| |
Sweet Noise Forum www.sweetnoise.one.pl |
 |
Koncerty - 02.09.2005r - MAGIA ROCKA
KaSiaaaa - 2005-07-20, 10:57 Temat postu: 02.09.2005r - MAGIA ROCKA 02.09.2005. koncert na imprezie Magia Rocka, Łyski k. Rybnika, godz.21.00 !!!
"Mamy już ostateczny plan imprezy „MAGIA ROCKA”. Niestety nie wystąpi zespół Dżem. Jako gwiazdy festiwalu zagrają: ACID DRINKERS,SWEET NOISE, RÓŻE EUROPY oraz APOGEUM. Oprócz tego od godziny 15:30 bawić się będziemy przy grupach DESPERATE DESIRE, DIGGER, INKATHA, TRADE MARK. Obiecujemy wam ponad 8 godzin mocnych wrażeń przy dobrej gitarowej muzyce. Jak zawsze towarzyszyć temu będzie zjazd motocyklistów oraz wiele konkursów i nagród. Najprawdopodobniej z większych miast przed i po koncercie kursować będą autobusy o czym dowiedzieć się będziecie mogli w dziale DOJAZD/LOKALIZACJA. Bilety na koncert będą w cenie 15zł w dniu koncertu, 10 zł w przedsprzedaży oraz 5 zł w przedsprzedaży tylko dla motocyklistów. Zapraszamy do działu BILETY tam będzie można się dowiedzieć gdzie nabyć bilet. Jest możliwość nabycia go również na naszej stronie."
http://www.magiarocka.pl
Swietnie!
westa - 2005-07-20, 11:28
gdzie to napisac, SN w koncu zaczyna grac koncerty
longas - 2005-07-20, 11:59
patrz, to wychodzi jeden koncert na jeden dzień
KaSiaaaa - 2005-07-20, 12:03
Ja sie ucieszylam, ale patrzac na mape...przerazilam sie Po koncercie w Swarzędzu od razu w pociag i do Rybnika Masakra! hehehe
longas - 2005-07-20, 12:21
no a pomysl co by było gdyby zrobili trase np. 10-dniową, codziennie inne miasto
agNieSzka - 2005-07-20, 13:03
no zobaczymy zobaczymy czy bede,w sumie 2 wrzesnie chyba do szkoly nie dotre wiec moze i tu dam rade przyjechac
KaSiaaaa - 2005-07-20, 14:17
| longas napisał/a: | no a pomysl co by było gdyby zrobili trase np. 10-dniową, codziennie inne miasto |
Super! Fajnie by bylo...hihihi!
Mi - 2005-07-22, 13:01
heheheheh ja wam powiem ze po trzech dobach koncertow to kazdy jest juz zahartowany i nawet zakwasy znikaja
a rybnik to super miasteczko i swietni ludzie, ja sie baaaaaaaaaaaaardzo ciesze z tego koncertu
jenny89 - 2005-07-22, 19:15
| Mi napisał/a: | ja sie baaaaaaaaaaaaardzo ciesze z tego koncertu |
a ja nie:P bo mnie tam nie będzie:( fuck, nie dość, że SN, to jeszcze Acidzi:) ale co tam...
Sweet - 2005-07-23, 12:10
No co ty Jenny to tylko 2 dni ....MI jedziemy no nie ????
Mi - 2005-07-23, 19:33
| Sweet napisał/a: | No co ty Jenny to tylko 2 dni ....MI jedziemy no nie ???? |
glupie pytania zadajesz, pewnie ze jedziemy :D:D:D
KaSiaaaa - 2005-07-23, 20:32
Ze Swarzedza ruszymy pewnie razem na ta impreze
jenny89 - 2005-07-23, 21:13
aaaaaaaaaaa <tupie> ja też chcę
ej można się "czymo" zatruć lub nagle zachorować w pierwszych dniach szkoły:>
Sweet - 2005-07-24, 16:59
| Mi napisał/a: | | Sweet napisał/a: | No co ty Jenny to tylko 2 dni ....MI jedziemy no nie ???? |
glupie pytania zadajesz, pewnie ze jedziemy :D:D:D |
No wiesz Karolina z nami jedzie ...jeszcze
A Jenny ma szkołe wiec wiesz nei byłam pewna heheeh
faith - 2005-07-27, 15:13
jakże się cieszę, że zawitają znów na śląsku ...
