Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

NoiseNation - Progresja - wspomnienia, fotki z koncertu

KaSiaaaa - 2004-12-13, 01:10
Temat postu: Progresja - wspomnienia, fotki z koncertu
O jaaaa...jak dla mnie koncert byl swietny. Na pewno Shahid lepiej wypadl niz na koncercie w Stodole. Czasem zle bylo slychac Kamila, ale wybaczam :) heheh! Wczesniej graly dwa zespoly, ale oczywiscie Shahid zrobil najwieksze wrazenie!! :D Po koncercie nawet zawitali na after-party..az na 8 minut hahah :D ale wiem, ze byli zmeczeni, wiec tez wybaczam :)
No i oczywiscie nie moge pominac tego, ze poznalam kilka osob z forum...zwierzaka (chodzaca reklama :D hehehe!), Glorie, agNieSzke, Gorzka...no i oczywiscie byli jeszcze Mi, Amat3uR, asartana, Lukasz, ludzie z overkill'a. Spedzilismy milo czas przy pivku i rozmowach :) Milo bylo! Buziaczki dla wszystkich ;*

No i oczywiscie beda foteczki z koncertu...duzo foteczek...bo zamierzalam wypstrykac gora 2 klisze, a wypstrykalam 3,5 hehehe :D

Tu pierwsza foteczka z aparatu Mi:
http://members.lycos.co.uk/kasiaaaa/cam000195.jpg
Kamil, Kama, Amat3uR, Suchy

:D

zwierzak - 2004-12-13, 01:21

Tak. Koncert byl super. I to w moim ulubionym klubie. A impreza. Po prostu miodzio. Jak zwykle spodziewalem sie, ze bedzie gorzej i jak prawie zwykle milo sie rozczarowalem. Nie czulo sie tego, ze nie znam tak na prawde nikogo z nich. Zalujta, zalujta ci co was nie bylo :)
Shadow_Vegeta - 2004-12-13, 02:58

Kurka ja nic nie wiedziałem zagapilem sie ... kurka wodna pewnie bym poszedl no :) kurka wodna :)
zwierzak - 2004-12-13, 10:41

No to niezle Shadow. Juz przynajmniej ze 3 tygodnie trabilismy o tym koncercie i o tym ze szykuje sie impreza na nim :)
A zaluj ;)

Shadow_Vegeta - 2004-12-13, 12:11

Kurka wodna :P ja nierozgarniety jestem szczerze mowiąc :)
Amat3uR - 2004-12-13, 15:15

I recka jaką pisałem dla Overkill.pl:

Pierwsza kapela, której również nazwy nie pamiętam, miała jedno b. fajne. Sekcje rytmiczną. Basik + perka stały wysoko. Ae poza tym jakoś tak bezjajecznie. Mieli pare fajnych patentów, no ale jeszcze chłopcy niech potrenują ;)
Druga kapela, Lethal Dose...cóż, tu było o wiele lepiej :twisted: W kapeli zresztą gra znany co poniektórym Przemek Łucyan :) Taki trash metal, mocny wokal, ale też eksperymenty w kierunku punka czy też innych brzmień ogólnie wypadliby świetnie, gdyby nie nagłośnienie, które zresztą sami sobie spieprzyli. Stroili się co każdą piosenkę, na początku zresztą dość długo (po co?? przy tych przesterach naprawdę taki pedantyzm nie ma sensu, zwłaszcza jak show wisi na włosku), czym niestety w efekcie zepsuli koncert. Ale co nie zmienia faktu, że kapela bardzo zacna i zachęcam do zapoznania się.
No i Shahid. Oni podbiją kraj a potem świat. Zobaczycie, jeśli nikt ich po drodze zawistnie nie zniszczy, to będą gwiazdy. Pomimo bardzo kiepskiego nagłośnienia wokalu (które zresztą basista Lethal Dose eksperymentami spieprzył :twisted: ), brzmieli genialnie. Tak....inaczej. Widać było, że to coś nowego, coś czego bywalcy Progresji nigdy wcześniej nie słyszeli. Świetna eskpresja, mocny kop (co przy muzyce Shahida jest wręcz paranormalne) no i te kompozycje... :) Nawet fotoreporterzy w pewnym momencie zaczęli się śmiać, cieszyć i bawić i krzyczeć refren Świadka razem z Kamilem. Kapela z przyszłością. Świetny koncert. Inny. Dobry. Świetny.

I fotka:

Kamil (wokal), Kama, ja, Suchy (gitara). Jakość beznadziejna, no ale aparat w komórce nie pokrył się jakością z deklaracjami.

