Sweet Noise Forum
www.sweetnoise.one.pl

Sweet Noise - Najdziwniejsze miejsce gdzie us³yszeli¶cie Sweet Noise :)

Shadow_Vegeta - 2004-12-05, 18:30
Temat postu: Najdziwniejsze miejsce gdzie us³yszeli¶cie Sweet Noise :)
To chyba najdziwniejszy temat od dawna :) jestem ciekaw w jakim najdziwniejszym miejscu us³yszeli¶cie Sweet Noise Czy na zewnatrz czy np. w jakims sklepie

Najdziwniejszym miejscu w ktorym us³yszalem Sweet noise to: Warszawa\Bemowo\Carefour(jakos tak:)) wybieralem w tym momencie bu³eczki na kolacje i nagle "Ich nigdy nigdy nie by³o" z Edytk± :)

zwierzak - 2004-12-05, 18:43

Klub Progresja :) Pierwszy raz tam uslyszalem SN dwa tygodnie temu. I jak na razie chyba jedyny raz :)
westa - 2004-12-05, 19:09

JTD w samochodzie kumpla, ktory only disco i hop siupy :)
Moniczka - 2004-12-05, 19:13

Rowniez w Carrefour'ze na Bemowie :D
jenny89 - 2004-12-05, 19:19

Ja na klasowej dyskotece hehehe...< Wiecie jakie s± klasowe dyskoteki :lol: Wchodzê sobie legalnie i leci JTD. To by³ hit tego wieczoru heheheh. I nie ze wzglêdu na mnie :lol:
KaSiaaaa - 2004-12-05, 20:30

Heheh cos sklepy maja wziecie :) Ja uslyszalam piosenke "Nie bylo" z Edytka w sklepie Spolem w Hajnówce :)
ja-ka¶ - 2004-12-05, 22:44

Funaberia I- Fuksówka
To dopiero by³ zaskok. Pomp it up a potem JTD :D

Shadow_Vegeta - 2004-12-05, 23:36

Moniczka napisa³/a:

To moze kupowalismy buleczki tego samego dnia o tej samej godzinie ;) hehe :)

Darth Kion - 2004-12-05, 23:47

JA u kumpla ktory nie ma nic wspolnego z taka muzyka, chwalil mi sie Revolta :P
Sweet - 2004-12-06, 12:25

Radio 1dynka w ciezarowce w drodze gdzies tam (Niepamietam gdziesmy wtedy jecha³y ...Mi przypomnij) o pooznej poze ....Ale cieszy³ysmy sie jak g³oopie do sera hehehe :lol: :lol: :lol:
A "nie by³o" z Edzia w samochodzie(tez jecha³ysmy na stopa) do £odzi ...tak jecha³am z Mi i kumpel a..tak sie rozdar³ysmy w samochodzie by koles podg³osi³ ze ma³o zawa³u nie dosta³ heheh da³ na ca³± pare ...a potem lecial fleszar i sie biedny pyta³ czy to tez podg³osic ...heheheh :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Moniczka - 2004-12-06, 15:50

Shadow Vegeta, bardzo mozliwe :P
A dzisiaj jak wraca³am autobusem to kierowca sluchal CLC, bardzo sie zdziwi³am!

Nate - 2004-12-06, 15:57

a ja na szkolnym przedstawieniu...
to by³ szok....
przedstawienie pt: "Mówisz masz", jaka¶ laska gra³a æpuna a tu nagle "Nie by³o" z Edyt±. Wkurzy³am siê strasznie, bo zrobili z tego wielk± dolinê a tu przecie¿ chodzi³o o bunt, no nie??? :/

longas - 2004-12-06, 16:03

tez na szkolnym przedstawieniu, ale w gimnazjum.....w walentynki..........kto chcia³ zaspiewac to bra³ jaki¶ utwor wybiera³ i z podkladu + oryginalny g³os wokalisty, lub bez g³osu............no i jednemu pseudometalowi, zachcia³o sie "zaspiewac" JTD.........wykonanie ¿a³osne !! :evil:
Mi - 2004-12-06, 17:17