zwierzak - 2005-08-02, 12:39
Jak skombinuje jakas kase na podroze to tez sie chetnie wybiore na oba koncerty
Sweet - 2005-08-02, 20:26
Dasz rade wierze w ciebie
JAAAAAAAAAAAAAAK sie ciesze
Inkub - 2005-08-18, 13:45
hmm no i sie okazalo ze tez sie ze z ekipa ktora bedzie w Kobylnicy i jedzie do Rybnika pojade ;p
Jezuu ;p odchyly cdn.
Mi - 2005-08-18, 13:47
| Inkub napisał/a: | hmm no i sie okazalo ze tez sie ze z ekipa ktora bedzie w Kobylnicy i jedzie do Rybnika pojade ;p
Jezuu ;p odchyly cdn. |
to sie nazywa dar przekonywania w wykonaniu Mi
zwierzak - 2005-08-18, 21:31
Ja tam mam nadzieje, ze kasy starczy na podroz na oba te koncerty. Bo poczatek sesji poprawkowej juz sobie z gory odpuscilem.
bitrate40kbps - 2005-08-25, 17:31
widze, ze sporo osob z tego forum wybiera sie na ten koncert...
w jednym z tematow zauwazylem, ze mowicie o nim "koncert w rynbiku"
otoz jestescie w bledzie., koncert ma miejsce we wsi polozonej dosyc daleko od rybnika, w kazdym razie ciezko tam sie dostac w jakikolwiek sposob, ze o powrocie nie wspomne. dlatego tez organizatorzy koncertu podstawili specjalne autobusy z pobliskich wiekszych miast, ktorymi mozna dostac i wydostac sie z lysek. proponowalbym sprawdzic nieco wczesniej czy sa jeszcze wolne miejsca, a na wypadek ich braku, myslec juz nad alternatywnym rozwiazaniem. ja w sumie dopiero dzis podjalem decyzje o wyjezdzie na ten koncert, jesli uda mi sie wczesniej zorientowac jak sprawa wyglada to dam znac, o to samo prosze was. wiecej informacji na temat lokalizacji koncertu i podstawianych autobusach -> http://www.magiarocka.pl
Mi - 2005-08-25, 17:39
heh, pamietam jak w 46 osob wynajelismy autokar zeby dojechac z rybnika do pszowa n a koncert wesoly autobus to byl
wiem ze beda jezdzic wlasnie autobusy, tak jak do kobylnicy z poznania
damy rade
Sweet - 2005-08-26, 11:54
No tamten autobus to było cos
zwierzak - 2005-08-26, 12:05
Rybnik to bylo tylko tak orientacyjnie. Tak ja ktos pisal o koncercie 1 wrzesnia ze jedzie do Poznania, czy Swarzedza, a koncert jest przeciez w Kobylnicy. Jesli chodzi o dostanie sie na koncert to jakos to bedzie Damy rade.
anathema - 2005-08-27, 15:12
OK MIŚKI TERAZ NIECH KTOS ZORIETOWANY POWIE MI O KTREJ GODZINIE MNEJ WIECEJ SN TAM ZAGRA BO TO WERY WAZNE DLA MNIE
tak grzecznie prosze
bitrate40kbps - 2005-08-27, 17:14
ok 21
ja niestety jednak sie nie pojawie, wczoraj dowiedzialem sie, ze jednak nie dostane urlopu : ///
Mi - podobno znasz sie z Adrianem z Pro-Creation, czy moglabys przekazac mu jemu ten singiel? on postawi Ci za niego browca, a ja sie rozlicze z nim przy okazji jak sie kiedys tam spotkamy...
Sweet - 2005-08-27, 18:17
Mi pół dla mnie heehhe
anathema - 2005-08-27, 19:15
| bitrate40kbps napisał/a: | ok 21
. |
Dzieki piekne no to zdaze
KaSiaaaa - 2005-08-27, 19:24
anathema w temacie o koncercie REVOLUCJE jest gdzies moj nr tel. Zapisz sobie i daj znac jak bedziesz, to moze spotkasz sie z nami Na pewno troszki osob z forum bedzie na tej imprezie!
