i w sumie Kuba by go urobił jak chciał.

Amat3uR- w pewnym sensie masz rację. kuba voo (czy jak tam sie podobnie do tego zwie) już raz wykiwał pewien kontrowersyjny (dla większości z was) zespół (nie pisze o kogo chodzi, bo sie zacznie...). i wykiwał go całkiem nie- słu-sznie. szanowny k. ma przewage także autorsko-montaż., a z tego może wyjść dziwna historia. i jeszcze jedno: byc może sylwia lubi kontry i jest w stanie na nie odpowiedzieć; ogólnie ataki ode., ale czy lubi je glaca? może wyda się głupie to pytanie, typowo głupawe zwa. na cał. progres (generalnie chodzi mi o formę) itp. itd.... jesli glaca odwiedzi wojewódzkiego to będzie ciekawie, przekonamy sie po prostu jak... i komu (i czy w ogóle) wyjdzie to na zdrowie..ho...

Boże, co sie porobiło????????????????????????????????????????????
drogi lolku2 zrób porządek jeśli możesz, wywalając mi 1 niepotrzebna wypowiedź (powt.)...

juz jest dobrze - Mi

Gloria - 2005-03-01, 13:50

stworzmy swoj wlasny program " Noise Nation wkreca" :lol: naszymi ofiarami stana sie wszyscy z SN Na dzien dobry proponuje wkrecic np Glace ma ktos pomysl w jaki sposob?
zawsze mialam ochote na zabawe z kamera
:twisted:

a$artana - 2005-03-01, 13:58

jesli juz to NoiserClub wkreca :lol:
KAPSYDA - 2005-03-01, 14:03

z kamera nie bedzie problemu... tylko pomysł, tzw 'patent', zeby nie dostac za to...etc...
marian - 2005-03-01, 14:09

Filmiki te mozna potem zamiescic jako extra dodatki w NC moze pd tytulem zobacz wkrecony zespol czy jakos tak. Pomysl jest dobry :)
Mi - 2005-03-01, 14:13

:lol: :lol: :lol: :lol: oj, pomysly do wkrecenia by sie znalazly :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Gloria - 2005-03-01, 14:13

a dziekuje bardzo ;)
ale jesli bedziemy dyskutowac o tym na forum to istnieje ryzyko ze dotrze to do naszych potencjalnych ofiar :twisted: i tutaj robi sie kicha z pomyslu Trzeba cos wykombinowac ale ciiiiiiiiiii

Darth Kion - 2005-03-01, 15:28

Ja z jednej strony chcialbym zobacyzc Glace u Wojewodzkiego, bo cze mu nie? A z drugiej tez mam pewne obawy, zreszta jesli ta rozmowa byla by o czyms ciekawym to bardzo prosze. Zobaczymy jak to wyjdzie

POMYSL wkrecania pobieram i konspiracje takze :hihi:

Adam - 2005-03-01, 22:21

Ale ludzie robicie OT :P
mala.cl - 2005-03-02, 00:40

Wole dalej oglądać Kostka w "Lekkiej Jeździe Mazurka i Zalewskiego", niż Glace u Wojewódzkiego.
Sweet - 2005-03-03, 09:13

Zgadzam sie z przedmoowczynia :twisted:
marian - 2005-03-03, 14:47

Fakt Kuba czasem przesadza... Wiec nie wiadomo jakby rozmowa z G.wygladala.... 13 ma byc wywiad z gorniakowa, ciekawe jak sie zachowa Qba :|
westa - 2005-03-03, 15:04

marian napisał/a:
13 ma byc wywiad z gorniakowa, ciekawe jak sie zachowa Qba :|

Znowu? :lol: Ciekawe co tym razem pokaze? cycki? :rotfl:

Sweet - 2005-03-03, 19:10

Tej zwarzaj sobie :| ....Moze "inaczej" zaspiewała ,zniekształciła hymn ale to nie powood by sobie z niej jaja robic ...Uwarzaj bo mozesz sie rozczarowac :P ...Kubus madrego udaje ...ale w głebi ducha moim zdaniem taki nie jest :twisted: :| .......
marian - 2005-03-03, 19:44

Sweet napisał/a:
Tej zwarzaj sobie :| ....Moze "inaczej" zaspiewała ,zniekształciła hymn ale to nie powood by sobie z niej jaja robic ...Uwarzaj bo mozesz sie rozczarowac :P ...Kubus madrego udaje ...ale w głebi ducha moim zdaniem taki nie jest :twisted: :| .......
Absolutnie popieram twa wypowiedz. Sadze ze to ona moze tak Qbe zgasic ze to on chyba cos pokaze(o ile bedzie na silach)
Mi - 2005-03-03, 20:29

westa napisał/a:
marian napisał/a:

nie musi, ma glos....