Sweet napisa³/a:
Radio 1dynka w ciezarowce w drodze gdzies tam (Niepamietam gdziesmy wtedy jecha³y ...Mi przypomnij) o pooznej poze ....Ale cieszy³ysmy sie jak g³oopie do sera hehehe :lol: :lol: :lol:
A "nie by³o" z Edzia w samochodzie(tez jecha³ysmy na stopa) do £odzi ...tak jecha³am z Mi i kumpel a..tak sie rozdar³ysmy w samochodzie by koles podg³osi³ ze ma³o zawa³u nie dosta³ heheh da³ na ca³± pare ...a potem lecial fleszar i sie biedny pyta³ czy to tez podg³osic ...heheheh :rotfl: :rotfl: :rotfl:

do bialegostoku a raczej do wawy , do bola jexhalysmy, potem na bialystok... no i to w o gole byl zonk, bo to bylo grubo przed premiera revolty i po raz drugi w ogole w jakimkolwiek radiu polecial wlasnie z revolty kawalek :)
a w bialymstoku wlasnie bylo "z ulicy" i jtd pierwszy raz na zywo :)
niezly zonk, bo ludzie juz sie zamierzali wydrzec textem skur**ela :D :D:D

Gloria - 2004-12-06, 21:36

ostatnio wyjelam okladke z ostatnie plyty kiedy jechalam autobusem Zagadnely mnie dwie osoby ktore naleza do NN i w ten oto sposob poznalam nowych bardzo fajnych ludzi , to najlatwiejszy sposob poznawania ludzi . Chodzic po ulicy z okladka plyty , polecam!!
:roll:
A szlyszalam kiedys SN w wesolym miastczku , ktore bylo tragiczne i zardzewiale

Lolek 2 usmiecham sie do Ciebie :) bardzo cieplutko

K4YmaNOZ - 2004-12-06, 21:39

nie no pytanie Najdziwniejsze miejsce w jaki slyszles(as) SN ?? jest moze ciekawe ale lepsze by bylo gdybys Shadow napisal w jakim najpiekniejszym miejscu slyszlas(es) SN?? otoz Byla to aldycja wszstkim nam znanego szanownego pana Piotra Kaczkowskieg (miniMAX)o gdzie oprucz muzyki byl jeszcze wywiad z Glaca ---->>>to bylo cos wspanialego, rozkosz dla mych uszu i to wlasnie w tym momencie poznalem prawdziwe oblicze SN
Adam - 2004-12-07, 00:36

Dobrze, ale nastêpnym razem uwa¿nie czytaj tematy :| Powinna¶ napisaæ to w temacie "Pierwszy kontakt w SN" bo tu siê robi burdel :/
Jimmy - 2004-12-07, 16:19

Klub Undergrund,gdzie w sobotê miksuj± wszystko z wszystkim od jakiej¶ techniawy,poprzez nju romantik oraz metal ;)

a kawe³ek to by³"DMKJN"

aNgeLaa - 2004-12-15, 20:14

Jecha³am autobusem do domu. Kierowca mial juz swoje latka, az tu nagle slysze sobie DMKJN dobra myslalam ze w radiu leci. Zaraz nastepna piosenka z CLC ... Ogolnie mnie zdziwko zlapalo ;)
jenny89 - 2004-12-15, 20:58

ojej jaki to wspania³y kierowca:) u mojego autobusowego kierowcy w kó³ko "Twoje radio, Z³ote przeboje"
aNgeLaa - 2004-12-15, 21:47

Jenny ;)
tylko raz sie natknelam na takiego i bylam poprostu w szoku ;P

Micha³ - 2004-12-18, 10:54

Shadow_Vegeta napisa³/a:
Moniczka napisa³/a:

To moze kupowalismy buleczki tego samego dnia o tej samej godzinie ;) hehe :)

Mo¿e wyda Wam siê to dziwne, ale ja tez tam to s³ysza³em... W supermarketach wygl±da to w ten sposób, ¿e przygotowuje siê np. 40-50 minutowy set, który leci w kó³ko przez bite trzy tygodnie, jesli nie d³u¿ej. Prawdopodobieñstwo, ¿e wszyscy kupowali¶my bu³ki o tej samej porze jest, ale ma³e.

putin - 2004-12-27, 20:08

no nie wim czy mnie przebijecie: ja s³ysza³em SN a konkretnie JTD na szkolnej dyskotece, po¶ród rozmaitego techno, ich troje i stachurskyego
zwierzak - 2004-12-27, 20:25

Ech to nic takiego. Bardzo czesto tak sie dzieje. Ja slyszalem na dyskotece w klubie.
Collien - 2005-01-01, 22:06