Cytat:
ludzie z overkill'a
Czyli Lincia, McYack, Fobia, Olka_Hetfield, paper_doll, Mi, Amat3uR, Kama :twisted:
zwierzak - 2004-12-13, 15:21

Drogi Amatorku. To zdjecie jest kilka postow wyzej :)
Mi - 2004-12-13, 16:02

zreguly fotki nim wychodzalepiej:P
koncert rzeczywiscie super, dzieki za frekwencje forumowo-overkillowa :)
polecialo :

intifada
shaheed
afghani
sumud
claiming peace
desert crime
swiadek (zduzymudzilempublicznosci :P )
shalom
keep on rockin in the free world
i bis wymuszony czyli shaheed jeszcze raz :)

baaaaardzo lubie takie koncerty w malych klubach :)

agNieSzka - 2004-12-14, 20:28

Ojj,tak koncert niesamowity!!Pozdrawiam serdecznie wszystkich:Kasieee,Glorie,Zwierzaka,Mi,Gorzke i całą resztę!Buziaczki dla Was!! :D Oby więcej takich koncertów!!A jakby szykowało się nastepne "forumowe"spotkanie to walcie śmialo a się zjawie!A jak będę już miała zdjęcia na kompie to zaraz powysyłam!Pa kochani!
KaSiaaaa - 2004-12-14, 20:43

Hahahah a ja jeszcze podsumuje zakonczenie wieczoru. Po koncercie wracamy autobusem nocnym na dworzec, a tam juz musielismy sie rozdzielic, bo kazdy w inna strone jechal. No i nasz zwierzaczek porozdzielal nas natychmiast...nas wyslal do autobusow stojacych po prawej stronie, a sam poszedl na lewo (schodzisz na zla droge!! hehehe). No i szukamy tego naszego autobusu i nie ma...no to dawaj biec tam gdzie poszedl zwierzak...hahaha...my biegniemy na lewo, a on pedzi na prawo...hahah :D Smiac mi sie chce jak sobie to przypominam :D Fajnie to wygladalo... :D
Moniczka - 2004-12-14, 21:35

buuuuuuuu!! szkoda ze mnie nie bylo ;( na nastepny koncert musze isc obowiazkowo!!
zwierzak - 2004-12-14, 22:10

KaSiaaaa napisał/a:
No i nasz zwierzaczek porozdzielal nas natychmiast...nas wyslal do autobusow stojacych po prawej stronie, a sam poszedl na lewo (schodzisz na zla droge!! hehehe).

Nie wiem czy nie gorzej isc na prawo :>
A tak na serio to tak porozdzielalem, bo jeszcze tydzien wczesniej tak wlasnie bylo. A teraz cos popieprzyli. Ale przynajmniej smiesznie bylo

KaSiaaaa - 2004-12-14, 22:19

zwierzak dobra dobra...my i tak wiemy, ze zrobiles to specjalnie, bo chciales nas jeszcze zobaczyc :D

Ahh i zdjecia bede wywolywala w poniedzialek, wiec juz tego dnia wieczorem beda albo we wtorek :D

Michał - 2004-12-14, 22:27

zwierzak napisał/a:

Zdobyłeś moje serce, człowieku. jeszcze w tym tygodniu pójdziemy na bro.

KaSiaaaa - 2004-12-14, 22:39

munchain napisał/a:
zwierzak napisał/a:

Ty moj drogi miales przyjsc do nas do pubu w poniedzialek na spotkanko!!!

a$artana - 2004-12-14, 23:19

B. dobry koncert. Czulo sie ta energie plynaca ze sceny, dzieki ktorej moglam kompletnie zatracic sie w muzyce i po prostu świetnie bawic. Bardzo lubie takie male kluby bo wtedy jest ta bliskosc miedzy zespolem i publika. Wedlug mnie koncert duzo lepszy niz w Stodole. Totalna ekspresja, desert crime i sumud znow mnie rozwalily:) no i ten shaheed na bis hehe. Szkoda tylko ze byly klopoty z wokalem, panowie od naglosnienia zapomnieli podglosic Michalowi mikrofon ;) heh. Mi krzyczala obok mnie tak glosno ze czasem slyszalam ja lepiej niz Kamila;). Ale np w Shalom wokal byl piękny! Ogolnie odwalili chlopcy kawal porzadnego koncertu :D
Pozdrawiam tez wszystkich z ktorymi popijalam w ten wieczor pivko, zreszta w nastepny tez:)

Gloria - 2004-12-14, 23:31

No!! i czas na moje podsumowanie :D

... bylo genialnie Panowie udowodnili ze potrafia "hipnotyzowac" (no napewno ekipe z ktora ja bylam) rowniez w malym klubie Byl tylko jeden i niestety bardzo znaczacy minus Kamila prawie nie bylo slychac Pozniej stwierdzil ze przyciszyli go bo spiewal o polityce , jednak byli tacy ktorzy wspierali zespol ryczac z pod sceny np. od moje lewej przepiekny wokal panny Mi
... milo zaskoczyc sie pozytywnie poznajac nowych ludzi :) ...

zwierzak - 2004-12-14, 23:39

munchain napisał/a:
zwierzak napisał/a:

Chetnie :) Bedzie okazja do kolejnego spotkania :)

Michał - 2004-12-15, 08:48

KaSiaaaa napisał/a:

Mi coś przekręciła, bo jedyne co miałem to się zastanowić nad tą propozycją. :roll:
Ale nic straconego, mało to razy jeszcze się spotkamy :?: ;)

Olka Hetfield - 2004-12-15, 12:06

Koncert był świetny, jeszcze czuję ten klimat... Shahid o wiele lepiej wypada na koncertach niż na płycie... ta moc... Szkoda tylko, że w Progresji jest taka mała "scena"... Ale i tak Kamil wypadł świetnie, moja matka była zachwycona :D
ahhh, to było niesamowite juz się napalam na następny koncert :D
No i przy okazji poznałam parę nowych ludzi - pozdro dla zwierzaka :)

