| |
Sweet Noise Forum www.sweetnoise.one.pl |
 |
Sweet Noise - Teledyski SN (najlepszy, marzenia, dyskusje o istniejących)
Darth Kion - 2004-11-21, 14:35
Z CLC widzialem tylko DKMJ, nie moge reszty zoabczyc nawet z noiser clubu bleee:( a ze starych to bruk ale tez w kiepskiej jakosci widzialem. Chcialbym wszystkie obejrzec w dosc przywoitej jakosci( to co proponuje Universal na swej stronie jest zalosne)
Sweet - 2004-11-21, 14:35
A mooj ulubiony teledysk to "BRUK" zajebisty jest ....Hehehe choc "CISZA" tez jest niezły hehehe zwłaszcza jak sie go po pijaku oglada heheheh ( ta ikonka ma zajebitne zeby heheheh )
metalpunk - 2004-11-21, 14:39
Ciekawy jest "Bruk, chociaz i "W imie Boga" tez jest fajny Z tych nowszych to w sumie wszystkie z CLC mi sie podobaja Ale i tak najlepsze jest "Jestes...?", te z Wooda 2002
Sweet - 2004-11-21, 14:52
Ja tem preferuje stare teledyski Sn choc zgodze sie z tym ze te z CLC są CUTE !!!!
longas - 2004-11-21, 14:52
dlaczego nikt nie mowi o klipie koncertowym NUERHA, ja dawno tak energicznego i dynamicznego klipu koncertowego nie widziałem.....po prostu nie da sie przy nim nudzic.......montaz swietny
| Cytat: | do któej piosenki chcielibyście zobaczyć teledysk ...
|
to z tym pytaniem trzeba chyba poczekac do wydania nowej płyty
Darth Kion - 2004-11-21, 14:56
Longas ja widzialem tylko stare teledyski i DMJN z CLC, Nie bylo czy NEURHA nie moga nawet zoabczyc ze stronki SN, po prostu cos mi link nie dzial, nie wiecie mzoe czemu? Komp mi sie wiesza gdy klikam na odnosnik
Mi - 2004-11-21, 14:57
hehe, jako ze bylysmy ze sweet na wszystkich koncertach z ktorych jest ten klip sklejony to kiedys mialysmy taka zabawe w mowienie gdzie w danej sekundzie koncert byl rzucalysmy textami typu "o, pila, o, szczecin, o, pszow no i w pokazywanie sobie i innym znajomych i siebie
ale juz nam sie znudzilo....
moje ulubione to "getto" i "nie bylo" z edytka .... no i cisza ogladana w stanie wskazujacym ze sweet
[ Dodano: 2004-11-21, 14:58 ]
| Darth Kion napisał/a: | Longas ja widzialem tylko stare teledyski i DMJN z CLC, Nie bylo czy NEURHA nie moga nawet zoabczyc ze stronki SN, po prostu cos mi link nie dzial, nie wiecie mzoe czemu? Komp mi sie wiesza gdy klikam na odnosnik |
TUTAJ masz wszystkie teledyski
najlepiej sciagaj jakims net transportem czy innym flashgetem
Nate - 2004-11-21, 14:58
a ja sobię wyobrażam teledysk, kiedy spotyka się 20 tysięcy fanów SN.............................
Mi - 2004-11-21, 15:00
| Nate napisał/a: | | a ja sobię wyobrażam teledysk, kiedy spotyka się 20 tysięcy fanów SN............................. |
jest taki - "jestes" z wood
Nate - 2004-11-21, 15:03
| Mi napisał/a: | | Nate napisał/a: | | a ja sobię wyobrażam teledysk, kiedy spotyka się 20 tysięcy fanów SN............................. |
jest taki - "jestes" z wood |
ale w jakimś totalnie odjechanym miejscu, magicznie specyficznym
Mi - 2004-11-21, 15:06
| Nate napisał/a: | | Mi napisał/a: | | Nate napisał/a: | | a ja sobię wyobrażam teledysk, kiedy spotyka się 20 tysięcy fanów SN............................. |
jest taki - "jestes" z wood |
ale w jakimś totalnie odjechanym miejscu, magicznie specyficznym |
ech... ja do dzisiaj zaluje ze nie pojechalam do rybnika jak krecili DMKJN... ale mroz byl, ja mialam goraczke a do rybnika na stopa troche daleko...
a wood jest baaardzo klimatycznym i specyficznym miejscem
zwierzak - 2004-11-21, 15:14
Najlepsze teledyski to chyba Nie bylo z Edytka i Bruk.
Ale inne tez sa spoko.
Nate - 2004-11-21, 15:31
jedna z nich to siora Glacy, drugiej nie znam
Darth Kion - 2004-11-21, 16:27
Mi dzieki za stronke, teledyski juz sie sciagaja, ale widze ze tu kilka jeszcze innych ciekawych rzeczy jest...wielkie dzieki
Co do "Nie bylo" tam jest kapitalny montaz zrobiony, wszystko jest bardzo plynnie zgrane, dziwie sie ze nie zostal on w jakikolwiek wyrozniony na Yachach, ale to inny temat. Najlepiej na tym teledysku wyszedl Magic na czerwonym tle z czerona maska X.
Collien - 2004-11-21, 17:28
Trudno mi cokolwiek powiedzieć...
Najbardziej mi się chyba podoba teleydsk do "Ghetto" i "Nie było"
A moim marzeniem jest teledysk do "Patrz" ale taki porządny ilustracyjny z treścią i przekazem... Bo mimo, że do "Nie Było" teledysk jest super... nie posiada głebszego sensu.
