| |
Sweet Noise Forum www.sweetnoise.one.pl |
 |
Projekty Poboczne - Noise Inc
PePe - 2006-10-03, 21:24 Temat postu: Noise Inc Witam!
W tytule wątka adres strony. Enjoy it.
Dodatkowo zamieszczam "biuletyn" od SN, który mozna przeczytac za posrednictwem myspace. (Mysle ze przyda sie tym, ktorzy nie korzystaja z dobrodziejstw myspace.com )
| Cytat: | news from noise.inc camp:
sound designing tasks:
M dot Strange is the man behind We Are The Strange an animated feature film in which two outcasts fight for survival in a sinister fantasy world. They're lives are constantly in jeopardy after their caught in the middle of a deadly battle between bizarre monsters on their way to the ice cream shop. sounds insane enough? wait till you swallow this visual hardcore revelation.
80 minutes of pure passion, angst and freedom. 3 years of hard work. undisputable attitude in every frame.
noise.inc is proud to be a part of this project. providing sound designing and composition for this vision was highly demandable. working on peak of creativity, using the most advanced technology both software and hardware gave birth to something unique.
noise.inc was free to experiment and explore the most wild sides of sound spectrum. be extreme and hardcore and turning real life into artistic experience.
We Are The Strange is a co-production between artists from USA, Japan and Poland.
we used internet as communication medium to exchange files and ideas.
Max/MSP video manipulation:
Digital Hardcore Remedy video is an effect of noise.inc's collaboration with Tristram Cox. mobile phone's camera file was seriously destroyed and remade by Tristram. original file shot during our first life performance.
DOC on drums. R.I.P. brother
live performance video from noise.inc studio added to the profile making it the beginning of our Hotwire Connection project.
We Are The Strange noise.inc trailer, Digital Hardcore Remedy vid and the latest live performance shot were added to "about me" section.
Noise.Inc oficcial web site www.noiseinc.org
go for more information, music and video files
thank you. |
Moze ktos wie cos wiecej na temat tego "filmu"?
Polecam tez zajrzec na http://www.noiseinc.org/hot_wire.html
Mozna tam zobaczyc Glace w studio.
Zapraszam do sluchania i komentowania.
linki:
MySpace
Twitter
Bandcamp
Noise Inc. Records
Amat3uR - 2006-10-04, 10:32
To ja może napiszę to jeszcze raz, ale tym razem po angielsku
| Kod: | | Aby móc zobaczyć zawartość umieszczoną w tagu [ CODE ] musisz się zarejestrować |
PePe - 2006-10-04, 12:57
No to robi się trzeci post z tym samym tekstem, ale niech bedzie. Tresc dzisiejszego mailingu, ktory w zasadzie mowi o tym samym co powyzej. Tyle, ze ten jest po "polskiemu" i moze sie przydac osobom nie otrzymujacym mailingow od zespolu.
| Cytat: |
Witamy serdecznie,
Mamy dla Was tym razem trochę najświeższych informacji o projekcie Noise
Inc., które inaugurują powstanie nowej strony związanej ze Sweet Noise:
www.noiseinc.org
"Eksperymentalny projekt multimedialny NOISE.INC który powstał jako alter
ego zespołu Sweet Noise zakończył pierwszą część prac nad dźwiękiem do
amerykańskiego filmu "We Are The Strange". Jest to 80 minutowa
epicka opowieść składająca się z różnych form animacji komputerowej
zmiksowanych w absolutnie nowatorski sposób, w wymiarze dotąd
niespotykanym. Film powstaje w kooperacji z artystami z Japonii i Polski.
