Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

Sweet Noise - Odpowiedzi na "trudne" pytania .

Toksyczna - 2009-07-03, 14:50
Temat postu: Odpowiedzi na "trudne" pytania .
Witajcie;)
Sweet Noise słucham od niedawna i mam kilka pytań na które do tej pory nie znalazłam odpowiedzi. Mam nadzieje, że wy pomożecie mi w zaspokojeniu mojej ciekawości.

Pytanie 1. Gdzie jest Glaca??
Pytanie 2. Byłam zaskoczona jak przeczytałam o tym w biografii. Glaca ma żonę?
Nie spotkałam się jeszcze z jego rodzinnym zdjęciem. Może ktoś z was takowe posiada?

Może pytania wydadzą się wam głupie ale jak na razie tylko to mnie dręczy.

Toksyczna - 2009-07-03, 14:59

Ychy prawdopodobnie hasa po USA;)

No proszę. Nie mogę nigdzie znaleźć zdjęć jego z żona czy córką.

Dziękuje Ci za odpowiedzi.

A co się dzieje z Tomkiem Osińskim?

eN - 2009-07-03, 16:07

Toksyczna napisał/a:

No proszę. Nie mogę nigdzie znaleźć zdjęć jego z żona czy córką.

swojego czasu była nawet sesja zdjęciowa, bodajże do Gali. jeśli mnie pamięć nie myli, to gdzieś na oficjalnej stronie jeszcze znajdziesz jakieś foty ;) tylko jakie to ma znaczenie?

Małgosia - 2009-07-03, 16:13

Żoną Glacy jest Sylwia Lato ogarniająca od lat sprawy SN.
Córka ma na imię Sara. Ile ma lat? Hmm.. Jakieś 10?

Gdzie podziewa się Magik nie wiadomo, chodziły słuchy że na Wyspach na zmywaku :P
Aczkolwiek o dokonaniach muzycznych od dłuugiego czasu nie słychać.

Edit.
Tak eN ma rację ;) sweetnoise org, w zakładce zdjęcia, ostatnia pozycja "Sesja zdjęciowa dla magazynu Gala" ;)

X - 2009-07-03, 16:18
Temat postu: Re: Odpowiedzi na "trudne" pytania .
Toksyczna napisał/a:
. Glaca ma żonę?
.

a na ,,pudelku" nie napisali? ;)

Toksyczna - 2009-07-03, 20:01

Dziękuję za dopowiedzi. A po co mi to? Z czystej ciekawośći;)

To się Magic wybił;)

"a na ,,pudelku" nie napisali? "
(nie wiem gdzie jest opcja "cytowanie czy jakoś tak;)

słucham?

PePe - 2009-07-04, 09:26

już tłumaczę - opcja cytuj jest w prawym górnym rogu każdego posta, a X obdarzył Cię całkiem sporą dawką ironii, za którą zdobywa +5 do many - high five X 8)
newsów towarzyskich, raczej tu nie szukaj, bo się tym nie zajmujemy; ba - my nawet Sweet Noise się nie zajmujemy :D to forum to burdel, kurestwo i rozpusta - witamy serdecznie :)

westa - 2009-07-04, 13:19

PePe napisał/a:
to forum to burdel, kurestwo i rozpusta - witamy serdecznie :)

w skrocie - panuje tu po prostu rodzinna atmosfera :hihi:

PePe - 2009-07-04, 13:31

to ja chyba nie chcę wiedzieć, z jakiej Ty rodziny pochodzisz :P

moja rodzina jest grzeczna... dopieor ja jestem zepsutym ziarnem - dlatego znalazlaem się tutaj :twisted:

Toksyczna - 2009-07-04, 16:00

PePe napisał/a:
już tłumaczę - opcja cytuj jest w prawym górnym rogu każdego posta, a X obdarzył Cię całkiem sporą dawką ironii, za którą zdobywa +5 do many - high five X 8)
newsów towarzyskich, raczej tu nie szukaj, bo się tym nie zajmujemy; ba - my nawet Sweet Noise się nie zajmujemy :D to forum to burdel, kurestwo i rozpusta - witamy serdecznie :)

Ach jest:D Dziękuję bardo;) Ychy znaczy się X ma na forum role "gnojenia" nowych użytkowników;) Spokojnie;) Z tego co widzę i tak panuje tu lepsza atmosfera jak na mansonpl.com.