Sweet - 2004-11-21, 17:35
| Nate napisał/a: | jedna z nich to siora Glacy, drugiej nie znam |
Druga to dziewczyna ,albo była eMeFa Kasia zajebista laska
westa - 2004-11-21, 19:57
| Sweet napisał/a: | | Nate napisał/a: | jedna z nich to siora Glacy, drugiej nie znam |
Druga to dziewczyna ,albo była eMeFa Kasia zajebista laska |
Ale która jest która - w białym to... a w czarnym... i od razu wymiary i numer telefonu podaj
Sweet - 2004-11-21, 20:00
W bialych dredach Kasia ...
Ks.SAPER - 2004-11-21, 21:02
Ona nie ma białych dredów tylko chyba czerwonawo ciemne . Właśnie moim ulubionym teledyskiem jest DMKJN bo dzieki niemu poznałem SN. Ogladałęm go codziennie po kilka razy jak go nagrałem na videło Zajebisty klimacior w połaczeniu z muzyką! Na drugim miejscu jest chyba nowe Nie było bo też cos w sobie ma a na trzecim...hmmm chyba JTD
Nate - 2004-11-21, 21:32
dla mnie pierwotne "Nie było" jest debeściarskie a szczególnie efekty specjalne są dosyć ciekawe....
poza tym "Nuerha"-klip koncertowy
no i może jeszcze JTD....
ja-kaś - 2004-11-21, 22:14
Nie było, W imię Boga- wymiata, DMJN i JTD i Cisza z sentymentu, lubie też Bruk
KaSiaaaa - 2004-11-21, 23:46
Ja widzialam tylko teledysk do "Nie bylo"..."Jeden taki dzien"..."Bruk"..."N.U.E.R.H.A".
"Jeden taki dzien" byl pierwszym teledyskiem, ktory widzialam i jest super...Pozniej "Nie bylo", ktore jest lepsze od tego pierwszego. "N.U.E.R.H.A" to teledysk starszy i wogole inny, ale jest moim zdaniem rewelacyjny..swietnie ukazuje to co dzieje sie na koncertach,oddaje ta energie! W teledysku do "Bruk" podoba mi sie moment, kiedy Glaca lezy na ziemi wtopiony w chodnik..ale ogolnie tez fajny. O innych napisze pozniej, bo nie ogladalam i dopiero sciagam
westa - 2004-11-22, 14:24
| KaSiaaaa napisał/a: | | W teledysku do "Bruk" podoba mi sie moment, kiedy Glaca lezy na ziemi wtopiony w chodnik.. |
Taaa naprawdę wstrząsający moment, który zapamiętałem na długo już po poerwszym obejrzeniu.
Moniczka - 2004-11-22, 14:53
Mi sie bardzo podoba teledysk do "N.U.E.R.H.A" i do "Nie było". Ale mysle ze naj naj bardziej pdoboa mi sie do DMKJN
Amat3uR - 2004-11-22, 22:08
Bruk jest zdecydowanie najlepszy, zajebisty klimat i montaż. Potem "Nie Było II" ex equo z "DMKJN"
Sweet - 2004-11-23, 11:27
| westa napisał/a: | | KaSiaaaa napisał/a: | | W teledysku do "Bruk" podoba mi sie moment, kiedy Glaca lezy na ziemi wtopiony w chodnik.. |
Taaa naprawdę wstrząsający moment, który zapamiętałem na długo już po poerwszym obejrzeniu. |
Kideys naprawde byłam pod wrazzeniem tego teledysku i spytałam Piotra jak oni to krecili i wogoole ...to mi odpowiedział ze jak wroocili do Hotelu to łazienka po ich wyjsciu nie wygladała hehehe ja sobie wyobrazam
...Mowił ze wszedzie mieli błoto nawet po dziurki w nosie ...oj ja sobie wyobrazam nie chciałabym tej łazienki szorowac ...Oni + gitary hehehe to tam musiał byc niezły baizer heheheh
czarnuch - 2004-11-23, 13:02
HM..najlepszy...cieżko określić...ale chyba NUERHA bo jest naładowana, szybka i potrafi uderzyć...a tak ogólnie to nie wiem czemu ale od pierwszego odsłuchania CLC marzę o teledysku do manipulacji..coś w tym jest jednak.
jenny89 - 2004-11-23, 16:09
O teledysk do "Manipulacji" to już TV Trwam się postarała heheheh;-))) Jak to Glaca mówił... największy hit
Mnie najbardziej podoba się "Bruk" - P o w a l a j ą c y
Jeszcze chyba "Nie było" i "Jesteś...?" z Wooda...
Chociaż i tak przy każdym ciary mnie przechodzą hehehe....
Darth Kion - 2004-11-23, 16:16
Teledysk "Ghetto" tez jest niezly
Sweet - 2004-11-23, 17:18
No co wy teledysk do "Ciszy " sie zajebiscie po pijaku oglada heheheeheheh
Tez jest niezły heheheheh
jota - 2004-11-23, 17:56
myśle że każdy klip ma w sobie coś innego i zajebistego, ale największe wrażenie wywarł na mnie "Bruk" i "Cisza", a mojej mamie najbardziej utkił w pamięci klip od "w imie boga"
zwierzak - 2004-11-23, 17:57
Tak. Teledysk do "W imie boga" na prawde moze utkwic w pamieci. Ogolnie kazdy z teledyskow SN ma w sobie "cos". I o to chyba chodzi
Sweet - 2004-11-23, 18:05
No faktycznie jest zajebiscie zrobiony
Moniczka - 2004-11-23, 18:08
Gdzie mozna zobaczy lub sciagnac te teledyski? Bo na tej stronie ktora jest podana w czesniej nie chce mi sie sciagac Zna ktos jeszcze jakas stronke?
