| |
Sweet Noise Forum www.sweetnoise.one.pl |
 |
Sweet Noise - Wywiad Sweet Noise - VIVA Polska
KaSiaaaa - 2004-11-13, 13:08 Temat postu: Wywiad Sweet Noise - VIVA Polska Nie jestem na 100% pewna, ze to dzis, ale rano ogladalam VIVA Polska na TVN i byla zapowiedz wywiadu Sweet Noise ze Stodoly i wpadlo mi do ucha, ze dzis bedzie o 16:00. Ale jak juz mowie nie jestem pewna czy to dzis, bo te reklamowki szybko lecialy, a ja jeszcze zaczelam krzyczec w szoku hehe ;D Ale na wszelki wypadek zasiadzmy dzis o 16:00 przed tv
jenny89 - 2004-11-13, 13:44
Na Kasię jak zwykle można liczyć Nasz informator numer 1 Dzięki Kasiu!
Ks.SAPER - 2004-11-13, 13:47
Ej no czemu to tak rozpowiadasz?
jenny89 - 2004-11-13, 13:51
Żeby każdy mógł Cię w tv zobaczyć hihihihihiihihihi:-)
Ks.SAPER - 2004-11-13, 14:41
BŁA HA HA HA! Jakie śmieszne! Normalnie popuściłem!
longas - 2004-11-13, 14:59
no ciekawe czy puszczą wywiad z tobą !
arcz - 2004-11-13, 15:04
Po to ten wywiad robili zeby go pozniej przedstawic szerszej widowni
Saper, nie pekaj, stalem z boku, widzialem, sluchalem i tak zle nie bylo
jenny89 - 2004-11-13, 15:15
Oj Saper, nie marudź i nie stresuj się...
KaSiaaaa - 2004-11-13, 16:20
No dobra..jest godzina 16:00, jest VIVA Polska, ale nie ma wywiadu ze Sweet Noise. Cos mi sie jeblo najwyrazniej Ale widzialam na wlasne oczy, ze to zapowiedz koncertu/wywiadu ze Stodoly! Tylko nie uslyszalam dnia! Ale jakby nie bylo..wiemy, ze to 16:00 i jeszcze cos mi przelecialo przez uszy slowo VIWAMAT
WYWIAD bedzie we WTOREK (16.11.2004) o godz.16:00 w programie VIVAMAT - VIVA Polska Info pewne, bo zostalo zamieszczone tez na stronie www.sweetnoise.org
Teraz juz wiem, ze jednak dobrze slyszalam hyhyh
Pozdroowka!
Ks.SAPER - 2004-11-13, 18:01
Arcz smrodzie jeden czemu sie nie bratasz z rzeźbiorzem SAPERem? A byłoby miło poznać znanego z Noisenation szkicownika
Adam - 2004-11-13, 18:04
Fajnie....tylko szkoda, ze nie mam vivy polskiej
KaSiaaaa - 2004-11-13, 18:06
Ja tez w Warszawie nie mam w wynajmowanym mieszkanku...ale czy brak VIVY Polskiej to jakis problem...smiga sie w tym wypadku do znajomych z rozszerzonym programem telewizyjnym hahaha :mrgreen:
_M_W_ - 2004-11-13, 18:14
| KaSiaaaa napisał/a: | [...]
WYWIAD bedzie we WTOREK (16.11.2004) o godz.16:00 w programie VIVAMAT - VIVA Polska Info pewne, bo zostalo zamieszczone tez na stronie www.sweetnoise.org
[...] |
mnie nie będzie - będę akurat w Poznaniu wtajemniczeni wiedzą o co chodzi
Sweet - 2004-11-13, 18:45
I tak pewnie kit jakis pokarza jak to zawsze bywa hehehe
Ale poogladam heheheh dobrze ze mam woowczas wolne :mrgreen:
arcz - 2004-11-13, 18:51
| Ks.SAPER napisał/a: | Arcz smrodzie jeden czemu sie nie bratasz z rzeźbiorzem SAPERem? A byłoby miło poznać znanego z Noisenation szkicownika |
Bwahahahaha a to dobre..