W³a¶ciwie to ja nie wiem co mogê nazwaæ dziwnym mijscem... Mój dom jest dziwny a w nim codziennie s³ychaæ chocia¿ jedn± piosenkê SN :D
Ale... hmm... Moje osiedle, samochód jakiego¶ dresa... Zatka³o mnie wtedy X_x

KAPSYDA - 2005-01-05, 16:33

hahahohahaohohahaha!!!!
my¶la³am, ¿e padnê! "Nie by³o" lecia³o u mojego wujka konserwy (prof. matem., lat ponad 50), có¿ czasem zdarza siê...

czarnuch - 2005-01-06, 12:21

ha a ja wam powiem ¿e okazjê do wysluchania SN mia³em w szkole, mo¿e nie jest to dziwne gdyby nie to ¿e szko³a jest ma³a, mnóstwo ¿elu i dresu, a tu w rozg³o¶ni leci "Bruk' mówie wam waln±³em karpika na dwa metry pod ziemie ;d
E.v.E. - 2005-01-07, 17:43

Pokój mojego brata :] Slucha³ "Jeste¶" :shock: .Warto dodaæ,ze wcze¶niej nigdy nie w³±czy³ czego¶ maj±cego zwiazek z rockiem...A co dopiero mówiæ o ciê¿szej odmianie tego gatunku :/
Gloria - 2005-01-07, 22:46

w samohie mojego ojca ktory uwaza ze muzycy to czuby i diably a mlodzi ludzie to gowniaze malo wiedzace
Sweet - 2005-01-08, 22:01

Jak czeka³am na autobus w kiosku o bok lecia³o Sweet Noise z Pej± ..ale sie cieszy³am hehe i to nawet g³osno ...to zacze³am uprawiac " tance plemienne na przystanku" bo mysla³am ze zamarznê heheh i przypomnia³y sie stare czasy heheheh :rotfl: :twisted:
niekumacje - 2005-01-08, 22:43

Ja s³ysza³em Sweet nois w do¶æ ciekawym miejscu. . . w tej chwlili nie ¿artuje a w prosektorium s³ysza³em Nie by³o z Edyt±... sta³em zszokowany!!! w takim miejscu..... :lol:
Amat3uR - 2005-01-08, 22:52

"Ich nigdy nie by³o" nabiera nowego znaczenia :rotfl: :lol:
zwierzak - 2005-01-08, 23:55

Ten jaki czarny humor uprawia :lol:
Moniczka - 2005-01-09, 00:08

dzisiaj dizwnym miejscem w ktorym slyszalam sn byl moj dom, moj brat sobie wlaczyl "jeden taki dzien" - i to jest bardzo dziwne :P
Mikhael_1985 - 2005-01-09, 02:21

JA slyszalem w podziemiach kosciola..u jezuitow w piotrkowie..:-) sprzet grajacy stal na oltarzu...:D ojczulkowie nieswiadomi byli..:-)
Adam - 2005-01-10, 17:08

Mikhael_1985 napisa³/a:
JA slyszalem w podziemiach kosciola..u jezuitow w piotrkowie..:-) sprzet grajacy stal na oltarzu...:D ojczulkowie nieswiadomi byli..:-)

To to jest ju¿ przesada :D xD ;)

Kajka - 2005-01-11, 21:39

hmmm najdziwniejsze miejsce to byl radiowezel mojej smiesznej szkoly gdzie leci tylko techno i hip hop a tu nagle w imie boga.... fakt ze bylo to z dedykacja dla mnie ale i tak sie zdziwilam ze to puscili, ze to mieli
lewy - 2005-01-11, 22:29

Kajka napisa³/a:
hmmm najdziwniejsze miejsce to byl radiowezel mojej smiesznej szkoly gdzie leci tylko techno i hip hop a tu nagle w imie boga.... fakt ze bylo to z dedykacja dla mnie ale i tak sie zdziwilam ze to puscili, ze to mieli

W imiê Boga? Uuuuu zacny kawa³ek... I polecia³ w szkole... No, nie¼le, nie¼le... Ja póki co nie s³ysza³em jeszcze SN w ¿adnym "niestandardowym" miejscu :twisted:

Sweet - 2005-01-21, 20:37

Jak by³am w szkole u siory u niej w radiowezlle zawsze leci techno albo jakis hip hop a tu przechodze i nagle s³ysze SN z Edytk±hehe mysla³am ze jebne heehhe ...nawet siostra sie zacze³a ze mnie smiac takamine zrobi³am :lol: :lol: :lol: :lol:
czarnuch - 2005-01-28, 13:48

no to jestem sobie w domku kulturalnie generalnie i idê normalnie do pokoju gdy uszy me wiêdn± i s³ysze jak z pokoju brata dobiega NUERHA ...a czemu¿ to? bo zaprosi³ kumpli, ktorzy klimatycznie spotykaj± siê w remizach stra¿ackich co pi±tek.....pó¼niej s³yszalem jak go kopali hyhyhyhyh chyba im sie nie spodobalo... :hihi:
Furia - 2005-01-28, 21:00

samochód mojego taty, normalnie to on nie s³ucha tej muzyki ale SN jest jednym z niewielu wyj±tków, tzn nie wiedzia³ nawet czego s³ucha, ale jak sobie gdzies razem jechali¶my i zaczelo grac SN to tata zapyta³ mnie co to. bo mu siê podoba :)
Adam - 2005-01-29, 12:58

Hmmmmm.....te¿ bym chcia³, ¿eby w wozie mojego starszego lecia³ SN bo zaka¿dym razem jak z nim gdzie¶ jadê to lec± Krawczyki, Ich Troje itp., a jak na d³u¿sz± trasê, np. na wakacje to nie da siê wyrobiæ xD
zwierzak - 2005-01-29, 17:16

Krawczyka to bym nawet pieciu minut nie wyrobil. I powiedzialbym zeby zmienili muze :)
Adam - 2005-01-29, 19:19

zwierzak napisa³/a:
Krawczyka to bym nawet pieciu minut nie wyrobil. I powiedzialbym zeby zmienili muze :)

Próbowa³em :P Bo¿e, ale te jego teksty to s± denne >.< ja bym lepsze napisa³ :hihi: 8-)

BTW. Sorry za OT i jednoczesnie koniec OT :P

Sweet - 2005-02-02, 20:50

Wczoraj w nocy czekaj±c na film "Urodzonych Mordercow" ...pstryka³am po kana³ach i na POLSAT 2 czy co lecia³ kawa³ek SN" w imie boga " Ale mnie to zaskoczy³o muysla³am ze z radosci zaczne skakac :lol:
Dawno nie widzia³am tego teledysku :|

longas - 2005-02-02, 22:54

nie polsat plus, tylko polsat 2
i nie "Koniec wieku" tylko "w imie boga" :]

Gloria - 2005-02-02, 23:44

a ja wczoraj mialam faze na Sweet Noise :roll: :]
trafilam do klubu Koyot w Lublinie siedzialam przy piwku i nagle SN od razu zryw na pusty parkiet i zaczelo sie :) Pozniej Lukaszek do mnie dolaczyl i uwierzcie ze jeden taki dzien to calkiem romantyczna piosenka :D do tanca we dwoje :D

Gloria - 2005-02-03, 12:14

Moja sis tam studiuje (czyt siostra ) odwiedzam ja czasem mam tez dobrych znajomych w lublinie i jeszcze taka jedna fajniotka Paskude tam mam :loljak juz trafie do Lublina to musze zaliczyc Koyot i wypad do Lecznej do CKu Tam tez zdazy sie uslyszec SN
zwierzak - 2005-02-03, 13:29

A gdzie jest ten Koyot? Jak bylem w Lublinie ze znajomymi to tylko gdzies na trawie piwo pilismy.
zwierzak - 2005-02-03, 17:54

Wies to moze nie, bo to podobno 10 miasto co do wielkosci w Polsce. Ale fakt faktem ze tam strasznie smierdzi.
Moniczka - 2005-02-03, 18:40

dzis u fryzjera slyszalam "dmkjn" i mnie zatkalo bo zawsze jak tam bylam to lecialo jakies techno albo r'n'b :D :D i zacelam sobie spiewac w myslach czekajac na swoja kolej :)
Sweet - 2005-02-03, 20:12

longas napisa³/a:
nie polsat plus, tylko polsat 2
i nie "Koniec wieku" tylko "w imie boga" :]

Widzisz tak to jest jak sie p³acze i nie mysli o czym pisze heheheh :oops: :oops: :oops:

longas - 2005-02-03, 20:43

spoko.......polsat 2 jest zreszta znany z tego ze od czasu do czasu puszcza jakies starsze rzeczy: koncerty, klipy...... a z SN to lecia³y tez tam, wszystkie klipy z CLC.....czyli jest jest zbyt dziwnym miejscem gdzie mozna us³yszeæ zespo³ !
Adam - 2005-02-09, 09:34