Sweet - 2004-11-23, 18:16
Kasiaaa zrobiła taki fajny temat
http://www.sweetnoise.one...topic.php?t=151
Tu zobacz i wejdz na strone Stinka
Collien - 2004-11-24, 08:23
No właśnie z tej strony nie bardzo mi się ciągnie
Dochodzi do 32 procent i dalej się zacina
Phi! Jest coś innego?
longas - 2004-11-24, 09:36
to uzyj DAP'a lub innego wspomagacza
Darth Kion - 2004-11-24, 14:18
Ogladnelem gdizes 10 min temu cisze, dobrze zobcz jak kiedys SN wygladal...ilekroc w nocy snisz anarchi budizsz mit:D:D
Adam - 2004-11-24, 15:15
A ja ściągam te teledyski to jakiś dziwny format jest nie wiem z czego odpalić bo nie mogę z żadnego kodeka
Mi - 2004-11-24, 15:46
na stronie jest wszystko wytlumaczone... ja uzywam media player classic i otwiera wszystko
Adam - 2004-11-24, 16:41
| Mi napisał/a: | na stronie jest wszystko wytlumaczone... ja uzywam media player classic i otwiera wszystko |
no ja tez i mi nie chce otworzyc bo pisze ze nieznany format:/
Darth Kion - 2004-11-29, 18:48
Wszyscy tak o starszych teledyskach....Teledysk do JTD ogolnie nie zrobil na mnie wielkiego wrazenia, ale do Nie bylo z E.Gorniak to mistrzostwo, cholernie dobry teledysk, przedewszystkim ciekawy i dobrze wizualnie zrobony :D
jenny89 - 2004-12-04, 19:49
Ja nie mogę jak "Jesteś...?' widzę
takie fajne uczucie
Sweet - 2004-12-04, 20:54
Szkoda ze niema teledysku do Manipulacji ciekawa jestem jak by została przedstawiona koncowa soloweczka hehehe ....Ja lubie bardzo teledysk do " dzisiaj mnie kochasz ..."
Darth Kion - 2004-12-04, 23:54
Jenny gdzie mozna "Jestes" zoabczyc wiemz e to koncertowy zapis, no ale jakos nigdy nie mialem okazji go zoabczyc
jenny89 - 2004-12-05, 10:36
http://www.cgm.pl/media/k...IA=4&O_INDEKS=S w cgm znalazłam
W NC nie ma.
King_Kschychooo - 2004-12-06, 03:04
co do istniejacych to lubie i szanuje wszystkie. nie mam jakiegos konkretnego faeoryta wsrod nich. a co do marzen zeby sie moc w pelni wypowiadac to musze poczekac az poloze moje rece na albomach SN. inaczej to by bylo troche glupio sie wypowiadac.
Nate - 2004-12-06, 16:02
gdyby powstał teledysk do "Gdzie jesteś?" to by była totalna revolta
longas - 2004-12-06, 16:11
ja mysle ze klip do DMKJN jest najlepszym teledyskiem SN, ten obraz po prostu jest wspaniały, posiada swój klimat !! a to jest najwazniejsze
bitrate40kbps - 2004-12-08, 00:53
| Nate napisał/a: | | gdyby powstał teledysk do "Gdzie jesteś?" to by była totalna revolta |
wiekszej revolty niz JTD nie da sie zrobic
Nate - 2004-12-08, 16:34
| bitrate40kbps napisał/a: | | Nate napisał/a: | | gdyby powstał teledysk do "Gdzie jesteś?" to by była totalna revolta |
wiekszej revolty niz JTD nie da sie zrobic |
da się i Sweet Noise to potrafi
dobrze to wiemy
King_Kschychooo - 2004-12-08, 19:48
| Nate napisał/a: | | bitrate40kbps napisał/a: | | Nate napisał/a: | | gdyby powstał teledysk do "Gdzie jesteś?" to by była totalna revolta |
wiekszej revolty niz JTD nie da sie zrobic |
da się i Sweet Noise to potrafi
dobrze to wiemy |
masz racje Nate. i to znacznie weksza sie da.
bitrate40kbps - 2004-12-08, 20:57
przyklad?
Nate - 2004-12-08, 21:10
| bitrate40kbps napisał/a: | | przyklad? |
poczekasz to zobaczysz
bitrate40kbps - 2004-12-08, 21:13
rozumiem...daleka krewna Nostradamusa jak mniemam...
no coz...szczerze watpie, zeby SN kiedykolwiek zaszokowali swoja publike tak bardzo jak za sprawa JTD...no chyba, ze dla odmiany zrobia cos tak kompletnie zajebistego, ze wszystkim kopary opadna az do samej ziemi...
