| |
Sweet Noise Forum www.sweetnoise.one.pl |
 |
Sweet Noise - Glaca w rozmowach w toku
Przemek - 2007-10-30, 09:41
Postaram się załatwić nagranie, ale to już nie będzie do końca ode mnie zależało.
longas - 2007-10-30, 17:17
to przemas ma mozliwosc nagrania video ?
ja bym to mogł nagrac....ale potrzebowałbym z 5 giga wolnego miejsca, jak nie wiecej, zalezy ile on tam bedzie......
a 5 giga wolnego to ja miałem z 2-3 lata temu:]]
Przemek - 2007-10-30, 17:48
| longas napisał/a: | | to przemas ma mozliwosc nagrania video ? |
Wiesz, mam jakąś wiekową kartę telewizyjną i właściwie jakbym się postarał to spokojnie mogę nagrać. Kabel który posiadałem obecnie pożyczyłem sąsiadowi, więc ma jakby dług wdzięczności. Dla mnie jest o tyle lepiej, bo posiada telewizje satelitarną, więc większą liczbę kanałów (tylko MTV Polska nie posiada). Już gadałem z nim i spokojnie nagra. W razie czego ja nagram na kasetę VHS i długiego po kabel ... Także nagranie raczej będzie
| longas napisał/a: | ja bym to mogł nagrac....ale potrzebowałbym z 5 giga wolnego miejsca, jak nie wiecej, zalezy ile on tam bedzie......
a 5 giga wolnego to ja miałem z 2-3 lata temu:]] |
...a Ty longas jak nagrywasz? Posiadasz kartę satelitarną czy też bawisz się w "kabelkowanie" Nie wiem jak będzie lepiej, jeśli chcesz to nagraj.
longas - 2007-10-30, 18:06
no ja nie nagram bo tyle miejsca nie mam.......ok. 5 giga potrzebowałbym....
a poprzednie video nagrywałem przez karte tv.....jest program do zgrywania obrazu z tv do pliku...na kompie wszystko sie odbyło...
westa - 2007-10-30, 18:37
to wywal wszystkie pirackie mp3
longas - 2007-10-30, 18:48
pfffffffff.........odezwał sie ]]]
Adam - 2007-10-30, 19:28
Ja mogę nagrać na DVD.
Przemek - 2007-10-30, 20:13
| Adam napisał/a: | | Ja mogę nagrać na DVD. |
Chodzi o to, żeby nagrać w dobrej jakości i udostępnić w necie. TVN już chyba nadaje w HD?
Mi - 2007-11-06, 11:10
Adas , nagraj, potem zrob z tego avi i juz
nie mam tvnu
Przemek - 2007-11-07, 17:13
Widziałem reklamę Rozmów w Toku na czwartek (tylko nie wiem który ) i będą rozmawiali na temat Betanek.
Małgosia - 2007-11-07, 17:36
No bo to będzie w piątek!!!!
piątek 9 listopada 2007
Przybysze z Czarnego Lądu
Bieganie boso po lesie, wycieranie ust obrusem czy jedzenie surowych wnętrzności barana. Takie zwyczaje naprawdę mogą szokować… A czy można się do nich przyzwyczaić kiedy dotyczą naszych najbliższych?
Malaika ma 12 lat. Jeszcze rok temu pracowała jako niewolnica w barze na Wybrzeżu Kości Słoniowej. Za 50 dolarów wykupiła ją stamtąd Kinga, polska podróżniczka. Dziś Kinga niestety nie żyje, a małą Afrykanką zajmuję się ojciec podróżniczki, Renardo. [ Zobacz także stronę fundacji Freespirit ]
Piotr, lider zespołu Sweet Noise, miał 7 lat, kiedy wyjechał do Sudanu - w rodzinne strony swojego ojca. Mieszkali w domu bez prądu, wody i gazu. Dziś Piotr jest znanym - i uznanym - polskim muzykiem. Niedawno jednak wrócił do Afryki, by nagrać nową płytę. A jak wspomina swoje dzieciństwo w Sudanie? Czy „tamta” Afryka różni się czymś od dzisiejszej?
Roque mimo, że wychowywał się w Luandzie - stolicy Angoli, a nie w biednej afrykańskiej wiosce, to po 15 latach małżeństwa swoimi zwyczajami wciąż doprowadza swoją żonę do szału. Dlaczego? Ola i Roque opowiedzą Wam o tym w piątek!
Źródło: www.rozmowywtoku.onet.pl
longas - 2007-11-07, 17:41
no to jak w piatek to nie obejze....
bede dopiero o 17.30 na chacie
PePe - 2007-11-07, 18:30
ja poproszę rip całego programu, a nie tylko kwestii glacy
praca znow mnie cos omija...
Devil Peter - 2007-11-07, 18:45
Również bardzo proszę o rip, bo tez nie bedę mógł obejrzeć
KaSiaaaa - 2007-11-08, 17:51
Pff, a mi sie cos pomylilo, myslalam, ze to dzisiaj i caly program obejrzalam ;p
PePe - 2007-11-08, 18:00
no jak widac nie nie jedyna Twoja pomylka w dniu dzisiejszym... oprocz tego wpisalas sie tutaj 2 razy z tym samym postem ;P
KaSiaaaa - 2007-11-08, 18:02
Pff, to komputer zawinil, nie ja! No moze ja tez, bo nie zauwazylam
PePe - 2007-11-08, 18:42
stara prawda powtarzana przez informatyków brzmi: komputer jest na tyle inteligentny, na ile inteligentna jest osoba go obsługująca.
rzekłem
Mi - 2007-11-09, 07:11
wry, nie robcie oftopa
Małgosia - 2007-11-09, 22:46
Obejrzałam, przyjemny program, aczkolwiek niczego nowego się nie dowiedziałam.