Mi - 2005-08-27, 19:58
| bitrate40kbps napisał/a: | ok 21
ja niestety jednak sie nie pojawie, wczoraj dowiedzialem sie, ze jednak nie dostane urlopu : ///
Mi - podobno znasz sie z Adrianem z Pro-Creation, czy moglabys przekazac mu jemu ten singiel? on postawi Ci za niego browca, a ja sie rozlicze z nim przy okazji jak sie kiedys tam spotkamy... |
jasne, moge mu przekazac, nie wiedzialam ze sie znacie
ostatnio po koncercie taczylismy sie absyntem hehehehe
anathema - 2005-08-27, 23:26
| KaSiaaaa napisał/a: | anathema w temacie o koncercie REVOLUCJE jest gdzies moj nr tel. Zapisz sobie i daj znac jak bedziesz, to moze spotkasz sie z nami Na pewno troszki osob z forum bedzie na tej imprezie! |
wiesz kasiuuu jestescie strasznie charakterystycznymi osobami i bez problemu waz znajde szczegolnie MI , ks.Sapera itd ciebie znam z fotografii tez nie bedzie problemu ale jasne dzieki zaraz znajde i zapisze nr
Sweet - 2005-08-28, 14:48
No to jak jusz wszystko wiadomo heheh teraz pozostało czekac do 2 go
Ks.SAPER - 2005-08-28, 20:32
| Cytat: | wiesz kasiuuu jestescie strasznie charakterystycznymi osobami i bez problemu waz znajde szczegolnie MI , ks.Sapera itd |
Że ja niby taki charakterysyczny jestem? W którym miejscu?
Między palcami.....
Mi - 2005-08-28, 20:38
w kazdym, saperq, w kazdym
anathema - 2005-08-29, 08:34
| Ks.SAPER napisał/a: | | Cytat: | wiesz kasiuuu jestescie strasznie charakterystycznymi osobami i bez problemu waz znajde szczegolnie MI , ks.Sapera itd |
Że ja niby taki charakterysyczny jestem? W którym miejscu?
Między palcami..... |
nie, popatrz do lustra na swoja mordke to zrozumiesz o co chodzi albo i nie
Sweet - 2005-08-31, 10:03
Patrz jak ci słodza ehehehe ....
faith - 2005-09-03, 14:40
koncert świetny - na pierwszych utworach po prostu stałam - wmurowało mnie - pięknie było - potem już strarsze kawałki - cisza, getto, w imię boga, 9/1 - główka wtedy pracowała no ale było tez wiele kawałków z clc jak zwykle dawali z siebie wszystko - zresztą to jest właśnie ich wizytówka - nigdy nie odpuszczają - energia, moc ... no i teraz również żal <doc> - słychać to było w tych nowych utworach ... no i piękna solówka magica <chociaz w pewnym momencie chyba tak do końca nie wyszło - ale może mi się zdawało > ogólnie same pozytywy - dwa lata czekałam aż zawitają w moje strony no i .. warto było ...
chociaż muszę dodać, że jednak wolę koncerty w klubach - tam bardziej odczuwa się tę więź, kontakt nie wiem jak to nazwać, między zespołem a nami ludkami ...
no a potem acidzi chociaż było mi strasznie zimno zostałam do końca olasss wymiata w sumie koniec imprezy nastąpił gdzieś koło 3 rano ...
hehe no a ponadto była to fajna okazja do spotkania ze znajmomymi ... z któymi nie mogłam spotkac od miesięcy :D:D
ps. minus jaki zauwazyłam to ochrona -stałam z lewej strony sceny i widziałam jak jeden "kark" wyłamał jednemu człowieczkowi <który był porostu szczęsliwy > ręcę ... mógł zrobić to mniej brutalnie ...