taaa wiemmm...na pewno tak bedzie, wszyscy jeszcze zobaczymy blablabla ... zejdz na ziemie dziecino
Gloria - 2004-12-08, 22:01
hmm marzenie wystapic w teledysku SN wyrazic sie w ten sposob, zobaczyc prace od kuchni i czuc ten klimacik bedac przy SN i cala ekipa Zajefajnie byloby przezyc cos takiego Chociaz byc przy kreceniu ehhh marzenia
Mi - 2004-12-09, 11:10
| Gloria napisał/a: | hmm marzenie wystapic w teledysku SN wyrazic sie w ten sposob, zobaczyc prace od kuchni i czuc ten klimacik bedac przy SN i cala ekipa Zajefajnie byloby przezyc cos takiego Chociaz byc przy kreceniu ehhh marzenia |
hehe, jaaasne ja nigdy nie zapomne jak miki gorecki nas krecil w pile... po koncercie, przed koncertem... w ogole takie teksty lecialy ze malo... potem sie cieszylam ze do teledysku nie wybrali coponiektorych scen
Gloria - 2004-12-09, 16:51
do jakiego utworu byl krecony klip w Pile? jejku wieze ze bylo fantastycznie
Mi - 2004-12-09, 17:10
| Gloria napisał/a: | | do jakiego utworu byl krecony klip w Pile? jejku wieze ze bylo fantastycznie |
do nuerha - jest stamtad tylko urywek i dziki bogom nie ma ujec zza kulis
dodam ze byly to jaja w wykonaniu glacy sweet i moim , pozowanie w stylu "ale mam wielbicielki" i ogolnie sie wyglupialismy a potem sie okazalo ze mikolaj to krecil, pamiatka jest slynna fota na ktorej sweet wyglada jakby obmacywala glace, w rzeczywistosci wolala magika najlepszy byl zonk jak glaca pokazal nam mikolaja z kamera na schodach i spytal "miki, nakreciles mnie z najwierniejszymi noiserkami??" a my sie wscieklysmy
fajnie bylo
Gloria - 2004-12-09, 18:25
kurcze musze was wysledzic na tym klipie teraz bede sie uwazniej przygladac Az milo posluchac o waszych akcjach, z wielkim zainteresowaniem czytalam na stronie SN jak odbywalo sie krecenie w domach fanow Wtedy musialo byc na prawde swietnie i tak apropo tematu wlasnie ten pomysl na klip ma u mnie wielkie uznanie
Adam - 2004-12-09, 19:01
A ja oglądam ten teledysk i nie mogę was wyśledzić
Mi - 2004-12-09, 19:07
| NoX napisał/a: | A ja oglądam ten teledysk i nie mogę was wyśledzić |
przejrzyj ten temat, sweet piasala gdzie i kiedy jestesmy
Sweet - 2004-12-10, 09:18
kup sobie okulary ala denka od słoikoow to nas napewno zobaczysz heheheh ....
Choc my takie małe nie jestesmy .....
naprzykład zobacz moment jak Magic przytula fanki i kogo widzisz ?
Adam - 2004-12-10, 13:58
| Sweet napisał/a: | kup sobie okulary ala denka od słoikoow to nas napewno zobaczysz heheheh ....
Choc my takie małe nie jestesmy .....
naprzykład zobacz moment jak Magic przytula fanki i kogo widzisz ? |
No właśnie widziałem ten moment, ale jakiś taki nie wyraźny Tzn. ekran rozmazany :D
Nate - 2005-01-17, 22:07
właśnie po raz pierwszy oglądałam "W IMIĘ BOGA" i mało z krzesła nie spadłam , nie wiem jak to się stało że wcześniej nie widziałam tego teledysku....hm.......jednak jakoś do mnie nie dotarło przesłanie tego klipu...
Shadow_Vegeta - 2005-01-19, 04:54
| NoX napisał/a: | [
No właśnie widziałem ten moment, ale jakiś taki nie wyraźny Tzn. ekran rozmazany :D |
Własnie tak sie zastanawiałem czy to nie one... No kurka...jednak one
czarnuch - 2005-01-20, 09:22
o rany sweet, mi normalnie wam totalnie zazdroszczem tego klipu, ja prawie bym był w Rybniku na DMKJN ale sprzęt tatusia nawalił (tzn. fiat 126 p z 82 r. hyhyhyhyh)
sOkO_ona - 2005-02-17, 09:18 Temat postu: tWardy jaK bruK hej włąsnie ogladam teledysk SN < bruk > jeszcze jej wcześniej nie widziałam i przyznam ze ehh zzaskoczenie ogromne wszyscy sie taplają w błotku teledysk zajefajny a cio o nim sądzicie
wiktor - 2005-04-10, 20:34
hej. chcialem sie zapytac czy moze ktos z tego forum wystalil w teledysku sn- niebylo??? to z CLC
longas - 2005-04-10, 20:37
mi sie zdaje ze widziałem a$artane.....
jenny89 - 2005-04-10, 20:38
a$artana, Goat, Kamil chyba
wiktor - 2005-04-10, 20:41
ej a powiedzcie mi ktora minuta klatki albo jakies chrakterystyczne cechy klatki?
Amat3uR - 2005-04-11, 11:32
A co to "minuta klatki"?
Sweet - 2005-04-11, 13:37
| czarnuch napisał/a: | o rany sweet, mi normalnie wam totalnie zazdroszczem tego klipu, ja prawie bym był w Rybniku na DMKJN ale sprzęt tatusia nawalił (tzn. fiat 126 p z 82 r. hyhyhyhyh) |
Nadrobisz jeszcze hehehe ....
wiktor - 2005-04-11, 14:21
| Amat3uR napisał/a: | A co to "minuta klatki"? |
oj- nielap mnie za slowa. chyba wszyscy wiedza o co chodzi. czas w ktorym wyswietla sie dana klatka.
Sana - 2005-04-12, 17:41
Moim zdajniem fajniutki teledysk jest "Nie było" ale ten z Edytką, na Woodstoku jeszcze nie byłam to nei wiem jaki klimacik ale domyslam sie że zajebisty Stych stare teledyski jeśli już gdzieś znajde to tylko w takiej jakości że są całe zamazane albo coś w tym stylu. Żałosne
westa - 2005-04-12, 19:54
| Sana napisał/a: | stare teledyski jeśli już gdzieś znajde to tylko w takiej jakości że są całe zamazane albo coś w tym stylu. Żałosne |
http://pci.pl/~tomek/mfp/
tu bylas?
endrjuuu - 2005-04-12, 23:39
Teledysk "bruk" jest potęzny z resztą jaki i ta piosenka. Niepodoba mi wogóle teledysk N.E.U.R.H.A...jest jakis taki nudny niby dużo sie dzieje ale jakoś nie przemawia...