Furia - 2005-03-03, 23:03

westa napisał/a:
marian napisał/a:

błahahahaha już się nie moge doczekać :twisted: :!: :D

zwierzak - 2005-03-04, 14:04

Sweet mylisz sie co do Kuby. Wystarczy poczytac chociazby jego felietony, zeby sie przekonac, ze to na prawde inteligentny facet.
Furia - 2005-03-04, 15:51

zgadzam się z zwierzakiem, inteligętny i błyskotliwy, brzydki ale czasem chamowaty, chodz moim zdaniem ostatnio juz nie jest taki zły :)
Wojewudzkiego słucham tez bardzo często rano w radiu 94 (ma program razem z Figurskim)

mala.cl - 2005-03-05, 16:35

Doszłam do wniosku, że z miłą chęcią zobaczyłabym Glace w Nakręconej Nocy :>
KaSiaaaa - 2005-03-13, 22:16

Wiem, ze temat dotyczy innej osoby, ale przypomne...dzis o 22:30 na Polsacie w programie Kuby Wojewodzkiego gosciem jest Edyta Gorniak...moze kogos to zainteresuje :)
Gidzus - 2005-03-13, 22:30

Edyta przytyła 26 kilo w czasie ciąży - to widać.

Nie zapraszać Glacy do powiatowego, jeszcze przytyje nam bidula 26 kilo.

Pozdrawiam.

KaSiaaaa - 2005-03-13, 23:22

Hmm dziwne podejscie,ale coz...

Swietny program! Fajnie byloby zobaczyc Glace w programie K.Wojewodzkiego :)

Adam - 2005-03-14, 01:09

Gidzus napisał/a:
Edyta przytyła 26 kilo w czasie ciąży - to widać.

Rzeczywiście dziwne podejście.

A program był świetny. Jeden z najlepszych odcinkow chyba :)

zwierzak - 2005-03-14, 06:55

Czy taki swietny to nie wiem. Na pewno byl na poziomie. Ale widzialem duzo odcinkow ktore byly sto razy lepsze.
Gidzus - 2005-03-14, 11:04

Niestety jest chyba więcej odcinków słabszych niż lepszych - a ostatnio staje się to wręcz regułą.
Najczęściej nic nowego o zaproszonym gościu sie nie dowiadujemy, ot znów medialny piknik w Polsacie.

Zamiast odcinka z boską Edytką wolałem obejrzeć "Prezent" Łukasza Wylężałka w tym samym czasie na 2TVP.

Pozdrawiam.

Adam - 2005-03-14, 13:03

zwierzak napisał/a:
Czy taki swietny to nie wiem. Na pewno byl na poziomie. Ale widzialem duzo odcinkow ktore byly sto razy lepsze.

No może przesadziłem, ale byłem fajny :] Ale odcinek z Tytusem i tak wymiata :]

Sweet - 2005-03-14, 13:30

Wczoraj sie nudziłam i obejzałam Wojewudzkiego bo była u niego Edytka HO no ...Wiecie to nie oto chodzi czy chcemy czy niechcemy widziec tam Glace ...Ja jestem ciekawa czy on siebie tam widzi HO !??? :twisted:
Pozdrawiam

Gloria - 2005-03-14, 16:50

Sweet napisał/a:
Ja jestem ciekawa czy on siebie tam widzi HO !??? :twisted:
Pozdrawiam

szkoda ze juz nie udzielaja sie na forum :( moglibysmy poznac np zdanie Piotrka na ten i inne tematy ale nie dziwie sie ze nie mieszaja sie skoro byli atakowani na wlasny forum!