THX
[ Dodano: 2005-09-03, 14:57 ]
chcę jeszcze dodać, iż jest to bardzo skrócona i uproszczona mini-relacja - nie lubię się rozpisywać
zwierzak - 2005-09-03, 17:49
Koncert byl bardzo dobry. Ale po tym co zobaczylem dzien wczesniej to jednak pozostal niedosyt. Nie bylo az takiej mocy, az takiej energi i az takiego kontaktu z publika. Glaca jebnal sie w tekscie, Magic chyba troche w solowce na koniec Manipulacji. Ale i tak bylo swietnie. Tylko z tego co wiem organizacja nie byla zbyt dobra. Ale ciesze sie, ze moglem tam byc.
No i pozniej noc spedzona w swietnej knajpce. Nie zaluje na pewno tego wyjazdu.
Sweet - 2005-09-03, 20:21
Heheheh LYSKI heheheh cos fajnego heheh ...co za miescina hehehe koncert był zajebisty ...i nawet ciesze sie ze zrobiło sie tak strasznie zimno bo gdyby nie to nie trafilibysmy do tego pubu gdzie barman z kolesiam i na stole wymiatał heheh ....fajnie było heheheh
Mi - 2005-09-03, 21:55
heh, po koncercie w swarzedzu ciezko bedzie sn zagrac lepszy koncert ....:)
jak dla mnie byl niesamowity klimat przez milionpincet znajomych mordek z rybnika :D:D:D:D
kawalki z nowej plyty wgniotly mnie w ziemie ;D;D;D
AAAAAA A KMAJPA BYLA BOSKA, KOLESIE TANCZACY NA STOLE RULZZZZZZZZZ
padam na pysk
bitrate40kbps - 2005-09-04, 00:26
bylo w porzadku
nie rozczarowalem sie tak bardzo jak po styczniowym koncercie w poznaniu, ale moglo byc lepiej ;]
kto chce ten znajdzie relacje na forum 0v0 (ktora napisze w poniedzialek, albo pozniej...)
tutaj nie bede pisal, zeby nikt sie nie gniewal... jeszcze zamkna Wam forum i tyle z tego bedzie
a$artana - 2005-09-04, 10:27
kto zamkna?? wielki brat? to juz nudne sie robi, wrzucaj relacje, chyba ze masz dwie: specjalna napstrzona zlosciwosciami na forum 0v0 ( przeciez nie mozna sie przyznac ze koncert sie podobal ) oraz inna umiarkowana na to forum he he he.
Mi - 2005-09-04, 11:17
hehehe asa, przeciez trzeba pamietac dobrze koncert zeby recke napisac a z tym niektorzy moga miec problemy
Sweet - 2005-09-04, 17:47
No wiesz MI jeszcze nigdy nie widziałam zeby szef knajpki tanczył na stole hehehe no normalnie LYSKI the best hehehe ...Jusz planuje powroot do tego miejsca ....Swietnie sie przez te 2 dni bawiłam
zwierzak - 2005-09-04, 18:03
No fakt, jak szef knajpy wskoczyl na stol i zwalil z niego popielniczke w czasie tanca to byl troszke szok dla mnie. Ale fajnie sie z goscmi gadalo. I nikomu nie przeszkadzalo ze np ja i dF jestesmy z Wawy. Na poczatku jak wysiedlismy w Rybniku to nie bylem do tego przekonany. Ale z czasem bylo coraz bardziej zajebiscie.
Sweet - 2005-09-04, 18:23
Na slosku zawsze jest jakis taki klimat ....co wejde do knajpy czoje sie jakbym ja znała od dawna ...blues i zajebisci ludzie ... to sie czooje
zwierzak - 2005-09-04, 22:51
A swoja droga przypomnialo mi sie z ta kurtyna. Nie wiem kto rozwieszal ja w Lyskach ale zrobil to krzywo. Nie to co ja z Saperem
bitrate40kbps - 2005-09-05, 01:17
| a$artana napisał/a: | kto zamkna?? wielki brat? to juz nudne sie robi, wrzucaj relacje, chyba ze masz dwie: specjalna napstrzona zlosciwosciami na forum 0v0 ( przeciez nie mozna sie przyznac ze koncert sie podobal ) oraz inna umiarkowana na to forum he he he. |
co sie robi nudne? na to forum nie mam relacji, bo wpadam tu tylko dorywczo jak mi sie nudzi
jedna jest tu -> http://forum.rockmetal.pl...l?tid=6669&pg=3
druga bedzie na forum 0v0... przekleic nie przekleje, bo chce Wam podebrac troche targetu
Mi - 2005-09-05, 11:27
buahahaha jak juz sie nie miales do czego przyczepic to stwierdziles ze zagrali za dobrze
a nowych kawalkow w lyskach zagrali dwa
"in the name of my men" i screem for me" :D:D:D
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a ludzie i knajpy na slasku rzeczywiscie sa fajne :D:D
Amat3uR - 2005-09-05, 11:33
In the name of my men...hmmm...mam nadzieję, że moje obawy się nie sprawdzą i płyta nie będzie wtórna tematycznie do CLC...