Mi - 2004-12-15, 12:57

munchain napisał/a:
KaSiaaaa napisał/a:

Mi coś przekręciła, bo jedyne co miałem to się zastanowić nad tą propozycją. :roll:
Ale nic straconego, mało to razy jeszcze się spotkamy :?: ;)

ekhem, kasia slyszala jak z toba rozmawialam i mowilam ci zebys wpadl :>
trudno sie mowi, jeszcze sie umowimy :)

ciekawe ze wszyscy pisza ze koncert w progresji lepszy od stodoly - to tylko potwierdza moja teorie ze najlepsze koncerty nsa w malych klubach :)

co do mojego wokalu to ja sie nie wypowiadam :P dzisiaj na przyklad juz prawie nie mowie, bo jeszcze wczoraj w mroz jechalam i sobie pomarzlam troche :>

michal, jak kolano?? mam nadzieje ze lepiej :)

zwierzak - 2004-12-15, 18:19

Olka Hetfield napisał/a:

No i przy okazji poznałam parę nowych ludzi - pozdro dla zwierzaka :)

Dzieki za pozdrowienia :)
Faktycznie koncerty w malych klubach maja w sobie to cos. Panuje tam troche inny klimat niz w tych wiekszych. Taki bardziej przyjazny. No i ta bliskosc miedzy sluchaczami, a zespolem. Zadnych barierek, scena nie ma kilku metrow wysokosci. A mimo to nikt nie zakloca koncertu. Jest po prostu super.

longas - 2004-12-15, 18:23

widze ze zwierzak stał sie ulubieńcem żeńskiej częsci forum, co raz jakies pozdrowionka :] :)
jenny89 - 2004-12-15, 18:27

longas napisał/a:
widze ze zwierzak stał sie ulubieńcem żeńskiej częsci forum, co raz jakies pozdrowionka :] :)

takiemu to dobrze hheheh

zwierzak - 2004-12-15, 18:55

Ano dobrze mi bardzo :) Ale nikt mi nie uwierzyl ze jestem niesmialy :P
A teraz jeszcze mnie zawstydzacie :oops: :oops: :oops:

KaSiaaaa - 2004-12-15, 19:08

Hahahaha znow mi sie przypomnialo...i tez dotyczy zwierzaka :) Stoimy sobie kolo metra z Mi i Amat3uR'em, czekamy az przyjdziei na umowiona zbiorke, ale mija 5 min po czasie, 10 min...i nie mai zwierzaka. Zaczelismy sie zastanawiac czy nas nie rozpoznaje czy sie poprostu spoznia. No to dawaj Mi wyjela ulotki Shahid'a i machamy nimi..Mi spiewa urywki piosenek, ja mowiac juz krzycze "Mi..cos tam cos", zeby zwierzak uslyszal jej nick :) A potem juz zostalo tylko gapienie sie na ludzi :) Ja sie tak wczulam w to, ze Mi stwierdzila, ze chyba kazdy facet mysli sobie, ze mi sie spodobal. Bo nie odrywalam od nikogo wzroku poki do nas nie podszedl...hahaha...i za kazdym razem krzyczalam "Ooo to na pewno zwierzak idzie!" hehehe :D

Ps. zwierzak pozdrawiam :D hehehehe

zwierzak - 2004-12-15, 19:14

Ej ej ej. Teraz to mocno przesadzilas. Wyszlo jakbym sie spoznil niewiadomo ile. A to bylo tylko 10 minut. I to jeszcze nie z mojej winy.
Olka Hetfield - 2004-12-15, 19:35

zwierzak napisał/a:
Ano dobrze mi bardzo :) Ale nikt mi nie uwierzyl ze jestem niesmialy :P
A teraz jeszcze mnie zawstydzacie :oops: :oops: :oops:

W sumie to wyglądałeś na nieśmiałego... :twisted: A może to ja mało mówiłam??? heeeh teraz to nie wiem :P

Mi - 2004-12-15, 20:44

hehe, kasia sie rzeczywiscie intensywnie wpatrywala w kazdego faceta :P
zwierzaczku, pozdrawiam tez :)
nie dotarlo do mnie nic od ciebie na gg :(

jenny89 - 2004-12-15, 20:56

heheheheh to musiało przezabawnie wyglądać heheheh Noiserzy.... hehehe:) Pozdrówka Kochani:D
Gloria - 2004-12-16, 02:04

Cytat:
kasia sie rzeczywiscie intensywnie wpatrywala w kazdego faceta

cicha woda... :lol:

KaSiaaaa - 2004-12-16, 13:27

Przestancie maUUpki, bo zaczne sie czerwienic..ja jestem niesmiala dziewczynka :oops: :oops: :oops:

Qrcze jak mi sie bardzo chce pojsc jeszcze raz na taki kokncercik i na spotkanko z Wami :) :(

zwierzak - 2004-12-16, 17:35

A ja juz mam zdjecia od Agnieszki z tego koncertu :P
Olka Hetfield - 2004-12-16, 17:57

zwierzak napisał/a:
A ja juz mam zdjecia od Agnieszki z tego koncertu :P

TO SKANUJ :!: :P

zwierzak - 2004-12-16, 18:21

Hehe. Jak mam skanowac?? Po pierwsze nie mam skanera a po drugie nawet jakbym mial to bym go do monitora chyba nie przykladal :P :P :P
agNieSzka - 2004-12-16, 18:30