PePe - 2005-03-14, 19:04

Od mojego ostatniego posta sporo padło tu argumentów za i przeciw, ciekawych i mniej ciekawych komentarzy. Ktoś napisał: może Qba trafi na tę stronkę (forum) i przeczyta te teksty. Ja to widzę tak - jak zobaczy, to bedzie chciał Piotra w programie. WHY? Bo skoro tutaj tyle kontrowersji i ciekawości to wzbudza, to pewnie i na szerszym polu ludzie sie zainteresują.
Bądźmy świadomi tego, że SN wcale nie jest wielką gwiazdą w Polsce i nie każdy Kowalski go zna (a taką Górniak to zna pewnie 95% kowalskich - reszta nie ma telewizora, nie czyta brukowców lub po prostu jest po prostu oporna na media). Wystarczy taka reklamówka: koleś z bródką, w kolorowych ciuchach, czerwony czerep (czytaj wlosy ;-) ), z kobiętą o długaśnych blond wlosach (chyba że coś się zmieniło w tej kwestii - moge nie wiedzieć :P ), ciemne okularki, mówiący jakiś mocno kontrowersyjny tekst lub godzący w uczucia ortodoksyjnego polskiego katolika, chociaż niekoniecznie tak mailo być. Czy trzeba coś więcej by przyciągnąć publikę do telewizora? Pare razy już widziałem takie reklamy. Ludzie lecą do tego jak muchy do... lepu.
Co do samego Kubusia - może w poprzednim poście przesadziłem. Nie chcialem powiedzieć, że ten gość to *&@#%$, ^&%#@&% i jeszcze &^%#@^%. Jak dla mnie robi z siebie czubka i ze swoich gości to samo bo ludzie oglądają tę mielonkę, a kasa z reklam leci... A jak program jest oglądany, reklamki zarabiaja to i nasz Kubuś stara się bardziej (czysta ekonomia). Dlatego twierdzę, że naprawde poważne osoby powinny omijać ten program. Raz już widzialem program Kuby Wojewódzkiego z jakimś politykiem... dość znany ale nie pamiętam teraz, który to był. Były rozmowy na poziomie, ale i Kuba nie obył się bez bycia "głupiomądrym" (jak to mawiał mój matemtyk :D Piękne to były czasy :roll: ). Wg mnie jeśli rozmawiamy poważnie to do końca. A kończenie wątku czymś co spowoduje salwy śmiechu raczej nie wpłynie na wyciaganie przez ludzi jakiegoś wniosku, a raczej pomyśla: no tak, mają chłopaki racje... ale ten dowcip był super.
Efekt: żart ważniejszy niż konkluzja.
Fin

westa - 2005-03-14, 19:16

Ale Kuba to program rozrywkowy, a nie publicystyczny. Puenty jesli sa trafne, a zarazem smieszne - czemu nie ;)
PePe - 2005-03-18, 20:42

westa napisał/a:
Ale Kuba to program rozrywkowy, a nie publicystyczny. Puenty jesli sa trafne, a zarazem smieszne - czemu nie ;)

Stawiam więc pytanie: dlaczego wszyscy liczymy na rozmowę o czymś ważnym i bez ośmieszania???
Pozostaje jeszcze kwestia rozrywki, ale na poziomie...

Justyśka - 2005-03-19, 01:43

Łojeju :) to by było.Glaca u tego debila? Czarno to widze.........
Furia - 2005-03-19, 04:05

Justyśka napisał/a:

mozna nie pochwalac zachowana Wojewudzikiego ale moim skromnym zdaniem facet nie jest debilem... :]

Mi - 2005-03-19, 10:34

Justyśka napisał/a:

bardzo grzeczmie prosze nie obrazac nikogo na forum...
dziekuje... :evil:

zwierzak - 2005-03-19, 11:33

To fakt. Wojewodzkiego mozna nazwac chamem, ale na pewno nie debilem.
Adam - 2005-03-19, 12:13

Każdy ma prawo do swojego zdania, ale jak dla mnie to, że Wojewódzki potrafi z niektorych zrobić debili to nie znaczy, że on sam nim jest :D :hihi: :]
zwierzak - 2005-03-19, 16:05

Ale ciezko jest zrobic debila z kogos, kto jest inteligentny.
wiktor - 2005-03-22, 19:26

kiedyś chyba był bo coś mi kumpel mówił ale nie mam do niego pełnej wiarygodności po tych jego małych kłamstewkach. ale oglądam co tydzień kube bo jest to niezla dawka humoru. chociaz przyznaje że czeęto mnie wkurza bo niedaje dokonczyc zdania swoim gosciom. czesto mowi cos smiesznego jednak nieraz jak cos palnie bezsensownego to mi go aż żal... ale czemu nie? Glaca u niego. spox. może być. głosuje!!!
Gloria - 2005-03-30, 21:14

