Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

Sweet Noise - Glaca w rozmowach w toku

Przemek - 2007-10-30, 09:41

Postaram się załatwić nagranie, ale to już nie będzie do końca ode mnie zależało.
longas - 2007-10-30, 17:17

to przemas ma mozliwosc nagrania video ?

ja bym to mogł nagrac....ale potrzebowałbym z 5 giga wolnego miejsca, jak nie wiecej, zalezy ile on tam bedzie......
a 5 giga wolnego to ja miałem z 2-3 lata temu:]]

Przemek - 2007-10-30, 17:48

longas napisał/a:
to przemas ma mozliwosc nagrania video ?

Wiesz, mam jakąś wiekową kartę telewizyjną i właściwie jakbym się postarał to spokojnie mogę nagrać. Kabel który posiadałem obecnie pożyczyłem sąsiadowi, więc ma jakby dług wdzięczności. Dla mnie jest o tyle lepiej, bo posiada telewizje satelitarną, więc większą liczbę kanałów (tylko MTV Polska nie posiada). Już gadałem z nim i spokojnie nagra. W razie czego ja nagram na kasetę VHS i długiego po kabel ;) ... Także nagranie raczej będzie

longas napisał/a:
ja bym to mogł nagrac....ale potrzebowałbym z 5 giga wolnego miejsca, jak nie wiecej, zalezy ile on tam bedzie......
a 5 giga wolnego to ja miałem z 2-3 lata temu:]]

...a Ty longas jak nagrywasz? Posiadasz kartę satelitarną czy też bawisz się w "kabelkowanie" Nie wiem jak będzie lepiej, jeśli chcesz to nagraj.

longas - 2007-10-30, 18:06

no ja nie nagram bo tyle miejsca nie mam.......ok. 5 giga potrzebowałbym....

a poprzednie video nagrywałem przez karte tv.....jest program do zgrywania obrazu z tv do pliku...na kompie wszystko sie odbyło...

westa - 2007-10-30, 18:37

to wywal wszystkie pirackie mp3 :]
longas - 2007-10-30, 18:48

pfffffffff.........odezwał sie :] ]]]
Adam - 2007-10-30, 19:28

Ja mogę nagrać na DVD.
Przemek - 2007-10-30, 20:13

Adam napisał/a:
Ja mogę nagrać na DVD.

Chodzi o to, żeby nagrać w dobrej jakości i udostępnić w necie. TVN już chyba nadaje w HD?

Mi - 2007-11-06, 11:10

Adas , nagraj, potem zrob z tego avi i juz :)
nie mam tvnu :(

Przemek - 2007-11-07, 17:13

:?: :?:

Widziałem reklamę Rozmów w Toku na czwartek (tylko nie wiem który :!: ) i będą rozmawiali na temat Betanek.

Małgosia - 2007-11-07, 17:36

No bo to będzie w piątek!!!!
piątek 9 listopada 2007
Przybysze z Czarnego Lądu

Bieganie boso po lesie, wycieranie ust obrusem czy jedzenie surowych wnętrzności barana. Takie zwyczaje naprawdę mogą szokować… A czy można się do nich przyzwyczaić kiedy dotyczą naszych najbliższych?

Malaika ma 12 lat. Jeszcze rok temu pracowała jako niewolnica w barze na Wybrzeżu Kości Słoniowej. Za 50 dolarów wykupiła ją stamtąd Kinga, polska podróżniczka. Dziś Kinga niestety nie żyje, a małą Afrykanką zajmuję się ojciec podróżniczki, Renardo. [ Zobacz także stronę fundacji Freespirit ]

Piotr, lider zespołu Sweet Noise, miał 7 lat, kiedy wyjechał do Sudanu - w rodzinne strony swojego ojca. Mieszkali w domu bez prądu, wody i gazu. Dziś Piotr jest znanym - i uznanym - polskim muzykiem. Niedawno jednak wrócił do Afryki, by nagrać nową płytę. A jak wspomina swoje dzieciństwo w Sudanie? Czy „tamta” Afryka różni się czymś od dzisiejszej?

Roque mimo, że wychowywał się w Luandzie - stolicy Angoli, a nie w biednej afrykańskiej wiosce, to po 15 latach małżeństwa swoimi zwyczajami wciąż doprowadza swoją żonę do szału. Dlaczego? Ola i Roque opowiedzą Wam o tym w piątek!

Źródło: www.rozmowywtoku.onet.pl ;)

longas - 2007-11-07, 17:41

no to jak w piatek to nie obejze.... :|
bede dopiero o 17.30 na chacie

PePe - 2007-11-07, 18:30

ja poproszę rip całego programu, a nie tylko kwestii glacy :P

praca :/ znow mnie cos omija...

Devil Peter - 2007-11-07, 18:45

Również bardzo proszę o rip, bo tez nie bedę mógł obejrzeć :/
KaSiaaaa - 2007-11-08, 17:51

Pff, a mi sie cos pomylilo, myslalam, ze to dzisiaj i caly program obejrzalam ;p
PePe - 2007-11-08, 18:00

no jak widac nie nie jedyna Twoja pomylka w dniu dzisiejszym... oprocz tego wpisalas sie tutaj 2 razy z tym samym postem ;P
KaSiaaaa - 2007-11-08, 18:02

Pff, to komputer zawinil, nie ja! No moze ja tez, bo nie zauwazylam :P
PePe - 2007-11-08, 18:42

stara prawda powtarzana przez informatyków brzmi: komputer jest na tyle inteligentny, na ile inteligentna jest osoba go obsługująca.
rzekłem :)