Glaca: "To film twórcy o pseudonimie Mdotstrange i grupy artystów
tworzących awangardę sceny amerykańsko-japońskiej. Sen i 3- letnia praca
jednego człowieka. 8o minut filmu w 3 lata - tyle pracowałem z SN nad
Czasem Ludzi Cienia. Ten film jest takim ciosem między oczy, że nie mogłem
odmówić. To jest klasyczna forma kolaboracji internetowej. "M" znalazł w
sieci moje dźwięki i wyraził wstępne zainteresowanie współpracą. To był
czas powstawania niezależnego projektu Noise.Inc. Stronę
www.myspace.com/noiseinc wypełniły utwory powstałe w wyniku moich
eksperymentów z dźwiękiem i dążeniem do ekstremy audio. Przez tę stronę
doszło do propozycji zrobienia około 40 minut ścieżki dźwiękowej do tego
obrazu. Na stronach undergroundu zajmującego się pracami nad wizją
"We Are The Strange" zbiera same entuzjastyczne oceny i sądzę,
że będzie ciosem na szczękę wielu osób nie tylko w biznesie filmowym. To
najbardziej ekstremalny projekt od czasu prac nad płytą "Koniec
wieku" Sweet Noise. Powstaje z wykorzystaniem nowoczesnej
technologii w domenie cyfrowej. Jestem naprawdę dumny z tego projektu"
Trailer filmu z dźwiękiem Noise.Inc można zobaczyć na stronie internetowej
www.noiseinc.org . Glaca: "Ta strona będzie naszym kanałem transmisji
dźwiękowego i wizualnego eksperymentu. Już w tej chwili zawiera ok. 30
minut dźwięków, które nigdzie nie były wydane i nigdy nie będą. To dźwięki
powstające specjalnie z tej okazji. Tak samo jak wizualizacje. Planujemy
również transmisje na żywo z naszych działań, darmowe pliki do
remiksowania i udział artystów z całego świata. Myślę, że "We Are
The Strange" to bardzo dobry początek."
Film "We Are The Strange" będzie wkrótce pokazany na wielu
międzynarodowych festiwalach filmowych.
link do trailera: http://www.noiseinc.org/sound_designing.html
inne linki do projektów Noise Inc. http://www.youtube.com/noiseinc
Dla wszystkich pozdrowienia jesienne.
Wasz NC Crew
ps. chcielibyśmy wspomnieć/ przypomnieć Wam również, że ruszyła niezależna
strona Noisenation : www.myspace.com/noisenation . Zapraszamy!
|
zwierzak - 2006-10-04, 14:10
Mowi o tym samym, ale nie to samo.
PePe - 2006-10-04, 14:58
| zwierzak napisał/a: | | Mowi o tym samym, ale nie to samo. |
no przeciez mowie ;P
ale w zasadzie to co najwazniejsze, a mianowicie info na temat filmu, znajduje sie w pl version
Przemek - 2006-10-04, 20:28
Chyba im się bardzo nudzi w tym studiu ale swoją drogą nareszcie coś się zaczyna dziać...
longas - 2006-10-04, 20:46
| Przemek napisał/a: | | ale swoją drogą nareszcie coś się zaczyna dziać... |
a co się zaczyna dziać?
Przemek - 2006-10-04, 20:57
Uchylili rąbka tajemnicy dotyczącej projektu Noise Inc., otworzyli nową stronę, przedstawili nowe dźwięki, napisali nad czym będą pracować, itd...
...może nie dotyczy to samego Sweet Noise, ale to coś więcej niż wypuszczenie kolejnego utworu...
PePe - 2006-10-04, 21:41
no ja bym polemizował...
SN to SN
noise.inc to noise.inc
Rodzielmy to.
Ja tam czekam na nowy album SN. Ale dokonania noise.inc coraz bardziej mnie pociągają. W ostatnim czasie coraz bardziej interesują mnie podobne dźwięki i chętnie posłucham tego i owego.
Jednak sprawa SN to coś, na co czekam z niecierpliwością. Może nawet wolałbym, żeby wydanie nowego albumu nie było odwlekane przez poświęcanie się na noise.inc ale nie o to tu chodzi.
To nie temat o SN. Tu, mam nadzieję, będziemy mówić o noise.inc
(I sam się sobie dziwie, bo kiedyś to krytykowałem, tak samo jak krytykwoalem deadbambi, a teraz coraz częściej tego słucham )
Ks.SAPER - 2006-10-05, 06:50
W ogóle nie działa mi ta stronka noise.inc
Wracajac do tematu, od dłużeszego czasu obserwuję dokonania noise.inc a od jakiegoś miesiaca sam zacząłem działać przy dzwiękach. Waveshaper's habit czy jak sie to tam pisze mnie rozp*** Pod względem melodi East connection ułaaaaa Inspirujące! jak by nie patrzeć! Genialny projekt! Aż zacząłem żałować ze nie mam lepszych programów, mikserów, odsłuchu i... w ogóle wszystkiego
Pam44 - 2006-10-05, 13:53
Saperq
Ja staram się sledzić dzialanie noise.inc no i musze przyznać, iż od pierwszedo utworu jestem pod wrażeniam. Jest to zupełnie inna elektronika niz to, co jest surfowane do okoła. Moim zdaniem projekt wypełnia pewną nisze, przepaść pomiędzy muzyka pop a artystyczną. Jestem w trakcie pisania a powiązaniach między awangardą a art now i proby komentowania kwesti leżących na granicy sztuki projekt noise.inc powolił mi w troche inny sposob spojrzec to wybrane zagadnienia, przemyśleć ...
