Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

Sweet Noise - Klip: Płomień Życia

kaawon - 2010-09-09, 23:02
Temat postu: Klip: Płomień Życia
Witam wszystkich . Od dawna poszukuje teledysku SN - Płomień życia. Czy da rade go jeszcze zdobyć ? na fanowskiej stronie link nie działa , a bardzo mi zależy na tym klipie :(
longas - 2010-09-09, 23:25

z klipami z konca wieku jest problem....polskich wersji nie mam i w ogole ich nigdy nie było w formatach avi czy mpg....

mam klipy z kw w wersjach angielskich.....

alkanet - 2010-09-10, 12:12

ja z tego co pamiętam gdzieś mam ten klip ale jeszcze zobacze
Momus - 2010-09-10, 18:50

Długo poszukiwałem tego klipu ale nigdy go nie znalazłem. Mam tylko flame of life. Aczkolwiek wydaje mi się, że kilka lat temu widziałem go w jakieś stacji muzycznej. Stare czasy...
longas - 2010-09-10, 19:28

klip istnieje w wersji polskiej, tylko nigdy nie był wrzucony na net w formacie avi, mpg czy wmv....ja przynajmniej nigdy na niego nie trafiłem
PePe - 2010-09-10, 20:15

cholera, nie wiem czy ja w swoich zbiorach gdzieś go nie mam; być może uda się go wygrzebać, ale to trzeba otworzyć szafę, przeszukać kilkadziesiąt(set?) płyt, znaleźć te sygnowane napisem "SN", a potem przejrzeć zawartość... muszę znaleźć czas. może jutro. póki co pracuję po 10-12h dziennie i nie mam czasu; miałem te klipy z KW w formacie mov lub rm (raczej rm) i właśnie nie wiem czy był tam flame czy płomień - poszukam;
Przemek - 2010-09-10, 20:55

Ja mam ten klip w formacie .rm. Całe 1,02 MB. :lol:
Małgosia - 2010-09-10, 22:25

PePe napisał/a:
cholera, nie wiem czy ja w swoich zbiorach gdzieś go nie mam; być może uda się go wygrzebać, ale to trzeba otworzyć szafę, przeszukać kilkadziesiąt(set?) płyt, znaleźć te sygnowane napisem "SN", a potem przejrzeć zawartość... muszę znaleźć czas. może jutro. póki co pracuję po 10-12h dziennie i nie mam czasu; miałem te klipy z KW w formacie mov lub rm (raczej rm) i właśnie nie wiem czy był tam flame czy płomień - poszukam;

Szybciej będzie jak wyślesz mi te płyty kurierem :-P
Ja chyba nigdy nie widziałam tego klipu :(

Soul - 2010-09-10, 23:52

Przemek napisał/a:
Ja mam ten klip w formacie .rm. Całe 1,02 MB. :lol:

To wrzuć na jakiś megaupload czy coś. Pośmiejemy się z jakości :]

Momus - 2010-09-11, 06:24

Widziałem kiedyś wersję .rm - Skrajna bieda i pikseloza. ;/
kaawon - 2010-09-12, 12:06

Płomień życia leciał UWAGA na Vivie Polska , jeszcze to pamiętam : )
Jeżeli ktoś ma Flame Of Life, to też bym prosił , bo google nic mi nie znalazło :(

Matek - 2010-09-12, 12:23

Hahaha, Pamiętam jak Slipknot - Duality, nie tak dawno temu zajmowało niezłą notę, na sobotniej liście przebojów na Vivie :) Fajne czasy, ale wtedy co się nie włączyło tv, to leciał jakiś nu-metal, więc norma ... :) Teraz, zobaczyć nawet KoRna byłoby nieźle w takiej telewizji :P
alkanet - 2010-09-12, 12:33

Flame Of Life to mam napewno :)
longas - 2010-09-12, 12:51

kaawon napisał/a:
Płomień życia leciał UWAGA na Vivie Polska , jeszcze to pamiętam : )

no nie wiem czy to był płomien zycia.....w vivie leciał flame of life podpisany jako płomien zycia....tekst piosenki był po angielsku

kaawon - 2010-09-12, 14:24

@longas być może , to było dawno ;d
@Matek jeżeli chodzi o Korna i podobne takie zespoły , to na Rebel TV możesz sobie ogladać te perełki ;)

wiem tyle, dawniej w takich telewizjach jak mtv, czy viva polska leciało dużo cięższych kawałków czy to SN czy inny zespół metalowy, teraz polskie telewizje zdominowała muzyka DANCE sweet techno :)

to wrzućcie gdzieś Flame of life , dzięki z góry!

Didier z Rivii - 2010-09-26, 19:20

http://rapidshare.com/fil...ame_Of_Life.avi
dana - 2010-09-27, 22:51

:oops:

dzięki