Ostatnio du¿o puszczaj± SN na 4 fun tv :)
Mi - 2005-02-09, 10:22

NoX napisa³/a:
Ostatnio du¿o puszczaj± SN na 4 fun tv :)

to akurat wcale nie jest dziwne, od poczatku puszczali :D

Sweet - 2005-02-09, 11:12

Hehehe no jak ca³y czas wysy³a³ysmy smsy ...heheheh :lol: :lol: :lol: :lol:
zwierzak - 2005-02-09, 14:04

Hehe. A skad ty masz tyle kasy na te smsy. Swoja droga fajny avatar :) Pasuje do ciebie Sweet
sOkO_ona - 2005-02-16, 14:25
Temat postu: SyPiALnIA :):)
najdziwniejszym przynajmniej dla mnie miejscem to sypialnia :D znaczy siem oglada³am TV chyba by³o po 23 i przeskakuj±c prze programy trafi³am na program HYPER lecia³o przedstawienie ajkiej¶ tam gyr w tle lecia³a piosenka co siem okazuje ze to sweet noise :D :D
zwierzak - 2005-02-16, 15:11

Pewnie ta gra bylo Tony Hawks Pro Skater 4, bo tam jest jeden kawalek SN.
longas - 2005-02-16, 15:51

to na 99% by³a gra RTCW i kawa³ek "Kim Jestem"
zwierzak - 2005-02-16, 15:56

Nie wiem. Ja tam ostatnio nie za bardzo w temacie nowych gier jestem. Ale slyszalem ze w THPS 4 jest jakis kawalek SN. Ale skoro mowisz ze to co innego to wierze na slowo.
longas - 2005-02-16, 16:14

zwierzak napisa³/a:
Ale slyszalem ze w THPS 4 jest jakis kawalek SN.

"Wszystko"
zwierzak napisa³/a:
Ale skoro mowisz ze to co innego to wierze na slowo.

nie raz widzia³em pokazówke tej gry z t± piosenk±

sOkO_ona - 2005-02-16, 20:10
Temat postu: :):)
oJ chyba tak jush niepamietam chyba :hihi: :) :) ale pamietam ¿e mnie zamórowa³o jak to us³ysza³am :) :) hihi

a tak wOOgule to zapraszam na www.sweet-noise.blog.onet.pl blog dopiero ruszy³ niedawno ale sie rozbudowuje :) :) :D

KaSiaaaa - 2005-02-16, 20:21

Albo mi sie wydaje...albo to foto w naglowku jest mojego autorstwa....a wszelkie kopiowanie jest zabronione!!! :> :lol:
sOkO_ona - 2005-02-16, 20:55
Temat postu: :):):)
ah jak tak to sorki ale by³o na stronce oficjalnej Sn ;];] wiêc trydno ale tnxs za to ¿e wesz³ê¶ :) :D :D
zwierzak - 2005-02-17, 16:41

Po pierwsze jesli jest na oficjalnej stronie SN to wcale nie daje prawa do kopiowania. A po drugie to wlasnie wszedlem na ten blog i sie zalamalem. Dziecko. Najpierw zobacz jak kto sie nazywa chociaz, a pozniej zakladaj stronke. Kim dla SN jest Piotr Mahomet ? To jakis recenzent plyty, czy jak? Chociaz ze tekstu dalej wynika ze spiewa kawalki SN. Wiec to chyba koles co zalozyl jakis cover band. :lol:
KaSiaaaa - 2005-02-17, 16:47

Ahahahahahhahaha zwierzak :D Nie ma to jak sie zaglebiac w literature...
Ale wtopa! hahaha :lol:

zwierzak - 2005-02-17, 17:24

Alez ja sie nie czepiam przeciez. Tylko jak jest taka fanka Glacy to moglaby chociaz wiedziec jak on sie nazywa.
Moniczka - 2005-02-17, 20:35

a to dobre, dawno sie tak nie usmialam :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: :hihi: ale kazdy moze sie pomylic :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Adam - 2005-02-18, 01:53

Omfg, jak ja KOFFAM takie S£IT blogi -.-' Blog o SN, omfg -.-' CYtat: "ForUmKi SN", kocham takie blogi -.-' n/c
zwierzak - 2005-02-18, 03:10

To nie sa blogi tylko blogaski :lol:
Dobra. Koniec bo za bardzo jezdzimy po kolezance.