Przemek - 2006-10-05, 14:02
| Cytat: | | Jest to zupełnie inna elektronika niz to, co jest surfowane do okoła. |
...bo to jest ciemna elektronika, a nie elektronika dla ciemnych
thekoral - 2006-10-05, 15:12
już dawno nic mnie tak nie zaskoszyło jak ta animacja + dzwięki
musiałem dużo razy przesłuchac kawałki z myspace, żeby nauczyć sie ich słuchać..
A w połączeniu z tym co zobaczyłem to coś niesamowitego
chce zobaczyc całość albo chociaż narazie kalejną cześć arcydzieła!
longas - 2006-10-05, 15:47
a ja chciałbym usłyszeć cos na 2 stopy + nisko nastrojone gitary i mocny głos wokalisty.......
zupełnie mnie to nie interesuje.........
zwierzak - 2006-10-05, 18:27
Ale jeszcze trzeba miec pomysl na to, zeby nie powielac schematow i nie zrobic jakiegos gowna.
Ks.SAPER - 2006-10-05, 20:31
Longas hyyyy a ja właśnie dzisiaj nagrywałem kawałek pod sobotni performance z podwojna stopka Rytm częściowo pożyczony od Docenta
PePe - 2006-10-06, 19:28
Oj nie łączcie tego. Noise.Inc i SN to dwa obozy.
Polecam definicje pojęcia [digital hardcore] podawana chociazby na wikipedii (tak tak wiem - nie ma to jak dobre zrodlo informacji ). Wydaje mi sie ze Noise.Inc idzie wlasnie w te strone. Nawet na youtube juz mozna ich znalezc pod haslem "dhc".
A ja ostatnio zainteresowałem się tym typem muzyki. Łapię rzczy typu Atari Teenage Riot, Alec Empire itp. Sporo tego na myspace chodzi.
(Tyle, ze np. filmiki na stronie noise.inc w ktorych G bawi sie sprzetem rowalaja mnie dzwiekowo. Tego nie trawie. A pelne utwory sa juz bardziej interesujace, choc momentami jednak za duzo tam noise.)
[Edit: ale się uśmiałem - wpisałem Berzerkera jako przedstawiciela dhc ;P pomylka chyba stąd, ze jak pisalem posta o chyba go wtedy sluchalem i cos mi sie pomieszalo; to zaden dhc ]
longas - 2006-10-06, 20:21
| PePe napisał/a: | | Oj nie łączcie tego. Noise.Inc i SN to dwa obozy |
wiemy, ale wolelibysmy zebys cos sie zaczeło dziać w obozie Sn a nie N.I ........
Pam44 - 2006-10-07, 10:57
wolelibyśmy??
Nowy utwór na myspace
longas - 2006-10-07, 11:29
| Pam44 napisał/a: |
Nowy utwór na myspace |
nie widze
Przemek - 2006-10-07, 21:30
"samurai way" na http://www.myspace.com/noiseinc
longas - 2006-10-07, 21:42
to jest utwór? ja słysze tylko jakieś trzaski.... po 6 min zrezygnowałem, bo juz ucho zaczeło bolec
westa - 2006-10-07, 22:02
ja nawet tyle nie wytrzymalem
Przemek - 2006-10-07, 22:33
ja nawet tego nie włączyłem
dodano: już słyszałem... beznadziejne, tak jak pisaliście...
PePe - 2006-10-07, 23:54
to chyba fragment tego, co zostanie dodane do tego filmu, do ktorego noise.inc ma dorobic swoje dzwieki
Przemek - 2006-10-08, 00:18
| PePe napisał/a: | | to chyba fragment tego... |
to to to będzie jeszcze dłuższe???