Zwierzak jak chcesz to wrzuć parę fotek na forum,bo mi to nie wychodzi! :evil: Tylko mnie tam najpierw troche ocenzuruj! :P
Olka Hetfield - 2004-12-16, 18:36

zwierzak napisał/a:
Hehe. Jak mam skanowac?? Po pierwsze nie mam skanera a po drugie nawet jakbym mial to bym go do monitora chyba nie przykladal :P :P :P

No nie, zwierzaczku, jestem zbulwersowana! Nie dość że masz już je na kompie to jeszcze kpisz ze mne!! :x
DAWAJ JE NA FORUM JUŻ :!: :D

zwierzak - 2004-12-16, 19:10

A moze zglosi sie ktos, kto ma jakis sensowny serwer, to mu je wysle. Bo ja nie bardzo mam dostep do takowego.

Ewentualnie za pozwoleniem Agnieszki moge porozsylac dalej mailem.

agNieSzka - 2004-12-16, 21:27

Chyba nie będzie trzeba zwierzaczku dawać Ci pozwolenia! :D Kasiaaaa już się zadeklarowała,że niedługo je wrzuci na forum!! :twisted: :twisted: :twisted:
Amat3uR - 2004-12-16, 22:14

zwierzak napisał/a:
A moze zglosi sie ktos, kto ma jakis sensowny serwer, to mu je wysle. Bo ja nie bardzo mam dostep do takowego.

Ewentualnie za pozwoleniem Agnieszki moge porozsylac dalej mailem.

Ile MB Ci potrzeba?

Gloria - 2004-12-16, 23:04

ja tez :] ja tez :] ja tez mam :] jeee Agniecha bardzo wielkie dziekuje
zwierzak - 2004-12-16, 23:29

agNieSzka napisał/a:
Chyba nie będzie trzeba zwierzaczku dawać Ci pozwolenia! :D Kasiaaaa już się zadeklarowała,że niedługo je wrzuci na forum!! :twisted: :twisted: :twisted:

Zadeklarowala sie, ale nie zmienia to faktu ze jej wyslalem te zdjecia. Niby bez pozwolenia, ale mysle, ze sie nie obrazisz :)

a$artana - 2004-12-16, 23:38

a małej, niewinnej asartance :lol: podeslecie fotki :roll: ??
Mi - 2004-12-16, 23:43

podeslecie, spoko :)
wszyscy beda miec fotki przed wrzuceniem na jakis serwer :rotfl:

KaSiaaaa - 2004-12-17, 00:42

Niecierpliwe Bobki! Tak jak obiecalam wrzucilam fotki z aparatu agNieSzki....proszuniam :)

:arrow: http://members.lycos.co.u...obraz%20002.jpg
Gloria, agNieSzka, zwierzak

:arrow: http://members.lycos.co.u...obraz%20004.jpg
Shahid

:arrow: http://members.lycos.co.u...obraz%20006.jpg
Gorzka, agNieSzka, Mi, Amat3uR, Maciek (overkill), Kama (overkill)...Gloria, zwierzak

:arrow: http://members.lycos.co.u...obraz%20001.jpg
agNieSzka, KaSiaaaa

:arrow: http://members.lycos.co.u...obraz%20007.jpg
Shahid

:arrow: http://members.lycos.co.u...obraz%20009.jpg
Shahid

:arrow: http://members.lycos.co.u...obraz%20010.jpg
Shahid

:arrow: http://members.lycos.co.u...obraz%20011.jpg
Shahid

:arrow: http://members.lycos.co.u...obraz%20012.jpg
Shahid

:arrow: http://members.lycos.co.u...obraz%20013.jpg
Shahid

:arrow: http://members.lycos.co.u...obraz%20014.jpg
Shahid

:arrow: http://members.lycos.co.u...ogresja/oo3.jpg
:D , agNieSzka, Mi, zwierzak, Gloria :)

:shock: :hihi:

zwierzak - 2004-12-17, 00:58

KaSiaaaa napisał/a:

Ale mnie duzo na tych zdjeciach. Ale cos mi sie wydaje ze na tym co w cytacie to cos ucielas.

KaSiaaaa - 2004-12-17, 01:03

zwierzak napisał/a:
KaSiaaaa napisał/a:

Ale mnie duzo na tych zdjeciach. Ale cos mi sie wydaje ze na tym co w cytacie to cos ucielas.

zwierzak..."cos" ????!!!!!! :lol: Mozliwe...nie wnikajmy w to hahahah :D ciiiiiiii!!!!!

zwierzak - 2004-12-17, 01:09

Zamiesc cale zdjecie, bo inaczej ja to zrobie :>

:twisted: :twisted:

KaSiaaaa - 2004-12-17, 01:11

Nie radze.... :> Podziwiaj te piekne zdjecia i nie marudz :P Postaram sie w poniedzialek, ewentualnie we wtorek zamiescic zdjecia ze swojego aparatu :)
Olka Hetfield - 2004-12-17, 08:48