Mi - 2005-04-12, 23:41
| endrjuuu napisał/a: | | Teledysk "bruk" jest potęzny z resztą jaki i ta piosenka. Niepodoba mi wogóle teledysk N.E.U.R.H.A...jest jakis taki nudny niby dużo sie dzieje ale jakoś nie przemawia... |
jakbys byl na tych wszystkich koncertach to inaczej bys pisal
wierz mi
endrjuuu - 2005-04-13, 00:10
być możę...tak szczerze to niebyłem na żadnym koncercie sn i może dlatego...
ps: ja bym zamiast słów "być możę" wstawił słowa "z pewnością"
Sweet - 2005-04-14, 23:32
| Mi napisał/a: | | endrjuuu napisał/a: | | Teledysk "bruk" jest potęzny z resztą jaki i ta piosenka. Niepodoba mi wogóle teledysk N.E.U.R.H.A...jest jakis taki nudny niby dużo sie dzieje ale jakoś nie przemawia... |
jakbys byl na tych wszystkich koncertach to inaczej bys pisal
wierz mi |
Mnie rowniez
longas - 2005-04-24, 17:08
potrzebne mi info na temat klipów sn:
Wyzej - scenarzysta i operator kamery
Getto - gdzie był krecony
Cisza - scenarzysta, operator kamery, rezyser, gdzie był nakrecony
Godność - scenarzysta, operator kamery, rezyser, gdzie był nakrecony
Płomień Życia - scenarzysta, operator kamery, rezyser, gdzie był nakrecony
W Imię Boga - scenarzysta, operator kamery, rezyser, gdzie był nakrecony
nerv_inc - 2005-04-25, 12:26
Jak na razie pod względem artystycznym najbardziej podoba mi się teledysk do "Nie było" z Edytą a największego kopa energetycznego ma "N.U.E.R.H.A.". Teledysk do "DMK..." jest świetnie zrealizowany i tak ogólnie to jeden z moich ulubionych klipów. Jak uda mi się obejrzeć pozostałe dokonania filmowe to nie omieszkam umieścić swojej opinii
Momus - 2005-04-26, 17:15
Skąd mogłbym ściągnąć teledysk "Jesteś" z Wooda?
http://www.sn-mfp.prv.pl/ ciężko się ściąga z tej stronki bo na dni mi przelicza to czasowe, czy to tak zawsze?
Adam - 2005-04-26, 20:47
kiedys bylo na cgm.pl sprawdz moze nadal tam jest
longas - 2005-04-26, 22:10
przejzyj ostatnie strony tematu: linki do artykułów, wywiadów itp.........tam jest link
Momus - 2005-04-27, 07:29
Dzięki już mam... sorry ale nie jestem w stanie "przeorać" całego forum... nie mam na to czasu
więc jeszcze raz dzięki za wskazówke
Mam jeszcze jedno pytanko do longasa... skąd moge ściągnąć kodeki potrzebne do odtworzenia owego "jesteś" ?
TotalArmagedon - 2006-01-07, 13:00 Temat postu: Teledyski Sweet Noise (ważne) no ludzie dajcie jakieś teledychy sweet noise bo wszedzie gdzie znajde to po kliknieciu jest że nie można znaleźć pliku na serwie no ludzie prosze was...
tharfin - 2006-01-07, 18:45
http://pci.pl/~tomek/mfp/ już nie działa(przynajmniej mi)...macie nowe źródło?
arass - 2006-01-07, 19:55
Mój ulubiony to chyba jest teledysk do piosenki "Getho". A chciałbym chyba zobaczyć do " skur**ela "
mamuska1994 - 2006-06-13, 20:55 Temat postu: n.u.e.r.h.a. muj ulubiony teledysk choc widzialem tylko killka to n.u.e.r.h.a.! Jest the best to piekne przedstawienie tlumu i klimatu na koncertach SN {w wersji z www.sweetnoise.org}. To naprawde efekty i tak co prawda niby jest
[ Dodano: 2006-06-14, 15:05 ]
Jest duzo fanych teledyskuw ale najlepszy jak dotad [nie za duzo widzialem] to n.u.e.r.h.a.
westa - 2006-06-14, 18:09
http://sjp.pwn.pl/
Polecam kolego
Momus - 2006-06-14, 18:36
| westa napisał/a: | http://sjp.pwn.pl/
Polecam kolego |
ortografia nie jest silną stroną tego pana
Mi - 2006-06-16, 10:03
ani ortografia, ani pisanie w ogole, ale to nie jest temat o ortografii, ,tylko o teledyskach
Przemek - 2006-08-12, 23:49 Temat postu: Jesteś..? To dzięki DMKJN poznałem SN więc jest on moim najlepszym klipem. Lubię też Nie było bo jest pełen furii. Chciałbym, żeby powstał teledysk do utworu Jesteś...? (nie koncertówka)
_SaNa_ - 2006-08-24, 13:07
Wg. mnie to DMKJN i te stare [W imię boga, bruk etc.]
Miś - 2007-02-11, 01:24 Temat postu: Teledysk do nie było Ludzie , kim jest ten zafarbowany na blond i ubrany na czarno koleś podskakujący razem z glacą
w teledysku do "Nie było" ?
Dbajmy o polszczyzne
Amat3uR - 2007-02-11, 02:08
Red.
dahlia - 2007-02-11, 22:12
Amatur co ty pierniczysz? jaki Red? to był Fajfer - kiedy był jeszcze piękny, zdolny i młody...
Till - 2007-02-18, 22:25
Do tej pory najwieksze wrazenie zrobil na mnie klip In the name of god poniewaz jest wedlug mnie swoistym apogeum niekomercyjnosci wsrod ich teledyskow.