PePe - 2006-10-08, 00:40
jesli film trwa 1h20min...
Momus - 2006-10-09, 16:28
sweet noise na myspace zmienił opis na Industrial / Hardcore / Electronica
hmm... chciałbym żeby noise.inc nie zdominowało SN... fajnie gdyby to były projekty na tyle na ile można niezależne od siebie...
Ks.SAPER - 2006-10-10, 00:01
Wiadomo kto w ogóle robił stronę noise.inc?
ja-kaś - 2006-10-12, 15:20
------------------
zwierzak - 2006-10-12, 16:32
Nic dodac nic ujac.
PS. A tak w ogole to jednak komputery nie zastapia zywych dzwiekow z instrumentow. Na plycie moze nie byc roznicy, ale na scenie jednak widac ja i to bardzo dobrze.
Pam44 - 2006-10-12, 17:22
| kaś- GOŚĆ napisał/a: | | Bardziej performance niż świadome działanie. Szanuje, może się do czegoś przydać, może będzie kiedyś taka muza. Może w przyszłości będzie się uczyć grać na komputerach. Fajnie by było. Nowatorskie, ciekawe, inne. Dużo plusów, ale może docenie to za 20 lat. Teraz mam to gdzieś. |
preformance JEST świadomym działamiem
może bedzie kiedyś taka muzyka?? muzyka elektroniczna istnieje juz ok 60 lat, już prowadzone są zajęcia na ktorych ludzie ucza sie wydobywać dzwieki z komputerow, nie widze nic w tym dziwnego zwlaszcza ze byly juz utwory na helikoptery.
Nowatorskie, owszem ale w sencie podejscia, idei a nie gatunku , cziekawe - zgadzam się
Momus - 2006-11-01, 19:01
na http://www.myspace.com/noiseinc jest do pobrania nowy track - Katana feedback
dużo noise...
Pam44 - 2006-11-02, 23:53
hmmmm tym razem ja musze sie przekonywać... bardziej podobaly mi sie poprzednie utwory , tem wydaje mi sie zbyt stonowany , nie ma w nim takiej fascynacji jak w poprzednich (wiem, przeniesienie i zbyt subiektywnie ale coż) przez caly czes czekam na jakiś "zgrzyt" a tu nic, chyba ze brak subdominanty jest celowy.
Momus - 2006-11-09, 07:01
http://noisesession.blogspot.com/
nowy tatuaż... wyjazd do afryki... ciekawe...
Garion - 2006-11-11, 11:54
helo, ze zrodel zblizonych do Toda mam informacje ze magik i henry wybrali zmywak na wyspach brytyjskich ;]
To raczej pewne info, ale moze ktos moze je potwierdzic z innego zrodla ?
Momus - 2006-11-11, 12:45
żadna praca nie hańbi
longas - 2006-11-11, 13:07
| Garion napisał/a: |
To raczej pewne info, ale moze ktos moze je potwierdzic z innego zrodla ? |
tez o tym słyszałem......ale tylko o Henrym
tylko dlaczego o tym w tym temacie ?
Pam44 - 2006-11-11, 14:37
hmmm a tu jakie watki ciekawe nowy tatuaz Glacy Henri i Magik na wyspach suuper. Jak Glaca wyjedzie ze Swarzedza tez napiszecie.
Momus - 2006-11-11, 19:20
rozumiem, że lepiej nic nie pisać?
Garion - 2006-11-11, 20:03
| longas napisał/a: |
tylko dlaczego o tym w tym temacie ? |
nie chcialem smiecic nowym tematem, a ten wydaje sie najbardziej aktualnym zrodlem wiedzy o dzialalnosci SN ;]
Pam44 - 2006-11-11, 22:45
Momus - pisz sobie co chcesz, tylko nie wiem co ma do rzeczy nowy tatuaz Glacy. Podobnie jak rozwazania kto, gdzie i po co wyjechał. Takie sobie informacje w stylu "Fakt".