A ja oczywiście nie załapałam się na żadnym zdjęciu... :]
agNieSzka - 2004-12-17, 10:38

Kasiaaa!!!!Gdzie ty sie tam schowałaś,co????ślicznie wyszłaś na tym zdjęciu i się chowasz!!!Oj,bo ja je zamieszcze! :P nie wiem jak to zrobię,nie wiem kiedy to zrobię,ale to zrobię!!! :D I nie narzekaj-spojrz na mnie! :evil: Albo lepiej nie patrz! :D Olka na nastepnym wszyscy się załapią! :D
Olka Hetfield - 2004-12-17, 10:43

agNieSzka napisał/a:
Olka na nastepnym wszyscy się załapią! :D

Tak myślisz? :P :P :P

agNieSzka - 2004-12-17, 10:45

No pewnie!!Teraz będę robić fotki wszystkim wokolo,ale nie sobie!Nigdy więcej! :P
Olka Hetfield - 2004-12-17, 10:49

agNieSzka napisał/a:
No pewnie!!Teraz będę robić fotki wszystkim wokolo,ale nie sobie!Nigdy więcej! :P

Widzę, że mamy takie samo podejście do zdjęć :D
Tylko że ja sie napierw wzbraniam od zdjęć, a potem żałuję :P
Ale myślę, że jak już na Progresji dadzą zdjęcia, to będzie parę moich fotek :)

Mi - 2004-12-17, 11:08

wlasnie, wpisujcie sie w ksiege gosci na stronie progresji
i meczcie o foty :D

Olka Hetfield - 2004-12-17, 11:15

Mi napisał/a:
wlasnie, wpisujcie sie w ksiege gosci na stronie progresji
i meczcie o foty :D

już :D

Darth Kion - 2004-12-17, 13:09

E tam nie wiem czemu niby mam sie tam wpisasywac, nie mzoecie dac fot na jais serwer i dac linki jak to Kasiaaa zrobila??
Mi - 2004-12-17, 15:45

Darth Kion napisał/a:
E tam nie wiem czemu niby mam sie tam wpisasywac, nie mzoecie dac fot na jais serwer i dac linki jak to Kasiaaa zrobila??

tu chodzi o jak najszybsze zamieszczenie zdjec ICH fotografa... pomysl :)

zwierzak - 2004-12-17, 16:54

Spoko spoko. Na pewno nie beda wczesniej jak jakis tydzien po koncercie. A moga byc pozniej. A co do fotek to nie wiem Agnieszka o co ci chodzi. Dobrze wyszlas. Zreszta tak jak Kasiaaaa. Ale nie zamieszcze tej foty bez cenzury, bo sie boje. :twisted:
KaSiaaaa - 2004-12-17, 17:51

zwierzak i masz racje twierdzac, ze nie zamiescisz...bo bym sie bardzoooo obrazila. Wogole wymaz to foto ze swojej pamieci heheh :)

Ps. Tez juz wpisalam sie do ksiegi gosci Progresji :D

agNieSzka - 2004-12-17, 17:55

Ech zwierzak,bo Ty facet jesteś to nie zrozumiesz kobiet i ich kompleksów :hihi: ! Ja też już się wpisałam w księdze gości!
zwierzak - 2004-12-17, 23:34

KaSiaaaa napisał/a:
zwierzak i masz racje twierdzac, ze nie zamiescisz...bo bym sie bardzoooo obrazila. Wogole wymaz to foto ze swojej pamieci heheh :)

Ps. Tez juz wpisalam sie do ksiegi gosci Progresji :D

No co ty. Agnieszka wyslala mi to zdjecie w dwoch kopiach :D
A mi sie nie chce wpisywac do tej ksiegi :P

Gloria - 2004-12-18, 00:07

ajjjj zwierzaku Mialam racje jak ostatnio nazwalam Cie leniem Kasia nie dawaj na forum tego zdjecia dopoki ten len nie wpisze sie do ksiegi gosci :P
zwierzak - 2004-12-18, 00:10

Ona i tak nie chce zamiescic tego zdjecia. A ja je i tak mam. I to jak juz napisalem w dwoch kopiach. I nie widze sensu zeby sie wpisywac do ksiegi, ale dla was moge to zrobic
Michał - 2004-12-19, 14:26

Wtrącę się. Niedługo na stronie Progresji powinny pojawić się fotki. Podobno są już wywołane, czekają tylko aż webmaster wrzuci je na sajt.
zwierzak - 2004-12-19, 14:32

Ale znajac Webmasthera to moze troche potrwac :) A poza tym nie musialy byc wywolane, bo byly robione aparatem cyfrowym :) Ale wczoraj razem z Michalem gadalismy z fotografem i powiedzial ze jest kilka na prawde fajnych fot.
Michał - 2004-12-19, 16:02

Byłem święcie przekonany, że to analog :? Z tego co widziałem na stronach Progresji, to fotki wchodza po jakichs 2 tygodniach po koncercie.
zwierzak - 2004-12-19, 16:15

To jest na sto procent cyfrowka ;-) A zdjecia faktycznie zwykle tak wchodza, wiec niedlugo powinny byc. Ja juz czekam z niecierpliwoscia.
Mi - 2004-12-19, 17:21

ja piernicze, zeby dwa tygodnie fotki z cyfrowki wrzucac, to powinno byc karalne :>
Michał - 2004-12-19, 17:27

