| |
Sweet Noise Forum www.sweetnoise.one.pl |
 |
Nomad - Trzy koncerty NOMAD w ramach trasy Infernal Ritual
NoiseNation - 2007-09-10, 00:16 Temat postu: Trzy koncerty NOMAD w ramach trasy Infernal Ritual Oj dzieje sie bardzo duzo!!!
W pazdzierniku NOMAD zagra 3 koncerty w ramach trasy Infernal Rituals, 19.10 w Poznaniu (Klub U Bazyla), 20.10 w Zbaszynku (Dom Kultury) i 21.10 w Wroclawiu (Klub Madness).
Oprocz Nomad zagraja Bestiar /Death Metal/, Sphere /Death Metal/ oraz Saltus /Pagan Black/
Zapraszamy!!!!
KaSiaaaa - 2007-09-10, 08:51
To PePe sobie we Wrocławiu moze poszalec
PePe - 2007-09-10, 09:04
Oj chyba nie poszaleje... jakos deathowe klimaty na ogol mnie niekreca zbyt mocno... czase owszem, ale raczej koncerty to juz za duzo
wkrotce gra behemot we wro, ale jesli tam pojde to tylko dla supportujacej kapeli - rootwater - bo behemota nie trawie kompletnie
nie taki pepe straszny SS jak go Kasia maluje
goat - 2007-09-10, 22:35
Pepe polacam koncert Behemotha moim zdaniem nalepszy polski sklad koncertowy tego roku, widziałem w Wawie na własne oczy . A pozatym Seth (gitarzysta NOMAD) gra razem z Behemoth
I szczególnie polecam koncert NOMAD wydali świetną płyte i wato ich zobaczyć jak sie prezentuja na żywo
Momus - 2007-09-10, 22:38
jak będzie za rozsądną cenę to przejdę się do bazyla
longas - 2007-09-10, 22:51
| goat napisał/a: | | wydali świetną płyte |
no nie przesadzajamy...swietna to ona nie jest.....
po prostu moze byc - ujdzie w tłumie...
PePe - 2007-09-11, 13:54
Behemota nie jestem w stanie strawić... dla mnie to już najcięższy kawałek muzyki... Nergala nie rozumiem ani przez chwilę z tego co tam ryczy. Muzycznie mnie to nie podnieca. Niby z Vaderem leżą na podobnej półce, ale Vader przynajmniej jest dla mnie zrozumiały wokalnie i muzycznie mi podchodzi...
A Nomad... nie wiem... nigdy nie przesłuchałem zbyt dokładnie ich twórczości, pewnie dlatego, że po takie klimaty sięgam niezbyt często
longas - 2007-09-11, 22:28
| PePe napisał/a: | | Behemota nie jestem w stanie strawić... dla mnie to już najcięższy kawałek muzyki |
eeee to mało slyszałes.....sa 'ciezsze' zespoły ]]
PePe - 2007-09-12, 14:08
no ta... tyle to i ja wiem... są jeszcze brzmienia z kręgu doom i innego łomotania... jest też totalna miazga spod znaku mandaryny na żywo lub kościelne chóry mocherowych beretówk, które biją na głowę każdą odmianę metalu, tyle że aż tak daleko nie sięgam...
do behemotha kilka razy próbowałem podejść. niestety jak narazie bez wiekszego efektu w postaci ponownego przesłuchania utworu/albumu
longas - 2007-09-12, 22:28
no akurat, doom to rurki z kremem a nie cos ciezszego.....
|
|