| |
Sweet Noise Forum www.sweetnoise.one.pl |
 |
Sweet Noise - Inspiracje dotyczące SN
ja-kaś - 2005-02-08, 20:32 Temat postu: Inspiracje dotyczące SN -------------------
longas - 2005-02-08, 20:55
lepiej by tu pasowała nazwa "Inspiracje" tego tematu :p
no wiec, SN zainspirował mnie do zrobienia tej strony: www.sweetnoise.fan.pl .......i co z tego ze wyglada dobrze, tylko na IE
czarnuch - 2005-02-10, 22:10
mnie osobiście sn zainspirowało do twórczego aktu oddania się sztuce (nie dosłownie ) no i generalnie to lubię patrzeć jak czarne robi się białe i jak białe robi się czarne
Ks.SAPER - 2005-02-11, 11:07
SN zainspirowało mnie do wszystkiego co teraz robię... Wcześniej nic nie lepiłem, rzeźbiłem nie mówiąc już o rysowaniu. Nie wiem jak to się dieje ale nie czerpe już radości z patrzenia na to co ktoś stworzył a wole patrzeć na to co mi się udało (moze dla tego ze żadko tak uwazam ). Cholernym dopingiem od roku jest dla mnie galeria Vahana, chce dość do takiej wprawy i mieć równie charakterystyczną kreskę co on
Gloria - 2005-02-14, 19:04
hmm moze za niedlugi czas zobaczycie to co powstalo dzieki inspiracj SN ale na razie ciiiiiiiiii... ...
KAPSYDA - 2005-03-18, 14:54
do podjęcia konkry w pewnym wymiarze i konsekwencji w programie...
Shadow_Vegeta - 2005-03-22, 03:57
Hmmm... Trudne pytanie... ponieważ przed spotkaniem z SN byłem kompletnym leniem i całe dnie siedziałęm przed kompem grając w gry... Napewno zmotywowali mnie do oddania sie sztuce pisania, fotografi,
filmowej, charakteryzacji i tworzeniu róznych dziwnych rzeczy... Dzięki nim czuje że to co w zyciu przezylem(a sporo przezylem...ale wczesniej uwazałem to za przeklenstwo - szpital, liczne dziwne choroby trwajace miesiace), a teraz wszystko to ma sens i dzieki temu czje sie lepiej niz kiedykolwiek... Z dnia na dzień coraz wiecej pomysłów które staram wydostać na światło dzienne Choc czasami moje pomysły to absurdy i wszystko demoluje w domu żeby tylko to zrobić:]
Rija - 2005-04-16, 22:10
Hmm... Znowu zaczęłam pisać i gdzieś tam występować... I robię na koncertach dużooooo fotek, które i tak trafiają na HDD... Są inne inspiracje dzięki SN, ale to nie temat na forum
Gloria - 2005-04-18, 12:46
Rija uchyl tej tajemnicy jestem bardzo ciekawa do czego jeszcze zostalas zainspirowana
Rija - 2005-04-18, 17:04
Sorry Gloria pewne rzeczy trzyma się tylko dla siebie i z nikim innym nie chce się tym dzielić. A dwa, że tyczy się to ..., a po co burzyć komuś świat.
Zakręcone to, wiem, ale inspirujące... chyba musisz mi uwierzyć
sOkO_ona - 2005-04-18, 20:36
Rija uszanujemy to :)
Gloria - 2005-04-19, 13:33
nie bede sie wwiercac na sile w kazdym razie rzycze wylacznie pozytywnych inspiracji
Rija - 2005-04-25, 00:09
Są bardzo pozytywne szczególnie po tym weekendzie:)
Zaczynam w siebie wierzyć. Chłopaki umieścili moje fotki z koncertu na swojej stronie. Czyli nie jest ze mną tak źle
Gloria - 2005-05-03, 13:20
kasiaaa i ja zostalymy zainspirowane ale narazie ciiiiiiiiiii... to jeszcze taka mala nasa tajemnica
Ks.SAPER - 2005-05-03, 22:25
Ostatnio SN mnie zainspirowało do tego stopnia że rozbiłem (przypadkowo) 15 kafelków na swoim tarasie który wcześniej cały zakryłem czarnym materiałem ale skoto trwa tutaj tajemniczość to to też będzie moja mała tajemnica
Rija - 2005-05-03, 23:25
Kolejne zapisane kartki kolejna zadra w serduchu
Gloria - 2005-05-04, 00:18
| Rija napisał/a: | Kolejne zapisane kartki kolejna zadra w serduchu |
hmm ale czasem lrzej z mysla ze z bolu moglo chociaz cos pieknego pozniej powstac
Rija - 2005-05-04, 10:11
| Gloria napisał/a: | | Rija napisał/a: | Kolejne zapisane kartki kolejna zadra w serduchu |
hmm ale czasem lrzej z mysla ze z bolu moglo chociaz cos pieknego pozniej powstac |
Wolałabym czasem normalne bezbolesne inspiracje, ale pracuję nad tym i sądzę, że uda mi się uwolnić od SN choć troszeczkę...
|
|