| |
Sweet Noise Forum www.sweetnoise.one.pl |
 |
NoiseNation - Nowe pomysły
ja-kaś - 2005-02-08, 20:21 Temat postu: Nowe pomysły -------------
Ks.SAPER - 2005-02-09, 11:27
SALVE!
Ja już tutaj trochę rozmawiałem z panią Asertywną na temat happeningów które możnaby zrealizowac przy okazji wystawy NN. Odezwał się do mnie gość z którym możnaby coś takiego stworzyć i jest gdzieś tu na forum tylko nie wiem pod jakim nickiem
Nikt nie pomyślał żeby zrobić wystawę w Krakowie czy Katowicach? Nawet u mnie w tzw ROKu możnaby zorganizować wystawę skoro udało się w takich dziuplach jak Bolesławiec... Tym jednak nie ja rzadze i nie wiem czy mam działać w tym kierunku tak ze siedze cicho
zwierzak - 2005-02-09, 14:07
Ale jak wystawe to i jakis koncert Shahida, albo cos. Zeby nie tylko zmysl wzroku nacieszyc, ale i sluch mozna bylo produktami NN
Mi - 2005-02-09, 14:58
mozliwe ze w przyszlym tygodniu pojade do krakowa, wiec zorientuje sie tam co i jak
a$artana - 2005-02-09, 15:47
Swietnie ze załozyłaś ten temat Kasiu. A jaka jest sytuacja w Łodzi?? Tam moznaby cos sprobowac, w koncu ostatnia wystawa nei doszla do skutku
Saper, tak jak mowilam happenin to swietny pomysl. Musimy przedyskutowac to na spokojnie. Jesli chodzi o wystawy w Krakowie czy Katowicach to preferuje K-ce - tam mam wiecej noclegów:)
jesli chodzi o pomysly na wystawy to, jak znajdziecie pub, klub, ośrodek kultury w ktorym moznaby zrobić cos ciekawego dajcie znac, przemyslimy .
A jeszcze jedno, opcja z tomikiem jest hm bliska realizacji w pewnym sensie, nie bedzie to do konca tomik ale nieco inna niz dotychczas prezentacja poezji.
Jesli chodzi o koncerty to oczywiscie Shahid, ale musimy pamietac tez o innych czlonkach hehe NN,czyli Nomad oraz Piotruś Pan, Strumyk...
czarnuch - 2005-02-10, 22:02
saper !!! TO JA TO JA hyhyh
tak to prawda, zaproponowałem saperowi zoorganizowanie wspólnego happeningu lub tego typu imprezy na dość dużą skalę, to jest coś. I generalnie jest tak, że miejscowy dom kultury z chęcią zoorganizowałby taką wystawę przy okazji jakiegoś koncertu. Tylko że no niestety bełchatów małe miasto (60000 ludzików) i taka impreza nie miałaby raczej dużego rozgłosu. Ale dołączam się do każdego projektu !!! i popieram jak najbradziej....
ps. co myślicie o zoorganizowaniu wystawy ulicznej? (tzn. zrobionej spontanicznie na jakiejś wielkiej ulicy wielkiego miasta) powiem wam, że z kumplami zoorganizowaliśmy coś takiego na piotrkowskiej w łodzi jakieś półtora roku temi fanie było, byliśmy poprzebierani i wogóle myślę że się podobało
zwierzak - 2005-02-10, 22:39
Nie wiem jak to organizowaliscie ale z tym jest chyba sporo zalatwiania. Nie wiem czy nie trzeba tego zglaszac gdzies na policji i takie tam. Ale pomysl jest calkiem niekiepski. Tylko trzeba z tym poczekac az sie cieplej zrobi.
Ks.SAPER - 2005-02-10, 23:27
Ja juz dawno zaczałem takie rzeczy planować bo "jak sie zrobi cieplej" to już czasu nie bedzie a tak to wsio jest gotowe. Trzeba się nad tym zastanowić na dniach bo pozniej będzie za poźno.
zwierzak - 2005-02-10, 23:28
No palnowac faktycznie trzeba juz teraz. Tylko chodzilo mi o samo wykonanie ze jak sie cieplej zrobi.
Ks.SAPER - 2005-02-11, 11:01
No tak to to jest zrozumiałe. Jeśli mamy pracować z panem Czernuchem to chciałbym utrzymywać kontakt z wyżej wymienionynm... Zajmuję się teraz projektem do którego moznaby coś razem wydumać.
czarnuch - 2005-02-11, 15:10
tak generalnie zwierzak to nie było w tym nic z organizowanie gdzieś we władzach miasta. Po prostu przebralismy sie, umalowalismy, wzielismy prace i stanelismy na pół godzinki. Strażnicy miejscy nic się nie pluli mimo że obok nas przechodzili także spoko jestem za wspołpraca i tak jak mowi saper trzeba to teraz i jak najszybciej...