Opowieść z autobusem troche mnie rozbawiła, ale to w wielu krajach norma.
longas - 2007-11-09, 23:21
ja jakies szanse na obejzenie miałem, bo godzine wczesniej skonczyłem....ale ze to piatek i wszystko wraca z lublina do mojego miiasta to grzecznie sobie postałem 50 min na przystanku i dostawałem pierdolca, kiedy świnio-busy nawet sie nie zatrzymywały na przystanku, bo tak były przepełnione
nawet kur*a fajnie sie stało w deszczu i wietrze, naprawde
Małgosia - 2007-11-10, 00:29
Mały OT
Szłam dziś w ulewie i wietrze, na uszach mp3 i na full PAINKILLER. ludzie byłam taka naładowana, czułam się jak na fazie!
(Niech tam leje, niech tam wieje, ja sie bawię ja się śmieję )
Adam - 2007-11-10, 01:06
A MP3 player Ci nie przemoknął czasem?
Hans_Giebenrath - 2007-11-10, 01:31
Ja tez dzis zmokłem, ale najpierw zdażyłem na program, zzawszwe jest miło zobaczyć Glace w tv, lecz nowego to dowiedziałem sie tyle co Małgosia, no moze jeszcze to,ze G o swojej samobójczej próbie nie powiedział Ojcowi, a media wiedząo tym od dawna
Później udałem się do knajpy celem oblania urodzin przyjaciela i cholernie zmokłem zanim znaleźlismy wolna knajpę,jednak udało sie i to w mojej ulubionej knajpie w tym mieście, ale za chwile to całkowicie odjechałbym od tematu. Serdecznie pozdrawiam wszystkich, którzy dziś zmokli. Cieplutkie uściski. Ja nie potrzebuje mp3 playera, gdyz mój zdegenerowany umysł doskonale odtwarza głeboko przenikające utwory aż długa droga staje sie zbyt krótka,dla krzyczącej wciaż we mnie muzyki. Kocham jesień!
Przemek - 2007-11-10, 12:23
Niestety...kolega, który miał nagrać program uległ niegroźnemu wypadkowi, więc nie mógł go nagrać. Jednak ja zarejestrowałem go sobie na VHS i jak tylko poczuje sie lepiej, to pożyczę od niego (wyżej pisany) kabel i wrzucę na neta....o ile ktoś wcześniej nie zrobi tego przede mną. Sorry za opóźnienie....
PePe - 2007-11-10, 14:51
| Przemek napisał/a: | | Sorry za opóźnienie.... |
wielak kapitula przemyśli, czy wybaczyć Ci to przewinienie; przeprosiny to dobry krok na utrzymanie się przy laskach, ale może okazać się za malo; grozi Ci degradacja do podwórkowego rippera;
ja kce ripa!
Adam - 2007-11-10, 15:07
| Hans_Giebenrath napisał/a: | no moze jeszcze to,ze G o swojej samobójczej próbie nie powiedział Ojcowi, a media wiedząo tym od dawna |
Z wypowiedzi G wnioskuję, że albo ma złe kontakty z ojcem, albo...nie żyje. W wielu wywiadach wspomina o matce, o ojcu ni słowa.
Przemek - 2007-11-10, 19:30
| PePe napisał/a: | grozi Ci degradacja do podwórkowego rippera;
|
Mi tam wszystko jedno, równie dobrze mogę mieć rangę 'klopowy ripper'
Małgosia - 2007-11-10, 20:11
Wg tego co mówił w RWT to ojciec został w Afryce (jeżeli żyje)
(P.S. Czyżby to mój ostatni post? Jeżeli brak szacunku dla wypowiedzi, a tym samym poglądów pewnego admina wyeliminuje mnie tego forum to PaPa wszystkim )
PePe - 2007-11-10, 21:11
ktoś rozumie o czym Blondyna do nas rozmawia?
Przemek - 2008-02-13, 21:57
Tak jak obiecałem (kiedyś ), fragment Rozmów w Toku z Glacą. W tym tygodniu umieszczę nagranie z lepszą jakością. Początek trochę się przycina...
http://rapidshare.com/fil...w_toku.wmv.html
longas - 2008-02-13, 22:28
good job przemas.....
ciekawie sie to ogladało....
dzozefin - 2009-08-29, 13:11
hej,
jestem tu nowa i bardzo zalezy mi na odcinku rozmow w toku, fgdzie wystepowal glaca. Nie moge tego nigdzie znalezc. Czy ktos moglby sie podzielic? bede mega wdzieczna
pozdrawiam!
Przemek - 2009-08-29, 15:43
http://rapidshare.com/fil...u_2007.mpg.html
Pozdrawiam
dzozefin - 2009-08-30, 18:22
wieeeelkie dzieki nie spodziewalam sie, ze tak szybko dostane. Dziekuje bardzo bardzo
[ Dodano: 2009-08-30, 20:13 ]
bardzo podoba mi sie rozmowa. Szczegolnie interesowalo mnie to, ze mieszkal w Sudanie itd, bo sama mam rodzine z Afryki, a Glaca opowiada o ttm wspaniale, a takze lamie pewne stereotypy.
|
|