No właśnie, między innymi z tego powodu ubzdurało mi się, że to analog.
KaSiaaaa - 2004-12-19, 23:36

No, no...ja jutro pedze do fotografa rano, zeby wywilac negatyw i zeskanowac foty :) Zobaczymy co u mnie wyjdzie :P

Ps. Wypiliscie pivko chociaz za mnie :> :P

Gorzka87 - 2004-12-20, 20:42

Ja niemoge dopiero na stronce Progresji wsadzili foty z 10grudnia to jeszcze policzmy 2 dni + 2tygodnie=16 dni.Albo jak to Jurek Owsiak 2+2=4 a nie 22.Pamiętajcie :twisted:
Gloria - 2004-12-21, 13:26

Kasia jestes oststnia deska ratunku dla obrony honoru fotografow z Progresji :lol:
Amat3uR - 2004-12-25, 01:25

I są fotki na stronie Progresji :)

http://www.progresja.com/...eria041210.html

KaSiaaaa - 2004-12-25, 15:44

Ojojoj wraz ze zmiana server ucieklo chyba kilka postow...w tym i moj z linkami do zdjec z Progresji...Tak wiec podaje po raz kolejny linki dla tych, ktorzy nie widzileli ich jeszcze ;)

:arrow: http://members.lycos.co.u...rumowicze02.jpg
Gorzka, agNieSzka, Mi, Amat3uR; Lincia, Maciek, Kama, Fobia, Patrycja (overkill), Gloria i zwierzak

:arrow: http://members.lycos.co.u...forumowicze.jpg
Gorzka, agNieSzka, Mi, Amat3uR; Lincia, Maciek, Gloria (z zalotnymi powiekami)

:arrow: http://members.lycos.co.uk/aparatkaaaa/01.jpg
Mi i zwierzak.... :D hyhyhy

:arrow: http://members.lycos.co.uk/aparatkaaaa/juryyyy.jpg
agNieSzka, Gorzka, Gloria

:arrow: http://members.lycos.co.u...aa/siemanko.jpg
zwierzak

:arrow: http://members.lycos.co.u...aa/mamy_Cie.jpg
Goat i zwierzak

:arrow: http://members.lycos.co.u.../niemozliwe.jpg
Michal (Shahid) i Mi

:arrow: http://members.lycos.co.u...blicznosc01.jpg
Amat3uR, Kama, Olka H (za Kama), agNieSzka, Mi, asartana

:arrow: http://members.lycos.co.u...blicznosc02.jpg

:arrow: http://members.lycos.co.u...ublicznosc3.jpg
Mi i asartana

:arrow: http://members.lycos.co.u...blicznosc04.jpg
Amat3uR, asartana i Kamil (Shahid)

:D

Gorzka87 - 2004-12-26, 12:19

Właśnie widziałam fotki Twoje Kasiaaaa i na stronce Progresji.Narescie moge sie znowu poglądać w akcji :twisted: .Niezła mam fotke z agNieSzką wyglądamy jak w transie ale mowie to przez tego gitarzyste :P .
Kama - 2004-12-26, 14:19

Tak, a ja świetnie wyglądam na ostatnim zdjęciu z Progresji :D Wpatrzona w Shahid jak w bogów :D
Przy okazji podziękowania za wszystkie fotki. Można liczyć na więcej, czy to już wszystko, co zamierzaliście publikować? :)

Gloria - 2004-12-26, 14:43

Kama napisał/a:
Przy okazji podziękowania za wszystkie fotki. Można liczyć na więcej, czy to już wszystko, co zamierzaliście publikować? :)

Kasiuuuuuuuu wrzucisz cos jeszcze ? Lud sie domaga

KaSiaaaa - 2004-12-30, 17:08

Proszuniam jeszcze dwie fotki:

:arrow: http://members.lycos.co.uk/aparatkaaaa/13.jpg
Kamil (Shahid), Mi i Suchy (Shahid)

:arrow: http://members.lycos.co.uk/aparatkaaaa/29a.jpg
daleko Olka H, Kama, blizej Amat3uR, Mi i asartana

Na reszte prosze cierpliwie czekac :D

Mi - 2004-12-30, 17:12

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jak ja wyszlam :shock: co to za swiatlo na mordzie?? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA nie ogladajcie !!!!!!!!!!!!!!
zwierzak - 2004-12-30, 19:41

Wyszlas jakbys byla bardzo zmeczona. To chyba bylo po koncercie :)
KaSiaaaa - 2004-12-30, 19:46

Hahaha Mi nie martw sie...ja wyszlam jeszcze gorzej!! Ale ja swojego z chlopakami nie pokaze!! Hahaha! :lol:
agNieSzka - 2004-12-30, 19:51

Hehehe!MI nie narzekaj!!wyszłaś fajnie!!Z resztą ja na każdym wyglądam okropnie! :twisted:
longas - 2004-12-30, 20:56

Mi napisał/a:
co to za swiatlo na mordzie?? !!!!