Garion- ten temat jest o noise.inc
Garion - 2006-11-12, 00:14
| Pam44 napisał/a: | Momus - pisz sobie co chcesz, tylko nie wiem co ma do rzeczy nowy tatuaz Glacy. Podobnie jak rozwazania kto, gdzie i po co wyjechał. Takie sobie informacje w stylu "Fakt".
|
heh moze troche schodzimy z tematu ale skoro zespol niewiele robi (bo zabaw glacy w noise.inc nie traktuje jako zespol) to ludzie zaczynaja zajmowac sie pierdolami ;] choc tak do konca pierdolami tez bym tego nie nazwal, bo skoro wiekszosc stalych czlonkow zespolu wyjezdza pracowac za granice to mozna przypuszczac ze cos jest nie tak w zespole i nie wiadomo do czego to doprowadzi ;]
no i moze faktycznie przydalby sie nowy temat ;]
PePe - 2006-11-15, 15:44
No dobra, czekałem aż ktos napisze cosik wiecejm ale sie nei doczekalem. Tak wiec zapytam: gitary SN wyjechały z Polandii? To pewne informacje?
Cool... Glaca bawi sie syntezatorami, a SN wydaje się dogorywać. Może brutalnie, ale inaczej nie potrafie okreslic zaistnialej sytuacji.
Material niby jest, niby go nie ma. Mowiono ze nowy album pod koniec tego roku, pozniej jasnym stalo sie, ze jednak nie. Teraz nie wiadomo nic o plycie, wiadomo za to o udziale Piotra w projekcie mdostrange i dzialaniach Noise.Inc (ktore swoja droga sa dla mnie coraz mniej zrozumiale - np w galerii na stronie noise.inc jakis fajny loop jest, a na majspejsie juz glownie trzaski ).
Mam wrazenie ze jak z pol roku zajrzena strony sn.org, majspejs/sn i noiseinc to i tak nic "przelomowego" sie nie pojawi.
Poki co widze marazm w obozie SN (co smuci ). Potomek, w postaci Noise.Inc, probuje rozrabiac, ale jakos mu nie wychodzi narazie.
Czekac?
Od dwoch lat czekam.
==
Zanim zadzwoni budzik, a kapela ruszy do biegu proponuje zajrzec tutaj:
KliK
i skonfrontowac to z dzisiejsza wiedza
==
Pam44 - 2006-11-15, 16:35
zalezy na co czekasz...
longas - 2006-11-15, 17:34
| Cytat: | | Sweet Noise nie ma! Kpina z ludzi! Mydla nam oczy nowym albumem ktorego nie ma i nie bedzie podajac jakas elektroniczna papke! Co sie stalo ze starymi SN??? |
wpis z ksiegi na mojej stronie......
coś w tym moze byc.........PePe album miał byc juz rok temu pozna jesienią, pozniej była mowa o pierwszym kwartale tego roku.....a teraz nie ma mowy juz o niczym .....
w/g mnie, to nagrali coś co do konca ich nie satysfakcjonowało.....zobaczyli ze wiecej jest głosów negatywnych niz pozytwynych ...... i wszystko staneło w miejscu
w miedzyczasie noise.inc zeby coś sie działo
ja na miejscu glacy wziałbym w rece gitary, perkusje, odstawił syntezator, i nagrał coś co kopie tyłki, a elektronike zostawiłbym dla noise.inc....
Małgosia - 2006-11-15, 23:11
Smutne ale prawdziwe
I dalej nic nie wiadomo, domysły i spekulacje...
NathaLee Black - 2006-11-16, 17:32
Dajcie spokój już-oni wiedzą co robią, nie naciskajcie. Glaca wyjechał do Afryki (mozna przeczytac o tym na blogu), reszta pojechała w inne strony. A moze taka wlasnie maja koncepcje, zeby z roznych stron swiata przywiezc inne doswiadcznenia. Co w tym zlego? Nie rozumiem gadania w stylu "a po co a dlaczego; a moze to juz koniec". Ludzie zastanowcie sie - ja sie wcale nie dziwie zespolowi, bo skoro w jakiejs czesci wypalili sie, to po co tworzyc jakis shit na sile? Ja w nich wierze i tyle. Cierpliwe poczekam.
PePe - 2006-11-16, 19:04
Pam - na to, na co czekają wszyscy: na album. I nie ma co tutaj mówić o innych owocach pracy tych ludzi - chodzi o album i to najbardziej chce złapać w sklepie, pójść do kasy, a zaraz po tym wcisnąć do odtwarzacza i zobaczyć co się wydarzyło w studiu...