PePe - 2007-02-19, 13:19
No czego Ty nie rozumiesz lolek? Przeciez to tak oczywiste jak kazanie ojca Rydza.
Jak dla mnie teledyski z KW są kiepskie, nie mają takiego klimatu jak np. Ghetto (sic!) czy Bruk (Stone). Uwielbiam Ghetto za ten "brud"
Małgosia - 2007-02-19, 16:03
Ja to wszystko rozumiem, mówienie że komercja nie służy muzyce i tak dalej, ale mimo tego podobają mi się nowsze teledyski SN, może dlatego że pierwszy na jaki zwróciłam uwagę do DMKJN, ale tu jeszcze nie słuchałam SN, kiedyś siadam przed telewizorem i powalił mnie teledysk do Nie Było, nie wiem może bardziej sam utwór w każdym razie to od tego zaczęło się moje słuchanie Sweet Noise.
longas - 2007-02-19, 18:27
wczoraj przez przypadek widziałem dmkjn.......po dłuzszej przerwie......
to jest dopiero klip z klimatem......genialny teledysk.....najlepszy tego nowego SN......
Małgosia - 2007-02-19, 20:44
| longas napisał/a: | wczoraj przez przypadek widziałem dmkjn.......po dłuzszej przerwie......
to jest dopiero klip z klimatem......genialny teledysk.....najlepszy tego nowego SN...... |
Absolutnie się zgadzam, kiedy ten teledysk powstał to przyznaję że nie przypadł mi do gustu, bo nie bardzo go rozumiałam, ale miało się wtedy jakieś 13 lat i słuchało Enriqe
DMKJN - świetny kawałek z genialnym teledyskiem
Momus - 2007-02-19, 22:08
Gosia ma rację... 5 lat... tak dawno i tak niedawno zarazem... ale od tego klipu zaczęła się cała przygoda
Marius - 2008-01-09, 15:14 Temat postu: Stare teledyski zespołu Witam
Od dłuższego czasu poszukuję STARYCH W WERSJI POLSKIEJ teledysków SN. Brakuje mi jeszcze W imię Boga i Płomień Życia - jeśli ktoś ma to bardzo proszę o linki. Znalazłem na internecie tylko te:
Teledyski:
1995' Cisza
| Kod: | | Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować |
1996' Wyżej
| Kod: | | Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować |
1996' Bruk
1996' Ghetto
1995' Godność
Momus - 2008-01-11, 09:30
http://www.youtube.com/watch?v=DnnS5CUEy6Y in the name of god
http://www.youtube.com/watch?v=yhMiQe62XDA stone
mam na kompie jeszcze flame of life ale w małej rozdzielczości... bardzo małej...
nie chce być upierdliwy, ale...
nie ten dział i prawdopodobnie już był topic o teledyskach
Przemek - 2008-01-11, 12:44
ja mam w średniej rozdzielczości, ale nagrany niestety z 4fan.tv
X - 2008-01-12, 12:42
Z biegiem czasu mój ranking jest następujący :
1. Nie było feat Górniak - bardzo podoba mi się pomysł, scenariusz i realizacja.
2. N.U.E.R.H.A i Nie było (oryginał) za dynamikę i energię.
3 Sympathy for the Devil part 666 - nastrój, klimat i piękno,
4. ,,Bruk"
5. DMKJN, GIAA
6. Getto i Jeden taki dzień
7.Cisza, W imię Boga
8. Płomień życia, Wyżej, Godność
No i czekamy na Chaos...
Jeśli chodzi o marzenia to chciałbym, żeby powstałteledysk do ,,skur**ela" i ,,Victims of War".
Garran - 2008-02-05, 14:13
Ja chciałbym zobaczyć teledysk do kawałka System.. nadawałby się jako taki np wstęp do jakiegoś DVD... Mam nawet wizję tegoż teledysku która mnie by satysfakcjonowała I może jakąś reedycje czy coś w tym stylu N.U.E.R.H.'y pod wersję z Revolty...
Amat3uR - 2008-02-06, 04:04
No u mnie by był na przykład w tym, że moje najlepsze urządzenie do nagrywania wideo to Nokia N70
Xavier - 2008-02-08, 19:24
instalujesz ETI camcodera i nagrywasz w avi w rozdzielczosci wystarczajacej zeby na youtube wszystko wygladalo dobrze i wyraznie.nawet dzwiek dobrej jakosci
Amat3uR - 2008-02-08, 20:11
I czymś takim chcesz nakręcic teledysk?
PePe - 2008-02-08, 20:45
to ja nakręcę teledysk wiertarką!
spełnię marzenia i jeszcze w historii się zapiszę!
Xavier - 2008-02-09, 12:52
pisalem chyba jasno ze to wystarczy aby wszystko dobrze na youtube wygladalo...
nie ma to jak nie wiedziec co potrafi telefon ktory sie posiada...
zapraszam na symbian.ovp.pl - moze sie czegos dowiesz
Amat3uR - 2008-02-09, 13:25
Chłopie, ale kręcenie wideoklipu wymaga większych możliwości niż "rozdzielczość YouTube"
To to ja mam i bez modyfikacji softu. Ale wiesz, jakikolwiek montaż wymaga więcej niż mp4, a jakiekolwiek ujęcia i zabawa swiatłem więcej niz prosta matryca CMOS jaka jest w komórkach
Xavier - 2008-02-09, 16:27
ja tylko proponowalem cos co moglbys z powodzeniem pokazac na malym 'ekraniku' youtube i to w dobrej jakosci bo jakosc filmow ktore kreci n70 standardowo pochodzi z ery niedorobionych rybo-malp.
tak wiec mimo wszystko proponuje zajrzec na podana przeze mnie strone i troche sobie rozbudowac telefon
Amat3uR - 2008-02-09, 16:41
Możliwości swojego telefonu znam. Z racji zawodu nawet ciężko nie znać. Ale to dużo za mało by nakręcić wideoklip.