a kto moj drogi dal Ci cala ta plakietke NoiseNation i powiedzial ze na Szahidzie marsz za scene? :mrgreen:
Moniczka - 2004-11-13, 19:13
Mam nadzieje, ze bede w domu i nie zapomne obejrzec
Ks.SAPER - 2004-11-13, 20:26
No nieeeeee!!! Nie wytrzymam No to w takim razie witam pana SAPER jestem
arcz - 2004-11-13, 20:52
No to nie wypada sie nie przedstawic Witam Pana - arcz, milo mi
Przy jakiejs nast okazji trzeba zamienic pare slow live, a nie tak tylko na forum oficjalnie <lol>
Sorry za OT
PePe - 2004-11-14, 17:51
Zajefajnie... Chyba jednak bede musiał się skusić na wykupienie całego pakietu kablowki. Tu, we Wrocu, mam tylko 6 programów a VIVY ni ma Przeczytałem na stronie sn.org info o wywiadzie i sie ucieszyłem, a tu mnie forumowicze uświadomili, że nie obejrze jednak :[ Będzie może powtórka w weekend? Wtedy bym sobie w domciu, w Żarach obejrzał. No chyba, że ktoś szykuje się do zrobienia ripa z tego wywiadu? Mamtylko nadzieję, że wywiad będzie ciekawszy niż ten ostatni w TVN w programiku "Co za tydzień"
No więc jak - kto jest chętny do zripowania tego?
zwierzak - 2004-11-14, 18:29
Przylaczam sie do prosby przedmowcy. Niech ktos to nagra i zrzuci na jakis serwer.
Collien - 2004-11-14, 19:06
Brak możliwości ale przyłanczam się do prośby.
KaSiaaaa - 2004-11-16, 14:45
Aaaaaaaaaaaaaaaaaa kto moze nagrac na video wywiad na VIVIE dzis o 16:00 , bo zapomnialam o nim i qrde znajomych w domu nie ma i nie mam gdzie obejrzec. Plisssssssss!!!!!!!!!!!!
longas - 2004-11-16, 17:01
nie no saper nie było tak zle jak mowiłes....trza przyznac ze umiesz ciosać swoja siekierką niezłe rzezby
tak poza tym to całe gowno pokazali jak na godz. - nic ciekawego
jenny89 - 2004-11-16, 17:05
Ale Viva kaszane odwaliła... Wywiady itp., itd. - dobrze. Ale żeby pokazać CAŁE 30 sek. (albo nawet nie) z koncertu, to już lekka przesada... Godzinny program, a zwykła gadanina o niczym...
Ale jakże miło było ujrzeć znajome mordki;-)))
No a co Wy na to...?
Ks.SAPER - 2004-11-16, 17:12
Nie pamiętałem co mówiłem bo tak zakręcony byłem poza tym wszystko było ustalone co mówe tak żee... Ogólnie to strasznie ubogo tego było.
Moniczka - 2004-11-16, 17:57
Saper, chyba stremowany troche byles? Ale gratuluje, swietna ta rzezba!!
A program ogolnie do bani, bo tyle gadaniny, a koncertu praktycznie w ogole
Sweet - 2004-11-16, 18:11
No heheh kurde robienie sztucznego tłumu sie przydało widziałam siebie i Jutyne spacerujące po wystawie heheheh ...No ba chcieli widac złapac moją dziarke ale sie za szybko wymksnełam ( dobrze ze moich starych nie było ) ......Saper no ba gwiazda chyba tam na estradzie o nim chyba najwiecej słyszałam ...Saper strzelasz w figurki heheh ja kiedys strzelałam z wiatroowki w gołebie hehehehe ...(na szczescie nie ustrzeliłam zadnego)
Co do całego wywiadu był CHUJOWY !!!!! ...No jeju szkoda ze az tego oncertu tak duzo pokazali hehehe niewiem to miał byc zart !!!!!!!!!! Mogą gdzies tam na vivie rock dac cały koncert !!!!!
Mam nadzieje ze ktos to NAGRAŁ i wrzuci w kompa !!!!
zwierzak - 2004-11-16, 18:32
| Sweet napisał/a: |
Mam nadzieje ze ktos to NAGRAŁ i wrzuci w kompa !!!! |
Tez mamtaka nadzieje, bo pomimo tego ze nieprzychylne recenzje to i tak chetnie bym to obejrzal.
arcz - 2004-11-16, 18:34
Heheh trzeba wystosowac jakas petycje zeby tego calego 'luzaka' Daro zastapic Saperem
cos ubogo bylo z tym wywiadem, ehhh...
