Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

Koncerty - DLACZEGO TAK MAŁO KOCERTÓW??

KING - 2006-04-27, 13:21
Temat postu: DLACZEGO TAK MAŁO KOCERTÓW??
Zastanawia mnie jedna kwestia z pewnością wielu ludzi też dlaczego Sweet Noise gra tak mało koncertów. Rozumiem że teraz powodem tym jest nowa płyta ale może po jej wydaniu przydała by się jakaś trasa z conajmniej 20 miastami. Przecież nie można zasłaniać się tym że koncerty są nie opłacalne np. KULT co roku robi dużą trasę po polsce i z własnego doświadczenia wiem że gromadzą całą masę ludzi.
damianzary - 2006-04-27, 13:26

jednym z powodów jest nagrywanie nowej płytki. ale

Cytat:
KONCERTY
- aby prośbom stało się zadość zespół wychodzi z mroku studia na światło dzienne, na krótko... \m/

13.05. Feliniada, Lublin
19.05. Juwenalia, Sieradz
20.05. Juwenalia, Poznań

no troche mało ale dobre i to

KING - 2006-04-27, 13:30

Dobre to zależy dla kogo ja mieszkam w Wodzisławiu Śląskim więc "troszke" za daleko mam na te koncerty. Ale masz racje narazie dobre i to. Chociaż nie dla wszystkich.
damianzary - 2006-04-27, 13:38

ja tam mieszkam w żarach.więc najbliżej mam do poznania i tak pewnie nie pojade.Chyba ze stanie sie cud i tam bede.

NA stopa dało by rady pojechać z Wodzisławia do Sieradza lub Poznania bo do Lublina to troche daleko i LOLEK2 pisze w Nowe Koncerty SN że jest w nieciekawym miejscu(chyba)

KaSiaaaa - 2006-04-27, 15:18

KING napisał/a:
Dobre to zależy dla kogo ja mieszkam w Wodzisławiu Śląskim więc "troszke" za daleko mam na te koncerty. Ale masz racje narazie dobre i to. Chociaż nie dla wszystkich.

Moze najlepiej maja zagrac pod Twoim oknem? Milo by bylo...tez bym tak chciala :P :)

Mowisz o trasie koncertowej po nagraniu nowej plyty. Nikt nie powiedzial, ze jej nie bedzie, ale plyta jest jeszcze w trakcie nagrywania, wiec...?!

Koncertow nie ma, bo skupiaja sie yyy wiadomo nad czym :P
Przed koncertem tez musza jakas probe zrobic,itp...a przez to zaklocaja swoja wewnetrzna wene, ktora powinni przelac na plyte...

...hahaha...
:)

KING - 2006-04-27, 17:03

Nie mówię że pod moim oknem bo w Wodzisławiu to nawet żadnej sali gdzie można by koncert zoorganizować niema, ale żeby chociaż w okolicy zagrali to bym się cieszył.
westa - 2006-04-27, 17:03
Temat postu: Re: DLACZEGO TAK MAŁO KOCERTÓW??
KING napisał/a:
Przecież nie można zasłaniać się tym że koncerty są nie opłacalne np. KULT co roku robi dużą trasę po polsce i z własnego doświadczenia wiem że gromadzą całą masę ludzi.

Ale SN to nie Kult i az tylu ludzi nie jest w stanie zgromadzic. z racji szerokiego skladu i show koncerty sa droga zabawa, to nie jest takie hop siup :)

KING - 2006-04-27, 19:35

Ale co to ma być za zasłanianie sięshow ja idę na koncert żeby się dobrze bawić i posłuchać muzy która mnie interesuje, a nie oglądać np. pokaz świateł.
KaSiaaaa - 2006-04-27, 19:59

Ale caly zespol, Vahan, wszystkie te swiatla stanowia calosc...od dawna jakbys nie zauwazyl... :)

Trzeba zadbac o wszystko...o naglosnienie, trele morele (te wszystkie sprawy techniczne)...a nie wszystkie kluby sa przystosowane.

zwierzak - 2006-04-27, 20:13

KING ty idziesz posluchac muzyki i tobie jest ta otoczka niepotrzebna. Ale mimo to, zespol to zespol, a np Vahan odpowiedzialny za ta otoczke jest czescia zespolu i bez tego SN nie chca grac koncertow. To tak jeszcze do tego co napisala Kasia.
Poza tym zauwaz, ze SN nie ma podpisanego kontraktu z zadna wytwornia, ktora zapewnialaby chciazby reklame koncertu, ale takze zalatwianie spraw formalnych, a to tez sporo czasu zajmuje.

jenny89 - 2006-04-27, 20:39

KING nie marudź;) był koncert koło Rybnika, to chyba niedaleko Wodzisławia Śl.:>?
King_Kschychooo - 2006-04-29, 03:21

jenny89 napisał/a:
KING nie marudź;)

... sa ludzie ktorzy maja zdecydowanie gorzej i nie marudza (jak na razie :P )

Mi - 2006-04-29, 08:58

jak sie chce jechac na koncert, to sie jedzie i tyle :P
ja jakos moge ruszyc tylek ze szczecina do lublina heheheh :P

Sweet - 2006-04-29, 10:47

pociagiem hehehehehehehhe :lol: :lol: :lol: :lol: :-P :-P :-P ....hehe no ale ruszasz heheheh :D