Xavier - 2008-02-09, 17:23
ale napewno nie za malo zeby zobaczyc dobre video na youtube.
nie myslalem ze masz zamiar krecic jakis super klip w h. wie jakich warunkach.
pozdrawiam
Amat3uR - 2008-02-10, 12:06
Jak na złość nie mogę odnaleźć żadnego dobrego screena z klipu SN, więc posłużę się Metalliką
Tu masz nawet niższą rozdziałkę niż YT:
Matryca na telefonie nie ma nawet połowy tej dynamiki barw. I chociaż nie wiem jak byś się starał, żadne Adobe Ci nie pomoże w wyciągnięciu tego i zabawy z tym. A teledysk to akurat najczęściej JEST zabawa montażem. Chyba że będziesz od nowa rysował każdą klatkę
Xavier - 2008-02-10, 12:24
o ile sie nie myle najnowsze wersje ETI Camcodera nagrywaja w avi w rozdzielczosci wlasnie 320x240
PePe - 2008-02-10, 12:27
ta dyskusja jest tak bezsensowna, że aż żałosna...
longas - 2008-02-10, 12:31
jeden nie odpuści i drugi też
Amat3uR - 2008-02-10, 12:48
To co, Panowie? Wracamy do foteczek i shoutboksika?
@Xavier: tłumaczę Ci na wielu przykładach, że rozdzielczość to jest bardzo mała składowa większej całości. Jak widzę nie rozumiesz
longas - 2008-02-10, 12:59
| Amat3uR napisał/a: | To co, Panowie? Wracamy do foteczek i shoutboksika?
|
kobity sie pokłuciły i nie chca juz fotek tak dawac jak wczesniej....
a szołtboks juz dawno sie nie nazywa szołtboks
Xavier - 2008-02-10, 13:23
amateur nie boj sie rozumiem(majac w szkole ponad 15 godzin informatyki tygodniowo chyba musze rozumiec)
ende
Mentos - 2008-03-14, 10:22
Yyyy wiecie co czuję się jakoś tak nie w temacie... xD
Hans_Giebenrath - 2008-03-24, 02:48 Temat postu: Teledysk do 9/1 Juz od paru lat wizualizuje sie w mym zdegenerowanym umysle clip do jednej z moich ulubionych piosenek SN. WIele razy myslałem sobie, gdybym tylko miał taki programn i dobry komp.
Program sie znalazł,jednak nędzny no i komp, do którego nie mam jeszcze stałego dostępu też z czasem sie ulepszył.
Postanowiłem więc moją wizje zrealizować, trwało to naprawdę długo, robiłem to bardzo na raty z częstymi i czasem bardzo długimi przerwami. Najgorsze jest to że ten porgram tzn. Windows movie maker ciagle sie wieszał i to mi bardzo wszystko utrudniało i przedłużało. Spowodowałlo to równiez to ,ze z wielu wizji musiałem zrezygnować,niektóre zrobic na szybko i po prostu tak jak sie uda, a nie tak jak ja chcę. Nie miałem nawet bezposredniego wglądu do tego co zrobiłem wcześniej, włąśnie przez wadliwość programu (lub moze kompa) Wszystko więc było robione w bólu i cieżkich nerwach i złosci na komp, na program, na Brata, który mnie wygania, na siebie i inne takie.
Choć nie jestem z ww.powodów do końca zadowolony z mego clipu to i tak odczuwam satysfakcję.
Do zmontowania tego obrazku wykorzystałem fragmenty videoclipów z pierwszych dwóch płyt SN oraz niewielu zdjęć.
Panie i panowie oto teledysk mojego autorstwa do utworu 9/1 !
Proszę o wyrozumiałość , szczere opinie i spontaniczne wrazenia. Uprzejmie prosze wziąć pod uwagę to co wyzej napisałem.
oto link:
http://rapidshare.com/fil...ise.pl.rar.html
Hasło to: sncintra
życzę emocjonalnego odbioru
Myslałem o osobnym temacie, więc jeśli władze tak uznaja ,to niechaj sie ty m zajmą
PePe - 2008-03-24, 11:36
O w mordę...
Pierwsze 10-15 sekund i pomyślałem - kaszana... pewnie tylko fragmenty klipów i nic więcej...
Pół minuty później miałem już szeroko otwarte oczy i nie mogłem się napatrzeć. Część scen wygląda jak nagrywana pod 9/1. Mimo iż to po prsotu montaż scen z kilku klipów, to na mnie zrobił wrażenie bardzo dobre.
Gratuluję dobrej roboty Na youtuba to wrzuć jeszcze ;]
Przemek - 2008-03-24, 12:49
Najlepszy jest Chuck Norris
..a teledysk wywarł na mnie pozytywne wrażenie. Na początku tak jak PePe myślałem, że obraz nie będzie sie komponować z dźwiękiem...
X - 2008-03-24, 14:33
Hans...ściagnąłem plik na dysk ale żaden mój program go nie może otworzyć... Wrzuć na youtuba albo powiedz czym to mogę otworzyć? Kurde....ciekawość mnie zżera coś tam wymyślił...