swiatło to jeszce nic.....TA MINA :D

jenny89 - 2004-12-30, 22:02

KaSiaaaa napisał/a:
Hahaha Mi nie martw sie...ja wyszlam jeszcze gorzej!! Ale ja swojego z chlopakami nie pokaze!! Hahaha! :lol:

Kasiaaa i tu masz te wladze ;)
Dajcie spokoj jestescie piekni :D

Mi - 2004-12-30, 22:17

longas napisał/a:
Mi napisał/a:
co to za swiatlo na mordzie?? !!!!

swiatło to jeszce nic.....TA MINA :D

wredota :x

a$artana - 2004-12-30, 22:56

nie no powiedzmy szczerze ze na tej fotce to wszyscy wyszli jakos smiechowo. Suchy tez ma niezla mine nie mowiac juz o Kamilu heheh :lol:
zwierzak - 2004-12-30, 23:00

To fakt. Ale i tak fota jest calkiem fajna. Ja tam bym sie na miejscu Mi niczym nie martwil
KaSiaaaa - 2004-12-30, 23:23

Na mojej fotce Kamil wyglada gorzej...ja juz nic nie mowie o sobie..a Suchy wyszedl pieknie...moglabym wyciac go z tej foty i pokazac go Wam! hehe ;)
Adam - 2004-12-31, 03:15

Mi napisał/a:
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA jak ja wyszlam :shock: co to za swiatlo na mordzie?? AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA nie ogladajcie !!!!!!!!!!!!!!

Ładnie się podsumowałas xD A na drugim zdjęciu dłoń masz czerwoną jakbyś komuś sprzedała plaskacza xD

Mi - 2004-12-31, 10:05

eeee, tam takie swiatlo bylo ze wszyscy rozowi podczas konceru sa :P
zwierzak - 2004-12-31, 12:08

Bo bylo czerwone swiatlo, to tak wszyscy powychodzili.
Kamil Haidar - 2004-12-31, 12:48

Wiec mowie co następuje:
od tej pory zadnych zdjęc PO KONCERCIE. Zespoł postanowił wygospodarować w poznaniu 30 minut PRZED pracą na zdjęcia. Proszę się zgłaszać do managementu przed koncertem!
management
:P

KaSiaaaa - 2004-12-31, 12:55

Buhahahaha a to czemu? Po koncercie jestescie mniej atrakcyjni niz przed?? :lol:
zwierzak - 2004-12-31, 13:29

Foty po koncercie bardzo fajne. Wiecej takich :P
Mi - 2004-12-31, 13:51

Kamil Haidar napisał/a:
Wiec mowie co następuje:
od tej pory zadnych zdjęc PO KONCERCIE. Zespoł postanowił wygospodarować w poznaniu 30 minut PRZED pracą na zdjęcia. Proszę się zgłaszać do managementu przed koncertem!
management
:P

:P jako specjalista od PR stwierdzam ze to bledne postanowienie :>

Kama - 2004-12-31, 14:56

Ja mam lepsze - czas na foty PRZED i PO koncercie. :D
A potem porównanie w stylu "znajdź różnice" :P

Gloria - 2005-01-02, 13:33

Kama napisał/a:
Ja mam lepsze - czas na foty PRZED i PO koncercie. :D
A potem porównanie w stylu "znajdź różnice" :P
:lol: :lol:
ja jestem za ! ale nie przejmujcie sie robaczki nie zawsze jest sie fotogenicznym :lol: :lol: dobrze ze wiem jak wygladacie na zywo ufff :hihi:
ok juz wiecej nie bede slodzic

zwierzak - 2005-01-02, 14:46

Ja nie wiem Gloria co ty chcesz od tych fot. Sa na prawde bardzo fajne. I te przed i te po.
Gloria - 2005-01-03, 13:57

zwierzak napisał/a:
Ja nie wiem Gloria co ty chcesz od tych fot. Sa na prawde bardzo fajne. I te przed i te po.

zgadzam sie ze sa fajne Jesli kogos urazilam wczesniejszym postem Przepraszam
to moj potargany czarny humor :oops:

zwierzak - 2005-01-03, 14:12

Nie wiem czy urazilas. Nie masz w sumie za co przepraszac.
lewy - 2005-01-03, 16:36

Wszystkie fotki, na których mnie nie ma, są fajne :hihi:

A spośród tych z Progresji mozna mnie znaleźć zaledwie na trzech ;-)

A tak poważnie: muszę przyznać, że koncert był cudowny... Pierwszy raz byłem na koncercie w tak małym klubie i (pomimo braku jakiegoś sensownego pogo:D) bardzo podobała mi się ta bliskość z grającymi zespołami i ta cała "rodzinna" atmosfera... :)

Ja chcę jeszcze, ja chcę Shahida w Nowym Dworze :twisted:

KaSiaaaa - 2005-01-03, 16:37

OooOOo i nie napisales nam, ze bedziesz!?!!! :/
zwierzak - 2005-01-03, 16:42

No to chociaz przyznaj sie ktory to ty na tych fotach.
Mi - 2005-01-03, 16:49

hehe lewwy to jest ten kolega ktory ztal za mna i ktory sie zegnal z asartana a ona powiedziala ze on mnie zna a ja sie zdziwilam :P
lewy, zapros ich do nowego dworu, zorganizuj koncert, to wpadniemy tez :P

KaSiaaaa - 2005-01-03, 16:51

Ten z bandamka na glowie? :)
lewy - 2005-01-03, 16:52

Cytat:
OooOOo i nie napisales nam, ze bedziesz!?!!!