bitrate40kbps - 2005-09-05, 13:29
| Mi napisał/a: | buahahaha jak juz sie nie miales do czego przyczepic to stwierdziles ze zagrali za dobrze
a nowych kawalkow w lyskach zagrali dwa
"in the name of my men" i screem for me" :D:D:D
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a ludzie i knajpy na slasku rzeczywiscie sa fajne :D:D |
dwa na poczatku i jeden na koncu (live again czy jakos, niech ktos mnie poprawi) ... to 3;p
nie, ze za dobrze, tylko jakos tak bezdusznie, rutyniarsko... chociaz trzeba przyznac, ze na najwyzszym poziomie. jednak to nie za to uwielbialem tak bardzo ten zespol.
prosze tez, o nie kontynuowanie tematu i pisanie "na mnie dalej to dziala, caly czas to czuje" bo nie ma to najmniejszego sensu. nie mam zamiaru sie spierac ani niczego udowadniac. ja odbieram to w ten sposob, ktos inny moze miec swoje zdanie. proste jak w morde strzelil ; )
btw- screem for me? a ten jaki bruce dickinson ; )
Pam44 - 2005-09-05, 23:45
dzięki za wyciągnięcie do tych dziwnych Lysek KOnc SN był jak zawsze niesamowity choć nie to, co w Swarzędzu
Mi - 2005-09-06, 01:21
pam , do uslug
juz wiem jak cie wyciagac na koncerty heheheheh
anika - 2005-09-29, 12:35 Temat postu: byłam na magii rocka. impreza wypadla blado. nie wiem co tam robiły róże europy. chyba nie ten festiwal.a z apogeum byłoby wszystko dobrze gdyby zmienili wokalizy.
sweet noise nie pasowało do tej imprezy. wielki kunszt, pełen profesjonal, "dla was z siebie, dla was wszystko"
sie sprawdziło.
wspaniały koncert. wizja dawania ludziom piękna.to jest to.
zespół wychodzi i serce zamiera. nie możesz wyrazić swoich emocji bo cie zamurowało.
tak właśnie
dziekuje zespołowi za prawde
Sweet - 2005-10-14, 19:19
No ale ludzie tam byli zajebiscie sztywni ...normalnie jak stado zabiakow ...Ja z Pam skakałysmy na boku jak poryte ,myslałysmi ze jakbysmy weszły w toom to by nas zgnietli a tu NIC hehehee zdziwło mnie to strasznie bo dzien wczesniej koncert SN był tak ZAJEBISTY ze straciłam na nim głos w Lyskach troche dziwnie było ....No ale przyznam ze SN dało zajebisty koncert kocham ten zespooł heheh ....
Teraz prosze next koncert )))
bitrate40kbps - 2005-11-18, 09:06
a ja poprosze o jakies foty z lysek, ma ktos cos ?
Mi - 2005-11-18, 09:35
ni ma
zwierzak - 2005-11-18, 14:30
No niestety z naszej ekipy nikt nie mial aparatu.
Bartholomeo - 2006-05-17, 00:23
Byłem na tej wspaniałej imprezie, jaką jest]Magia Rocka!! Szczerze mówiąc, pojechałem tam specjalnie na koncert Sweet Noise, a że mieszkam niedaleko Lysek, to postanowiłem skorzystać z okazji. Po koncercie, udało mi się wziąć od Glacy autograf oraz strzelić sobie z nim fotkę. Dziś wisi ona na ścianie mojego pokoju, oprawiona w antyramę. A tak na marginesie, to polecam wszystkim tę imprę, bez wzgledu na to, kto zagra w tym roku.[/b]
|
|