Znalazłam wczoraj zdjęcia glacy z żoną dzięki za wskazówki.

a co do ironii to wstyd się przyznać ale nie zrozumiałam.

X - 2009-07-04, 16:36

Toksyczna napisał/a:
Ychy znaczy się X ma na forum role "gnojenia" nowych użytkowników;) .

nie śmiałbym odbierać tej zacnej roli innemu użytkownikowi....nie bede pokazywał palcem któremu. :-P

PePe - 2009-07-04, 22:21

dziękuję X :D
Groszek - 2009-07-10, 21:43

PePe napisał/a:

moja rodzina jest grzeczna... dopieor ja jestem zepsutym ziarnem - dlatego znalazlaem się tutaj :twisted:

nie wlewaj sobie :P

longas - 2009-07-10, 22:57

własnie.....wszyscy wiedza pepe ze jestes łagodny puszek okruszek :] ]]
PePe - 2009-07-10, 23:52

Groszek napisał/a:
PePe napisał/a:

nie wlewaj sobie :P

hiena na usługach andrzejewicz!

Groszek - 2009-07-10, 23:54

i nie zazdrość :P
Anneke - 2009-07-17, 23:33

jak widzę te fotografie to mi się przypomina taki starutki komiks w Aktiviście czy czymś, sygnowany "Plastelina", na którym Wisniewski dzwoni do Glacy i mówi, że farbuje włosy i że mu trochę farby zostało i czy wpadnie do niego na farbkę :hihi: t o dopiero ironia :hihi:
PePe - 2009-07-18, 00:07

no to kolorowanie włosów przez glacusia i wisiana było już tu kiedyś przerabiane; w zasadzie nie wiadomo kto był pierwszy, ale w sumie jeden mógł od drugiego to zgapić, w końcu zawarli dość bliską znajomość przy okazji CLC
X - 2009-07-18, 00:07

no to ktoś mało zorientowany pisał ten komiks. ;)

kolejność była odwrotna.

Anneke - 2009-07-18, 00:29

a tam, ch... że niezorientowany. komiks był świetny :D
arcz - 2009-07-18, 08:43

X napisał/a:

Jak "Plastelina" to Krzysztof Ostrowski z CKOD.

PePe - 2009-07-18, 08:55

arcz napisał/a:
X napisał/a:

Jak "Plastelina" to Krzysztof Ostrowski z CKOD.

a biorąc pod uwagę odwieczną sympatię pomiędzy kulkami i gackiem powstanie takiego komiksu wydaje się być baaaaardzo naturalne

longas - 2009-07-18, 09:58

Glaca miał pierwszy czerwone włosy
Groszek - 2009-07-18, 11:01

no i wychodzi tutaj pudelek.pl
Matek - 2009-12-05, 13:20

No pudelkowo się robi ale - jest na youtubie wywiad z tv4, gdzie jakiś tam gówniarz se robi jajca z Glacy z powodu podobieństwa do Wiśniewskiego, a Glaca z kamienną powagą, że 1 se włoski pierdyknął takie, a dzień później wpada na Wiśnię na korytarzu w wytwórni, Michaś się uchachał i zaraz se też zmienił na takie :D
PePe - 2009-12-10, 20:21

nic nowego ;]
boruta - 2010-03-25, 16:14

temat ...trudne pytania ?! zagra kiedyś jeszcze SN ..?
longas - 2010-03-25, 16:16

hmmm....to trudne pytanie :] ]
Przemek - 2010-03-25, 20:45

Nie róbcie ludziom nadziei i przestańcie wypisywać pierdoły w tym dziale. :]