Mysle ze zapominacie o tym ze Kuba pracuje w programach rozrywkowych i naklada w kazdym programie maske nie sadze aby byl taki przez 24 godziny na dobe Pamietajcie ze to moze byc tylko rola inteligetnego klawna z cietym jezykiem Rola grana na potrzeby programu Sadze ze mozemy ogolnie zjechac ( jesli juz) koncepcje programu bo wydaje mi sie ze on porostu taki ma byc za to mu placa i kropka :)
Collien - 2005-03-31, 21:34

O ile Glaca jest na tyle cool by sie postawic i nie dac zrobic z siebie idioty to ok, niech leci XD
_M_W_ - 2005-03-31, 22:13

tak, Glaca, zes...aj się, a nie daj się :P
Adam - 2005-04-02, 19:55

Collien napisał/a:
O ile Glaca jest na tyle cool by sie postawic i nie dac zrobic z siebie idioty to ok, niech leci XD

Sądzę, że dałby se radę ;)

uzi - 2005-04-06, 23:25

oczywiście niech kuba sprubuje swych sił z Glacą, nie wiem tylko czy dorówna mu intelektualnie :>
zwierzak - 2005-04-07, 00:46

Nie ma to jak gloryfikowanie Glacy. Szczerze mowiac to mysle ze spokojnie mu dorowna.
Sweet - 2005-04-09, 20:30

NNNNNNNNNNNNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!!!!! :twisted:
Gloria - 2005-04-20, 14:31

troche bezcelowa sa te spory bo narazie nic nie widomo oficjalnie o zaproszeniu Glacy do udzialu w programia , moglibysmy ciagnac ten temat w nieskaczonosc a Glaca moze wogule nie byc zaproszony :lol:
KaSiaaaa - 2005-04-20, 14:49

Aaaaaa Mi !!!!! Ale z nas sieroty!!!! Moglas w swoim wywiadzie zadac pytanie, czy Glaca wzialby udzial w takim programie!!! ...
Gloria - 2005-04-20, 16:03

o jak najbardziej!! no coz jak bedziesz miec okazje to poprosu zapytaj i napisz na forum
Mi - 2005-04-20, 19:08

jak mi ktos w sobote przypomni to zapytam...
E.v.E. - 2005-04-20, 22:04

Jak bede,postaram sie przypomniec :D
Moim zdaniem Glaca powinien wystapic u Kuby.W koncu jak ktos jest inteligentny,to z tego programu wyjdzie obronna reka.A Glaca,z tego co wiem,inteligencji troche :P ma.Wiec sadze,ze powinien-byloby ciekawie,i kto wie,moze nareszcie ktos sprowadzilby Kube do parteru :hihi:

Adam - 2005-04-20, 23:15

Sądzę, że bylby to podobny program do tego z kukizem jesli chodzi o powagę Kuby ;)
Gloria - 2005-04-28, 10:15

a buu z Kukizem nie widzialam zaluje :/
no jakie nowinki panno Mi?pytalas?

KaSiaaaa - 2005-04-28, 16:46

Qrcze no! Przypomnialo mi sie w Bialej Podlaskiej,ze mialam przypomniec o tym Mi. Ale siedzialam akurat przy stoliku i saczylam cole, a Mi gdzies zniknela. No i tak na nia czekalam, az zapomnialam jej przypomniec o pytaniu hehe :lol:
Mi sierota pewnie tez zapomniala. Dzis powinna zjawic sie na forum, wiec trzeba ja zapytac ;)

jenny89 - 2005-04-28, 19:05

Chciałabym zobaczyć taki program z udziałem Glacy. Jestem na tak! :hihi:
Sweet - 2005-04-29, 18:31

Mi pojechała do vatera wiec szybko na necie jej nie bedzie heheh aj wy sieroty :P :P :P ... heheh
Mi - 2005-05-05, 11:04

jusz jestem :P
zapomnialam :(

nutella889 - 2005-07-31, 20:54

To by bylo cos ciekawego zobaczyc Glace - czlowieka który ma dobrze poukladane w glowie u Kuby W. - który jest bardzo ciekawa postacia
IVI4n!aK - 2005-10-31, 18:06

ja jestem za
anika - 2005-11-02, 23:26

nie lubie kuby
drażni mnie jego sfrustrowana mądrość
ostatnio nawet taka troche wymuszona :P

sweet noise to MUZYKA

zwierzak - 2005-11-02, 23:33

anika napisał/a:

sweet noise to MUZYKA

A co to ma wspolnego z tematem?