Longas, mimo iż sam jestem bardzo krytyczny jeśli chodzi o poczynania SN, to tu się z Tobą nie zgodzę.
Po pierwsze: album nie "miał być rok temu" tylko pierwsze głosy pojawiły się już w 2004 r. (polecam sprawdzić datę pierwszego posta o nowym albumie, popełnionego przez pana Fajfera). Fakt, że to były jedynie szepty pomiędzy ludźmi, a nie konkrety od kapeli, ale to też się skądś brało.
Po drugie: teoria, że zrezygnowali z wydania materiału, bo się komuś nie podoba, do mnie nie przemawia. SN już pokazało, że opinie ludzi ma w dupie. Szli po swojemu i do pewnego czasu większości się to podobało. Kiedy człowiek na planie teledysku (okrzykniętego hiciorem) tapla się w błocie i drze się niemiłosiernie na całe gardło, a potem staje przed kamerą by pokazać jak produkuje na syntezatorach trzaski, to raczej nie jest to objaw podążanai ścieżką, która mu się narzuca. Ocenianie tego i rozmowa o sensie tych działań to już niech każdy sobie oceni wg własnych gustów.
Trzeba mieć odwagę, żeby to zrobić, albo pomysł na to jak zakpić z fanów, którzy na ślepo przyjmą każdy dźwięk i nazwą to przebłyskiem geniuszu. (Tak, żart to też może być dobre okreslenie na pewne działania )
Po trzecie - myslisz, że ktoś chciał stworzyć noise.inc tylko po to, żeby odwrócić uwagę od "bezczynności" sn? Chyba tylko nieliczni się w to wkręcili, aż tak żeby zapomnieć o SN.
Co do odstawienia syntezatorów - popieram każdą częścia ciała te jakże zacną ideę. Ale obaj wiemy, że to niemożliwe. "Następny koniec wieku za 90 lat z hakiem" pamiętasz?
Natalee - z takim podejściem, to doczekasz się albumu, który kupi Twoje dziecko, będące w liceum (a domyślam się, że jesteś w takim wieku, w którym o dzieciach jeszcze nie myślałaś). Szukanie inspiracji za granicami? Ja Cię proszę. Gdzie inspiracji w Anglii chcesz szukać? W pałacu buckingham, pod big benem czy w metrze? Wszystko co ma do zaoferowania Wlk Brytania, możesz kupić w supermarkecie. Może oprócz klimatu irlandzkich pubów... Afryka to już bliżej, ale tu bym raczej obstawiał opcję, że G dostał możliwość spotkania bliskich, a nie poszukiwanie natchnienia.
Przyjmując zgoła odmienny tok myślenia niz Twój hurraoptymistyczny: może gitary pojechały zarobić kasę, bo w tym momencie nie mają z czego żyć, a widzą, że na nowym albumie nie zarobią zbyt szybko? Może G już się odizolował i teraz bardziej działa solo niż w teamie?
Jak sama widzisz - opcji jest wiele.
Swoją drogą - kiedy zobaczyłem zamieszczony w necie materiał z planu do teledysku JTD, to złapałem się za głowę mówiąc "O K...a! To już koniec tematu SN. Poszli w hh". A wiesz jaka była kolejna myśl? Jak Magik i Henry zgodzili się na (mówiac dość brutalnie i bez owijania w bawełnę) zepchnięcie na dalszy plan. Przecież jak zobaczyłem jak popieprzają po planie klipu z gitarami i szarpią palcami struny, a jedynym dźwiękiem był bit z gramofonu, to byłem pewien, że to koniec kapeli i szybko zmienią drużynę. Okazało się inaczej - zostali, a pewne rzeczy w ich wykonaniu nawet mogły się podobać (a ja nawet pogratulowałem im dobrego klipu). Ale może teraz, widząc, że projekt SN nie żyje własnym życiem, że gdzieś ugrzązł, to podjęli decyzję o porzuceniu SN jako głównej części ich życia zawodowego i przestawili się na coś innego?
Można wyrzucić z siebie tu wiele pomysłów na to, co się stało. Nie chcę oceniać na plus czy minus. Widzę, że nie dzieje się tak, by można bez wątpienia powiedzieć, że dzieje się dobrze. Czy dzieje się źle też na 100% nie wiemy.