Ks.SAPER - 2004-11-16, 18:35
Przeka kazdą sobota wychodzę na balkon z moim AK i ustawiam celownik na rzeźbonku pt. "Jego brat" Stremowany nie byłem tylko zakręcony okrutnie i zaskoczony co chyba wiedzą ludzie którzy mieli okzaje przy mnie przemykać Dowodem tego jest że pomylilem Łukasza ze zwierzakiem jakbym był wszystkiego świadomy to pewnie miałbym tremę
Longas: dzięki! Mimo to od siekiery wole glinę
ja-kaś - 2004-11-16, 19:32
Daro to jest ZIOOOOOOM Kurde szkoda że mnie w tej oborze (hehe) nie było, może bym z nim pogadała. Koleś jest tak pozytywnie jebnięty , że jak słucham jego słowotoku to od razu chce mi się śmiać. Mógłby wydać swój właśny słownik To jest poprostu mówiąc w skrócie rozbisurmaniony ZIOOOM Ale za bardzo mi się nie podobało jak wyszedł w jakijś powyciąganej bluzie... Ale Glaca za niego nadrabiał, ale ogólnie spoko Saper gratulacje Twoja koloratka normalnie Rulez
Collien - 2004-11-16, 20:39
| kaś- GOŚĆ napisał/a: | Daro to jest ZIOOOOOOM Kurde szkoda że mnie w tej oborze (hehe) nie było, może bym z nim pogadała. Koleś jest tak pozytywnie jebnięty , że jak słucham jego słowotoku to od razu chce mi się śmiać. Mógłby wydać swój właśny słownik To jest poprostu mówiąc w skrócie rozbisurmaniony ZIOOOM Ale za bardzo mi się nie podobało jak wyszedł w jakijś powyciąganej bluzie... Ale Glaca za niego nadrabiał, ale ogólnie spoko Saper gratulacje Twoja koloratka normalnie Rulez |
Daro to dekiel nie no sorry taka zwała, że skzoda gadać
Nie mogłam zniego w niektórych momentach, diota
Ale programik niezły całkiem był. Glaca jest CUTE!!!! SŁIIIIT! I w ogóle
Darth Kion - 2004-11-16, 21:04
Znow Vivie, kurde...nie mam jakby nei mogli w TVP takiego wspnaielgo zespolu puscic!!
Sweet - 2004-11-16, 21:58
Sweet Noise na TVP 1 puszczali bodajrze w 94(albo jakos tak) jak sie nie myle Czad Komando na trasie
To były czasy hehehehe
Darth Kion - 2004-11-16, 22:11
Wiesz co jest najgorsze? SN jakby chcialo pokazac jakies archiwalne teledyski to prawa leza u Universal. Takie TVP ma pleno w archiwum wspanialych, stare wypowiedzi muzykow juz nie koniecznie Sweet Noise ( oczywiscie to by bylo najlepiej) puscili by cos od czasu do czasu - ale nie bo co, ogladalnosc tylko im spadnie a ludzie zamaist sie doksztalcac kulturowe poprzez wspaniale stare koncert pelne magii, beda dalej ogladac ten shit telewizyjny. Czasem mam wrazenie ze telewizja to swoich odbiorcow ma za idiotow...
zwierzak - 2004-11-16, 22:14
Ale wcale sie nie dziwie ze telewizja ma swoich widzow za idiotow. Patrzac na to jaka ogladalnosc maja wszystkie telenowele i programy typu Big Brother dochodze do podobnych wnioskow.
KaSiaaaa - 2004-11-16, 22:17
Wrrr a ja cipka nie obejrzalam!!!! Ale licze na powtorke..ktos wie moze kiedy bedzie??!!
Co do Daro, to ja sie na nich wszystkich chyba jako pierwsza natknelam jak wyszlam przed Stodole, a wlasnie ekipa z tv wchodzila. Przedstawili mi sie i mowia, ze przyjechali nagrac wywiad..no to ja kulturka zaprosilam ich, zeby weszli do srodka hehehehe No i jak wchodzili, to Daro walnal do mnie haslo: " mmmhhh a co to za niewiasta stoi?" lol
Ale pozniej to oni jacys tacy dretwi byli...i Daro i Malgoska - ta to juz wogole!