Gloria - 2005-11-03, 02:14

A ja sadze ze ten temat to klapa bo Glacy jak nie bylo tak nie ma u Kuby na dywaniku a watek ciagnie sie od lutego :]
Adam - 2005-11-03, 02:44

podyskutować zawsze można, kto wie, może Glaca jeszcze zagości u Kuby ;)
anika - 2005-11-06, 11:08

widze że zwierzak lubi sie czepiać
:P

Moniczka - 2005-11-06, 12:52

anika napisał/a:
widze że zwierzak lubi sie czepiać
:P

oj nawet nie wiesz jak bardzo :P :P :twisted: :twisted:

Mi - 2005-11-07, 08:31

zaraz ja sie czepie offtopa :]
olusnz - 2005-11-10, 09:27

a kuba ma jeszcze swój program?
zwierzak - 2005-11-10, 10:23

Z tego co widzialem to ma. Tylko chyba na wakacje byla jakas przerwa.
anika - 2005-11-10, 15:45
Temat postu: eh
dzieki za wsparcie Moniczko :]
pietrucha - 2005-12-07, 14:48

hahahaha :rotfl: dooobry dobry temat no boki zrywać :rotfl:
Soul - 2006-01-02, 20:05

Ja bym nigdy sie nie pojawil u wojewodzkiego. Chyba, zeby go zgnoic. ale po pierwsze, nie wiem czy by mi sie to udalo, a po drugie, co to za prymitywny powod?

Kuba zarabia na obrazaniu ludzi. To gorsze niz prostytucja - one sprzedaja siebie, ale nie innych. Jak ktos kube obraza w programie to tym lepiej dla niego - zwieksza ogladalnosc.

Ja uwazam, ze on sie sprzedal. I sprzedaje innych. Nie wiem, o czym Glaca mialby z nim rozmawiac.

Collien - 2006-01-02, 21:03

Właśnie o sprzedaaniu się może? :rotfl: :lol: :hihi:
tharfin - 2006-01-02, 22:25

Każdy musi się odpowiednio "sprzedać", żeby coś osiągnąć...
Glaca jest dość....zaangażowany w różne sprawy, więc sądze że tematów by im nie zabrakło...

Soul - 2006-01-02, 23:48

fakt :lol: moze o sprzedawaniu sie

chodzilo mi o to dlaczego w ogole mialby z nim gadac.

moze Glaca przyjdzie i bedzie tak
- Kuba - "witamy w programie"
- Glaca - wyszedl :D

zwierzak - 2006-01-03, 00:17

A dlaczego nie. Kuba moze i obraza ludzi, ale tylko tych co tak na prawde sa pustakami. Ogladam jego program czesto i wiele razy rozmowy byly bardzo kulturalne i do tego ciekawe. To jest tak jak juz w tym temacie pisalismy. Tak na prawde jak przychodzi do niego do programu inteligentna osoba to jest inteligentna rozmowa. Tak bylo np z Kukizem i z dwoma poslami, czyli panem Rokita i panem Tuskiem. Natomiast jak przychodzi jakas Mandaryna czy Doda to program jest jaki jest.
KaSiaaaa - 2006-01-03, 09:03

Zgadzam sie ze zwierzakiem.
Soul - 2006-01-03, 10:59

a ja nie :P

moje poczucie wyzszosci nie daje mi prawa do obrazania ludzi od ktorych to jestem niby madrzejszy. a juz na pewno nie do zarabiania na tym. tak uwazam.

i w dodatku robie mu reklame piszac o nim :lol:

z mojej strony, koniec. teraz znajde sobie jakis inny watek :D

Amat3uR - 2006-01-03, 11:38

Każdy, kto idzie do Wojewódzkiego, wie, że to prześmiewca i wie, czego może się spodziewać. I spójrzcie, jak wygląda program, kiedy jest tam Kondrat, Tyszkiewicz czy Materna. Ludzie na poziomie, więc i dyskusja na poziomie. Natomiast jak przychodzi Doda i Majdan, to Wojewódzki nie musiał nawet nic robić, sami zrobili z siebie półmózgów.
zwierzak - 2006-01-03, 16:26

Wlasnie o tym pisalem. Przeciez wszyscy w calej Polsce wiedza jaki on jest. I nikt ich nie zmusza, zeby przyszli do tego programu.
Swamprage - 2006-01-03, 18:02