Ks.SAPER - 2005-02-12, 22:39
Mamy projekt pod tytułem Golem z którego dzisiejszej proby mozecie patrzeć zdjecia na naszej stronie. Mysle ze za jakiś miesiac/dwa dojdziemy do perfoekcji i zrobimy miejsce jeszcze dla trzech osób
a$artana - 2005-02-13, 01:02
No więc wstepnie dogadalismy z Saperem projekt takiego happeningu. Mysle ze uda sie zrobic cos takiego pod szyldem NN, szczegoly wkrotce:) To bardzo dobry pomysl! czekamy na kolejne
Sweet - 2005-02-14, 14:54
A ja z MI mam pomysł na jedną rzecz hehehe trzeba to opatentowac hehehe ... Sylwia jusz 5/ 10 wie o co biega
NoiseNation - 2005-02-14, 17:55
Ok swietnie, ze coraz wiecej sie dzieje. Wszystkie pomysly prosimy konsultowac z NN
Maila znacie
sOkO_ona - 2005-02-16, 21:40 Temat postu: prOźba a cO sądzicie o wystawie NN w Dąbrowie Góniczej ?? :) dla mnie swietny pomysł jak niedało by siem tego tam zOrganizować to moZe w katowiach ??!!!
arcz - 2005-02-16, 21:47
wSzysTko W sWoIm CzaSiE, WszYsTkO w SwOim cZaSie...
KaSiaaaa - 2005-02-16, 21:57
MoZe DoWiEsZ SiE GdZiE MoZnA ByLoBy ZrObIc TaKa WyStaWe...I DaSz NaM NaMiArY, A My TzN Nn ZaJmIe SiE TyM....
sOkO_ona - 2005-02-17, 09:00 Temat postu: :):):):) hmm namiary spodek w katowicach lub pałac kultury w Dąbrowie Górniczej :] wszystkow swoim czasie ???!!!! to se poczekamy
dajcie szanswe małym miastą lUblin poczeka
zwierzak - 2005-02-17, 16:58
Co do Spodka w Katowicach to mysle ze to zbyt duze miejsce na impreze NN. I niestety na pewno nie stac organizacji na wynajecie. A szczerze mowiac to chyba nie przyjdzie kilka tysiecy ludzi na Shahid czy Nomad jesli beda musieli zaplacic ze 30 zl za wstep. A takie mniej wiecej ceny pewnie trzebaby zrobic jakby mialo sie zwrocic. Wiec Spodek prawdopodobnie odpada. Choc to nie ja decyduje za NN
Gloria - 2005-02-24, 15:27
Moze polaczymy wystawe w Lublinie z koncertem Shahid w grafiiti Co sadzicie? To moja propozycja
longas - 2005-02-24, 17:12
| Gloria napisał/a: | | Moze polaczymy wystawe w Lublinie z koncertem Shahid w grafiiti Co sadzicie? To moja propozycja |
czy ja o czyms nie wiem ? jaki koncert i jaka wystawa ?
agNieSzka - 2005-02-24, 17:25
Hehe spokojnie Longas,ja tez o niczym nie wiem,to chyba po prostu pomysl Glorii na wystawe NN. j
KaSiaaaa - 2005-02-24, 20:07
| Gloria napisał/a: | | Moze polaczymy wystawe w Lublinie z koncertem Shahid w grafiiti Co sadzicie? To moja propozycja |
Hmm o tym chyba nikt nie wie...Ahh ta Gloria i jej fantazje... :*
Gloria - 2005-02-24, 22:21
lolek2 CK w Lecznej? ahhhhhhh GENIALNIE to jest swietny pomysl znam wlascicielke i mam duzo znajomych w Lecznej tylko ze spaniem w samej Lecznej dla zespolu i noiserow bylby problem
Gloria - 2005-02-25, 19:33
ie wiem jak wyglada CK w Lublinie ale Koyot jako moje ukochane miejsce byloby wysmienitym miejscem dla Shahidu! prace mogly byc na gorze i na dole tego lokalu
a co na to szefostwo NN?
NoiseNation - 2005-03-19, 10:02
Lublin juz niedlugo, Dąbrowa Górnicza byc moze, byc moze Wkrotce poinformujemy Was o wszystkich szczegółach. Carry on!
Soko_ona napisz na miala noisenation@sweetnoise.org szczegóły ewentualnej imprezy w Dąbrowie Górniczej.
Pozdrawiamy!
Ks.SAPER - 2005-05-03, 22:21
Wracając do tematu to moze zorganizujmy wernisaz na głównym placu w Żyrardowie Kurna spodobało mi się tam! Nie wiem dla kogo by to było bo chyba tylko dla tych co przyjadą ale, jakieś gnidy czy bolesławce były podobnymi miejscami Co o tym myśli nasza główna myślicielka?
|
|