Mi - 2007-11-09, 07:11

wry, nie robcie oftopa :?
Małgosia - 2007-11-09, 22:46

Obejrzałam, przyjemny program, aczkolwiek niczego nowego się nie dowiedziałam.
Opowieść z autobusem troche mnie rozbawiła, ale to w wielu krajach norma.

longas - 2007-11-09, 23:21

ja jakies szanse na obejzenie miałem, bo godzine wczesniej skonczyłem....ale ze to piatek i wszystko wraca z lublina do mojego miiasta to grzecznie sobie postałem 50 min na przystanku i dostawałem pierdolca, kiedy świnio-busy nawet sie nie zatrzymywały na przystanku, bo tak były przepełnione

nawet kur*a fajnie sie stało w deszczu i wietrze, naprawde

Małgosia - 2007-11-10, 00:29

Mały OT
Szłam dziś w ulewie i wietrze, na uszach mp3 i na full PAINKILLER. ludzie byłam taka naładowana, czułam się jak na fazie!
(Niech tam leje, niech tam wieje, ja sie bawię ja się śmieję :lol: )

Adam - 2007-11-10, 01:06

A MP3 player Ci nie przemoknął czasem?
Hans_Giebenrath - 2007-11-10, 01:31

Ja tez dzis zmokłem, ale najpierw zdażyłem na program, zzawszwe jest miło zobaczyć Glace w tv, lecz nowego to dowiedziałem sie tyle co Małgosia, no moze jeszcze to,ze G o swojej samobójczej próbie nie powiedział Ojcowi, a media wiedząo tym od dawna :/
Później udałem się do knajpy celem oblania urodzin przyjaciela i cholernie zmokłem zanim znaleźlismy wolna knajpę,jednak udało sie i to w mojej ulubionej knajpie w tym mieście, ale za chwile to całkowicie odjechałbym od tematu. Serdecznie pozdrawiam wszystkich, którzy dziś zmokli. Cieplutkie uściski. :) Ja nie potrzebuje mp3 playera, gdyz mój zdegenerowany umysł doskonale odtwarza głeboko przenikające utwory aż długa droga staje sie zbyt krótka,dla krzyczącej wciaż we mnie muzyki. Kocham jesień!

Przemek - 2007-11-10, 12:23

Niestety...kolega, który miał nagrać program uległ niegroźnemu wypadkowi, więc nie mógł go nagrać. Jednak ja zarejestrowałem go sobie na VHS i jak tylko poczuje sie lepiej, to pożyczę od niego (wyżej pisany) kabel i wrzucę na neta....o ile ktoś wcześniej nie zrobi tego przede mną. Sorry za opóźnienie....
PePe - 2007-11-10, 14:51

Przemek napisał/a:
Sorry za opóźnienie....

wielak kapitula przemyśli, czy wybaczyć Ci to przewinienie; przeprosiny to dobry krok na utrzymanie się przy laskach, ale może okazać się za malo; grozi Ci degradacja do podwórkowego rippera;
:twisted: :twisted: :twisted:

ja kce ripa!

Adam - 2007-11-10, 15:07

Hans_Giebenrath napisał/a:
no moze jeszcze to,ze G o swojej samobójczej próbie nie powiedział Ojcowi, a media wiedząo tym od dawna :/

Z wypowiedzi G wnioskuję, że albo ma złe kontakty z ojcem, albo...nie żyje. W wielu wywiadach wspomina o matce, o ojcu ni słowa.

Przemek - 2007-11-10, 19:30

PePe napisał/a:
grozi Ci degradacja do podwórkowego rippera;
:twisted: :twisted: :twisted:

Mi tam wszystko jedno, równie dobrze mogę mieć rangę 'klopowy ripper' :twisted: :-P

Małgosia - 2007-11-10, 20:11

Wg tego co mówił w RWT to ojciec został w Afryce (jeżeli żyje)

(P.S. Czyżby to mój ostatni post? Jeżeli brak szacunku dla wypowiedzi, a tym samym poglądów pewnego admina wyeliminuje mnie tego forum to PaPa wszystkim :roll: )

PePe - 2007-11-10, 21:11

ktoś rozumie o czym Blondyna do nas rozmawia? :P
Przemek - 2008-02-13, 21:57

Tak jak obiecałem (kiedyś :] ), fragment Rozmów w Toku z Glacą. W tym tygodniu umieszczę nagranie z lepszą jakością. Początek trochę się przycina...

http://rapidshare.com/fil...w_toku.wmv.html

longas - 2008-02-13, 22:28

good job przemas.....
ciekawie sie to ogladało....

dzozefin - 2009-08-29, 13:11

hej,
jestem tu nowa i bardzo zalezy mi na odcinku rozmow w toku, fgdzie wystepowal glaca. Nie moge tego nigdzie znalezc. Czy ktos moglby sie podzielic? bede mega wdzieczna :)
pozdrawiam!

Przemek - 2009-08-29, 15:43

http://rapidshare.com/fil...u_2007.mpg.html

Pozdrawiam

dzozefin - 2009-08-30, 18:22

wieeeelkie dzieki :) nie spodziewalam sie, ze tak szybko dostane. Dziekuje bardzo bardzo :)

[ Dodano: 2009-08-30, 20:13 ]
bardzo podoba mi sie rozmowa. Szczegolnie interesowalo mnie to, ze mieszkal w Sudanie itd, bo sama mam rodzine z Afryki, a Glaca opowiada o ttm wspaniale, a takze lamie pewne stereotypy.