No jakos nie wyszło... :D W ogóle w ostatniej chwili okazało się że tam pojade, a poza tym nie było mnie jeszcze na forum wtedy:D

Cytat:
No to chociaz przyznaj sie ktory to ty na tych fotach.

Hehehehehe spytajcie Asartanki niedobrej, która o mnie zapomniała buuuu :]

A tak poważnie, to jak Mi napisała, stałem za Nią, o, np. tutaj:
http://www.progresja.com/...ia041210/30.jpg

Mi: bardzo chętnie, z resztą nawet gadalem z Kamilem na ten temat po występie w Progresji... Ale na razie nic nie wiadomo :]

edit: KaSiaaa, dokladnie, ten ;-)

KaSiaaaa - 2005-01-03, 16:57

Ha! Widzialam, widzialam Cie!!! :D

Hmmm...nie bylo Cie na forum? Mowisz przeciez, ze od dawna sledzisz jego losy :P

Nieladnie, nieladnie, ze sie nie odezwales :P

lewy - 2005-01-03, 16:59

Ja Ciebie pewnie też, tylko nie wiedziałem, że Ty to Ty :/

Następnym razem pogadamy hehe (i to bynajmniej nie jest groźba 8-) )

KaSiaaaa - 2005-01-03, 17:01

Heheh nawet jakby to byla grozba...zwierzak mnie obroni hehehe :lol: zwierzak prawda? :shock: :lol:

No to 7 masz okazje spotkac sie z nami wszystkimi na wystawie NN... :P

zwierzak - 2005-01-03, 17:06

Jasne ze tak. Bo ja jestem taki grozny zwierz. :lol:
W takim razie do zobaczenia na wystawie.

lewy - 2005-01-03, 17:07

Sorki, ale jestem słabo poinformowany i nic nie wiem o żadnej wystawie :?:
Możecie mnie oświecić?

Mi - 2005-01-03, 17:10

7- go w arsusie jest wystawaw NN i koncert w ramach wosp - info jest na stronie SN :)
Gloria - 2005-01-04, 15:40

aaaaaaaaaa lewy to ty jestes ten pan kolo mnie? na stronie Progresji mamy razem fotke widziales?
lewy - 2005-01-04, 16:21

Oooo to chyba nawet wiem którą fotkę masz ze mną ;-)

Przestańcie już, bo czuje sie jak jakaś gwiazda :lol:

a$artana - 2005-01-04, 19:38

No co ty nie wiesz nic o wystawie, info jest na sn.org na stronie nieoficjalnej, na TYM forum :x wiec nie marudz tylko przybywaj 7 na impreze!
Jak to o Tobie zapomnialam???:P
I co z tym koncertem co?

lewy - 2005-01-04, 20:28

oj, a$artanko, tak zapomniałaś, że mialas sie do mnie odezwać po koncercie i tego nie zrobiłaś hehehe... ale nie szkodzi;-)
7 niestety nie zjawie sie, przykro mi ...

A co do koncertu to jeszcze nic nie wiadomo, musze pogadać z kim trzeba, jak cos bede wiedzial to dam znać :]

Livi - 2005-01-16, 12:38

cześć :!:
Witam Wszystkich na forum :!:
a oto moje wspomnienia z koncertu http://www.avatarae.pl/24/Muzyka/muzyka12.html
pozdrawiam i do zobaczenia na następnym - jak najszybciej :>

Mi - 2005-01-17, 10:15

Livi napisał/a:
cześć :!:
Witam Wszystkich na forum :!:
a oto moje wspomnienia z koncertu http://www.avatarae.pl/24/Muzyka/muzyka12.html
pozdrawiam i do zobaczenia na następnym - jak najszybciej :>

bardzo ciekawa i wiernie opisujaca koncert recenzja livi, mam nadzieje ze nie ostatnia :)

KaSiaaaa - 2005-02-06, 17:05

Jeszcze kilka fotek z Progresji...z aparatu Glorii:

:arrow: http://members.lycos.co.uk/kasiaaparatka/p23.jpg
Gorzka, agNieSzka, Mi, Amat3uR, overkill, Kama, overkill, Gloria

:arrow: http://members.lycos.co.uk/kasiaaparatka/p24.jpg
zwierzak i Mi, Gloria, Kasiaaaa, asartana

:arrow: http://members.lycos.co.uk/kasiaaparatka/p25.jpg
Mi, Gloria, zwierzak

:arrow: http://members.lycos.co.uk/kasiaaparatka/p26.jpg
Gorzka, agNieSzka, Gloria, KaSiaaaa

:arrow: http://members.lycos.co.uk/kasiaaparatka/p27.jpg
Kamil (Shahid), Gloria, Maciek (Shahid)

Proszuniam :) I nie mowicie, ze ciocia zla :P

westa - 2005-02-06, 17:33

Widze ze glowna zainteresowana niezle szalala :lol:
Gloria - 2005-02-06, 20:34

skarbie uwierz mi nie tylko ona :twisted:
ciesze sie ze mam te zdjecia z wami w swoim albumie jeeeeee :)