Dla widza stojącego z boku, nie mającego bezpośredniego kontaktu z zespołem to stan agonii. Bo czekamy już długo. BYły już sygnały od zespołu, że wiele się dzieje, niektórym było dane wysłuchać materiał. Ale zero ruchu. Jedyną rzeczą, która w ostatnim czasie zachęciła mnie do wizyt tutaj były sprawy Noise.Inc. Sami przyznacie, że na forum niewiele się dzieje, bo w temacie SN nie ma o czym pisać. Bo ile można mówić o czymś co leży bez ruchu?
dahlia - 2006-11-16, 19:23
mówie Wam to wszystko przez UFO
a może odlecieli na Marsa, a może wynaleźli napęd nadświetlny, a może giatrzystów porwał wielki Graal, a może wszystkie teorie i spekulacje mają w dupie i robia swoje, co?ale to wszystko podejrzane co?
buuuu!
Garion - 2006-11-16, 23:38
jak juz OT sie zrobil, czy mi sie wydaje czy na stronie kiedys byla podstrona z czlonkami zespolu, a w tej chwili zniknela ?
PePe - 2006-11-16, 23:56
Oj Garion, czepiasz sie... przeciez w zamian dostałeś link do strony noise.inc w pierwszym panelu storny sn; jeszcze Ci źle?
oj czasem takie rzeczy to wygladaja jak prowokacja na calej linii - no normalnie zebysmy mieli o czym gadac chyba to robia
ale w sumie ja sie nie dziwie - tam byl sklad jeszcze z NoNami ; tyle ze mogli to stare zdjąć, a zawiesic cos nowego.
Ale nie zawiesili, bo nikt im nie bedzie mowil co maja robic
grunt to bunt
Przemek - 2007-01-22, 00:22
| Garion napisał/a: | | jak juz OT sie zrobil, czy mi sie wydaje czy na stronie kiedys byla podstrona z czlonkami zespolu, a w tej chwili zniknela ? |
Co było? Milion razy tam wchodziłem i nic nie zauważyłem.
longas - 2007-01-22, 00:48
była! a znikneła dosc dawno.....
Przemek - 2007-01-24, 23:25
W hołdzie Ryszardowi Kapuścińskiemu "In memory of RK"
NathaLee Black - 2007-03-12, 00:01 Temat postu: circuitbended phaser from noise inc. bunker http://youtube.com/watch?v=RcffOQeqcO8
Małgosia - 2007-03-12, 19:20 Temat postu: Re: circuitbended phaser from noise inc. bunker
| NathaLee Black napisał/a: | http://youtube.com/watch?v=RcffOQeqcO8
|
Jestem przerażona, wpadłam w depresję
PePe - 2007-03-12, 19:45
Dziewczyna z którą mieszkam jest psychologiem, mogę Ci dać do niej kontakt, ma doświadczenie w leczeniu depresji
Co do filmu - fajnie pierdzi
Małgosia - 2007-03-12, 21:59
Po prostu ja na początku nie miałam pojęcia o co chodzi, miało się wrażenie że to coś w dłoni Glacy (nie znam się) popsuło się i on te kabelki skręcał... Jak ktoś się bawił kiedyś kabelkami podłączonymi do wzmacniacza to wie o czym mówię...
PePe - 2007-03-14, 09:55
o w morde, Gosia, a moze Ty wlasnie rozgryzlas istote tego filmu?! moze to faktycznie prezentacja umiejetnosci naprawy sprzetu elektronicznego... na koncu pierdzi troche slabiej
Pam44 - 2007-03-14, 13:16
Wasza ironia brzmi calkiem ciekawie, prezentowanie zepsutego sprzetu bylo juz nie raz, z naprawa sie nie spotkalam. Fajnie by bylo, gdyby takie bylo zamierzenie artysty, no ale nie wiem
A troszke powazniej, to troche przykro ze dzialania stoja w miejscu. Tak jak na poczatku bylam elna entuzjazmu tak teraz mi on mija. Nie twierdze, ze nowe nagrania sa gorsze, ylko (moim zdaniem) niewiele wnosza. Ciagle jest to aleatoryzm, tylko czy w tej dziedzinie mozna cos po 4'33" coś więcej zrbić? Może...
X - 2010-02-20, 18:33
podobają mi się nowe dźwięki na profilu Noise inc.
|
|