sOkO_ona - 2005-02-18, 11:41
Temat postu: .............
oJ fakt mÓj b³±d jej ka¿dy siem moze pomyliæ :lol: :P :P :oops:
Mi - 2005-02-19, 11:18

dokladnie, nie robcie offtopa :>
Pam44 - 2005-03-19, 23:30

Poznañ, Teatr Nowy
Fragment clipu Getto na spektaklu "Fredro dla doros³ych" :D

longas - 2005-03-23, 15:51

JTD polecia³o dzisiaj w szkole - pora¿ka :evil:
Zenu¶ - 2005-04-18, 13:00

Chyba was zatka......SZALET MIEJSKI. :lol:
Przycislo mnie i musialem isc , siedze na tronie a tu z radyjka Babci Klozetowej leci Nie by³o z Edzi± :D
Od razu zrobi³o sie weselej :)

KaSiaaaa - 2005-04-25, 15:57

A ja ostatnio bylam u kolezanki, rozmawiamy sobie na powazne tematy, ja ja troszki pocieszam, a tu nagle w "radiu 94" slysze N.U.E.R.H.E. Jak nie wrzasne, jak nie wyskocze,zeby glosniej zrobic...hyhy :)

A dzis sobie wstaje o 7:59, pierwsza nocka w Hajnówce za mna, pomyslalam, ze wlacze VIVE,bo dawno jej nie sluchalam (w W-wie mam tylko MTV) i mialam nadzieje,ze moze lezac jeszcze w lozku bedzie lecial jakis teledysk SN...wlaczam ViVE - nic, wlaczam 4fan tv - koncowka "Nie bylo" z Edytka...ale sie wqrzylam...moglam 2 minuty wczesniej wlaczyc tv hyhy :P :}

a$artana - 2005-04-26, 08:24

Cytat:
JTD polecia³o dzisiaj w szkole - pora¿ka

ehemm??? czemu?? czyz nie walczycie aby Wasza muza byla bardziej dostepna;)?
NIe rozumiem, jakby mi na UW puscili JTD byloby mi³o :lol:

Adam - 2005-04-26, 09:08

a$artana napisa³/a:
Cytat:
JTD polecia³o dzisiaj w szkole - pora¿ka

ehemm??? czemu?? czyz nie walczycie aby Wasza muza byla bardziej dostepna;)?
NIe rozumiem, jakby mi na UW puscili JTD byloby mi³o :lol:

Ja osobi¶cie wola³bym, ¿eby puscili nam co¶ z KW ;)

Adam - 2005-05-07, 20:51

Moja mama te¿ wali takie teksty, rodzice nie rozumiej± tej muzyki :P oni najchêtniej by krawczyka sluchali :P
E.v.E. - 2005-05-08, 00:01

No na poczatku moja mama tez uwazala SN za jeden wielki wrzask.Ale kiedys powiedzialam zdecydowanie "siadz" i kazalam jej posluchac textow :P I od tamtej pory uwaza Sn za bardzo wartosciowy zespol.Bardzo podobal jej sie chociazby "Bruk". Ale na poczatku latwo nie bylo :P
Lolek swietny avatar :D
To siê pisze ma³± liter± :[

Lotoska - 2005-05-22, 15:21

Zenu¶ napisa³/a:
Chyba was zatka......SZALET MIEJSKI. :lol:

no, ja w podobnym miejscu - kibelek w Galerii £odzkiej i te¿ 'nie by³o' z Edytk± :lol:

Collien - 2005-08-06, 08:20

Co do 4funtv do ja widzia³am tylko Bruk w wersji angielskiej... A i tak mnie nie¼le zatka³o.
A tak pozatym to ostatnio w mediach i w ogóle SN nie s³ychaæ... W radiu nie, na ulicach nie... eh :(

Falka - 2005-08-18, 17:51

Butik (³azi³am z kole¿ank±)- "Ostatni dzieñ". Tak od razu na wej¶cie. "Swojskie klimaty"- stwierdzi³am, na co jeden go¶ciu zgromi³ mnie wzrokiem. :D

Nie nadu¿ywaj pogrubienia !
pozdrawiam
lolek2

zwierzak - 2005-08-18, 21:25

Ostatnio slyszalem plytke koniec wieku u mojego kuzyna. Dziwne o tyle, ze gosc slucha raczej hip hopu. Jednak nie podobalo mu sie. Ale plytki do konca przesluchal.
Gawith - 2005-08-28, 10:50

Najdziwniejszym miejscem gdzie us³ysza³em SN jest radio eska... :/