Ks.SAPER - 2004-11-16, 22:22
Właśnie też tak uwagę zwróciłem i jak na gościa z ADHD to Daro dosyć spokojny był Małgośka too już w ogóle jest dla mnie rzenada. Tak coś jej nie lubie że łoho
Adam - 2004-11-16, 23:55
Nagrał ktoś to ? Może ktoś to wrzuci na neta bo nie mam vivy
Mi - 2004-11-17, 12:15
goska strasznie dretwa i nie powiem jak wyglada na zywo... ja tam stamtad ucieklam jak tylko sie pokazali - przekazalam im zwyciezce i w dluga... starczy ze sweet pokazali, mnie w tivi w tym roku juz sie napokazywali
Sweet - 2004-11-17, 12:25
| Ks.SAPER napisał/a: | Właśnie też tak uwagę zwróciłem i jak na gościa z ADHD to Daro dosyć spokojny był Małgośka too już w ogóle jest dla mnie rzenada. Tak coś jej nie lubie że łoho |
Wiesz przed kamerami sie gra heheh , ale ona i tak jakas sztywna nosi wyzej tyłek niz głowe jak zaoowazyłam
Ale i tak kijowy wywiad był ....Ale HAPPENS
jenny89 - 2004-11-17, 16:26
Heheheh Najlepsze było jak Daro powiedział, że jesteśmy po koncercie Sweet Noise, galeria opustoszała i takie tam... Hmmm... Było ok. 18:00 jak dobrze pamiętam...
TV kłamie
longas - 2004-11-17, 16:50
mowcie co chcecie ale jedyny plus tego programu to, to ze wyrosła mam niespodziewana gwiazda TV - SAPER ty masz bohaterze
Sweet - 2004-11-17, 18:50
A mnie tam nie dojzałes o ty heheh a tak sie kreciłam heheheheh .....Robiłam z Justyna za sztuczny tłoom podczas wywiadu heheheh .....
Collien - 2004-11-17, 19:26
No ktoś tam łaził wiem, ale nie poznałabym tak czy siak :D:D
SAPER... OMG ja bym przed kamerą w życiu nie stanęła! odwaga
Moniczka - 2004-11-17, 19:36
Aaa to ja widziałam jakieś dwie kobitki co sie szlajały po tej wystawie
KaSiaaaa - 2004-11-17, 19:41
Jak tylko ktos z Was dowie sie kiedy bedzie powtorka tego programu niech da znac na forum!!!!! Bo ja sie wsciekam, ze nie widzialam tego programu przez wlasna skleroze! No i chcialabym zobaczyc Saperka Czopka
Darth Kion - 2004-11-17, 20:03
Ja tez bym chetnie zerknal, trzeb abedzie u kumpla nagrac
Ks.SAPER - 2004-11-17, 21:29
Ah dziękuję wam wszystkim dziekuję! Gwiazda ze mnie taka że hej ho i trzy grosze! Mysle że jak napisze ktoś z was do Dara czy jakiegoś innego kogoś z Vivy to będą mieli to to do zgrania na płytkę.
longas - 2004-11-17, 22:44
| Sweet napisał/a: | | A mnie tam nie dojzałes o ty heheh a tak sie kreciłam heheheheh |
no czywiscie ze dojrzałem, tyle ze szybciutko uciekłas jedynie twoje morowate portki zachowały mi sie w pamieci
ja-kaś - 2004-11-18, 00:29
Powiem tak Daro ma specyficzne, alternatywne podejście do rzeczywistości I za to go lubie
Mi - 2004-11-18, 00:56
alternatywnie w stodole szukal przewodnika hehehehehe ale spooooooooko ziom
Sweet - 2004-11-19, 17:23
| longas napisał/a: | | Sweet napisał/a: | | A mnie tam nie dojzałes o ty heheh a tak sie kreciłam heheheheh |
no czywiscie ze dojrzałem, tyle ze szybciutko uciekłas jedynie twoje morowate portki zachowały mi sie w pamieci |
Dobre i portki heheheh ...
Daro hehehe no ma swoje jazdy heheh " Fankloob wilkow heheheh "
Gloria - 2004-11-28, 16:51
fajnie poczytac wasze teksty Posmialam Tez bylam na koncerciei zapamietalam koloratke duchownego , podczas wywiadu siedzialam na kanapie obok.musze przyznac ze prowadzaca wywiad pani z Vivy zadawala bezpluciowe pytania .
|
|