Wielokrotnie pisał/mówił, że zagra. :P

X - 2010-03-25, 20:56

bez sensu jest sie nakręcać.
ja wychodze z założenia, że odnowione SN zrobi come back w najmniej oczekiwanym momencie.
wszystko w tym temacie. :)

Małgosia - 2010-03-25, 21:36

X, wieczny optymista jeśli o SN idzie, sam się widzę nakręcasz :D

Owszem, chciałabym się mylić, ale jakoś tego nie widzę. Jeśli po wydaniu płyty nie wydarzyło się nic, to trudno wyobrazić sobie kolejny krążek, nie mówiąc już o koncertach.

X - 2010-03-25, 21:53

Małgosia napisał/a:
sam się widzę nakręcasz :D

bo?

Małgosia - 2010-03-25, 23:29

Bo czekasz na
X napisał/a:
come back w najmniej oczekiwanym momencie
:]
X - 2010-03-25, 23:44

Małgosia napisał/a:
Bo czekasz na
X napisał/a:
come back w najmniej oczekiwanym momencie
:]

tylko, że Twoje ,,czekasz" ni jak nie pasuje do mojej wypowiedzi.
czekać na coś co ma być w najmniej oczekiwanym momencie to lekka sprzeczność....i to delikatnie mówiąc. ;)

nie napisałem ,,czekam", napisalem ,,wychodzę z założenia". jest róznica?
a co będzie to będzie....ja mam co robić w tym czasie i to sporo. ;)

poza tym nie ja odgrzebałem ten temat, choć rozumiem (żeby nie było) że kolega pisał pół żartem, pół serio. ;)

po prostu dla mnie zebranie kilku zajebistych muzyków i ruszenie w trasę z Tryptykiem nie wydaje się być niemożliwe. zwykłe wyrażenie opinii i tyle.

PePe - 2010-03-30, 09:17

projekt został zarzucony i olany; ta wielka płyta, co to miała zasługiwać na okładkę pisma branżowego, nie zasłużyła na wypuszczenie klipów kolejnych (a nawet trailer już był), nie zasłużyła na trasę koncertową ani nawet na zamknięcie tematu nowej strony, bo ktoś nie mógł się zdecydować czego chce na tej stronie; makabra jakaś;
chciałbym usłyszeć sn, ale jak to ma znów tak wyglądać, to chyba lepiej, żeby nic się nie działo; G stawiał na jakość, a poza warstwą muzyczną płyty, wyszła byle jakość - rzecz do tej pory w machinie SN niespotykana!

Amat3uR - 2010-03-30, 09:55

Ale jaka bylejakość? Bylejakości właśnie nie było. Jeżeli trasa i klip miały być chujowe, to dobrze, że się nie pokazały - zostały same zajebiste rzeczy.
PePe - 2010-03-30, 10:01

to kij, który ma dwa końce... to tak jak wdepnąć w gówno: wkur**ać, się bo shit na bucie, czy cieszyć się, że tylko pół buta ujebane :roll:
Amat3uR - 2010-03-30, 10:04

Ale co Ty masz ujebane? Jest zajebista płyta, są dwa całkiem spoko klipy. Mi pasuje. Jasne, chciałbym więcej, ale na co to jest narzekać zdecydowanie nie mogę.
PePe - 2010-03-30, 10:43

ja mowie o stosunku "miało być" do "zostało zrealizowane" po wydaniu płyty :)
X - 2010-03-30, 11:44

w chwili obecnej bardziej nastawiam się na tą płytę co podobno została nagrana L.A. i z tego co mozna wyczytac między wierszami wynika, że będzie to coś dużo więcej niż czysty noise. śmiem podejrzewać, że nie chodzi tu o żaden ze znanych nam dotychczas projektów....no zobaczymy. :)

co do wymiany zdań powyżej to w zasadzie Amator powiedział wszystko co miałbym ewentualnie do powiedzenia więc....