Chcialbym taki programik zobaczyc, Kube ogladam czesto i moge stwierdzic ze jest bardzo dobrym hmm jak by ty powiedziec w swoim programie laczy cechy kabaretu i talk show o powaznych sprawach co wychodzi mu naprawde dobrze, co do obrazania innnych nigdy nie uzyl zadnych obrazliwych slow jedynie 'obrazac moze sposob dyskusji jaka toczy nasmiewajac sie z goscia, siebie i wielu innych :] wiec nie widze niczego zlego w jego zachowaniu
arass - 2006-01-03, 18:46

Najgorszym pomysłem to nie jest. Możliwe że człowiek dowiedział by się czegoś nowego choć zapewne kuba by zadawał pytania które już kiedyś były zadane ...
Kate - 2006-01-03, 23:52

Dziś już nie wiem czy to taki dobry pomysł bo Kuba się wypalił.
Spadła mu oglądalność. Stał się nudny. Nie zdziwiłabym się gdyby go zdjęli z anteny na zawsze a nie na jakieś ferie.
Niby tylko Doda i Mandaryna zrobily program na swój poziom? A co powiecie o Sistars? Myślałam, że będzie ciekawie a było naprawdę dennie, jedna z nich prawie wcale się nie odzywała, nic takiego nie powiedziały co by mnie przekonalo do nich... (osobiscie, bo muzyka jest ok; ale muzyk powinien też mieć jakąś osobowość żeby był wiarygodny).
Jasne, program z Kukizem i kilkoma innymi był dobry ale jak tak teraz na to patrzę to większosć była do niczego.
Trzeba szukać jakiegoś lepszego talkshowu i tyle. 8-)

zwierzak - 2006-01-04, 00:13

Doda i Mandaryna to byly tylko przyklady. Nie sposob wymienic wszystkich dobrych i wszystkich slabszych programow. Ale czy w te czy w druga strone to nie zawsze wina/zasluga Kuby ze taki jest program. W koncu duzo zalezy od osoby zaproszonej. I jesli ta nie jest zbyt inteligentna, to i program taki byc nei moze.
Kate - 2006-01-04, 09:33

Tak, masz rację, że nie sposób wymienić wszystkich (tylko czasem ludzie zauważają głupotę ładnych blondyneczek :roll: a innych nie).
Może to nie tylko wina Kuby ale powinien zadawać czasem sensowniejsze pytania (w końcu jest prowadzącym), ciągnąć za język, przygotować się do wszystkich ewentualnych wypadków, a on se przygotuje pare dowcipów i myśli, że zwiększy ogladalność bo jest komiczny. Wszystko się po jakimś czasie nudzi, zwłaszcza jeśli stoi się w miejscu a cały świat idzie do przodu.

zwierzak - 2006-01-04, 13:13

Dlatego co jakis czas zaprasza sensownych gosci z ktorymi dyskutuje na dosc ciekawe tematy.
Swamprage - 2006-01-04, 16:11

Kate napisał/a:
Dziś już nie wiem czy to taki dobry pomysł bo Kuba się wypalił.
Spadła mu oglądalność. Stał się nudny. Nie zdziwiłabym się gdyby go zdjęli z anteny na zawsze a nie na jakieś ferie.
Niby tylko Doda i Mandaryna zrobily program na swój poziom? A co powiecie o Sistars? Myślałam, że będzie ciekawie a było naprawdę dennie, jedna z nich prawie wcale się nie odzywała, nic takiego nie powiedziały co by mnie przekonalo do nich... (osobiscie, bo muzyka jest ok; ale muzyk powinien też mieć jakąś osobowość żeby był wiarygodny).
Jasne, program z Kukizem i kilkoma innymi był dobry ale jak tak teraz na to patrzę to większosć była do niczego.
Trzeba szukać jakiegoś lepszego talkshowu i tyle. 8-)

lepszego nima :P
ogladalem ten program z sistars i ta co sie nieodzywala wygladala jak najarana i miala wszystko w dupie :lol:

Gidzus - 2006-01-06, 01:07

Z założenia ma to być program rozrywkowy i przeznaczony dla szerszej (niezbyt wymagającej) publiczności. Z kilkoma wyjątkami to zawsze zapraszane są osoby popularne - a te nie zawsze muszą mieć coś ciekawego do powiedzenia. Jestem ciekawy jak wyglądłby programem z Lemem - ile osób ze stałej widowni Wojewódzkiego wyłączyło by odbiornik.
Co do Glacy w tym programie - myśle że rozmowa prowadzona byłaby po łebkach, Kuba liznął by coś o imagu zespołu, ekspresyjnych koncertach a przemilczane były teksty i muzyka. Chciałbym się mylić