Zagaj13 - 2008-03-24, 15:01
szczerze bez wazeliny-zajekurwabiste
Hans_Giebenrath - 2008-03-24, 15:57
No to na razie jestem zadowolony, zadnej krytyki, na którą od początku czekam. Z tymi pierwszymi sekundami to było tak, że p o prostu myslałem ,ze jeszcze do nich wrócę, jednak zacząłem miec coraz większe problemy z tym programem. Wieszał mi sie co chwilę, więc mysle sobie, albo bedę to kontynuował, albo bedę próbował wracać i nigdy tego nie skończę. Wkrótce bedę miał lepszy program i mam nadzieje ,ze zrobie cos doskonalszego.
| X napisał/a: | Hans...ściagnąłem plik na dysk ale żaden mój program go nie może otworzyć... Wrzuć na youtuba albo powiedz czym to mogę otworzyć? Kurde....ciekawość mnie zżera coś tam wymyślił... |
plik jest rozszerzenia WMV(Windows Media Video), tak jak powiedział Lolek, zwykły Windows Media player powinien go odtworzyć. Moze masz brak jakichś kodeków. Na moim kompie otwiera go kazdy player do odtwarzania filmów. Moze powinienes zainstalować sobie K - lite codek pack'a.
Czekam na dalsze opinie..
X - 2008-03-24, 15:57
| lolek2 napisał/a: | X windows media player powinien to ruszyć |
Niestety....ani Windows media player ani Real Player....jest napisane tak :
,,Program Windows Media Player nie może odtworzyć pliku. Odtwarzacz może nie obsługiwać tego typu pliku lub kodera-dekodera użytego do skompresowania pliku."
[ Dodano: 2008-03-24, 16:04 ]
Spróbuje coś pomyśleć....ale Hans...zamierzasz wrzucić to youtube?
Przemek - 2008-03-24, 16:07
Mplayer Classic lub All player lub zainstaluj kodeki
zwierzak - 2008-03-24, 18:00
No to jasno z tego widać, że nie masz jakiś kodeków.
Xavier - 2008-03-24, 18:24
ACE codecs pack
http://www.instalki.pl/pr...Mega_CoDecS.php
zielony - 2008-03-24, 19:51
No ogólnie dales rade. Obraz sie nie zawsze zgrywa z dzwiekiem, ale wiem, ze cięzko jest to dopasowac poza tym obszerny opis;] Pod koniec troche za bardzo wszystko"przyspiesza" no i Kukulska za cholere mi tam nie pasuje, nad tym bym jeszcze posiedzial Ale i tak WIELKIE BRAWA DLA CIEBIE, no i na youtube wrzucaj!
Małgosia - 2008-03-24, 22:57
Wiesz, powiem szczerze że po tym co widziałam jakiś czas temu myślałam że dalsza część już nie zaskoczy, nie wprowadzi niczego nowego a jedank, było bardzo ciekawe do samego końca.
A żeby nie było słodko, to powiem Ci tylko to co mówiłam wcześniej że wybrałabym inne foty Natalii.
W całości obejrzałam dopiero raz i dlatego może powiem coś więcej jak przyjrzę się dokładniej
olusnz - 2008-03-25, 10:47
jak mozecie to wrzuccie na jutuba
Hans_Giebenrath - 2008-03-25, 16:38
Bardzo dziekuje za wszystkie opinie pochwały i uwagi. Ja jak juz mówiłem tez nie jestem z tego w pełni zadwolony i gdybym miał lepszy program i nieograniczony dostęp to zrobiłbym to inaczej. Jednak w pewnym momencie postanowiłem ,ze bez wzgledu na to jak wyjdzie to musze to w końcu jak najszybciej zakończyc bowiem zacząłem to 3 lata temu!
Jeśli chodzi o pulblikacje na you tube to mysle ,ze najpierw powinienem zapytac sie o to Glacy, wówczas umiesciłbym to z czystym sumieniem. Taki juz jestem...
Małgosia - 2008-04-02, 17:26
Hans, nie wsydź się, podaj do publicznej wiadomości link do swego dzieła umieszczonego na YouTube
Hans_Giebenrath - 2008-04-02, 18:16
Skoro tak bardzo o to prosisz
Za pozwoleniem G, umiesciłem mój clip na you tube, jednak traci on wiele na jakości. Jeśli ktos chce go dokłanie obejrzec to naprawdę lepiej pobrac plik z tego linka
http://rapidshare.com/fil...ise.pl.rar.html
dla ignorantów jakości
http://www.youtube.com/wa...XyDGUoEk&fmt=18
X - 2008-04-04, 13:09
Dzięki Hans, że wrzuciłeś na youtube....zajebisty filmik. Szacunek!
PePe - 2008-04-04, 13:12
ileż razy można powtarzać: szakunec a nie szacunek!!!!!!!!
X - 2008-04-04, 13:27
| PePe napisał/a: | | ileż razy można powtarzać: szakunec a nie szacunek!!!!!!!! |
[ Dodano: 2008-04-04, 13:38 ]
Nie no....czytam to zdanie już dzisesiąty raz i nadal nie łapię ....ale dzisiaj mam tak ze wszystkim ...ide sie zbrowarzyć.
Madzior - 2008-04-04, 13:39
eeeeeeeeeeee tam - ja też nie łapię o co chodzi, ale jestem usprawiedliwiona bom blondynka
Garran - 2008-04-04, 14:00
Aby zczaić musicie obejrzeć Ali G film z tłumaczeniem w którym słowo Respect zostało przeliterowane Restecpa (czy jakoś tak), a tłumacz zrobił z tego Szacunek przeliterowany na Szakunec... Naprawdę nic wartego sentymentu ;F
PePe - 2008-04-04, 14:32
czytać litera po literze: szaCuneK - szaKuneC
Garran - mój człowiek w partii
Hans_Giebenrath - 2008-04-08, 18:39
Dziekuję, za zainteresowanie, obejrzenie i za szakunec
|
|