Adam - 2006-01-06, 18:25

Eeee, ja sądzę, że właśnie Kuba poruszyłby kwestie dotyczącą tekstu....bardzo często je porusza, a co dopiero, by było gadania z Glacą, którego zespół słynie z kontrowersyjnych tekstów ;)
Kate - 2006-01-17, 18:30

NoX napisał/a:
Eeee, ja sądzę, że właśnie Kuba poruszyłby kwestie dotyczącą tekstu....bardzo często je porusza, a co dopiero, by było gadania z Glacą, którego zespół słynie z kontrowersyjnych tekstów ;)

Pewnie i by poruszył ale być może tylko powierzchownie.

zwierzak - 2006-01-17, 19:47

Ale nie mozesz byc tego pewna.
Kate - 2006-01-17, 20:09

dlatego napisałam "być może" ;)
ATB - 2006-05-01, 14:59

Chetnie bym zobaczył jak glaca się zachowa przy debilu na fecie . Pewnie by był normalny ..ale i tak było by to ciekawe ;)
dolor - 2006-06-17, 19:13
Temat postu: Czy chcecie zobaczyć Glacę u Kuby Wojewódzkiego?
Pewnie, że tak - chcemy Glace u Wojewódzkiego :!: Moim zdaniem to będzie rozmowa na poziomie, bo gość narzuci jej taki ton ;)
longas - 2006-06-17, 19:26

to musimy poczekac co najmniej do jesieni :]
Mi - 2006-06-17, 20:52

BTW czy to prawda ze jutro Nergal ma byc u Kuby??
longas - 2006-06-17, 21:31

tak
Momus - 2006-06-17, 22:40

wypadałoby obejrzeć...
thekoral - 2006-06-18, 13:43

hehe Nergal :) :) już tacie powiedziałem żeby nawet nie liczył na to swoje " NIE DO WIARY" hehe...
ciekawe czy zagrają pod koniec show... ;d

westa - 2006-06-18, 18:00

Watpliwe, zbyt ekstremalna muza jak na tv, ale milo by bylo sie zaskoczyc ;)
longas - 2006-06-18, 18:07

zagra farba
czarnuch - 2006-06-18, 23:56

:) baaaardzo ciekawy występ Nergala, właściwie jedynym mocno wkurwiającym elementem programu był wojewódzki i jego antystereotypowe "palenie c(k)otów". Ogólnie :D
_SaNa_ - 2006-08-24, 22:20

Boże..wszedzie tylko nie tam. :shock: Wg. mnie Wojewódzki to idiota i poprosztu szkoda Glacy ;)
Małgosia - 2006-08-28, 14:42

No faktycznie, Wojewódzki jest.... hmmm... dziwny :/ , ale jeżeli Glaca by jednak przyjął zaproszenie, to mogłoby być ciekawie :D .... Co do obecnej sytuacji w kraju napewno by się zgodzili. :roll:
Agasus - 2006-08-28, 21:12

Moim skromnym zdaniem Glaca jakby miał zaproszenie od Kuby to powinien je przyjąć. Ten program jest niejako symbolem tego, że czym się jest głupszym tym bardziej nadaje się do TV (uważam że nie słusznie). Jakby Glaca tam wystąpił dałby do zrozumienia że ma gdzieś takie głupie steoretypy. A pozatym nie ważne gdzie się występuje, ważne aby nawet w ekstremalnie cukierkowych warunkach pozostać sobą. Nie mam wątpliwości że Glaca by sobą pozostał.
Pam44 - 2006-08-28, 22:03

A czy Glaca dostał takie zaproszenie?
Czy to jest kolejny temat z cyklu co by było gdyby :-P Pozatym nawet jak dostanie zaproszenie to chyba nie my będziemy podejmowac decyzje czy przyjmie czy nie :>

zwierzak - 2006-08-29, 00:06

To jest zdecydowanie temat co by bylo gdyby. Wiec tak na prawde niezbyt sensowny. Nie mowiac juz o tym, ze chyba wszystko zostalo juz powiedziane :]
olusnz - 2006-08-29, 18:23

to czemu go nie zamkniesz? :?: ;)